Обсъждат вота на недоверие извънредно на 23 януари

На извънредно заседание във вторник - 23 януари, ще се проведат дебатите по внесения от БСП вот на недоверие към кабинета "Борисов 3".

Обратно в новината

Коментари - Обсъждат вота на недоверие извънредно на 23 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ГЕРБ да изтеглят Истанбулската конвенция" и да не си играят с народната любов, защото тя не е вечна, справка НДСВ

ДПС се мазнят на ГЕРБ , само и само да влизат във властта . И ще влезнат , ДПС се явяват конкуренти на ПФ и Марешки ,....ако не слушкат , ще бъдат заместени от ДПС-ееееее.

Ми на кого да се мазнят, на БСП, на това недоносче, както го нарече бай Тошо! БСП вече пътуват към бунището на историята!

"От ГЕРБ обаче отвърнаха, че вотът е обречен на загуба "...аз пък ги съветвам да се вслушат ,защото са затънали до гуша ...използват лостовете на властта да ни купуват и да ни притискат.

Това ти най-добре знаеш от опит!Нали така са те хранили в лудницата?

Важно е на къде ни е повел овена Бойко,нали?

Това, че вотът няма да мине е ясно .Важното в този случай , обаче, е съвсем друго. Според изказванията на хора от ГРЗБ в България изобщо няма корупция. Цял свят го вижда, само те не виждат. Явно за тях няма значение какво е мнението да хората по света за държавата ни.Важното е никой да не ги мръдне от управлението и да могат да си крадат спокойно.

Не си прав!Те не отричат,че има корупция,но според тях корупцията не е престъпление,а е нормално нещо!

Опозицията е точно за това , да се бори с корупцията ,кражбите и присвояване на парични средства по престъпни схеми от Управляващите ! А Мутрата Борисов е лаком и присвояването на средства е негова цел ! Понеже това Правителство е назначено от Държавния Департамент на САЩ , краде като за последно и никой от ЕК и Посолството на САЩ не желаят да го спрат ! Това Правителство е назначено да Унищожи България и Гражданите в Държавата ! Оставка на Престъпното крадливо Правителство и Мутрата Борисов в Затвора !!!

Който яде СУДЖУЦИ той отстоява властта със юмруци!!!!!Суджук текезесето блажи със депесето!!!!!!!!

Каква е тази корупция дето толкова говорят доказаните престъпници от БСП. Хората инвестират тук, 4% растеж, 2.5 милиарда излишък. Проблемите са корумпираната Прокуратура и нищо друго ама там БСП никога не барат. От началото на годината у нас са сключени договори за инвестиции на стойност 350 млн. лева. Очаква се тези проекти да разкрият близо 3000 работни места

По времето на БОКо-1: - 4 млрд лева по-малко във фискалния резерв; - 4 млрд лева повече външен дълг; - 1.4 млрд лева "олекнала" здравна каса; - Ликвидирани над 360 000 фирми Краен резултат - 10 млрд без малко по-бедна държава, доста хора прибегнали до клечката с кибрит - самозапалили се от отчаяние... По времето на БОКо-2: - опоскан фискален резерв; - 4 млрд лева - първи транш - нов дълг; - 16 млрд лева - втори транш - нов дълг; - 1.2 млрд лева - трети транш - нов дълг; - над 4 млрд лева потънали в КТБ; - 2 млрд лева подготвени за крадене в санирането; - замразени социални плащания; - винетка за столевка; - ваксини от Турция с живак за облагородяване на генофонда; - билетче за градския транспорт - 1.6 левчета; - ПМС 208 за ТРАЙНО заселване на джихадисти, пардон бежанци... По времето на БОКо- 3: - 400 млн. левчета нов дълг (първи транш, пардон усвояване); - Суджук гейт с мирис на бухалки; - Опит за премахване надбавките върху заплатите за прослужено време; - Кум гейт... - Пазарджик гейт... - Намаляване на 50% плащането за първите 3 дни на болничните... - 1 млрд лева още по-нов дълг... - Мораториум върху лекарствата... - Бърза заповед отгоре и отмяна на мораториума... - Разпределяне на калпак и усвояване на изкуствено създадените излишъци в Бюджета - Разстрели, разстрели, и още мутренски разстрели... - Насилствено налагане за гласуване в Парламента на джендърската Истанбулска конвенция... - Самозапалване, самоубийства, убийства... И ПАК СЕ ЗАВЪРТАМЕ ПО СПИРАЛАТА...!!! Дааа...!!!

Повечето от това, което пишеш са лъжи и неистини, или силно преувеличени неща. На всичко само ще ти кажа едно - закон за заменките с който държавата загуби коствено 7 милиарда и фалирт на КТБ и 3.5 милиарда за сметката на данъкоплатеца!! Сравни сега с това дето си писал. И си забравил да споменеш какво се направи и построи по времето на ГЕРБ. Мога да ти изброявам дълго време!!!

И външен дълг 36 000 000 лева :)

ПЛАТОН МИ Е СКЪП, НО ИСТИНАТА МИ Е ПО СКЪПА. ВСЕКИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВА ДА ИМА СМЕЛОСТА И ДА КАЖЕ- ПРАВИТЕЛСТВОТО МИ Е СКЪПО, НО ИСТИНАТА ЗА НЕГО МИ Е ОЩЕ ПО СКЪПА. ПРИЯТЕН ДЕН.

Разбойниците - грабители драпат към властта жадни за кражби... Да търсят косури могат но да управляват държавнически и отговорно не могат!

На вота им изкарайте кирливите ризи и тъмната обстановка в страната. За копанята ще се крепят и вота няма да мине, но им изкарайте мръсотиите и раздайте информацията и изводите, реалностите на посланиците.

Я четете в Афера с колко са се облажили близки до Добрев и Веско Маринов....

Вота на недоверие може да не мине, НО СЛЕД НЕГО ГРОБАРИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ - ЕДНИ ЩЕ СЕ СПАСЯТ В ЗАТВОРА, А ТЕЗИ КОИТО НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ УРЕДЯТ ПРИ БАЙ СТАВРИ, ЩЕ БЪДАТ ПРИЗОВАНИ ОТ НАЧАЛНИКА...!!! Дааа...!!!

Абе щом на Нинова и се разминаха всичките далавери никой в никакъв затвор няма да влиза!!!

Къде те сърби, къде се чешеш?