Хванаха и осъдиха изнудвачи за по-малко от 12 ч. в Приморско

За по-малко от 12 часа двама мъже от Тополовград на 22 г. и 25 г. са задържани и осъдени в районния съд в Царево, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха и осъдиха изнудвачи за по-малко от 12 ч. в Приморско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, бре:):):) Кога ще бъде обжалването, където ще паднат осъдителните присъди!!! Или пък ако случайно ги осъдят, дали някога ще влязат в затвора!!! Този филм сме го гледали безкрайно много пъти в страната на неограничените бандитски възможности !!!

Ей, браво, на третия път!

Защо се пишат само инициалите на рекетьорите, а не целите имена, както и името на "работодателя", или държавата е съучастник и покровител на мутрите.

И какви са осъдителните присъди ,може би -МЪМРЕНЕ!!!!

Когато човек попадне на новина която противоречи на обичаната практика винаги трябва да си зададе въпроса : ,,Дали всичко което се пише по въпроса не е само част от истината?"а колко струва само част от истината?

Значи можело бързо да се прилага правосъдие, но защо не се разпита и този "работодател"? От него започва рекета, поне му кажете името за да не се захващат на работа при него.

Горкият, като ги пуснат след 24часа, ще бъде самообесен и за какво. За некви си 4 хилядарки. Абе ей, не си ли разбрал как е в бг-то? Плащаш и живуркаш.

ти така ли правис? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тотално неясна новина. Вероятно са ги осъдили по бързата процедура за хулиганска проява. Финансовите взаимоотношения са отделен въпрос.

Присъда 24ч няма.