Опростиха дълга на самотната бременна с 3 деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.

Обратно в новината

Коментари - Опростиха дълга на самотната бременна с 3 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. А сега жената която явно вече има пари, да вземе и тя като човек да върне поне онези 500 дето ги е взела! Дали? Не вярвам!

на дежурните тролове! За пореден път - добре свършена работа! Всеки, който чете коментарите разбира, че това е най-голямата престъпница в България - самотна майка с 4 деца, която ги гледа с 200 лв. месечно, което не е чудно, но, о, чудо - сега й опростили 3200 за взети 500, затова сме на този хал. А не защото комунягите съсипаха селското стопанство и взеха огромни кредити, за да изграждат тежка индустрия, за която нямахме никакви дадености, не защото като видяха какви са ги надробили не ограбиха всичко, което нещо струваше - имоти, заводи и фабрики, източиха банките - един път през 1997 г., сега КТБ-то. Не защото крадат от еврофондовете, не защото държат хората да им работят за жълти стотинки, не защото поддържат огромна престъпност - нарк....ци, свод...., контрабанда на какво ли не, убийства, не защото само от ток крадат 2-4 милиарда годишно, не защото теглят още кредити, за да откраднат и тях, не защото корупцията е огромна и не заради всичко, което виждаме всеки Божи ден, а защото една българка е родила 3 (4) българчета в условия на небивала демографска криза за българския народ. Каквото сте заслужили, да получите!

Охоо територията се обитава, не само от дебили, а и от изроди. Какви хубави коментари уважаеми....

дежурните тролове

Не знам как го е закъсала тази жена, но браво за децата ! Да са и живи и здрави ! Бързо растат, все някак ще ги отгледа. Пък и всеки би помогнал !

Някои коментари ме изумяват. Големи съдници сте БЕм но май сте чели статията по диагонал. Жената е теглила заем от 500 лв, преди съпруга й да се разболее от рак. В едно нормално семейство е напълно в реда на нещата да се раждат деца. А болестите никой не си ги поръчва. Да обвинявате жената в безотговорност е нечовешко! На фирмата за бързи кредити няма да кажа браво, защото явно лихвите им са жестоки и не вярвам да са опростили дълга на жената понеже й съчувстват. По-скоро е бизнес интерес. Браво казвам на тези Човеци, които са се трогнали от нелеката съдба на тази БЪЛГАРСКА майка и са се заели да помогнат с пари и неща за бебето, защото в 8-мия месец тя няма как да тръгне на работа!!! Пожелавам й леко раждане, да намери сили да преодолее трагедията и да си стъпи на краката.

Джулия!

Тъжна история ... Знам, че ще прозвучи грубо, ама да спре да ражда

Ще спре, но е много грозно казано, мъжът й е почти мъртвец.

Да жената е безотговорна щом ражда деца, които не може да гледа. Но не забравяйте, че в живота нищо не е гарантирано и може да се случи и на вас да опрете до лихварите. Затова бъдете хора и спрете да пишето глупости. Хем се излагате, хем дърпате Дявола за опашката...

Сложих ти минус по погрешка.

То от грешки понякога и деца се раждат.

Когато чета такава новина се радвам ,че са останали добри и човечни хора,които са помогнали на жената.За първи път и научавам ,че кредитори са опростили нечии заем-похвално е.Но,защо продължава да ражда като крава,извинявам се за това изказване,децата са най-голямата радост,но и отговорност!

Ще си го прихванат от други.

хем самотна, хем бременна... ново непорочно зачатие?!? идва ли Месията?

Бременна е от мъжа си. Той се е разболял много тежко и е отишъл при майка си, защото на жена си може да е само в тежест.

"и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."

Това ли е начинът? Да се плодим като животни, за да ни издържа друг?

Повярвай, застигне ли те съдбата на мъжа й, ще ти е еднакво тежко, независимо дали гледаш 1 котка, или 4 деца.

Някой от фирмичката е схванал, че ще пострадат много повече, ако се размирише по медиите. Представете си само: "Фирма X дава 500 лева иска 3200 и то на бременна с 10 деца и съпруг, който се бори с рак, заболяване и т.н." Лошото е, че на тази женица и се е разминало, но на хиляди други няма да им се размине и ще плащат на мутрите 1000% лихва като попове. Да, те са си виновни, но все пак трябва да сме поне малко хора. Но да не забравяме, че това е действителността в Боколандия - държавата на мафията и нищо няма да се промени.

Защо не започнете да раздавате пари на хората - без лихва и без ангажимент да ги връщат? Знаете ли колко популярен и обичан ще станете?

Никой не говори за раздване на пари и ако не си тотално спряла го разбираш. Просто не е нормално да се разрешава на лихварите да правят каквото си искат. Но в държава, която се управлява от мутра, това са напразни надежди. Може и от някой авер на Тиквун от СИК да ги е взела парите женицата. Как да му спрем печелившия бизнеса, а?

Новината тук е, че фирмата кредитор й опростила заема. Фактът, че жената е самотна майка и разполага с мизерен доход е направил впечатление на повечето от читателите. Повечето я осъждат. Трагичното и позорното според мен че при заем от 500 лв. след няколко години (дори да са 5) задължението става 3200 лв. Такава лихва е абсолютно ненормална. Фирмата е опростила 500те лева защото случаят се разду и вероятно не иска да й се знае името. Така ще може да скубе много други хора. А тези, които обвиняват жената в безотговорност (щото има три деца), според мен трябва да са добре запознати със случаят й, иначе е просто дърдорене.

Децата са 4, а не три ;)) И наистина искам да знам как ги гледа с 200 лева. Според мен това е невъзможно.

защо са и дали кредит?? като досието и е зле ....че да я мъчат да плаща зверски лихви след това.Боклуци за затвора..

Кредит се дава най-вече на който не може да го върне! За да дерат от него месо.

И от къде ще и го одерат?

Тези "благодетели" да бяха помогнали на някои болни дечица, които наистина имат нужда от пари, защото животът им буквално зависи то тях! А тази наистина безотговорна жена ще им накупи телефони, таблети и телевизори и ще забременее от следващия.

" тази наистина безотговорна жена ще им накупи телефони, таблети и телевизори и ще забременее от следващия." Как знааеш това? Аз пък мисля, че жената ще накупи необходими неща и храна за семейството. Кое е безотговорното? Раждала е, защото е имала съпруг, здрав и прав. Това според новите "ценности" ненормално ли е?

Ах ти, жалка курво, представила си си какво би си купила ти, нали нищожество?

Тази самотна майка догодина дали няма да е бременна с пето нещастниче

НЯМА ОТ КОЙ. Мъжът й умира. Чети бе, говедо.

значи ли това, че трябва да почнем да се котим който докато може за да ни опрости топлофикация вземанията по техните извлечения от прогнозни сметки? а?

действай малумнико-цо

Според мен тази майка е твърде безотговорна,щом създава деца,а после не смогва с отглеждането им.И къде спят социалните,че още не са прибрали децата.Безумие е да създаваш деца,да теглиш кредити,а после да се вайкаш,че изнемогваш.Явно мисленето на тази жена не е силната и страна.Безотговорността няма етнос.

Познавам хора с по 5 деца и големи бизнеси, които рухнаха поради заболяване в семейството.... А парите заедно с купища кредити отиват за лечение, което само малко удължава живота, не води до никъде - и това е. Никой не е застрахован, уви. И при това семейство става дума за баща, който се е разболял. Също и онова семейство с болния баща и майка-преподавател в СУ, които навремето са имали възможност да създадат 9 деца, а сега бедстват.

Тея "журналя" са трагични - когато си включиш телевизора на закуска или вечеря виждаш най-големите възможни трагедии. Понякога се изкарват, че с "репортажа" за някои бедни хорица са "помогнали". Защо не правят репортажи за главния проблем - корупцията, алчността и липсата на държавност, заради които всички живеем зле? Защо не се разрови докрай поне един скандал или сигнал за известен "бизнесмен" или "политик"? Много е удобно да показваш убийства и пернишки трагедии само, и то в сутрешния блок.

не може да имаш деца без да ноже да ги гледаш, тази ражда за помощи, ужасна история, да й се подарят много презервативи или да и се вържат тръбите

Ти 1 ако не искаш или не можеш да помогнеш по-добре не се обаждай, знаеш ли и живота,да не си в същото положение. Ако няма деца няма да я има тази държава, жената в момента сама се оправя с 200 лв, много ли ти се виждат че с такава злоба пишеш, за майка на четири деца трябва да и дават 2000 лв а не 200 лв, виж колко жени не искат да имат и по едно дете и тогава обяснявай какво трябва и какво не трябва, ти доброволно подложи ли се на вързване?

И каква е причината да и дават по 2000? Само щото е родила 3+1 деца? И после що ще бачкат м-лите? От къв зор? А що аз да бачкам? Да дават на тях?

На доста хора - като теб, и милион да им дадеш - пак няма да родят 2 деца, ти пък 4... Няма как да си го представиш.

"Един от дарителите - българин, живеещ в Германия, е предложил да осигури финансово образованието на децата й. " Най смисленното дарение, което може да се направи!!!

А един българин, живеещ в Банкя предложил щедро да й направи още 1 дете и да асфалтира пътеката пред блока.

Боже ,чета и не вярвам на очите си ,толкова изпростял и изтрещял този народ , да оплюват бедната жена. Такива хубави деца ,вместо да се радват ,хората злобеят. Слез боже и прибери тези лоши хора.

ами вземи си ги у вас де, хайде, какво чакаш!

не може да я вземе у тях, освен ако не е решил да прави харем

Айде вади парите и им плащай сметката а не да се правиш на много милосърдна за чужда сметка!

,,БЕДНА ли??? Бедна е на...УМСТВЕН и МОРАЛЕН багаж.... ,,САМОТНА", а навъргаляла 4 нещастни деца от ...,,самотия".... Такива не ги жаля ! ЖАЛЯ наивниците ,които я....СЪЖАЛЯВАТ ! И,които ще ми нахакат ,,минуси"...

Такива "лоши хора", през 2015 година, след като е родила третото си дете, се юрват да помагат на въпросната Ивелина с пари, с дрехи, количка за детето и др. вещи. След по-малко от месец, същите тези "лоши хора" с ужас установяват, че госпожата най-безцеремонно е обявила абсолютно всички подарени вещи за продаване в най-различни сайтове. Е, питам Ви, с какво да и се помогне и сега, като нищо по- различно няма да се случи от преди 2 години. Тя ще продължава да си ражда, ще си харчи парите, дадени от вас, за всичко останало, но не и за заплащане на наема на мизерната стаичка, за заплащане на ток, вода и заеми.

Като четеш коментариите разбираш колко е оскотял българина. Колко е завистлив и проЗд. Просто няма държава. Това е проблема на жената.

Големият проблема на жената е, че е проста и не използва презервативи, държавата й е последния проблем.

То няма държава щото българина е такъв какъвто е!

Не трий мненията ми! Не съм виновен аз че си проста и неграмотна както и тоя дето уж ти плаща заплата!

Казавте да ги вземат социалните и после да им "ТЪРСЯТ" осиновители-е там пък каква Мафия е,какви пари-стига.По-вероятно е да ги вземат чужденци защото имат пари.Българка е -защитете я!

Като ги е раждала да си е правила сметката. Квото за дрипльовците на запад такова и за безмозъчните дрипльовци тук!

Има толкова много хора в Б-я, които живеят бедно и се нуждаят от помощ! Защо точно на тази жена, която безотговорно ражда? Сега ще народи и още.

Как не ви е срам, някои от коментиращите, да хулите и критикувате жената!? На тази нещастна майка ли завидяхте, че са опростили нейният дълг, а вашият не?!Вероятно таткото, се е грижел за децата си, преди да се разболее от рак. Внимавайте какво си пожелавате нещастници алчни.

никой не и е завидял, държавата нищо не опрощава, после ние с тебе ще го плащаме този дълг, ние или нашите деца, на такива тъпанарки като тази!!!!!!

за какво да и завиждам на тази?!? Писнало ми е обаче всеки месец да се издържат на мой гръб поне 10 деца, направени от такива безмозъчни същества като тази!

Големият проблема на жената е, че е проста и не използва презервативи, държавата й е последния проблем.

Не завиждам за нищо.Чудя се на хората, които са се втурнали да й дават пари, вместо да й намерят работа.

След една година тя пак ще е бременна и пак ще трябва да я гледаме по телевизията.Какъв трудов стаж има на 31г?

Мъжът й умира. Настина ли си представяш веселата вдовица с 4 деца на ръце как се ...Е.Е... ?????

Не че нещо ама 3 деца, 200 лева доход и на всичкото туй отгоре и четвърто, нот со смарт ат алл...

Малее няма пари да си плати вересийте ама изстрелва деца като каратечница.. тва ако не е цигания не знам какво е!

децата нямат вид на ромчета ,майката не е красива външно ,но това не значи ,че е ромка , само защото е на път да роди четвърто дете ,едно от които(момченцето) е отличник !плюенето тук може да се прави само срещу политиката на управляващите мафиоти,а не срещу тези,които искат да има повече българчета !

ХОРА ТЕ СЕ ОТЗОВАВАТ, А КАКВО ПРАВИ ДЪРЖАВАТА НИ? КАКВО ПРАВИ КМЕТА? АКО БЕШЕ ЦИГАНКА ВЕДНАГА ЩЯХА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ИНСТИТУЦИИТЕ И ДА И ДАДАТ ЖИЛИЩЕ. ИНСТИТУЦИИТЕ СЪЗДАВАТ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕТНОСИТЕ, ДАЛИ НАРОЧНО ДАЛИ ЗАЩОТО ЕДНИТЕ СА ГРЪМОГЛАСНИ И ЗНАЯТ САМО ПРАВАТА СИ, НО НЕ И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, НО ПОТЪРПЕВШИ СА БЪЛГАРИТЕ. УЧУДВАМ СЕ КАК НЕ СА Я ОБЯВИЛИ ЗА НЕМОРАЛНА ЧЕ РАЖДА ЧЕТВЪРТО ДЕТЕ ОТ ЕДИН И СЪЩИ МЪЖ, ЗАЩОТО МЕН МЕ ОБЯВИХА ЗА НЕМОРАЛНА ЗАЩОТО СЪМ РОДИЛА ТРИ ДЕЦА ОТ ЕДИН МЪЖ И СЛЕД ВРЕМЕ СЪМ ИМАЛА НАГЛОСТТА ДА СЕ РАЗВЕДА ЗАЩОТО НИ МАЛТРЕТИРАШЕ ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ЕЖЕДНЕВНО, НО ТОЙ ИМАШЕ ЗАКРИЛАТА НА ПОЛИЦИЯТА, ТА ТАКА Е В НАШАТА МИЛА СТРАНА. ДАНО ДА НАМЕРИ СИЛИ ДА ОТГЛЕДА ДОБРИ И СЪВЕСТНИ ДЕЦА.

Предполагам, че е Ви е било много трудно решението, но адмирирам. Аз съм баща на 3 деца, но и за момент не си помислям да се държа грубо както с тях, така и със съпругата ми. А за обидите на хората...тук нямам думи

Аз не виждам някой да прави разлика, защото като я гледам е същата мизерничка и със същия манталитет и мислене като на циганите. И същата малоумничка. След 2 години пак ще я пуснат съм сигурна по телевизята бременна с шесто....

Трогателна история с хепиенд, само едно не е ясно, тази майка няма елементарни средства да живее, но прави деца без да и пука на конвейр, които после някой да издържа???

нормалните българи - идиоти!

Преди няколко седмици, пак тук в този сайт излезна новина за друга самотна многодетна майка. Пак във Варна (ако не се лъжа) беше с 5 деца но .. сирийска бежанка (съпруга и починал преди 1-2 години и тя останала сама)... и на двете жени им е трудно, и двете жени отглеждат сами много деца... Каква обаче е разликата между тази жена и сирийската бежанка.... Сирийката работеше.. работеше в ресторант.... Тя не се оплакваше, че живота и е труден, че не и стигат пари (нали не си мислите, че да се гледат 5 деца е лесно), тя стигна до медиите защото бяха пребили едното и дете.... В този ред на мисли, ако някой иска да помогне на тази жена, то не трябва да и опростява заема, да и носи пари, дрехи, храна и т.н.... това са... кампанийни неща.. днес ги има утре не... след седмица две никой няма да си спомня за нея... на тази жена и трябва работа, трябва и образование (ако няма) трябва и ... отговорно мислене и поведение.. Това ще и помогне на нея.... не 3000 лв.... които след месец-два ще похарчи... Даването на милостиня по Крумовите закони се е наказвало като просията.... Обществото ни трябва да се научи на отговорност... и това не се отнася само до раждането и отглеждането на деца.... това се отнася за всяко нещо и всеки аспект от живота ни... от движението по пътищата, през поведението ни работното място, отношението ни към останалите членове на обществото ни.....

Вместо да философстваш дървено, вади парите и ги давай на жените, а в промеждутъците можеш да се поограмотиш и ти кято патката редактор, не е опростява щото простия по прост няма как да стане а се ОПРОЩАВА.

Винаги съм казвал, че много се радвам на хора, които поправят правописни грешки, опитвайки се да покажат колко ерудирани са те самите в опитите си да умаловажат написаното от другите, а те самите, в тези си опити, допускат също правописни грешки..... Та в този ред на мисли "кято" е неизвестна дума в българския език и като изключително грамотен и ерудиран човек, би трябвало да знаете, че има правила за поставяне на препинателни знаци... ама явно от този час сте отсъствали...

веднага схванах разликата още като излезе новината, но българина се води от лицемерно благодетелство защото самия той има неправомерни доходи

браво.все още има надежда.

браво на жената , нали намаляваме трябват деца , вноса на третополови от вън може да почака .

Точно от такива едва ли имаш нужда ама който си е прост си е прост.

тя се плоди като въшка, после ние им плащаме данъците, ами ще д...те супата тогава, пишем се циганин и толкова, имам права повече от другите, а пардон тази била българка, да ама не!

какво ми слагате минуси, цървули такива, АЗ НЯМА ДА ПЛАЩАМ ЗА ТАКИВА АМЕБИ!

а, какви би плащал ?

ЩЕ плащаш и ти и аз и всички дето сме от нормалните хора ... няма мърдане, няма начин ...

за тази територия докато се развъждат подобни ....индивиди... с помощта на уж държавата!

сега може да роди още три циганета

Тази жена, а и всички подобни на нея имат нужда не толкова от финансова, а от психологическа и образователна помощ!Някой трябва ясно да и обясни, че създаването на деца е освен морална и финансова отговорност.Както и скромно да ги гледаш, хич да не е по едно 400-500 лева трябва да има за дете, защото освен храна са необходими дрехи, книжки, играчки, отопление, а като се разболеят, лекарствата ама хич не са евтини.За да ги отгледа що годе прилично, тя дали ще намери работа с 2-3 хиляди заплата и какво всъщност умее да работи, освен да създава нещастни дечица?

Обаче с такова мислене Българите сме обречени да изчезнем. Защото ако искаш повече деца ще трябва много повече да работиш, а ако работиш повече няма да имаш време за децата си. Тези които имат пари в БГ нямат много деца. А да не говорим че и стават лекета :-)

Нашите прадядовци и прабаби са имали по много деца. Бедно са живели, но хора са ставали. Достойни хора. А я, вижте днешните презадоволени, по едно дете на баща и майка! За колко от тях добра дума ще кажете?

Хич не и пука ! Ражда си на воля и после олеле. Глад , мизерия за децата. Такива в затвора, децата при приемни семейства. И кастрация, да не ражда повече!

На жива майка да раздадете децата на приемни семейства, който пак взимат пари от държавата за отглеждане на дете. Вместо да се даде на майката да се погрижи за децата си.

Да са живи и здрави децата ама и да си вземат поука да не са като майка си, защото една майка без доходи разчитайки само на детски и за това явно ражда няма как да бъде майка мислеща за децата си....

според мен тая жена трудно ще се оправи без мъж с 4 деца. На нея не и трябва опрощаване на дългове, трябва и баща на децата и, дет да не и надува корема на всеки девет месеца ами да бачка яко.

Баламите май са измрели след като не се навиват да хрантутят толкова деца за които майка им не мисли а гледа поредния кеф да си направи защото знае че все от някъде ще и дадът мангизи като самотна..Колко трябва да изкарва тоя мъж за да изхранва 4 деца и мърляшката им майка????

Бе и аз искам дете ама мога само да си позволя Половин че ми е ниска заплатата.

Аз също не мога да си позволя дете. Заплатата ми е ниска, защото трябва да отглеждаме такива индивиди.

Заплатата Ви е ниска, за да е презадоволено нечие единствено богаташко синче, което е нещастно ако не кара Мерцедес най-нов модел.

Аз също не мога да си позволя дете. Заплатите са ни ниски, защото трябва да отглеждаме такива индивиди и парите, които заработваме отиват за тях.

Абсолютно неграмотна селянка и не го демонстрира за първи път. Не опростява щото си толкова проста че няма на къде повече а ОПРОЩАВА!!!

На всичкото отгоре и още цигани и неграмотници горди с неграмотността си наслагали минуси.

Нямаш доходи , мъжа ти болен , имаш 3 деца , но правиш секс без презерватив ...

Болен мъж,но да прави деца не е болен.От двама тъпи родители какво поколение ще израсне?

Ми ибе ми се бе, а пари за перверзативи нямаааа... а и искам дечица- е на виж колко е гот да са боси и гладни, па сега изкрънках и паре покрай тях ... що па не ?

Нямаш доходи, но правиш деца, в случая от когото дойде. Правиш дългове, нямаш при да гледаш децата. Оплакваш се по телевизии. Опрощават ти ги. За чия сметка? Това си е доход, ама че си безотговорна, какво значение нали ще те съжалят , не теб, а заради децата. Децата като средство за непочтеност и изнудване. Кой е безотговорния?

Не може непрекъснато да раждаш, няма лошо, но на какво ги обричаш тези деца за цял живот. Това е безотговорно, макар, че децата са най-хубавото за една майка. Да, но се иска и акъл, а после....

Ей тия многодетните майки произвеждат кандидат престъпници наркоманчета и наркодилърчета и крадци и рецидивисти.Снощи на автобусна спирка гледах уличен бой между ученици.Направих забележка на побойника че ще се обадя на 112 и онзи ми каза че познавал шефа на районното баща му с него си пиел бирата.СМЕТАЙТЕ КВИ ДЕЦА идват ПРЕСТЪПНИЦИ ПОБОЙНИЦИ НАСИЛНИЦИ И ТАКИВА ДЕТО НЕ СИ ПЛАЩАТ КРЕДИТИТЕ ПО ДОГОВОР И НА ТОВА ГИ УЧАТ ЕВРОПА СМЕ БИЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ЕС СМЕ БИЛИ СМЯХ В ЗАЛАТА!

по-скоро такива стават презадоволените деца, които от нищо не са лишени?

а аз си мислех, че само Президентът може да опростява дългове, а то какво било... Да не би да са платили вкупом всички по веригата дълга щото иначе ще почне да се шуми и ще се види кой колко такси начислява...