69% от руснаците се готвят да гласуват за Путин

Електоралният рейтинг на руския президент Владимир Путин, който на 18 март ще се бори за нов мандат като независим кандидат, възлиза на 69 на сто.

Обратно в новината

Коментари - 69% от руснаците се готвят да гласуват за Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

69%, ама ако оживеят.

Аз мисля ,че 103,5 % се готвят да гласуват за Пути.

ако не и повече

те тоя нема никога да го изберат

..Putin е добар за руснаците !!!...а и щом запда толкова реве срещу него ...това е още едно потварждение ,че трябва да спечели и тези избори !!!

Руснаците ще изберат този, който побеждава. И ако морган стенли и джо байдън още си ближат раните, то е защото насреща имаха Путин. Стратегическия план на хамериканците - да обкръжат Русия - е разбит. С Мурманск на север, Владивосток на изток, Калининград на запад и Крим на юг, Русия е недосегаема за колониалните наглеци.

Ако "западът" искаше да унищожи СССР - Русия можеше да го направи много, много пъти. Можеше да ги остави сами срещу Третия райх, а не да им дава несметни количества оръжия, транспортни средства и продоволствия. Можеше да ги унищожи с ядреното си оръжие когато само "запада" го имаше. Можеше да ги унищожи, когато бяха се разпаднали икономически, военно , политически и идеологически. Но не! Западът винаги ги спасяваше с промишлената си продукция, с хранителната си продукция и с нисколихвени заеми за да не изпаднат в поредната хуманитарна криза предизвикана от безумните полит-икономически и социални недоумици на шепата управляващи дебилни болшевики. Светът не иска да се занимава с Русия но тя прави и невъзможното за да занимава света с безочието и наглостта си в незачитането на международните правни норми и закони. После викат "ама западът ни санкционира"?

Къде са опозиционните лидери на Русия, които можеха да я направят нормална държава? Анна Политковска - руска журналистка и защитник на човешките права, известна със своята критична позиция към политиката на президента Владимир Путин, както и със своите военни кореспонденции от Чечня и Северен Кавказ, които разказват как руските военни се държат с мирното население там. На 7 октомври 2006 г. тя е застреляна в асансьора пред апартамента, в който живее. Нейното убийство предизвиква силни реакции в цял свят. Убита е по поръчка на руските власти, убита е по политически причини. Адвокатът Сергей Магнитски - е бил зверски убит с гумен маркуч в затвора вкаран там след скалъпено обвинение, заради разкритията му срещу управляващата клика в Русия. Борис Немцов - Един от създателите на партия Съюз на десните сили. Бивш първи заместник-председател на правителството и министър на Руската федерация и кандидат президент на изборите през 2008 година. На 27 февруари 2015 г. е убит от неизвестен извършител с четири изстрела в центъра на Москва. Убит по политически причини от убийците на Путин чрез Рамзан Кадиров.

Да видим пак ли ще наложите цензура?

Никой отдавна не вярва на тия лъжи...

Гнусен олгински трол! Пошел нах.. бля.. Чемодан! Вокзал! За Урал!

Помнете го олгински тролове!

ха хаха...трябва ни Империя ха ха...

Анна Политковская е агент на ЦРУ както Немцов, Навални, Завални и пр. руски соросоиди

повярвах ти да знаеш

Рейтингът на Путин в САЩ беше през Декември 37.8% На Тръмп 18 %

със 140 милиона население, в която не може да се намери и предложи поне още само 1 човек, алтернатива на Путин. Поне 1. Разбира се, другият вариант е Путин да не е човек, а свръхчовек, божество и затова да няма алтернатива. Повелител на мечки, тигри, жерави и ватенки.

Гледай си и плачи за Булгаристаня... щото става Бантустаня.

Горна Волта с ракети ?

Путин добър или лош няма алтернатива. Факт е, че средностатистически живота на руснака е значително по-добър след като дойде на власт. Също е факт, че има много забравени от бога места където продължава да е мизерия, но Путин не е вълшебник

Путин не само че е вълшебник, но е гениален шахматист и световен шампион по джобен тенис, цял свят му се изреди да се кланя на червеното килимче, а краварите изтръпват само като чуят името му.

Ама как 69% - само? За бащицата император трябва да гласуват на 100% ватниците. Е - хайде да са 99.99% - щото бая народ ще измре от глад докато преброят бюлетините. Още един мандат и окончателно Раша ще потъне финансово и политически, изолирана от всякъде.

Не мога да разбера КАКЪВ точно им е проблема на Нагло Саксонците ??? Путин излезе ДОКАЗАНО добър Държавник , с огромна работоспособност ! Некорумпиран , НЕ СЕ поддаващ на никакъв натиск , шантаж и подкупи ! Образован , умен, възпитан , с добра визия ; НЕ пие , не пуши и не употребява дрога . НИКЪДЕ в света поне към момента, НЯМА ДРУГ такъв Държвен ръководител който толкова много да работи за Държавата си и да милее за народа си ! Това обаче НЕ СЕ харесва на Запад , щото според тях САМО ТЕ трябва да се развиват и да богатеят на гърба на другите , а останалия свят да тъпче в мизерия на едно място и да им слугува и робува ! Е , няма как това да стане , уважаеми ! Русия се оказа , че може да се развива по свой собствен начин , и колкото и това да не Ви харесва - по някои показатели вече Ви изпревари ! А тепърва много неща има да се случват там , под ръководството на Мудрият Държавен ръководител Путин ! Така , че гледайте си Талибаните , джендърите и вся остальная СВОЛОЧ , и НЕ СЕ бъркайте там където не Ви е работа ! Щото търпението на Руския народ е голямо , но НЕ Е безкрайно , и историята НЕВЕДНЪЖ е показвала какво може да Ви се случи , если Братския Православен Христиенски народ се разлюти !!!

НЕ СИ ПРАВ, ПРИЯТЕЛЮ, КАТО ПИШЕШ ТОВА. НА ЗАПАД МНОГО ЦЕНЯТ ПУТИН И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОЛКО СВЕСТЕН ЧОВЕК И ПОЛИТИК Е. ПОНЕ ЗА ЩАТИТЕ СЪМ АБСОЛЮТНО СИГУРЕН. ПРЕЗ 2007 ГОД. БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ЧОВЕК НА ГОДИНАТА ОТ СПИСАНИЕ ТАЙМ. МОЖЕ БИ САМО АЗ СЪМ ГО ЧЕЛ. ПРЕГЛЕДАЙ НЯКОИ МАТЕРИАЛИ, КОИТО ГИ ИМА ПРЕВЕДЕНИ В НЕТА, ЗА ДА СЕ УБЕДИШ САМ, КОЛКО ХВАЛЕН Е ПУТИН В АМЕРИКА. ТА ТОЧНО ТОВА, ЧЕ Е МНОГО ДОБЪР НЕ ИМ ХАРЕСВА. А ТУКА ГЛЕДАМ, НЯКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПИГМЕИ МУ ТЪРСЯТ КУСУРИ МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА- ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ 75 ПРОЦЕНТА ЗА НЕГО.

Какъв позор! Само някакви си 69%? Къде отидоха онези 99.99% от "незабравимото" минало.

Сега Путин е по скромен, ще се прави че има опозиция.

Кое минало бе ? Това от партийното събрание на ГЕРБ ли ? Там верно преизбраха Боко със 100% единодушие !

При Бате Бойко, бе!

"Демократичната" логиката на запада: 1.Руснаците не искат да гласуват за някой друг освен за Путин - това не е демократично! 2.Руснаците искат да гласуват само за Путин - Това не е демократично! 3.Демократично би било, ако руснаците гласуват за всеки друг, само не и за Путин! Това не е демокрация, това си е пълна отчаяност, г-да западняци! :))

Сам ли си говориш? Къде са тия западняци на които говориш бе смахнат?? Руските тролове не се усещате колко сте жалки и смешни. Какво да говорим за руснаците , народ роби!! Народ който никога не е бил свободен. Ти сега ще кажеш че свободата е вредна , нали?

Свободата сама по себе си не е вредна, вредна е онази "свобода", която западът налага със сила на всички останали!!! Усети ли разликата??????

На руските избори може да гласуваш колкото пъти искаш за ..... Путин!!

Цялата западна пропагандна митологема, че "Путин е зло за руснаците" се срива за пореден път! :))

Да и мита за лошия Садам и Кадафи и Ким Ун. Сякаш има избор? Сякаш има опозиция , сякаш всички сериозни кандидати не са осъдени или убити!! За какви избори в тоталитарно общество говориш бе? Сякаш на предните избори не бяха снимани как хвърлят в урните бюлетини за Путин??

Наричаш платените отвън "опозиция"!?!?!?! Онези, за които руснаците упорито отказват дори да чуят!?!?! "Яблоко", СПС, Парнас и тям подобни бутафории, съществуващи единствено с милостта на американското посолство?????? Че тях руснаците ги мразят в червата и категорично отказват да гласуват за тях! Ситуацията им е подобна на нашите десни(бесни), които не могат да влязат в НС с десетилетия, пълни маргинали, предизвикващи единствено омерзение и погнуса сред обикновенния руснак...

Разбира се, че масово за Путин ще гласуват руснаците! А за кого другиго???????

За някой който не е зъл, комплексиран и корумпиран чекист, може би?

Е, къде сред останалите кандидати виждаш доказано по-достоен за поста от Путин?????? Или пишеш просто ей така?

То остави руснаците, ама ако някак си можеше и ти би гласувал за него, нали?:) Като те гледам си красноармеец-комундел, нали?

Червената армия стана на 100г. Факт! Аз какво да направя, да отричам фактите ли????? :))

Беееей, тия били с цели 11% по- умни от нас

Путин побърка хамериканците. Само за това заслужава още един мандат. Да ги довърши !

Ако ще и да погребе собствената си държава.. ами ако пак не успее да ги 'довърши'? Щото видиш ли - американците доста гробокопачи са надживели, и то по-способни от членоликия чекист.

Бай Тръмпи се е заел да довърши САЩ. Не случайно Путин го избра за президент

жалкото е, че ще спечели с над 80% , но ще пишат 68%. просто там си обичат да ги тормозят. не а свикнали пи-друг начин.

Страшно прости хора коментират в този форум, бе! Ама, то това не е изненада като се има предвид колко е прост по принцип този народ!

И теб те тегли тук в твоята си среда

Естествено, той възроди Русия.

г-да капиталисти, разпределението на тортата Русия се отлага за неопределено време

Каква торта в тези блата бе - торф , брезови кори и шишарки

гроздето кисело

Партиите на статуквото на Запад ,ЕС са в Крах,Смъртна агония. Същевременно за Вл. Путин гласуват около 100 милиона Руснаци ! Западните медии ни убеждават че това което виждаме не е вярно,а истината е при тях.? Сорос хвърля милиардив това .

Хак да им е-заслужават си съдбата !

и на ганю, хак да му е боцето, заслуажва си го нали???;))) хахаха

Та пак за снимката. Този на първия ред в дясно , май иска да го ритне по носа

Да видите и да знаете какво означава болшевизъм !!!

мой-президент.рф

Останалите 31% да се готвят за рубежом или в Сибир.

...голям пътешестненик...

и ние така за тиквата ...

Слаба работа, очаквах 134,37%. Пък изостава от китайския президент, той ще е до живот, вече официално обявено. И Ким Чен Ун му води с няколко обиколки.

Стига, бе.

Не може да бъде ! ... Здравната система да се готви за инфарктите на ...фобите.

Ще го преизбират докато не произведе най-бъйстрият танк,най-болшоя-та ракета,и най-простия нарот!

Мислиш ли, че по тези показатели може да стигне Щатите, че и да ги задмине? Няма как да стане, особено за последното...

Научи бьлгврски!

Още 4 години велика сороска мъка

Не са 4 години, а 6. Като спечели, ще се окаже, че има печатна грешка е срокът на мандата е не 6, а 60 години. Та така...

На либералите и разни соросоидни пе*алите вече става лошо :))

Другарят Путин ще ги отвее, като новата хипер-звукова ракета ; )

Да му мислят останалите 30%.