Откриха 348-километров лабиринт от пещери в Мексико

Водолази откриха 348-километров лабиринт от пещери край източното крайбрежие на Мексико на полуостров Юкатан.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 348-километров лабиринт от пещери в Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щука

Там сигурно има рептили :D

КАТО ТЕБ.

Щука

Ау, човек да се пошегува вече не може... Прощавай, че засегнах вида ти ;)

Е те какво са открили ве - и двете пещери са известни - просто сега сте ги свързали

Благодарение на испанското нашествие са заличени много от традициите, културата и обичаите на цивилизации като маите и ацтеките. Пак благодарение на това нашествие храни като амарант и сорго са почти заличени и добре забравени.

За сметка на това в Европа са дошли други храни - домати, чушки, картофи, боб. За боба не съм много сигурен.

И боба и боба! И царевица и тютюн. Марлборо е от времето на ацтеките. На мен по-скоро ми е чудно какво общо има една пещера, колкото и да е дълга, с културата на маите. Тя е "направена" няколко милиона години по-рано

или ПЕТОТО СЛЪНЦЕ за което говорят в песните си местните хора, е предшествано от ПОТОП който е продължил 52 години. От историята им разбираме за смъртта на ЧЕТВЪРТОТО СЛЪНЦЕ и прераждането му в ново ПЕТО СЛЪНЦЕ. Те показват съществуването и на ПАРАЛЕЛЕН НА НАС ВЯТ - ДОЛНАТА ЗЕМЯ. ПЕРНАТА ЗМИЯ, която те приемат за БОГА НА ПЕТОТО СЛЪНЦЕ съвпада с египетския бог АМОН РА. Невероятни познания и култура унищожени от ХРИСТИЯНСТВОТО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИСТИНАТА И ИСТОРИЯТА /както тяхната , така и нашата/ СЕ ПАЗЯТ В ДЪЛБОА ТАЙНА В ИМЕТО НА ЕДНА НОВА РИЛИГИЯ С ЦЕНТЪР ВАТИКАНА.

те не са християни и е добре да го уточниш това че крадците от Ватикана са унищожителите на народите!

крие в катакомбите си истинското познание за БОГОВЕТЕ, които са там горе на небето, но и съществуването на паралелен на нас свят. Интересно е да се отбележи, че на площада с боровата ШИШАРКА във Ватикана има и две ЕДНА В ДРУГА свери , напомнящи ни не само за АНУНАКИТЕ , но и и за ЧОВЕШКАТА ЕПИФИЗА /чиято форма е тази на шишарката/ НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ - на ДАРВИН , на БИБЛИЯТА или пък на вярванията за това , че човека е творение наедна ИЗВЪНЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА АНУНАКИТЕ. ЛИЧНО АЗ ВЯРВАМ В ПОСЛЕДНОТО!

По-дълъг и сложен лабиринт от БГ прехода няма!

Кога ще може да се разходим из нея със StreetView?

Under-sea-wather-view ; )

Когато Боко им построи street / магистрали в пещерата :-)