Московски посрещна символично първия полет от Баку (снимки)

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски посрещна символично първия полет от Баку до София.

Обратно в новината

Коментари - Московски посрещна символично първия полет от Баку (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този полет няма да просъществува повече от 1-2 месеца - просто няма кой да лети по тази линия!

И ние пътувахме символично от Баку до София.

Ей, много престижна дестинация !!

Първият го направиха ,но ще има ли втори ,как ще напълнят самолета като няма кой да пътува нито на там нито насам ,азерите почиват почти само в Турция а не съм чул някой да се е засилил от тук да почива в Азербейджан.

Баку е част от обръча-Дубай,Катар и т.н.

С посрещача Московски.

министър Москов,добре разширява въздушните ни връзки с други страни. Какво става с порочната концесия на Терминал 2,всякакви информации ще ни представят,докато си оплетат кошницата любимите на властта концесионери! ГЕРБ трябва да спре тази вредна за страната ни концесия и да използува растящите приходи от Терминал2 за народна полза за подобряване на сектори и население с крещящи нужди. Защо президента не наложи вето на закона за концесиите и не взе отношение по неговата вредност и порочност,с което се узаконява една друга форма на приватизация?

Поредната простотия. Ква редовна линия. Всеки ден ли, всяка седмица ли, един път месечно или годишно. Кой ще ти лети до там и колко имат мерак от там за насам. Вместо да откриват и подобряват редовни линий до европейските държави където българина пътува тия ни баламосват с измислени дестинаций.

сега бандитите от баку ще минават през ВИП терминала.