Дете, а не майка, провесило бебето през тереса

12-годишно момиче е провесило бебе през балкон на осмия етаж на жилищен блок в столичния кв. "Разсадника", а не майката на детето, както се смяташе.

Обратно в новината

Коментари - Дете, а не майка, провесило бебето през тереса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

машината за кражба на деца се задеиства от двете лапета след намесата на социалните се очаква да са на витрините в амстердам-обикновенно така става.

Пак ли тия от смрадливия Илекторат .... За тях препоръчвам работа не в семейна , а в анаеробна среда . За целия катун , разбира се :)))

Защо да не поощрим тази културна особеност като традиционен шведски обичай? Само ще мажем ръцете на бебетата с олио за по-голяма евроинтеграция, но това едва ли ще доведе до осезаем икономически ефект, щото повечето шведи живеят в бараки...

Всъщност е изключително нелепо и с грозно желание за оневиняване, да се говори за човек на 12 години, че е дете, което не знае какво върши. До седем годишна възраст това е възможно, но след това всяко човешко същество знае, че животът е висша ценност и знае кое го застрашава, и то от собственият му емпиричен опит. Смятам, че е крайно време заканодателят да помисли за наказания, които да обхващат по-ниска възрастова група, тъй като много от тях са напълно наясно какво вършат. За конкретния случай разбрах, че са под "закрила" и психолози ще оценяват 12 годишното. За съжаление работата с психолог води единствено до изкореняване чувството на вина /ако има такова/ и до утвърждаване на престъпните наклонности, които след време се проявяват под друга форма.

Сички знаем кой и защо има в програмата си да отнеме децата от родителите им и да ги възпита като изруди! за да контролира сичкото! контрол над секи индивид! Оруелски сценарой! Точно това е в програмата на БКП и КуманиЗкия Манифесто, от Рави Мордехай Леви, ака Карл Маркс. Точно куманягите изтръгнаха селените от село, отнеха им земята и добитъка, и ги захвърлиха в града по кутийчести панелки, и ги накаръха да бачкът до изнемога, а децата да одът по деЦки градин! Нещасници, точно куманягите отнеха децата от родителите им! това нема нищо оПщо с кадърността на родителите им! тея същите, които куманягите обраха с национализация, кооперации, конфискации, Белене, и стрелба по границите, ако решиш да се спасеваш от червения терор! Кой точно проповедва отнемане на деца от родителите им???? САМУ КУМАНЯГИТЕ, ИМЪТ СИ ГО И В ПРОГРАМАТА, И В ИДЕОЛОГИЯТА НА ОСНОВАТЕЛИТЕ НА КУМАНИЗМА, ЗИОНИСТИТЕ ЕВРЕИ МАРКС И ЕНГЕЛС.

И как и е дошла тази идея ? Само го е измислила ? Или го е видяла по телевизията ? По коя телевизия ? Спомням си за един такъв нашумял случай с една звезда. И много други подобни. Телевизиите също имат отговорност. Не трябва да предлагат опасни и престъпни модели на поведение на подрастващите !

Абе как сме живели без мобилни телефони, дето снимат всичко и какво правеха тогава всевъзможните агенции за закрила от незнам какво си?!...

С ДС доносници и рапорти всекидневни. Който е живел тогава, помни. Партийния секретар обхождаше панелките и къщите и докладваше кой слуша партията майка и кой не. Ас лично съм свидетел, как се обикалеха входовете и жилищата на хората, и се пишеха рапортите и се поТписваха, и къде се пращъха.

stan_posta@

Нямаше такова нещо. Имаше си домоуправители, имаше си ОФ организации, имаше си доброволни отряди. Имаше другарски съдилища. Имаше най-накрая милиция, не като сега - идват само да снимат трупа и да съберат гилзите. В блоковете нямаше първични партийни организации, каква работа има там партийният секретар ?

Интересното е, че не се споменава за децата на 12 годишната братовчедка. Та нали раждането на 11 г е особеност на етноса.

БХК какво казаха по въпроса???

Аз на драго сърце бих увисил Драгалевския Крадец, само че на долу с главата,но ми се иска да го държа за чорапите.

12-годишна! По индо-римските стандарти това си е пълноценна жена :))) Още повече, при първите излъчвания на клипа всички коментираха, че жена (както изглежда) е провесила бебето.

А коя е чернокосата жена, която се показа на балкона за малко и после се скри? Тя беше видимо пълнолетна, а никой не й обърна внимание?

А коя е чернокосата жена, която се показа на балкона за малко и после се скри? Тя беше видимо пълнолетна, а никой не й обърна внимание?

нали и майкъл джексън беше провесил така едно от децата си от прозореца на хотел

Особености на ромският етнос...

е чиста проба агресия. Да провесиш бебе извън парапета на балкона освен че е от простотия, то е и признак на агресия. Агресия във всички насоки и по всички възможни начини. Дори и към едно роднинско бебе. Дотук ни докараха мутрите и Запад, чийто подлоги са. Съсипаха всичко, всичко.

Аз се обърках! Сега кое оправдава деянието: това, че е 12 годишна, или това, че е жена?

това. че е ромка. Те са недосегаеми

Жените от български етнос също са известни със системно жестоко поведение към деца, а в съда масово ги оправдават.

майката е безработна и е отскочила за кафе и цигари, семейството са социално слаби и щот няма работа....жалка картинка, такива цял живот паразитират на гърба на останалите и се чудим защо сме най-бедните в Европа....

родно лумпенско семейство.

Да го кажа съркастично: Хайде сега ГРЕВИО да конфискува двете деца и да ги трансформира в лесбийки, проститутки, мутанти-мъже, свежа плът и каквото се сетите още, а на родителите свежа глоба, секвестиране на апартамента с терасата и да ги изпратят да живеят в гетото в едноетажна едностайна къща без двор, наречена незаконен цигански коптор.... Веднага да се вземат най-строги мерки, за да не се повтаря този случай на домашно насилие! :) Мерките да включват ликвидиране на насилниците, жертвите, околните, свидетелите, родинините, снимащите, а и на ликвидаторите после. :) Нали трябва да установим Новия Световен Ред, другари! Този път как ще го кръстим? Комунизъм се изтърка, Фашизъм също. Ционизъм?

Хайде сега нашите загрижени институции да осакатят и двете деца, голямото дете с полиция и психолози,а малкото в приемно семейство. Майката е оставила детето за малко на каката, а тя под формата на игра е демонстрирала силата си, не е хвърлила детето през терасата. За щастие, няма инцидент, майката ще внимава повече и ще обяснят на детето, какво е можело да се случи. Не за първи път майки оставят малките деца на по големите.

Извън темата за кой е мангуста, какво е виновна демокрацията и прочие, аз да си питам: Значи, имаме "загрижен" съсед, който най-спокойно си седи, снима си цяло клипче, чака си няколко дни и го изпраща в телевизията? Вместо да извика полиция, примерно? И това го считаме за нормално, явно?

не е нормално но в нашия случай няма нищо нормално, защото тия хора не подлежат на превъзпитание

и КАТО НЕКОЙ ИЗВИКА ПОЛИЦИЯ, ПЪК ПОЛИЦИЯТА КАТО СЕ РАЗРАБОТИ.... Каде ви намират текиви луди, да вервъте, че полицията ше свърши раута, а нема да окепази и да оплеска още повеке.

А как се казва братчедката? За протокола питам.

Версачи, допада ли ти?

Аз залагам на Изаура !

Когато провеси бебе през балкона е 12 годишно дете, получаващо детски надбавки. Когато забременее са "особености на етноса" и пак получава помощи.

Luna0102

Ако е истина, това 12 годишното е малко уродче, но с времето ще стане голям урод, има време ще се прочуе още.

Най-вероятно бебето е почнало да реве, а детето няма представа какво да прави и е решило така да спре плача й.

"Работа в семейна среда" е интересен евфемизъм за "спукаха и задника от бой"...

Престъпниците ги споменавате само с инициали, а в тази статия сте написали имената на детето и майката. Защо?

Защото престъпниците си имат специално създаден държавен апарат за закрила!

Откъде толкова акъл у едно лилаво дете да осъзнае, че това, което прави е опасно и може да изпусне бебето (не че ще е голяма загуба)? От "интегрираните" си родители е научило единствено да щрака с пръсти и да хвърля гюбеци като чуе чалга. А пък и пшещите не стоят много по-високо - не правят никаква разлика между балкон и тераса. Жалка работа.

"не че ще е голяма загуба"? Що за тъпотия си написал, то и твоите деца ако паднат сигурно няма да е голяма загуба!

...гражданско-обществени нагласи..СМЯЯХ..

За жалост такива неща се случват, тук майката е виновна, да си гледа детето и толкова. Моите у дома хем са родни сестри, хем се карат и бият непрекъснато, ревнуват се ужасно, ако оставя голямата за малко ще нашамари малкото, То пък драска и пищи за всяко нещо и къса на кака си учебниците. Няма оправия. Деца са, и 12 сет годишното и то няма акъл още, какво да говорим. Майката да стои там и това е.

Махгусти.. Няма смисъл от работа в каквато и да било среда

И какво сега, ако беше приета и ратифицирана конвенцията това нямаше да стане. Хайде сега дайте децата на приемно семейство и плащайте от моите данъци парите за отглеждане.

Леле Како , цингара мангара тактика... Као вашно - евалата дашно Хоп , хоп , хоп ХОП ХОП ХОП ХОП ОП ОП ОП - ЕЙЙЙЙЙЙ Няма какво повече да се коментира...

показаха ги по телевизора. тъмнозелени. няма нищо за коментиране, това са "културни особености".

Най обикновена беля, направена от 12 годишно дете. Раздухана от психари с промити мозъци. Една сериозна забележка е била напълно достатъчна за това дете. Сега с това раздухване и на него и на родителите му ще бъде нанесена непоправима травма.

На 12 години детето е достатъчно голямо, за да прецени последствията. Освен това - как го измисли, да не би да го е видяло някъде? Просто безпризорни деца.....

Мирослав

Има и малки има и по-големи белѝ. Тази просто е по-голяма. И не е нужно да я види някъде за да я направи - децата са доста изобретателни. Ние като малки също сме правили и малки и големи бели. Просто никой не е правил от това национален въпрос.

службите може и да почакат да се ратифицира Истанбулската конвенция....!Да не си дават толова зор..!

Истината е, че поколението тотално изпростява. Освен че е по-неграмотно, вече няма ценностна система и не различава добро от зло. Демокрацията доведе хората до единствената мисъл - как да се прехранват и да преживяват, а не как да възпитават и без това малкото родени деца. Децата растат на улицата, на самотек.

"Демокрацията" ли ти е виновна? ПАПАГАЛ! Обратното на демокрацията е липсата и при ДИКТАТУРА. Ако ти харесва диктатурата прав ти път . Куба, Венесуела, Китай, Русия и КНДР - все хубави места. Пожелавам ти щастлив живот там. Аз съм го преживял това, затова няма да те придружа.

Точно криворазбраната демокрация е виновна! Защото преди това децата живееха по-спокойно, прекарваха повече време с родителите си и се учеха на доброто и лошото в живота. Не се възпитаваха от улицата... Апропо - да не мислиш, че в Куба не живеят много по-щастливо от нас?

Абсолютно съм съгласна! Само с едно допълнение, родителите не ги е грижа за децата, учителите само реват за пари и не им пука за децата /казвам го като човек работил в техникум, но бях служител, а не учител/, все някой чака другите да му отгледат детето!

Kой ви позволява да правите такива генерални заключения? Вие част от тези родители ли сте, или сте различни? Пролемът, всъщност, е точно в такива като вас! Такива, които сочат с пръст и смятат себе си за съвършенни! Срамувайте се от себе си!

не са купили колело на детето ,а са откраднали ,не колелото ,а компютъра......,това установява прокуратурата !!!

Хора, не до етнос или смартфони. Трябва да приемем, че огромен процент от населението има мироглед, ценностна система и като цяло мозъчен капацитет на ниво доста под това, което повечето от нас са свикнали да приемат за нормално. Не са 80%, но пак е плашещо висок... Преди 40 години едно друго 12 годишно метна бебе през терасата, от нашия си етнос беше, нямаше смартфотни, чуло майка си да заплашва бебето с изхвърляне и... Та, тъпото си е по наследство, съжалявам.

стига с простотиите! на 12 е повече от нормално да оставят да гледа бебето.та някога нали точно така са се отглеждали по 6-7 деца! големите са се грижили за по малките, бащата на полето, майката шета,готви или там каквото трябва.само преди 30 години никой и не би се замислил да повери бебе на 12 годишно момиче.

Славе, що не напишеш как растеше ти! Как майка ти беше в командировки или в комисии, а ти и сестрите ти бяхте под строгият поглед на баба си! Колко време лятото изкарваше на кьошка над ПЕЩЕРАТА -само че око го опишеш веднага ще те спамят; за всичките задължения които трябваше да изпълняваш и ти и кака ти!

И им кажи на модераторите, на колко години беше като ти връчиха за опазване малката ти сестра

А на мен ми е интересно, какви нерви трябва да имаш, за да се сетиш да снимаш такива ситуации?!

А ти какво ще направиш? Ако викаш детето може да се стресне и да изпусне другото дете. Ако не го снимаш как ще докажеш,че това е вярно. Така че този,който го е снимал е направил само добро. А не че и ние не сме били такива. Като си помисля какви щуротии сме вършили косата ми настръхва.Само Господ ни е предпазил да останем живи. Но това не попречи да се реализираме в живота успешно.

Аз нямаше да мога да дишам от ужас.

на какво се дължи това поведение на 12-годишното дете - дали е на смартфоните или на липса на възпитание и контрол от страна на родителите, на липса на качества в самите родители. Ако това момиче има отклонения в поведението си, та как за 12 години това не се забеляза от родителите? Най-лесно е да обвиним смартфоните.

Всичко започва от семейното възпитание и личния пример на родителите ! По-всяка вероятност е било подложено на насилие ! В дома си или в училище и на улицата ! А може и да е жертва на обхваналата го ревност към мъничето , заради изместването му от центъра на внимание в къщи след появата му !

Боже!Що за малоумници има в това поколение!При някои етноси раждат на 13-14 и стават майки, а това на 12 ще провеси бебе от осмия етаж?Ще излязат прави американците, че смешни, но абсурдни и опасни сцени с действия, които надали на нормален човек ще му текнат да изкопира трябва да са забранени във филмите за подрастващи.Три деца бяхме в семейството, малкия беше с подобна разлика от нас по-големите, оставяли са ни го родителите да го гледаме, но и през ум не ни е минавало за подобни идиотизми, независимо дали бебето плаче и ни изкарва от нерви.

Стига бе, винаги е имало идиоти! Просто сега има камери.

Ами така е. С изпържен он смартфона мозък спираш да различаваш кое е опасно и кое - не.

Този етнос си е мозък пане още преди смартфоните.

Момиче на 12 години преди година , две , беше публикувало в Фейсбук снимки на опечен в микровълновата фурна пинчер . Деградацията на огромен % от народонаселението на БГ е пълна ! Видимо е и от коментарите на кибиците в Дир-а !

аууу, колко страшно! ....после се оказа, че е цял заек с картофи. продават се в хранителните вериги цели зайци за готвене. просто идиотска шега, но като гледам, глупаците още я коментират с грандиозни обобщения и празни приказки...