ГЕРБ алармират прокуратурата за „Филчогейт“

ГЕРБ внасят днес сигнал до главния прокурор срещу кмета от БСП на Провадия Филчо Филчев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ алармират прокуратурата за „Филчогейт“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е по кметствата пада яко крадене и се готвят за още по яко крадене като почнат да се правят и на полицаи . крадците ще внесат проектозакон да изпълняват функциите на ченгета и направо да станат недосегаеми, те ще крадат и после те ще се разследват, това го има само в мангалистан !!

Това е гробарски кьорфишек. Аз съм боклук ама на вижте и БСП. Няма да мине. Кмета е проверяван и нищо не му е открито. Обвиняват го за неща и договори започнати не само от него., а и от предшественика му, който поради давност няма как да отговаря. Това не е контраудар , а предсмъртен гробарски тик. Пълен цвъклевски кьорфишек. До сега проверките нищо не хванали, какво сега виновен ли ще го искарате. Новите проверяващи Цветанов ли ги инструктира?

Като строителен инженер да ми дадат възможност да им направя една "анализна цена" на кв.м за саниране, пък да видим колко ще излезе и нека ме опровергаят. Цял живот съм правил това. Краденето е жестоко!!! Но............прокурорите нали са техни хора.Замитат всичко под килима.

ДИР-ници, Антон Тодоров отдавна не е депутат. Сега вече си е влезал в ролята на едно ла...но миризливо. Заедно с една група единомислещи дебили, като Г.Харизанов, Т.Биков, Г.Марков, Коритаров и др. Са си дали гъ...а под наем. За пари са готови да напишат каквото им наредят едни други малограмотни и еднокнижни тапири, като пожарникаря Борисов, рабфака Цецка, даскала по физическо ЦвЦв и прочие.

От кога авторът на "ШАЙКА" го върнаха на бял кон в ГЕРБ. Ега ти порното!

Последни напъни за отклоняване вниманието от ЧЕЗ, от беднотията, от смъртността, лошото здравеопазване, корупцията, организираната престъпност и т.н. И което е най-лошото, че отново използват този плужек и ренегат Антон Тодоров.

Ужас! Цял половин милион е похарчен за Обществен транспорт без процедура :) А Гербаджиите харчат десетки милиони за оня напукан и течащ стъклен купол между МС, Президенство и Бившия Партиен дом, но това не е проблем :)

Такива като мен не ги допускат до екран.Да го попитам този тъпак , че само от ремонта на Спортната зала в Пловдив/колодрума/ са откраднати 40мил. лева, толкова, колкото нямат бюджет всички общини на БСП. Къде е голямата кражба, умнико??

Този очиларко ясно ли му е едно? Всички червени кметове от БСП да правят далавери/ те са кметове на малки общини/, сумарно корупцията ще бъде много по- малка от корупцията само при една обществена поръчка в София и други големи градове.Ясно ли ти е, другарю Тодоров. Нямаш мозък да мислиш, но ти плащат добре.

АНТОН тОДОРОВ И ЗАПОЧВА ДА МИ СМЪРДИ!

Антон Тодоров нали го уволниха след като заплаши журналист какво прави този хибрид в ГЕРБ след като вече не е депутат?

Добре де, новата линия не е ли "Да не ни бавят с някакви си обществени поръчки, че ще има обжалвания!"? Поне така видях и чух в събота Борисов да разпорежда да се отпуснат пари за язовира в Рогозен на извънредното заседания на МС. Сега пък похарчени пари без обществена поръчка. Последно? Оооо, сега видях: първото било "Аз давам!", а второто "БСП кмет дал". Оттук е разликата!

Антон Тодоров не е депутат от ГЕРБ,може да е депутат от 'Шайка' или просо никой но не и от ГЕРБ защото Борисов го уволни заради книгата 'Шайка'!Интересно какъв е Антон Тодоров та му давате медийни изяви???

Всеки извършил нарушения трябва да носи своята отговорност независимо от политическата окраска. Но тенденциозното следене и търсене на поводи за компрометиране на хора опоненти на ГЕРБ е меко казано подло. Разгеле - открили кмет на БСП нарушител и сега ще раздуват балона докато хората забравят за техните золуми. На предна линия "с мегафона" съществото - хамелион , борец срещу хамелионщината.

Поредния червен крадлив кмет.

Аз съм от Провадия и се прибирам понякога. В Провадия няма обществен транспорт????? WTF????

"Хората идват при нас и ние няма как да не реагираме. В офис сметките, в които са изготвяни фактурите, има фалшиви имена. В тях фигурират лица, които не фигурират в държавния регистър.

Акламирам всички действия по осъждането на крадливите, независимо от цвета им.Във случаят трябва да се опука и онзи от Агенцията, който не е внесъл веднага доклада в прокуратурата, а чака някой друг да го внесе.Осъждането на крадливите е най добрата профилактика!

Империята отвръща на удара.

ГЕРБ праща донос до прокуратурата за Филчо.

герп-аджииският кмет още си е на поста в ,,асково,,...??? иначе казано... ,,мафията отвръща на удара,,!!!

Когато не са констатирани нарушения няма мотив за сваляне от длъжност, нали?! Може да се окаже, че и кметът на Провадия е чист, а обвиненията да са само предположения. Всичко е въпрос на разследване. Но като си познавам стоката, по-вероятно е да е сгазил лука. Добре е "феновете" на червените да изгледат филма "Кмете, кмете", чийто сценарий е по записките и спомените на един кмет през времето на "развития социализъм". Тогава ще разберат какви "ангели" са превратаджиите от БКП/БСП и защо техните потомци са така мързеливи, нагли, крадливи и опасни.

Виж сега, Тончо, нЕма си играеш на дребно - "Филчо, Милчо ".. дрън-дрън! Направо внасяш сигнал "ВсичкотоКметОтБСПГейт" - 25 ли бяха, там някъде - виновни са, дума да няма!;) Останалите, 265-25=240, които са с кметове на ГЕРБ са кристално чисти, честни и не посягат на "публичните средства" - това си го знаем!;) Там кметовете само "Градят България" и показват "Видими резултати!";) Напоследък телевизиите масово показват едни такива, все видими и с просто око резултати...

То пък от ГЕРБ не остана един почтен човек. С неуморимост само на един луда тази партия от 10 години прави от хората нарушители и престъпници.

Няма да е лошо Антончо да разкаже за баща му дето още по тошово време е имал незаконин уръжия и е ходил да се прави на бабаит! Из региона на Раднево - Трояново- Гълъбово!

Нито едно добро действие от страна на управляващите . Само клюки и надпревара да казват кой е по добър и колко другите пречат или са лоши . А направете нещо добро и да кажете , че сме на пред последно място поне. За сега от 10г. не сме мръднали напред, даже се движим надолу в всички класации .

Да си припомним: 1.Яне Янев 2.Евгени Михайлов 3.Георги Марков/шута/ 4.Антон Тодоров Всички горепосочени лица са преминавали от партия в партия, от една позиция на обратната, окрещявали, оплювали и усмърдявали цялото политическо пространство.Всички тях ги видяхме да обслужват ГЕРБ до момента, в който станеха ненужни или нетърпими дори за господарите си и ги изхвърляха. Изключение прави само ченгето Коритаров,който беше неприемлив дори за ГЕРБ и отиде директно на заплата при ДОСТ.Чудно е, че Цветанов не може да намери някой по-подходящ да лае, а се спира все на подобни невероятни лекета и лакеи. Що се отнася до статията казвам следното -ДИР-а не се излагайте с подобни тъпи писания защото ни разсмиват.

Пропускаш Тома(Неверни) Биков. Виден екземпляр на породата политически пуми.

Извинявай, вярно! Все пак Биков още не са го изхабили до край, но и това ще стане.

Ами МИтоди, къде го забравихте?!?

Ами бай Спас /Гъзневски/.

Чудим се дали да не упрааим и тоз Антончо, че да се кротне най-сетне, щото се държи кат незадоволена жена.

Бедни ми Антоне, прстани със слугинажа , не ти отива на предишните ти трудове ЗНАЕШ КОИ.

В София, Пловдив и Бургас всичко е законно!

Крадем си законно, март'ряла плаща!

ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА

ГЕРБ и БСП не спряха да си мерят резила.

БОКоГЕЙТ се вихри в "територията" от 9 години, и АнТо в "творението" си "Шайка" даже го е описал...!!! С изсмукани от БайХуяМу "нарушения" сега, АнТо се опитва да прехвърли корупцията, кражбите, рекета, геноцида от виновната "шайкаджийска" кратуна, на някоя друга глава...!!! Ха, ха, ха... :::))) ОСТАВКА и В ЗАТВОРА НА ВСИЧКИ БОКолуци...!!! Дааа...!!!

Що ли не му вярвам на тоя ? :)) Поредната партенка на гробарите ... цецоооо, колко хора осъдиха България заради твоите тъпи пр акции, цецооо ?

Кметът на Провадия е различен от кмета на Симитли или на София!Да не си помисли някой, че са еднакви, че дори и с кмета на Септември!

101 кмета от ГЕРБ нарушили закона 1 от БСП , какво е съотношението??

Тая "статистика" от "Позитано" 20 ли ти я подшушнаха ?

Много Трол ГЕРБ се навъдихте бе

Не, Антон Тодоров го каза...

Някои хора умеят и да четът а не само да преписват каквото са им дали за някоя стотинка..Ама освен че могат да четът и разбират какво четът за разлика от тия пишещите като вас дето и написаното си неразбират..

антон тодоров-най-големия ПОМИЯР в Бг....

Спорно е, Цв.Цветанов му е пряк конкурент.

Е да не пропускаме и Женята Михалов/танкиста/, че ще вземе да се обиди.

Оставка на Управляващите ! Нови честни избори без намеса на САЩ ! Писарушката на шайката в СЦЗ !

Антон Тодоров кога стана пак дупетат?

"От ГЕРБ представиха пред журналисти "фрапиращите констатации" изнесени в доклад номер 2 от 26 февруари на Агенцията за държавна агенция, констатиращ нарушения в община Провадия." Калинке-е, кой та учи да пишеш, мойто момиче - батьо ти Гогов и кака ти Чалева явно! Каква е тая Агенция за държавна агенция!?! С какъв кОнкурс ги назначавате писачите тука!?! Не ми казвайте, че им плащате за тези "статии" на високо ниво!

Фрапиращи нарушения, то нарушенията не могат да са по-фрапиращи от техните. Крадецът вика дръжте крадеца. И какво стана - Йончева осъди ли този шишко Тиквонии?

Тези са по зле и от фашистите - кражбите и лъженете са им основните ценности. ОТ БСП-то почти няма осъдени за злоупотреба с власт, докато от ГЕРБ - вече не се броят. Не зашитавам БСП-то, то е виновно, че раздаде куфарчетата и остави агенчетата от ДС И военното разузнаване да напраят партия ГЕРБ. Използват всичките механизми на държавата да смачкат обикновените трудови хора. Мръсна герберска измет!

Герберската измет унижощи в хората всяка надежда да живеят в тази държава от труда си и да вярват в духовните ценности. Мръсна герберска сган - дано да ви стигнат сълзите и проклятията на пострадалите от вас! Про.кл.ети да сте , про.кл.ети! Тези вярно грабят и лъжат като за последно. След падането им от власт ги чака затвор!

КОЙ ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ ДО 2009 ГОДИНА?ГЕРБ ЛИ?ДА А МА НЕ.ГЕРБ ГО НЯМАШЕ КОГАТО СЕ ГРАБЕШЕ ДЪРЖАВАТА.КОЛКО МИЛИОНЕРИ ИМА В ГЕРБ КОЛКО СА В БЕСЕПЕТО?ИЛИ НЕ ИМ ОТЪРВА НА ДРУГАРЕТО ДА СИ КАЖАТ.НЕ ЧЕ ОТ ГЕРБ СА ПО ДОБРИ НО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СИ ОСТАВАТ В НАШЕТА ЛЮБИМА СТО ГОДИШНА СТО ПЪТИ ПРЕИМЕНУВАНА ПАРТИЯ!ДА ЖУВЕЙ!!!

Цецо, кажи нещо за Пеефф! Може и за далаверата за документите за самоличност, докато беше вътрешен министър и изпомпа милиони?

а прокурора филчев и агента р овч кога???!!!

Как може в ГЕРБ да се съберат най-противните и отвратителни хора ? Най-крадливи, нагли, лъжливи и продажни ...

....е по Устав.

Колко сме доблестни и честни,ти да видиш,изтипосани като примерни комсомолци,готови като един да рапортуват, ама що не кажете каква е мизата на вожда ви -при избори да си напред в списъчето кандидати,много сте смешни и все разни каши забърквате-една след друга,ами тъй ще е....другари и другарки, крадецът вика-дръжте крадеца