Кремъл имал списък с 21 бегълци, мъртвият Глушков е сред тях

Руският бизнесмен Николай Глушков, открит мъртъв във Великобритания, е бил цел номер едно на Кремъл заради предполагаемо участие в измама, свързана с "Аерофлот"

Обратно в новината

Коментари - Кремъл имал списък с 21 бегълци, мъртвият Глушков е сред тях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е как изведнъж сега толкова секретна информация заваля?

А дано, ама на да ли... Ако беше така много крадци щяха да си намерят мястото и много мангизи щяха да се върнат.

ако днес имаше такива служби то ние да цъфтяхме от напредък а не лизачи на осрани задниси зад океана

Да ми каже някой, имали разлика между Путинска Русия и Сталинска Русия, за мен не

има това не е краварстан с ники хели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!която вярва в всичко но не и в бога !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Засега обаче между двата случая не е открита връзка". Странно, руснаци мрат като мухи в Англиа, но връзка няма?????

СМЕРШ ?! Съкратено то е "Смърт на шпионите! Първо рашките почистват техните авгиеви обори , а после сеобръщат и към ншите. МЙК ВИ Е ЖАЛНА ГОСПОДА ДРУГАРИ!

Явно след Брекзита на инигилизите им трябват допълнително пари, какво по лесно от това да убият руските предетели укрили се в Англия и да им конфискуват парите.

Да, имат да плащат на ЕС доста милиарди евро за Брекзита - към 60 млрд.

Ми намериха откъде да ги вземат, от руските олигарси!

Англия просто прибира пари, както винаги. Краде, лъже и убива.Където са стъпили, там няма жив туземец

Например Индия, Пакистан Австралия и цяла югоизточна Азия!

За тези които подкрепят убииствата на хора свързани с Русия трябва да е ясно следното. Според тяхното законодателство може да се наложи смъртно наказание и то единствено чрез съд за убииството на органи на реда, публични фигури или тежки криминални престъпления. Във всички други случай са налага доживотен затвор. В тяхното законодателство няма смъртно наказание за измяна.

В Русия смъртното наказание е отменено в края на 90-те. За смъртниците има отделени 3 затвора, където те да изживеят оставащите им дни. Единият от тях се нарича "Черния делфин". Можеш да провериш за него в нета. Чудно местенце, казват, че средната продължителност на живот на обитател била 18 месеца. След това организмът отказвал да живее по този начин и вътрешните органи спирали един по един.

Из руската преса пише, че този източил от сметки на Аерофлот 123 млн. долара... че в Лондон бил женен за мъж?! Първото го вярвам, за второто - не знам!

Английската преса го представя като политически емигрант и кристално чист бизнесмен! Бил лежал 5 години в затвора, но не пише защо! Сакън, де не излезе, че е престъпник!

публикува интервю с пенсиониран полковник от Русия,който съобщава,че има такива "предатели" и в САЩ, и в Израел, НО ЗАЩО БИВАТ ОТРАВЯНИ И ИЗЧЕЗВАТ САМО ОНЕЗИ В ЛОНДОН? МОЖЕ ДА БИЛО ДЕЛО НА ДРУГА ДЪРЖАВА. МОЖЕ НЕРВНО-ПАРАЛИТИЧНОТО ВЕЩЕСТВО,РАЗРАБОТВАНО ОТ РУСИЯ В УЗБЕКИСТАН, НОВИЧОК, ДА Е ПОПАДНАЛО В ПРЕСТЪПНИ РЪЦЕ...

щото англичаните имат няколко стотин ядрени бойни глави, докато американците 10 пъти повече. Това е една добра причина.

OmPoBeH

Да разбирам ли, че когато на ингилизите им свършат парите, просто убиват поредния поканен в странта на глупците дисидент.

Ингилизите ги е яд, че и други играят тяхната игра и то успешно... майната ви лейдис анд джентълменс!

Естествено, че такива са добре дошли в Ингилизия... Естествено заедно със заграбените милиарди! Та да не са луди да ги връщат пари правосъдието в Русия!

Няма предател на Русия който да не си е платил!!!

ама нали Кремълските фашисти отричат за тези убийства!

това е само "официалната" версия. А след това им се смеем на мужиците, че пиели препарати за почистване... може би имат право.

Ахааааа ето какво било. Тоя кремъл явно са толкова т.пи, че винаги това да се случва преди избори, за да има международни скандали точно преди избори. Логично да.

За президент на Русия не гласуват гражданите на Великобритания, не гласуват гражданите на ЕС и САЩ, а гласуват гражданите на Русия. И не е важно, че ще има едни 20% , които няма да повярват на безумните тези на Кремъл, че британците си тровят населението с бойно отровно вещество само и само да навредят на Русия. Важното е, че по-простичката част от руснаците, които са виждали чужбина само в руски филм ще се хванат, че целия свят е против тях и им трябва желязната ръка на Путин.

скандал е за целият свят, но не и за Русия - за тях е пропагандно мероприятие за набиване на обръчите на "електората". От типа - виждате ли го тоя дето открадна милиони долари? Виждате го - а, вижте го сега - щом можем да го докачим в Лондон сещайте се какво ще ви направим вас дето сте зад ъгъла.

до ПОБЕДАТА

Де да беше и тука така да ги наказват за предателство .

Предателството се наказва само със смърт! Парите могат и да не ги върнат обратно, но избиването на предателите е много възпитателно за останалите....

и с националните предатели-комунисти опропастили България след 1944г и приватизирали я след 1989г!

Е как от всичките руснаци с пари, живеещи извън Русия, само тези във Великобритания измират????? ;) А? Ми 6, КГБ, ЦРУ, ДС и т.н.......

Те руснаците, които бягат от Путин не са луди, че да идват у нас. У нас първо , че веднага ще ги екстрадират, а ако случайно не ги екстрадират ще си ги застрелят посред бял ден и убиецът ще бъде покрит. А пък умре щото му станало лошо никой няма и да се сети да разследва дали не е отровен.... Та умират навсякъде, ама само в нормалните държави обществото се шокира от това. В изостанали страни като България това не е никакъв скандал - щом са го убили, значи си го е заслужил. Не си четете какво пишете за да видите какви варвари сте.

ЕЕЕ стига бе!!! Ти сериозно ли??? То няма САЩ, Канада, Германия, Италия и още около 20-30 полезни за перачите на пари дестинации, а?? И не бъди груб към българите, щото просто не трябва!!!!

Само на мен ли не ми ясно, как така, Русия, която иска да си ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ, едновременно с това, определя този бандит като ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО и го УБИВА?! Как тогава ще си ВЪРНЕ ПАРИТЕ?!? Къде е ЛОГИКАТА ...

ЛОГИКАТА Е, следната: - Лондон първо им дава убежище. - после ги убиват... вероятно от Ми-6 - после Мей казва, че ще конфискува съмнителните пари ... схващаш ли+?

Че то в Лондон има ли "не съмнителни" пари?! Аз си мисля обаче, че първо им вземат парите, а после ги убиват ...

и с националните предатели-комунисти опропастили България след 1944г и приватизирали я след 1989г!те канят само послушните си олигарси а непослущните ги ликвидират, стара кагебистка практка. Ако не си разбрал, че кагебистите от 20г владеят всичко в русия (даже и "независимата" РПЦ0 си просто олигофрен.

Аз пък си мислех, че "кагебистите" от 1917 година "владеят всичко в русия" ...

Русофилството трябва да се криминализира като държавна измяна.ж

Така е било по време на Третия Райх. После - паничката се обърнала и...

ВЕЧЕ СА 20! Като не ги екстрадират, те ще НАМАЛЯВАТ и Тереза Мей ще има по-малко ангажименти!

Ако Великобритания не беше прибрала този крадец, той щеше да е осъден,и в затвора,вместо подозритено починал. И защо изобщо острова прибира крадци,престъпници и предатели,и им помага да се крият от правосъдието?

на острова от векове , отдавна всички са крадци,престъпници и предатели , така са грабили чрез колониите си целия свят , та и сега въпроса е в парАта на тия олигарси

Всеки може да ни управлява, само не комунисти и турци. Това зависи от нас истински българи. Другите са продажници, цигани или престъпници.

portal

Не може безнаказнао да се отделяш от глутницата крала и смукала руския народ... който е по офчи от нашия... явно...

Поглеждам минусите на платените продажни (червени и русофилски) тролове и се сещам как се кефя, колко конвертируеми рубли пръска Москва за лъжи, фалшиви новини, тролове и хакерски атаки, но антибългарската клика БСП-ДСП, не може да да спечели вече десетилетие. Сбогом, нещастници

..ние драскаме само от идейни подбуди и... да поддържаме езика ..от македонските земи....

"... списък с 21 души ..." "Русия официално поиска екстрадирането на всичките 22-ма" ПОСЛЕДНО колко са? 21 или 22???? Или вече са намалели на десетина по "естествени" причини.

14 молби бяха отхвърлени от Мей, а други 2 бяха отхвърлени от лейбъристите... 14 + 2 = 16

Излиза, че са върнали 6-ма.

Комунистическите убийци, това са те. Такива са били и такива ще си останат.

Припомни го на баба си ! Дано те надживея!

Ще ви погребем селски дебил и нали сте атеисти и поп няма да има а след това ще заличим и гробовете ви за да изтрием това мръсно петно от историята ни-понял???

А та гяурите всичките предатели станаха управници след Освобождението! ?

Трябвало е да ви избесят с чалмите след войната всички които са останали тук и сега проблем нямаше да има....то още не е толкова късно

Заглавие на статия от преди три дни: Министърът на финансите на Великобритания Филип Хамънд отхвърли идеята на вдовицата на Александър Литвиненко Марина, че Консервативната партия трябва да върне обратно получените дарения от над 820 хиляди лири от руски олигарси, като настоя, че парите са получени законно, пише британското издание The Independent, цитирана от "Фокус"... ;)

англо-саксите пари не връщат. Те само вземат/грабят... Затова са имали най-голямата колониална империя в света

При британците напълно важи правилото - кръв повръщам, пари не връщам.

Само да предупредя руските предатели че реално още от тях ще си отидат от наглийската ръка за да може мей да се перчи защо взема идиотски решения.. Пътници сте повечето и то за да помогнете на днешната властваща вихрушка в Англия..

Само да напомня очевадното - че си кръгъл идиот!

Едни руски престъпници поръчват други престъпници. Вземат им живота, но не могат да им вземат парите.

Както се казва, щом няма друго "правосъдие", а съдът е подкупен и корумпиран и тази "справедливост" върши работа в краен случай. Като няма риба и ракът е риба. По-добре от НИЩО! .

в талмудъ пише ,че само евреите имат право да мамят и убиват неевреите (гои-животни)!когато те се трепят между тях е с цел да ни изкарат нас виновни ,може би ,че ги караме насила да бъдат гадове !

Този вече наистина са го ликвидирали руските служби. Но тихомълком, без следи и без цирка, който правят английските гейчета. :)

така е. Никойнищо не е чул, нито се вдига шум... А този театър в Солзбъри явно е дело на Ми-6

На този само физио.мутрата му като мернеш и ...работата се изяснява, бате!

Явно, че тъй наречените новини вече са само за тези които пишат за пари. Въпросът е с кого делят тези пари след като ги вземат. Кой какво ще говори против Русия и руснаците е без значение за тях- те просто дават възможност на света да види нагледно докъде запада може да достигне в клепането си- в България го наричеме масовото осиране. Излиза, че щом всички знаят тайните на Кремъл то те са достигнали ДЕМОКРАЦИЯТА и няма тайни.

Не бе ще ги галят с лукови пера.Трепане и това е.Точка и край.

За съжаление у нас в БГ подобни крадци, мошеници и мафиоти си живеят необезпокоявани и даже ни управляват. Ако някой наказва руските мошеници - на нас какво ни пука?

Е как пък все в Лондон.Или техните служби за нищо не стават или самите те са замесени.

Второто, Саше, второто! Нали виждаш, че всички починали са били свързани с МИ6

Тъй саше,точно копие на тия глупаци сте тук:)))))))))))пълни кретени в последна фаза вече

Англичаните трепят наред....

Руснаците си карат както преди 100 години - убиват ли, убиват. Знам, че комунистите не признават съществуването на Бог, но колко болезнено ще бъде всичко, когато дойде време за плащане на всичката тази смърт и нещастия.

от кого беше, гяур?

СЛАВА НА РУСИЯ ! СМЪРТ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

Ами за всички интересуващи се има едно видео отпреди 7-8 години в което Путин ясно казва - " За всички предатели - смърт!"

ние това го знаем! И руснаците го знаят. Предполагам, че ако някой изтрепе всички крадци-олигарси - народът само ще се зарадва!

Паисий

... щото явно за тях няма друго "правосъдие". Съдът е подкупен и корумпиран и няма друга справедливост.

Ами то трябва да си човек без достойнство за да приемаш и галиш предателите .....Всеки предател знае че предателството се наказва - само времето малко продължава докато станеш ненужен на новите си господари...

Мчи Путин не е ли главния предател, който предаде целия СССР!

Какво учудващо има, че един "сенчест бизнесмен" е намерен мъртъв? Тук ги трепят в центъра и посред бял ден, но няма крокодилски сълзи в пресата.

Нещата в Рф стоят точно така, както стоят и при мафията, т.е. нарушиш ли омертата -умираш. И двете образувания /Коза Ностра и РФ/ са вредни и крайно опасни за всички!

Връзката е МИ-5, МИ-6, Джуди Денч, Джеймс Бонд ,агент 007 с право да убива и неговите разпорени фльор цита