САЩ стартираха студентските бригади за 2018 г.

От днес посолството на Съединените американски щати в България започва програмата за студентски бригади за 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - САЩ стартираха студентските бригади за 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Студентите се лъжат ръководени от алчност и пропаганда. Със спестените пари си купуват не книги, а 1 телефон (повече не може да се спести). Основна вреда - вместо стаж по специалността, губят си времето. Странични вреди - от яденето на долнопробна краварска храна, натъпкана с хормони, повечето се връщат с проблеми - свръхтегло, проблеми с жлезите и т.н, особено момичетата. За България има и друга щета - част от младия и потенциал остава да работи в Америка следвайки "Американската мечта" - нещо което никога не го е имало, а в днешни времена изобщо го няма, но това се разбира после. За краварите ползата е, че освен челрнилки в кочината идват и бели хора, годни да работят. Редно е нашето правителство да забрани "бригадите за културен (ха-ха) обмен"

Бях там, много бачкане, като теглих чертата нищо спестено не остана.

Честните и работещите да отиват и да не се връщат повече. В нашия лайнарник освен да лижат червени гъзове и да страдат друго не ги чака. В бг от години се подбира и остава най-лошия материал. Резултата се вижда навсякъде в Булгаристан - най-мръсната, гадна и пропаднала държава в ЕС.

А ти защо не се пръждосаш и ти бе, мръсен платен боклук? Ами стоиш тук да мяташ лайна в български форум? Какво търсиш тук бе, говедо долно?

Краварникът ограбва най важния ресурс на една държава а именно нейните млади хора.Обаче говедата нямат вина,те по всякакъв начин(дали с оръжие и агресия или с ,,бригади и зелени карти) се мъчат да бъдат господар на света! Виновни са нашите политици и НПО организации,които пропагандират в полза на чужда държава! Разбира се и те биват стимулирани с валута за своето усърдие.Продажна България! Вижте от колко време вървят реклами и по радио и по телевизия!Тази реклама се плаща,скъпа е кой дава парите?! Не България си ходи,след 30 години ще има територия,която ще се казва или западна Турция ,или Мангалия!Амин!

а на тебе явно ти е ограбен умствения ресурс, ако изобщо си го имал някога. смешник!

Лекар съм и съм виждал много като теб.Не мога да се обидя от каруцарския ти изказ,защото днешните млади са като ,,калъпирани".Нямате ценностна система,не сте възпитани в обич към род,Родина,не уважавате дори родители и учители!Просто сте изметта на обществото,за съжаление! Всичко обаче се връща,няма да съм жив да те видя,но ти ще страдаш много! Бъди здрав и по малко прост!

преди се носеше славата на българските студенти като едни от най-добрите работници. обаче за съжаление напоследъл някои компании започнаха да се отказват да ги наемат, заради разни пиянски простотии, алчност, расизъм, неуважение към колегите, грубиянщина и т.н. по-всичко си личи че бай ганьовщината се завръща в бг обществото и това е много жалко.

Юруш народе към миенето на чинии! И после като завършите, на интервюто за работа, работодателя ви бил виновен че нямате стаж по специалността.

един от тези "миячи на чинии" сигурно ще може да те купи с парцалите. а ти си стой и си трупай "стажа по специалността".

Може и да ме купи, не знам. Предполагам кандидатстват при мен за да им съм по-близо за покупко-продажбата.

Ще ти обясня само едно - знам, че ще разбереш трудно, но с годините все ще схванеш. ВСЯКА честна работа е по-добра, от това, което се прави в Бг в момента. Тук всеки втори, който се води че бачка всъщност си чопли носа. И резултата е видим за всички. Много по-добре е да миеш чинии в чужбина, отколкото да седиш и да дебелееш на стол чоплейки си в носа от скука в БГ и да се приказва как се преуморяваш от работа.

На това у Западналата Юропа му се вика новому робство.

Никога не бих отишъл в САЩ. Дори и да ми предлагат уредена добре платена работа и то само с лична карта както е в ЕС. Пак не бих отишъл. Смъртоносни змии във почти всяка къща, боклучеста храна макдоналдци и фастфуди, престъпност особено в някои градове и т.н. По скоро бих отишъл в Русия. Рускините най-красивите жени,че си нямат и достатъчно мъже особено в Москва. А и стандарта на живот в Москва е като в Берлин примерно. Красиви, дашни жени бол, пари, кариера, живот, храна, рай просто, всичко е рай. За Москва бих заминал с голямо удоволствие най-вече заради жените, в САЩ и Канада никога.

Безобразие, да говориш за нашата Россия и да пропуснеш Бояришник. Та той е може би най-основната причина, заради която си струва да се посети нашата страна!

то за алкохолиците като теб, може. Обикновено руснаците пият водка!

Важното е че сега, за разлика от правешко-каскетско време, имаш свобода на избор,кеф ти Русия, кеф ти Китай, кеф ти Европа, кеф ти ЩАТИТЕ, кеф ти КАНАДА, кеф ти Австралия,..., абе изобщо сега Светът от отворен за любознателните, трудолюбивите, ученолюбивите, почтените българи !!!

Не си студент, а доморасъл и късоглед. Сам нищо не си видял или изпитал и си правиш изводи по чужди разкази. Отиди, виж сам, а после кажи: "Прав бях" или "Не съм бил съвсем наясно". А красиви жени има абсолютно навсякъде - и в Чехия, и в Израел и Казахстан, дори и в Афганистан. Знам, че не ми вярваш.

Да де ама те девушките не чакат такива като тебе ами са се пръкнали с майките и бащите си на 5 и 7 Манхатанско авеню, Дубай и други подобни дестинации.

докато отидеш "заради жените" си продължавай със злобарките пред компа

Винаги ще се намерят слугинчета да работят на чифутите!

за маджо, баджо, черепа, кокала и други туземни мутри ???

За предпочитане е студента да е на възраст мужду 60 и 100 годишен!

Нали беше комунистическо да се ходи на бригади !?

На тези се плаща бе, тъпак

Не вярвам някой да им се върже.

Хайде, малки продажни мекерета, газ до ламарината за жълтите стотинки на хамериканците! Хайде, и после пак ми елате на интервю за работа като софтуерни разработчици в западна компания, със CV в което пише "Професионални умения: камериерка..." Като се върне на мама и тате лайното от чужбина, цялата рода го гледа с умиление: "Милото, виж го, големец!"

Унтерменш, пий бояршника и при уенин...

много е лошо. Ние българите сме пълни глупаци та се изтрепваме да ходим там. Ако бяхме малко по-умни отдавна да сме в Русия.

Да ще го имам предвид :)

Препоръчвам 3 неща: 1. Да си направят добра застраховка живот. 2. Да си вземат бронежилетка издържаща на картечен огън. 3. Да си вземат вазелин щото на работата им ги чака яко таковане ! Наслука!

Бах мааму, при 327 милиона говеда, няма кой да им бере ягодите :))

А колко норвежки студенти заминаха в тази Америка и се върнаха в дървеното пардесю. Ужас.

При толкова много бездомници и бедни хора, готови за някой долар на всичко кандидати за работа колкото щеш! Но с тези бригади света трябва да види колко е велика Америка!

Мерси, не ми трябва Факан Краваристан.