Парламентът уволни Георги Гатев от Бюрото за контрол на СРС

Парламентът прекрати предсрочно правомощията на заместник-председателя на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства Георги Гатев.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът уволни Георги Гатев от Бюрото за контрол на СРС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунягите, по стар болшевишки обичай си защитават своя кадър. Може да енай-голямия бандюга щом е верен ан Партията и на Кремъл значи става. Ако пък и мрази ББ (като врагът с партиен билет) - значи е супер. ДАНС беше създадена от Станишката като Преторианска гвардия на БСП. Защото в МВР не всички бяха техни хора и вече МВР не беше достатъчно "железен юмрук" на Партията. И натъпкаха ДАНС със служители на ДС. Унишлено не казвам бивши, защото, както добре знаем, бивш агент бивша мурва и бивш негър няма

Единственото, което все още ми е странно е защо направо Менда не им предложи да си гласуват един закон, по който всички на територията управлявана от коалицията Обединени патриоти и ГЕРБ (ОПГ) Борисов 3 да си удържат месечно едни 200-300 лв за хляб и сиренце и останалите направо да им ги превеждаме или да Му ги носим в натура У Банкя. Така само ни мъчат още повече - Гинки, Каратисти, Паши, СИК, ДАНС, Галеви, Маргини... Направо да си го направят със закон, така и така никой няма да писне. Иначе малко го избива на грозен садизъм господина с филията с мас дето не обича суджука.

Когато боко и сие си намерят необходимият им ''виновник'' вклщчват парламента в изпълнението на поръчката си и след тоа се показват като ''вакло агънце обляно в светлина и доброта'':(((Махнахте кадърния за да си сложите вашич защото си виждате края...

от България дело в Страсбург се задава... Ма то кво я ЕНЯ ДЪРЖАВАТА НА УЖ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ за това... Нали не им бъркат в технио джоб.. Тъщините апартаментчета нали не ни ги вземат.. Че дори и ГРАНАТОМЕТЧЕТАТА ни пак са си нашички.. Важното е един НЕУДОБЕН кандидат за мястото на Цацаратора да бъде махнат, едно бюро - не позволяващо ЦЕЦОМОБИЛЧЕТАТА пак да щъкат по улиците, да го закрием..

, че Цецо слушалката има пръст в това уволнение!

Няма да научим за какво го сменят, но щом играе гьостерицата "отнемане на достъп" значи е попречил на нещо.

Достъпът е отнет във връзка с повдигнатите обвинения, че е помагал на разследвани магистрати (единият от които водеше делото срещу ярешки). По негови думи (в друг сайт), помогнал им е да си напишат молби във формата на бюрото. Като се има предвид, че Гатев е един от най-добрите наказателно-правни адвокати, съм склонен да приема думите му. Ако беше решил да помага, нямаше да го прави така. А на какво е попречил, едва ли ще се разбрере.

е, че "обвиняемия" по делото, за което е отнет достъпа е ОПРАВДАН ОТ СЪДА!!!

Пропуснал да ползва СРС на срещата РР-Кирил

Гробарите си разчистват неудобните

Казал съм ви,че гробарите ще ви погребат защото това им е работата и за сега я вършат но доста бавно