Очаква се повече руски туристи да посетят България през 2018

Русия е заинтересована руските туристи да почиват в България, заяви Олег Сафонов, ръководител на Федералната агенция по туризъм на Руската федерация.

Обратно в новината

Коментари - Очаква се повече руски туристи да посетят България през 2018 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общи действия в сферата на круизния туризъм? Дрън-дрън. Всеки, който малко е запознат с круизния туризъм в Черно море, знае, че круизните кораби спряха да влизат в Черно море след анексията на Крим. Някакси - изсрах се на метеното, хайде сега с общи усилия да направим нещо.

Добре дошли братушки! Русия е заинтересована руските туристи да почиват в НАТОвска България, заяви Олег Сафонов! Те ще осигурят даже с излишък НАТОвския военен бюджет на България! Мнго добре знаят къде да почиват братушките и да снасят милиарди, в НАТОвските курорти! Така издръжката на НАТО става с руски пари, не с местни!

Повечето от курортите са руски. Гръм в натовското сърце.

Защо идват тук? Да летуват в Крим, нали си е 'техен'!

Ехх, няма го тука вече Варшавският...-полякини, чехкини, германки, рускини.. черните рускини малко понамирисваха, ама нищо! ...

Те се казват Джамала, ...хващаш си носа с 2 пръста и..боцкаш!

Тези туристи не са от РУСИЯ ,а от СССР- Украйна и Прибалтийските ... Руснаците се придэржат отвъд Средиземно..Турция, Израел, Египет.. Не им се въргаля и плацика наедно с натовски лайна по нашите пясъци..

Дано да си прав. Тука не ни трябват руски лайна.

Самодостатъчни сме си, казваш?

дередже. Много от тях просят покрай храмовете в Бургас и Варна, ще кажеш, че циганите не ни стигат.

Демек,-купили си самолетен билет за дойдат в твоя България д просят в Бургас или Варна? Бягай да се лекеваш,-ако имаш шанс.

Даа, бе. Молят се да им дадете букви от кирилицата.

бием.

Тъй, тъй! Ама с тия мутренски изпълнения и побоища, може и да се разминем с многото руски туристи. И тогава, някой ще духа супата. Що ми се чини, че това ще бъдат българските хотелиери и ресторантьори. В техен интерес е да "почистят" терена от подобни биячи! Щом държавата не го прави. Иначе, те ще плащат! Нали се сещаш, умнико?! Или още не ти е светнало под шапката?

При тебе ще дойдат ,,Нощните вълци,,,

И по-кротко с чекиите, яйчицата ще станат за омлет!.... бием..бием..

Дрън, дрън. Руските туристти бяха до 2014та. От тогава насам намаляват, а тези дето идват нямат пари. Има огромна разлика в начина, по който харчеха тогава, и как харчат сега.

Москва веднага да изпъди министърка! Руски туристи няма да возят тук парите,за да подпомагат българска икономика. Ясно ли?

portal

РУШНЯК платет си данъците в България... Тук не ви е У ДОМА... НА ГОСТИ сте и се дръжте културно...

Наши парите няма да ги виждате.Търсете си други балици!Ясно ли?

portal

Време е рушняците да полуават виза за туризъм след тест за лакохол и интелигентност...

И този тест ще бъде написан от герберската Теменужка под диктовка на Бойко.

portal

РУШНЯКА МАЙКОПОРДАВЕЦ ОРЛИН веднаг ме определи като някъв а аз съм българин... за разлиак от РУШНЯКА ЛИЖЕЩ ГЪЗ нали... баце ходи с путкин и шорош на парти :)

portal

може да отоврим училище за възпитание и обарзование на изостанали рушняци...

Този път браво на правителството и най-вече на министър Ангелкова! Пожелавам все такива добри новини! БРАВО

Що така, че всичките грозни инциденти - балконинги, пиянски истории, сношаване и пикаене направо по улиците, разбиване на главите и физиономии на българските граждани (обслужващ персонал) и най вече ПИЯНСКИ туризъм става само с интелигентните западняци : англичани, шведи и прочие, но не с руснаците, които - наивните душички мислят,че ги приемат (парите им) с чиста душа и с гостоприемно.

Колко още туристи бе? Осрахте го това море. Да не е разтегателно?

Грантаджии.

абе, путин! рекохме ти да пратиш танкове! а ти кво? туристи! даи им и поне по един автомат и сандък с патрони, бе! не чуеш ли, бе човек?

докато не ги запукаме онези в парламента и мутрите , родината NI ще умира ...

абе васко педераско. Ти нали беше в канада бе дебилче? каква родина, какви 5 лева?

Катил, ти май от кенефа ръсиш тези мъдри мисли, съдейки по ароматното ти именце!

Не,мерси!Не ги щем в България!Много са прости.Първо да научат кой ги е извадил от землянките,кой ги е научил да пишат и покръстил.Може и първо да озаптят онова КГБ ченге-поп,което забрави,че е на гости и на развален български/демек руски/заплашваше и поучаваше наляво надясно български официални лица.

а бре гошо , по добре ли е хотелите да са празни и хората да нямат работа ... не ти трябва и южен поток , нито атомна централа , нито търговиика с домати нали ??? теб само геи парада - единствената придобивка от европа те устроива ...

Сафронов пошегувал-туристи тук ще има на куково лето!

Като не ги искат никъде ще идват у нас

Оти не си ходят у Крим?

Надайте се след като така се държите.. Миналата година голяма част от руските туристи само минаха през България за Гърция...

Даже да минават през Сърбия и БЮРМ.

Здравейте модератори от Дир-а, защо ми изтрихте вежливия идеологичен спор с колегата "portal "Изтрихте ни и на двамата репликите. Тъкмо започна да става интересно. Аз за какво друго да коментирам в сайтове и форуми като Вашия, или като Фактор, или като Дневник, ако не мога да се заяждам и да се плюя със соросоидите.Това е такова приятно занимание за мен,а Вие сте на път да ми го отнемете...Бива ли така? :)

Отговорът е много прост. Някои от модераторите са с чалми, други с шалвари, в зависимост от пола. За третополовите не знам, там е въпрос на убеждения.

portal

+1

Диваци не са ни нужни!

Така си е. Шведи не ни трябват. Питайте потърпевшите.

Орлин Данев

Шведките са студенокръвни. Трябват най-малко двама мъже за една шведка,за "шведска тройка". Но пък става много весело и интересно,след като шведката се напие до козирката...тогава мъжете могат да се увеличат значително...:)

Може би искаш по-вече ЕР-карабини?

Руските туристи са културни хора, защото са славяни като нас, българите. Не са като англичаните и шведите, не ритат камериерки.

Точно пък руснаците културни... затова не ги искат в хотелите, където има западни туристи.

Шило

Например?

Българите са славяни ли бе? Завалията, да беше внимавал повече по история...

От мисловните напъни на соросчетата стигаме до извода, че те се страхуват дори и от руските туристи.

мисловни напъни можа да има в празна кратуна хранеща се с козяшка помия

От мисловните ти напъни стигаме до извода, че си селски некадърен дебил с 300лв пенсия и внуци в америка.

каквото и да си пишат руската измет с бг паспорти ,истината е една мужика не е турист,тои е като животно пуснато на свобода.

и да не си забравят боксовите ръкавици .

Бягат от мизерията хората. Какви туристи, та те не се връщат.

Що, бе бате? Ти да не си дал квартира дългосрочно?

Купили са апартамента му:)

Дано Путин изкара поне колкото Брежнев!

Дал Господ! Ама ако изкара , ще стане Пугин?

Ами той другарят Брежнев изкара точно 18 години на власт, преди водката да го умори, така че ако се осъществи твоето горещо желание, то Вовата трябва да опъне петалата тази или следващата година. Ха, наздраве!

Ей,деде, оснен години на власт, има и само години .

Внимавай какво му пожелаваш.Другото име на Брежнев е УСРО защото се насираше. Правел го е и в резиденция Бояна.

По-добре руснаци, че като гледам какви германци кацаха миналото лято във Варна! Всеки втори беше Мюмюн, Ахмед, Месут или Айше.

Значи викаш германци със странни първи имена като ХАНС,ДИТРИХ и ЙОХАН и с още по странни фамилии като МЮЛЕР, ШВАЙНЩАЙГЕР и НОЙЕР....НЕ се срещаха,така ли?

Успокояваш ли ни?

portal

Врмеем е всички имоти на русняшките подлоги да бъдат отнети в полза на държавта заради липса на данъци... а бългорахазрите могат да пикатя седнали побеже сме в европа най после след 44та пак и сме в нато :)

Кои сте в НАТО бе? Вие джендърите въоръжени със силиконови играчки ли?

portal

Да повторим заради изтриването... няма никакви джендъри иам най голямата армия на света в момента солидарна една с друга и най-накрая имакой да каже поне А за анс хазари, понеже досега сме ви били само сами :)

руснаците са на 5то място по брой туристи в България но само за тях се пише!!! скапани пропагандни медии

Естествено,че ще пишат за руските туристи и то предимно за рускините...Ти за "мигрантите" ли искаш да пишат? Или за участниците в гей-парадите?...:)

Вие си чакайте...туристите. Догодина ще споменем за 3-март и хиладите американски войни ,загинали за свободата на България,

Да вървят на почивка в Крим(с камуфлажен бански).

Еее, де!

Браво идват да ни освобождават само да не е като 9.9. 1944г. да му мисли боко.

алоооо дира защоми блокирахте достъпа да чета и коментирам сериозните новини а оставихте само лайф новините -това ли ви е свободата на словото -вече половин година сте ме блокирали та се налага да ви пиша от чужд компютър -затова сме на 108 място по свобода на словото

Кажи им го, баце!! Ай, Дир-ници ниьедни, ще ти блокират те айпи-то, разбираш ли....

Споко, не си само ти. Пък научи се да ползваш прокси сървър като мен и забравяш за ограниченията на ДИР-а. Неволята учи!!! :)

Аз предлагам, както соросоидите-дебили да забраним на всички руски туристи да идват у нас. Да забраним всякаква търговия с Русия.Да спрем да купуваме руски газ, а само от братска Америка. Да им спрем транзита през страната и да им нарежем тръбите за скрап. Да затворим АЕЦ и Нефтохим и да ги нарежем на скрап. Да им взривим всички паметници и да ги заличим от историята ни. Да затворим руското посолство ,а посланника им да го вкараме в двора на Американското посолство на палатка под 24часово видеонаблюдение. Едва тогава можем да се наречем истински евроатлантици .

ама надали...:((

portal

Не бе възпитай ги че са бетер англичаните и германците... сволач...

portal

Абе МУНУС ЕДНО руска подлого не става така всички сме виждали нагъл русняшки турист който трезвен е по зле от най голямата измет на германците и нагличаните :) боли истината

Така им се пада на лакомите български хотелиери.

Дайте си китните братушки! Само това чакаме.

+

С циганин или руснак ош-беш да нямаш - винаги ще те прецакат.

ееее, то е едно и също

Даааа, като днес 3-ма БГ-нати срещу 1 руснак!

Не ни трябват. Ще изгонят останалите туристи.

Това не ме радва. Не обичам руснаците. Много са прости.

А на мен ми харесват рускините и за жените колкото са по-прости по-лесно се разглобяват.

Колкото по-малко блядове толкова по-добре

По-добре дебели пияни англичанки, от колкото рускини, така ли? :)

точно обратното, все по-голям отлив, - като преброите пилците, госпожо министър наесен, дайте обективна статистика. Ако не се сбъдне очакването, дължим го на разни устати политици, на които не им пука за бизнеса. И накрая: Да не стане като с празните турски плажове и вайкащите се туроператори с празни джобове след инцидента със самолета.

много са арогантни руските туристи... лично благодаря за това че са махнали турците от задният ни двор. големо благодарско! ама много арогантен руснака с 2 лева у джеба дет е, мани. по-скромничко братя руси, да ви арешен за повече и за по-далго!:-)

Всеки народ си има черни овце. Ся да не напишеш, че нагличаните, поляците и шведите са цвете? Апропо, кво стана с Българката, ритната от надрусан ШВЕД?

Шведа и плати 6 или 8к евра, не помня. Други въпроси?

Не искам руснаци! Искам евроатлантици, дето четирима си поръчват една бира с 4 чаши.

в немските бирарии поне литър-два поглъщат, по 8-10 евро литъра, ама явно ти си в някой по-специален клуб :)

Руснаците ни освободиха от турско робство, руснаците ни освободиха от фашистко робство, ще ни освободят и от евроатлантическо. Скоро, съвсем скоро.

А от глупостта кой ще те озвободи?

Имам "Колт"! Ще се гръмна сам.

От глупостта на простестърите - меки китки, робуващи на АзБ ли? Че те сами ще си измрат от глад и мизерия.

Ако ни освободят от теб и от такива като теб - ще ги призная за освободители. Така ще дръпне и нашата държава напред.

Мнението на представителите на жалката и малобройна групичка на сбърканяци - надничари на розови простестърски НПО е без значение. :))))

руснаците идват и си плащат за почивката,а соросите клечат и чакат за манна небесна пред козяк раздавана с черпак от корито за прасета

и много нагли. Само от бой разбират. Да ходят в братска Турция.

Я драсни едно писмо до Ангелкова - да ги спре. Айде! Да те видя!

повръщащите англичани?

Те руснаците не се напиват до безпаметност и не повръщат, ама хич. Затова западните туроператори изискват да няма руснаци в хотелите, в които настаняват техните хора. Щото са много читави руснаците. Ставал съм свидетел как свалят руско семейсто от автобус с чинията с пържена риба и бутилка алкохол... мъж и жена, около 60-те и двамата пияни и мазни от рибата...