Илон Мъск ще строи тунел под Вашингтон

Компанията на Илон Мъск The Boring Company е получила разрешение от властите за проекта.

Обратно в новината

Коментари - Илон Мъск ще строи тунел под Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все преклоняются илону маску придумал он для жопы смазку

Този все повече ми прилича на руски агент в САЩ за точене на пари.. и той като тях, ще стане, ще го направи...само ще :):)

С много неща се заема това момче. И много пари привлича. Дано успее, поне с някои от проектите ! Фалконът добре излетя, голям успех, но трябват още поне 10-на успешни пуска, за да се реши някой да си сложи тежък спътник на такава ракета. А тежките спътници са скъпи, струват милиарди. Така че - да пробват и пак да пробват !

Важно е че работи качествено и взима по евтино и от рашките.

"това момче" направи за смях руската ракетна индустрия миналата година. Тази година тотално ги изравни със земята. Само Фалкон 9 за миналата година има 18 успешни от 18 изстрелвания. Не те знам за какви 10 ми говориш въобще.

Като последния ли, където 3-тата степен нещо и се случи?

тия мириканците нещо си падат къртици от известно време,копаят си дупки и си слагат фургони в дупките,а тоя пък хептем ще ги вкара под земята,само че къртиците са слепи,да не излезне че и великите мирикански говедовъди са слепи

... ( с повдигнати вежди)

Следващото е тунел до Луната, с тенденция да се свърже и Марс а после и Венера и да се затвори трасето обратно до нас , към Обеля .

Ма той Мъск отиде до Марс верно бе. И сега се зае с тунел под Вашингтон. Кажи бе тролче нещастно.

Сега чакаме да прати и мотриса в космоса!

Драги ми съвеЦки тролове, кои сте вие че плюете този гений милиардер дето прави електромоболи и иновации в космоса. Сигурно гледате с наслада и мечтаете за някоя нова Тесла, а и сигурно и с PayPal плащате. От вас само омраза и дебилство.

коя е иновацията в космоса измислена от мъск,и той ли е измислил електомобила и електронното разплащане или използва вече нещо разработено и до доизкусурва и печели,така че по полека с иновациите на милиардерчето,да не затъне под вашингтон при копаенето,а после да фърчи към марс с още неизлетялата си ракета

Измисли новия модел на магучая Лада. Дето не мож запали и да и се отвори багажника.

Компанията на Мъск копае биткойни , сигурно това имат в предвид че копае под Вашингтон.

Решението е в небето, не е под земята. Идиот или не, мъск е просто, слуга. Обслужва утопията за някакъв реален, технически прогрес но от светлото бъдеще и по "правилните правила"! Нищо, че според тях, 2+2=22. Няма никакво значение, дали е истна, важното е, че работи. Дебилният консуматор, така или иначе не може да смята, а и няма време за неща, които не са му в "ценностната система".

този Мъск все повече започва да ми прилича на онзи Х.Хюз с неговите грандиозни проекти за самолети, които държавата финансираше щедро, но от които накрая нищо читаво не остана в реалността.

Абсолютно.

тоя мъскчо е добър по копаенето,що боко не го викне да продупчи балкана под шипка и петрохан

Точно така - да прекараш тунел под Вашингтон може всеки, я да пробва през Шипка, да види какво е.

Хи-хи-хи. Догодина ще строи тунел на Марс за марсианците. Ей сега ще скочат борсовите цифрички. Аман от балъци бре!

Не догодина, бре! Тунелът под Фашингтон ще излиза директно на Марс!

Веднаха съвецките посерковци взеха да хвърлят кал по Илон. Ясно е защо, човека е иноватор и голям ум и няма лоши цели, но мурзилажа го мрази защото ще скапе роскосмос, а и след време бензиностанцията няма да е толкова актуална, защото ще има електромобили.

само че тогава на краварите ще им трябва бая ток,а рашките си имат бая електро станции,а кравичките ще трябва тепърва да строят и ще им трябва и газчица за тях

Прощай космос. Илон Маск ставит крест на российском космосе.

При кравичките гледано от МКС е светло като ден през нощта, докато над свинете по цялата им огромна територия От Москва до Владивосток е само мрак

ние пък ще направим билета за градския 2лв,Бойко каза че вече няма димящи тролей по цариградско

Тоя Мъск къде се вре ами не си гледа киселото зеле и компотите в ЮАР?

не е луд този, дето яде зелника, а този, дато му го дава; мошеникът все още успява да лъже хамерите, че прави нещо значимо - техен проблем