Путин: Не съм се вкопчил във властта

Руският президент Владимир Путин заяви, че няма намерение да променя конституцията, за да остане на власт и след 2024 г.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Не съм се вкопчил във властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе, да не си помислите, че Путин се е вкопчил във властта? Само където вече е управлявал по-дълго от Брежнев и прави сметки да надскочи и Сталин. Може следващата му стъпка да е пожизнен президент, а след това и наследствен - почти монархия.

ДВЕ НЕЩА НЕ СЕ ИЗБИРАТ НА ТОЗИ СВЯТ,РОДИТЕЛИТЕ И ПРЕЗИДЕНТА НА РУСИЯ.

Путин не може да се вкопчва във властта, защото властта е в Путин :)

И този се стреми към доживотен мандат, но си е избрал друг метод. Вместо до променя конституцията отстъпва временно властта на левия си тестис. Само, че доживотната власт също не е вечна, а свалянето му от власт минава през лишавамането му от живот. Виж римските императори - мнозинството са убити

и що? В домократична европейска испания Франко взел властта с военен преврат колко години царува и служи на феодалите?!! Коя европейска държава е била демократична?! долно феодално робство срещу всякаква социална справедливост!

в Германия Хитлес-кобургски слуга след Ваймарската република, в Италия Мусолини, във Франция Пепен в Гърция пак диктатор! И В България убит Стамболийски от кобургските подлоги! къде е била тази "европейска демокрация"?!

Говори като възрастен жител на Факултето.

Верваме ти. Чували сме го.

Кой казва, че си се вкопчил, абонирал си се само, ама то голяма работа

Ето, почват по малко по малко да пишат какво е казал Путин. Не наведнъж. А така, с дни след това ...

Путин е като Хитлер.Резултата за народите им ще бъде идентичен

Защо ми се струва че са се настанили 2-3 ма ограничени плиткоумица с една единствена увредена мозъчна клетка, които единственото възможно нещо което могат да правят е да копират многократно едни и същи постове и да си цъкат плюсове един на друг. Другите им мозъчни клетки вероятно са загинали безвъзвратно заради Путин.

Допитване до общественото мнение в Русия за изборите.. -Владимир Путин (4614) 19.31% -Павел Грудинин (17604) 73.66% -Владимир Жириновский (878) 3.67% -Ксения Собчак (662) 2.77% -Григорий Явлинский (161) 0.67% -Борис Титов (153) 0.64% -Сергей Бабурин (183) 0.77% -Максим Сурайкин (159) 0.67%

Резултатите на първите двама да не са разменени ? Откъде са тези данни ?

Поддържам Българин!

В тази страна народът никога не е живял добре, тази страна никога не е познавала демокрацията! В тази сибирска пустиня винаги е имало или жестока диктатура, или хаос, но демокрация - никога! Затова и руснаците са свикнали да бъдат вечно роби, те друго не знаят, те друго не са виждали! И това си е тяхна работа, но гадното е, че искат да си наложат тиранията и деспотизма над други народи, които "освобождават"! Затова на руснаците все някой им е виновен - германците, американците, японците, финландците, поляците, турците, украинците и ... българите, разбира се!Само не и руските царе, диктатори и олигарси!

Па да се чудиш тогава защо им е било в тиквите на Шведи, Турци, Французи, Германци да искат да я превземат тази необятна Сибирска Пустиня и да я направят своя. Ти как мислиш Българино???

Питай Чингиз хан, монголите знаят най-добре!

Путин не се е вкопчил във властта, властта се е вкопчила в него.

Като не си се вкопчил -МАХАЙ СЕ ,така света ще си отдъхне от един диктатор който завзема чужди територии,избива хора в Украйна и Сирия.Човечеството с нетърпение ще очаква диктатора да се махне та да настъпи мир.

ти гледай как нашите да махнеш , че едни и същи физиономии гледам от 20 години и само на долу вървим ....

Вервайте ми ,не съм се вкопчил,готов съм след 6 г. да я прехвърля на дъщеря си.Разберете ме все пак,ако не го направя прошка няма да има ,към мен и обкръжението ми.

В путинската крадлива Русия има перманентна истерия с писъци: "NATО ни обкръжава" Ясна е идеята, че народа трябва да разсейва от разпадащата се икономика, намалените разходи за образование, наука, медицина, надуване на военни разходи и престъпления на партията на мошениците и крадците в Кремъл, които управляват Русия. Капутино Росиано

За кремълските управници - златото, нефта, диамантите... За ватенките само духовните ценности... Путин дели всичко честно и по правилата . (А за българските тролчета-жълти копейки и чеп в задницата)

То затова Рашидов каза :"И чеп за зеле не стават българите ". Къде искаш там си го затни ЧЕПА.

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. С намаляването на цените им руският БВП падна. През 2016 г. те бяха изпреварвани от малка Южна Корея-държава без полезни изкопаеми.

Грешите. 65% не от БВП, а от държавният бюджет идва от износ на суровини. В БВП енергоносителите са 9%. И цената им отдавна, отдавна се възстанови, сега нефът е над $60.

В РОССИИ КОРРУПЦИЯ КАК В АФРИКЕ !!!! Рейтинг коррупции в 168 странах. 2015 год по данным Транспаренсу Интернешинал 117 Пакистан 117 Танзания 119 Азейбарджан 119 Гайана 119 РОССИЯ 119 Сьера Леоне 123 Гамбия 123 Гватемала

Путьо в мирно време е лузер. Той трябва да измисля непрекъснато някоя малка война срещу без защитни съседи, за да отклони за да отклони и без това алкохолизираните и зомбирани ватенки от празният хладилник. Но когато се изправи срещу сериозен модерен съперник, го правят на салата -бързо приготвяне - като Вагнер в Сирия.

Русия ВИНАГИ е била мостра, еталон и символ на "колос на глинени крака" да го духнеш и ще падне! Държавата с най-ГОЛЕМИ, изключително конвертируеми природни БОГАТСТВА допуска народът да живее в крайна нищета, разяждан от алкохолизъм, проституция и всичко произтичащо от това патологии, болести и страдания!! Те бяха най-ЖАЛКИТЕ гости на нашето Черноморие и се радваха неимоверно ,че са получили путьовка като награда за робски труд в необятната пустош наречена СССР!

Раша в последно време е като бюро за погребения. Обяви само за загинали ватенки. -Скоро падна граждански самолет край москва. -арабухите накараха Су-25 се цунка със земята -вчера свалиха транспортен самолет Ан-26 в Сирия. -днес пак падна вертолет МИ-8 с 7 човека в 150 метрова пропаст, двама успели да скочат -в Куру, френска Гвиана шял да се изстрелва ватен "Союз", но пак го отложили... Явно Бог не е руснак. За русия отговаря един дявол в църковни дрехи-Кирил. Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райха.

Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България.

Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност.

Защо българските крадливи комундета се сдухват толкова че Россия безнадежно отстала от передовых держав, за 25 лет ничего не придумано и не изобретено, ни телефонов, ни компьютеров, да что там - что у вас в доме есть российского производства? Трусы и те китайские. Президент как Иванушка-дурачок приперся в Китай и приволок с собой йота-фон, признанный во всем мире самой бесполезной вещью... Вот потому, что ничего нет, достают какое-то старье и пытаются им кого-то напугать - один раз по ней шмальнуть и отличный фейерверк получится, эта хрень даже уплыть не сможет из-за низкой скорости. Российские микросхемы самые большие микросхемы в мире. Да уж, есть чем гордиться.

За какво да се вкопчва във власта Володя..Та народа сам си го избира за президент на Русия! За кой да гласуват, за Насрални европедито подлога на Краварника ли?! Същия Насралнии, който го бяха хванали в един ресторант, да се договаря как по-скъпо да си продаде гъза на посланика на лудите крави в Москва! Или да гласуватруснаците за останалите либерасти педерасти и продажници! Да ама не! Руснаците не са като нашите прости идиоти да гласуват за ГРОБарите от ГРОБ!!!

Българския народ живее в тотална мизерия, благодарение на нашите еврогейски педократи подлоги на Говедарника. А уж сме в Педалсъюза!

Високите постове винаги носят със себе си смазваща отговорност и много, много стрес. Най-добре са си средните нива наследствено закотвена културтрегерия, администрация и бюрокрация- хем много облаги, хем малко отговорности. Те затова и реват най-оглушително, когато се сменя една система с друга.