Европейската отбрана на фокус при визитата на Меркел

Основните теми на разговорите при визитата на Меркел в София ще са свързани с миграцията и общата европейска отбрана, отбеляза за Дир.бг Даниел Стефанов.

Обратно в новината

Коментари - Европейската отбрана на фокус при визитата на Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом мести кокичета и люпи щъркелчета!

Може ,някой да се усмихне иронично ,но аз мисля ,че го уважават в Европа .

трябва да видите репортажите по немските телевизии за България. Мизерията,разбитите тротоари коментарите за доходите и корупцията и на фона на всичкото това Борисов който управлява вече 8 години....Тогава ще ви стане по ясно какво им е мнението за Борисов и България.

Не знам за какво ,ще си говорят г-жа Меркел и Бойко ,но в никакъв случай ,против Полша не трябва да се гласува .Независимо ,че ще ни критикуват , поляците са приятели на България исторически, многобройни като туристи ,традиционни икономически връзки

Единствено и само заради това го потупват снизходително и му се усмихват. Иначе то знаят колко му е акъла а за България като цяло хич и не им пука.

Та тя иде, господжата Меркел само за едно, да цуне рàка на бат Бойко а той де рече... управлявай още четри године, а Шулц да ти тръка чипъците. Слънце е у еропата бат Бойко а понекога и у българиа.

По евронюс казаха,че нивото на БГ е като африканската Бокина Фазо. И после как Путин изка да ни манипулира. Винаги другите са виновни за простотиите на ЕС

Като каква идва Меркел като няма сформирано правителство от новия парламент ?

Бодигарда ББ ще се осмели да пита за по-голяма заплата ..

...за поредните извращеня ,гнусотии...за по-скорошното обезлюдяване на Balgaria за забарзване на течащя геноцид над балгарското население...защото на меркел и на тези содомити от брюксел им пречи !!!...та за това ще си хортуват...как процеса може да се забарза !!!

Първо, ще приемат Джендър-конвенцията, след това, ще обсъдят новата църква: Антъни Левандовски, бивш главен изпълнителен директор на Google и Uber, наскоро сподели намерението си да създаде църква за поклонение на изкуствения интелект, религия ориентирана върху поклонението на свръхразвития изкуствен интелект

Дали в Германия не са разбрали това което тук не им се вярва !

112 ( нерегистриран ) 19.01.2018 14:44 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам" Спам, спам, ама Меркел набута милиони от този спам в Европа!!!

ура!-меркел е наше момиче,живяло във времената на гдр.познаващи пионерските лагери,и нашето момче боико-колоритна фигура от миналото на българската бкп,израсъл със филия свинска мас,издигнал се до гавазин(телохранител) на нашия обичан и незабравим тато-тодор живков,пожарникар застраховател,полицаи каратист,футболист,така че ще донесе полза за нас българите,те затова сме го избрали,и на няколко пъти е бил на избори -бсп,двете партии правят добър театър за пред българското простлюдие,но зад кулисите са си приятелски бизнес групировки,когато става дума за пари,власт и влияние та са единни!

Данните на ООН показват, че до 2050 г. населението на България ще намалее от 7,2 млн. души в момента до 5,2 млн. души. Това пише британският The Economist. Ето, за това трябва да говорят, но съм сигурен, че пак ще станат, за смях коментирайки глупост, като Ис. конвенция. Мария Габриел била за равенство на половете. В Б-я това е реалност, още от соца. Около Бойко само жени, проблема е че зад такива документи световната бюрокрация си създава лостове, за влияние и контрол. За това става дума. Утре на някой чиновник в Брюксел, ще му хрумне, че кукерите не са достатъчно джендър, примерно и ще реши, че има снование да ни осъди. ВЕЧЕ го направи една мароканка с френски мандат в Е.П защото не разбрала "милата", че клатим главата като "джендъри"-сиреч на обратно.

Пак не си разбрал защо ни съди. Съди ни защото е раситка, а другото е просто повод.

ТРЕПЕРЯТ И НЕ ЗНАЯТ , ДА ПОСРЕЩАТ ЛИ, ДА СЕ КРИЯТ ЛИ - ИМА СЕРИОЗНА СЪПРОТИВА СРЕЩУ ИЗВРАТЕНЯШКАТА КОНВЕНЦИЯ ! НАЙ-ВЕРОЯТНО, ЩЕ СЕ ОПРАВДАЯТ С "УПАДЪЧНИ ЕЛЕМЕНТИ" НА ТЕРИТОРИЯТА , ВСЯВАЩИ СМУТ! МОЖЕ ДА ПОИСКАТ И ПОМОЩ ОТ ВЪН !!!

дава на Франция 50 млн за изграждане на 1 км ограда срещу бежанците а ЕС даде на БГ 140 млн за 140 километрова сухоземна граница! Колко сме евтини!

Честно казано хич не ме и интересува,само при условие че не даде зор да се приемат екстра мигранти.Ще ми се да я посрещнат поне няколко дущи с плакати: Защо докара тази измет в Европа?

Срещата е явен пиар пред народонаселението на Германия и България за дедо Бойко и баба Меркел..Дедо Бойко ще сложи още една снимка ,вместо книга на рафта от снимкотеката си в кабинета си в МС.Жалка картинка е дедо Бойко с показване на снимкотеката пред чужденците и е показател за комплекса ,който го е превзел.

АМБИЦИОЗЕН КОМПЛЕКСАР !! ГАРАНЦИЯ ЗА НЕОБРАТИМИ ИЗМЕНЕНИЯ В ХИМИЯТА НА СИВОТО ВЕЩЕСТВО :-)) (НЕ КАЗВАМ "МОЗЪКА" !)

Въпроси отн. Ставащото в Германия и/или ЕС - просто Няма. НО ! - ВарумБреДжанъм Мълчите кат БитиТъпани отн. #savepirin, Домакини/Дир.бг ?! - Е де-факто Глобален.

То разговор няма да има - просто тиквата ще получи инструкции, какво да прави. Е, разбира се и няколко милиона джобни да има да си харчи...

В момента тази от третия пол не е НИКАКВА освен представител на нейната партия Каквото и да си говорят няма законова основа

За престъпленията си срещу европейците?За геноцида,за развъждането на цигани,за заселването на Европа с ислямски животни?

Винаги съм се чудил, как протича разговор между образован човек и илитерат.

ТИКВЕНИК КАТО ПОЛИТИК !!!! ТА, ЕТО СЕЧЕНИЕ МЕЖДУ ДВАМАТА :-)))

Не знам за какво е си говорят утре но По всички личи ,че Меркел е мераклия на Борисов и в името благото на народа, призовавам премиера да удари 3-4 ракии,че и още ако трябва , да отърмъчи опасаната немска ливада или каквото е останало там за консумация, на ползу роду.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

интересно. двама бивши ще разговарят за бъдещето ни.

Ще говорят за щъркелчета и кокичета. Ангела Меркел за съжаление не е това, което медиите се опитват да внушат. И последните избори показаха, че и германците вече са разочаровани. Путин е безскруполен диктатор, но дори и той не може да постигне разложението, което ЕС сам си причини с корупираните и несменяеми лидери, които чрез еврофондове и политическа подкрепа държат мутренски режим в България, който вече съвсем го удари през просото. Колкото и някои да харесват Меркел ако тя пак оглави Германия, нещата ще продължат в същата посока...а тя очевидно не се харесва вече от хората в целия ЕС.

Нека позная.Идва за горещи прегръдки,скоро не е слушала приказки от "хиляда и една нощ". И тя живее в някакъв измислен свой си свят,щом се връзва на приказките на баш престъпник.

за вурст

Меркел ще каже на боко - може да направите газов хъб с руски газ, но хъба ще се строи и стопанисва от немски фирми.

ЗАПИТАЙТЕ СЕ : "ЗНАЕ ЛИ МЕРКЕЛ ЧЕ БОЙКО Е КУЧИ СИН , КРАДЕЦ И УБИЕЦ ??? " ... ЗНАЕ - КАК ДА НЕ ЗНАЕ .... ТОГАВА ЗАЩО СИ МЪЛЧИ МЕРКЕЛ ?? ... АМИ ЗАЩОТО ЦЕЛТА НА ГЕРМАНЦИТЕ Е НЕ ДА ОСВОБОЖДАВАТ БЪЛГАРИТЕ , АМИ ДА ГИ КРАДАТ :))))

ти нали си в х'америката бе селски идиот.....чий го крепиш всеки ден тук или там те е старах да излезеш на улицата за да не те хареса някой цветен и да се споминеш от любов......СМЪРДАЛНИК СЕЛСКИ,ПУТИН ТИ Е КУПИЛ БИЛЕТ ДО ТАМ ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ В ХРАЧЕНЕТО......ТРЪГВАШ ЛИ????

КАЖИ ПО СЪЩЕСТВО ... ИСТИНА ЛИ Е ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ ИЛИ НЕ :)) ...

ъ идът прочутата шопска салата, че дъя прослави и в Германията

ше говори, тиквата ще мълчи като пу.ка и ще слушка.

...че ще мълчи!Той не разбира какво му говорят,а и не знае какво да каже. Хубаво ще се разберат!

ЩЕ говорат за кьрмене на щьркелщита туско-арабски за бебета които носят шьркелите за грижите които да полагат за тях -туи дюнери туи пилешко халал манджи и софри строеж на джами с по 16 минарета и 64 високоговорителя за нуждата от спа хамами с гореща минерална вода и изграждането на подходящи жилища по вьзможност от бял мрамор от карара-италия мебели версаши с градинка с басеин минимум 36 кв м

ЗА КВО ЩЕ СИ ГОВОРЯТ ? ... КАК ДА ДЪРЖАТ КОКОШКИТЕ ЩАСТЛИВИ И ДА ИМ ПРИБИРАТ ЯЙЦАТА :))

ГЕРМАНКАТА МОЖЕ И ГЪЗА НА СУДЖУК АГА ДА ЦЕЛУНЕ АКО И КАЖАТ НЕМСКИТЕ КОМПАНИИ :)) ... ВСЕ ПАК ГЕРМАНИЯ КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПО 3 МИЛИАРДА ЕРО НА ГОДИНА - 1 МИЛИАРД АУРУБИС АГ МЕД , ЗЛАТО И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ - 1.5 МИЛИАРДА ХРАНИТЕЛНИ И ДРУГИ ВЕРИГИ (СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ) - 500 МИЛИОНА БАНКИ И ЗАСТРАХОВКИ :))

... ДАВАМ 100 ДОЛАРА ... НА КОЙТО МЕ ОБОРИ ЗА КИНТИТЕ КОИТО ГЕРМАНИЯ КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 1 ГОДИНА :))

ZOMBI,толкова си тъп,че хората не те имат за жив и сам си говориш

Пове4е са Ротшилд ги кара/Плевнанлиев Боико и ко/ да снасят КЕШОВЕ и злато в неговте БАНКИ-ДОИ4Е Банк ЕБВР Лондон

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Коледа мина а свинята е още в кочината,нищо и други празници се задават

7/8 маи трябва да си промениш името на 18/16 за да те вземем на сирьозно!

"Вероятно ще стане въпрос за еврозоната, да. Ние вече имаме конкретно изразено мнение от Европейската комисия, че България все още не е готова." Значи ще стане като със Шенген. Ще ни пуснат в чакалнята, ама другия път! При ГЕРБ е така.

Може би ще се търси някакъв компромис.....Казано на български, пускаме ви в еврозоната, а вие пускате бежанци в българозоната!!!

въобще ще има диалог?!?

БОЦИ МАЙМУНАТА КЪМ БАБИЧКАТА : ... "ГЕРМАНИЯ И НАТО ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ СИК ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД "

крушовската селянка е сформирала хвърковата чета и ще пази границата с отряд амазонки(дето се разбират само по мъжки а молеца ще им казва къде има дупки в оградата) та ще спим спокойно:)))))))))

само да не се окаже последното и посещение изобщо като канцлер :)))))))))))))))

ще говори а той ще кима смирено в знак на съгласие!

Меркел ще диктува заповедите а Тиквата ще козирува и репликата му ще бъде само една - да , господарке.

Не ви ли прави впечатление, че на много хора им се случват лоши неща в живота, но никога на политиците? Техни самолети не падат, техни коли не катастрофират, те не се разболяват. В това време обикновените хора умират всекидневно. Ако Меркел и тези търтеи в ЕУ бяха сериозни хора отдавна щяха да се оттеглят и да допуснат други на тези постове. Меркел е лично отговорна за израждане на европейските нации. Госпожата смята че е самото Слънце. На тази среща се предвиждат разговори за ситуацията в Украйна и настаняване на нови бежанци, тъй като е договорено да дойдат 10000 по въздушен коридор Либия- Европа.

То оставаше и началниците на наказателния взвод да пострадат.

Меркел ще го помоли Боико,да не краде чак толкова много.Боико ще и каже,че преви всичко което тя иска и затова не вижда причини да се променя!!

ХАНС ЗАИДЕЛ СТИФТУНГ Това са работодателите на Боиковата партия от Мюнхен!! Да живее суверенната страна България!!

Лесно е да поставиш минус,да се аргументираш не искаш и не можеш!!

45г. КГБ беше работодател на България и техните слуги тук но вие си мълчахте,че имаше Белене и Скравена а сега лаете но ще дойдат пак скоро едни момченца с кафяви ризки и тогава ще ви питам как ще пеете за възхвала

Едното с Другото няма нищо общо!!

Тва ми е последната грижа.Дреме ми на хурката за какво ще си говорят.

Даваш ли Боку България на Ердоганчо? Даваш ли я че Ердоганчо да се откаже от Русия? Ей тва ще го питат Цървулаки от Банкя!