Борисов: Освен лифт една керемида няма да се сложи повече

Имате моята гаранция, че освен втори лифт, една керемида повече няма да се сложи, посочи Борисов пред евродепутатите в отговор на въпрос за втори лифт в Банско.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Освен лифт една керемида няма да се сложи повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А така! Крайно време беше някой от кабинета да защити лифта.

ИСКА МОНОПОЛНО ВИСОКА ЦЕНА В СОФИЯ, БОРОВЕЦ, БАНСКО! На софиянци иска 14 лв. до Алеко, колкото е цената на билет от София до Варна! За сравнение, македонците искат по 3 (ТРИ) ЛЕВА на лифта в Скопие до техния кръст!

Не само зелен и пембян ще стане и с такива гащи ще ходи, ако от това може да извлече власт и пари.

Борисов е като безогледните гадове по време на социализма - Казва това, което другите искат да чуят, а прави съвсем друго! С устни гаранции не става - трябва изрично подписан документ!!

и като партизаните едно време ще ходят по нужда

С това повратно разбиране за корупцията - как видим ли пак още 2-3 години трябвали (т.е. обещания за следващ мандат). И държава се управлява със закони, институции и правила, а не с дадени думи и обещания. Защото обещанията не струват - организираната престъпност е преоформена, но не и преборена, енергийната мафия си действа, заменки, приватизация и банкови фалити са с добре прикривани ползватели и поощрявани в новите им начинания, няма нито една знакова фигура с присъда в затвор, а имуществата на много държавни служители са необясними.

"Специално искам да отговоря на въпроса за българската природа, защото аз самият съм зелен." Едно зелено чудовище броди из Европа... Тежко и горко на европейците!

ако можехме да се пускаме нагоре със ските!

Керемиди нема да има, направо бетон!

За един приятел питам, ще бъдат ли премахнати всички незаконно построени сгради и съоръжения ???

значи е крайно време да има лифт, щом друго няма да се строи

abasador

по повод, изявлението на другаря Борисов ...."Имате моята гаранция, че освен ..." се сещам за един виц на колега от форума; Във всяка държава има мафия, но единствената страна в която мафията си има държава е България.... Лек ден.

На тоя измамник не вярвам на нито една дума. Като каже "добър ден" по телевизията и проверявам в небето, как изглежда... оказва се че още е нощ.

"аз самият съм зелен" бил комунист (червен), бил е демократ (син) , бил е царист-монархист (жълт) сега ни светна, че бил и зелен егати и хамелеона! скоро ще е май с цвят кафяв (шоколад втора употреба)

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Че керемидка няма да се сложи е вярно , но една малка ТУХЛИЧКА в офшорната сметка - също е вярно.

"Имате моята гаранция", ние в правова държава ли живеем, нещо закони и конституция нямаме ли си! Какъв си ти, мутрьо, та да ставаш гарант?????!!!!?????

abasador

защо, питаш колега какъв е? Последните години изявленията на Борисов започват с... Аз ще дам... аз ще направя... аз ще отпусна.... аз ще разпоредя и т.н. ... този бивш другар, си е присвоил държавата ни като бащиния така, че закони, конституция и др. не го интересуват, защото над всичко е неговото АЗ.... Лек ден.

Знаем, зелена тикво! Парле ву франсе!

ние се храним сьс свинско, а парле ву франсе не говорят никога сьс свине, панимаеш

и техникум по туризьм трябва да направят, така ще се съживи района

Да живеят зелените тикви! Анадъмну

СВИКВАЙТЕ, свиквайте с втория лифт на Банско, свиквайте с магистрала Струма, магистрала Хемус, магистрала/скоростен път до Калотина, Видин, Русе Велико Търново, свиквайте с магистрала Черно Море от Одеса то Истанбул, свиквайте с тунела под Шипка и още 3 поне през Стара Планина, свиквайте и с още 3 моста над Дунав. СВИКВАЙТЕ с Бургас-Александрополис, с втора тръба Руски газ през Черно Море и с АЕЦ Белене. А на ЕКОЛОЗИТЕ следното... Бях при вас (по Костово и Царско време), видях ви, разбрах ви, заплюх ви. Още по Костово време се знаеше че България се готви за членство в ЕС, тогава а и по царско време се направиха едни от най-големите и престъпни промени в ЗУТ (Закона за Устройство на Територията). Тогава алармирах че промените които се планират и ще бъдат приети в ЗУТ ще доведат до огромни проблеми в бъдеще и трябва да се противопостави обществото на това което се готви, обяснявах че градовете ни не са планирани за такова мащабно строителство каквото закона ще позволи, че пречиствателните ни станции, водоснабдяването, електроснабдяването, транспортната система няма да могат да поемат наплива на хора в градовете и това предвещава изратен урбанизационен градски модел, предупреждавах че това ще активира мащабно строителство в курортните центрове като по морето така и в планините което ще изврати смисъла на почивката в тези места. Но господата еколози предпочетоха да правят сметки като влезем в Европа как да променим законите за екологията и винаги стигаха до крайната и най-съществена цел за тях колко фондове Европа ще даде и как планирано да ги усвоят в името на Българската Екосистема. А за свикването, свиквайте защото това което изброих горе трябва да се случи ако искаме да развием икономика която да храни бъдещите ни поколения иначе не чакайте повишаване на раждаемоста а тояно обратното. А за довиждане чистосърдечно МАЙНАТА ВИ господа еколози.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

продал се е на гарваните и д.ецата си е продал, какво искате от м.утра

Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... мърша

Кафявият и цветовете не познава.

Кой не скача е червен ! Кой не скача е червен !

го лапа и е зелен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ясно от третия пол съм,па и зелен !!

Че си зелен и никога няма да озрееш го знаем всички. Управляваш държавата толкова некадърно, колкото и групировката си!

Абсолютно не си прав , точното е престъпно , а що се отнася до групировката му си е много издържано по схемите на мафията.

Зелен не означава да обичаш долари бе Боклукдрисов. Ти си гъзолизец - каквото излезе от тяхният гъз е твоят цвят. По същност ти не си човек, а роб. Как изглеждаш или дали имаш пари е без значение, когато нямаш свободна воля.

"За да поддържаме този път ние го осоляваме през зимата и десетки дървета около него загиват. ".. Е защо го казва това? Да не би като се построи втори лифт и пътят ще спре да се ползва и съотв. поддържа?

2-3 години ще се справи с корупцията. Tи нали не си ваярваш че ше си на влас!!

Много бои смени Бойко ... И още ще сменя ... до като стигне до кафява боя на едно място отзад

да го бяха питали евродепутатите, защо лобират всички министритi начело с тая зелена тиква в българия за анонимен неизвестен офшорен плъх, кой е този анонимец, министри ли са концесионери или каква е връзката на валери симеонов с концесионера, колко министри, бивши и настояши политици имат хотели в банско

... гадна, подла МУТРА!

Не само зелен, а и известен джендър.

Бацето чалга ли си слуша?

лъжец долен!

Глупости!Тези "скиори" нали ще трябва да нощуват някъде, нали ще се хранят някъде? Или ще спят на палатки и ще ядат сандвичи!

Това се предвижда на следващ етап от дърдоренето на Боци.

Ми че те сега будни ли си стоят докато си чакат реда на единственият лифт и не пребивават никъде ?

Хотелите са построени вече. Например от хотел"Катарино" до долна лифтова станция са 12км. Горе-долу толкова са от центъра на София до долната станция на Симеоновския лифт.

Може и да ни е бедно , но ние весело и забавно с Бацето начело.

да, особено на тези, дето скачат от балконите през ден...

Е некои , верно го вземат и на твърде сериозно притиснати да край от обстоятелствата.

"... Насилието над жени и деца е чудовищно в цяла Европа, отвърна й Борисов" За Европа е ясно - там са си горели жените на клада, ама ние не сме! Ако те НАКЛЕВЕТИ една жена за домашно насилие - започват дела по бързата процедура и ходи се обяснявай, че не си я докосвал ...

Вярно е това, в България с домашното насилие закона действа наистина строго. Дори някои злоупотребяват с това. За това за нашата страна няма смисъл от такава конвенция. Обезпокоителното е, че както се видя, конвенцията има съвсем други цели. Които вече са публично известни и ясни. А на този фон, бойко Борисов се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. А много добре му е известно какво се случва. Недостойно поведение за един премиер на държава да се прави на дребен тарикат. все пак, не са му гласували доверие европейските тарикати, а българите му гласувахме доверие. И то не да се подиграва с нас по този начин. В древен Шумер, едно от тежките наказания е било, за измама на доверилия ти се.

колко жени са подавали жалби в МВР преди оня там, къв беше - некър агресивен идиот да убие приятелката си, съвсем скорошен случай...само от 2017 година има 3 случая на убийства на жени от приятелите им

Абе очевидно тоя не е наясно , че и кокошките ми му сфанаа номерата.

За прасето да не говорим , оно веднага започва да се смее , като го чуе по HiFi стерео уредбата 850W , или го види на плазмата , дето съм му ги турил съгласно брюкселските наставления.

Отврат!

Борисов, така и не разбрахме, защо толкова много и в толкова различни градове хората протестират против съсипването на парка Пирин. И защо за това има протести само в Банско, Симитли и дошли с автобуси в София. И защо протестиращите са само хотелиери и служители на Цеко Минев и фирмите му. Дето протестират под заплаха за уволнение, както каза един от тях. Тези факти са доста показателни.

Защото са еко егоисти протестиращите, считащи че природата е единствено само тяхна собственост и то избирателна собственост, не всичко, само това което им утърва, и може да захлебят от това с некой друг протест.

Защо не седнеш да броиш тировете с дърва бе зелен? Българската природа беше защитена преди вас, когато имаше мораториум за износ на дървесина. Сега горите се топят като арктическите шапки, че и по-бързо. Зелен си в главата!

това е все едно безнадежден наркоман да обещае, че няма да се друса....и пак би било по-вероятно да се случи такова нещо, отколкото тоя да и удържи на думатаси и да не си врътне корупцинната сделка

Знаеме, че няма никаква вероятност г-н Борисов да се отметне.

Знаим , зваим , он каза керемида , не е казвал за модерните покривни хидроизолации. Тая сме я сърбали вече.

Всички знаем, че си зелена тиква - това не е новина за нас! Тоя освен от власт и пари от друго не се интересува! Продава ни само и само да е на власт и да краде!

Единствено валутата, с която работи вожда е зелена. На направят следващите избори със строг мониторинг от страна на ЕС и партньорите от НАТО, да видим тогава дали ще си избран.

Баце е върха! Тъпата е Нинова, че му позволи да я направи на дреп пред Европейския парламент.

На купчината що е насрал- това що си го пропущил?

Следващия етап е покафеняване,накрая памперс.