Съдят затворник, опитал да изнасили баба по време на отпуск

Районната прокуратура във Варна предаде на съд 54-годишния рецидивист от село Болярци Илко Ив. за опит да изнасили 75-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Съдят затворник, опитал да изнасили баба по време на отпуск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

опитал СЕ да изнасили...

И пак да попитам - могат ли хора и животни, човеци и човекоподобни, същества доказано изгубили човешки облик да живеят в едно общество к под едни и същи правила, норми и закони, респ. права? Най-добре онези, които дават положителен отговор, особено управници, прокурори и съдии да бъдат заставени да си живеят с тях...

Искам най-добронамерено да уведомя и напомня на дир-а, че с тази новина и статия вече де факто са длъжници на персоната, за която пишат, че се опитал да изнасили бабата. Защото според решение на българския съд, което и тюфлеците от ВСС, ооопс, висшите съдии де, потвърдиха всеки е невинен до обявяване на обратното от съда, следователно визираната персона е ощетена и доброто й име - накърнено. Така че, следвайки прецедента, аз напомням на дир-а да си приготви няколко десетки хиляди лева обезщетение, а най-добре направо да му ги изпрати по сметката! Защото този може да не е ходил при бабата да я изнасилва, а да й направи масаж или да провери здравословното й състояние, пулса и дишането...

Та да си дойдем на думата. Етноса! Етноса напишете, защото пак имам съмнения!Почеркът на действие е характерен за един етнос. Затова питам. Ама, хайде от мен да мине. Той Борисов тия неща не ги знае, никога не ги е чувал, пък и слабо го интересуват. Нали ценният електорат трябва да се пази!Как иначе ще се хвали за 11 спечелени битки. Браво! Орел!

"5 денонощия домашен отпуск от 23 юни до 28 юли 2017 г. " Това е месец и 6 денонощия.

той е рецидивист, те го пращат да си почива, завалията бил се еуморил от дългото лежане... Преди години един такъв "отпускар" бил обрал няколко апартамента и е убил една млада жена, бог да я прости. Не ни стиган всякакви неприбрани престъпници с десетки висящи дела, не ни стигат всякакви откачалки, дето свобдно се разкарват по улиците и хиляди неизвестно какви арабели-бежанци, та още ни трябват такива "отпускари". Загубена държава

Когато опитва да изнасили старица е Илко, когато трябва да му се спазват правата и да му се дават привилегии е Исмаил. Директорът на затвора трябва да бъде изнасилван до смърт. Някой знае ли каква е тая щуротия с отпуските на затворниците и има ли друга страна на света, където тази идиотщина да е разрешена? И кой закон трябва да се промени за да се престане с това?

Трябва само малко. В такива случаи директора на затвора да лежи само за срока, който му е дал отпуска. Нищо, че са няколко дена. Ефектът ще е на лице.

Сега който му е подписал отпуската - да го съдят и него!!! Задължително! Какво значи "отпуска" на рецидивист? Кой ги пуска тия? И защо въпросното лице не е подведено под отговорност и уволнено?

На въжето.

Този афроамериканец ли е или сам си признава, че някои етноси не са бели?

"Опитът му за съвкупление останал недовършен по независещи от волята на подсъдимия причини"? Не е могъл да вдигне самолета.

за стари баби- гумите са слаби за млади другарки се вземат други мерки