Нови мерки за икономии и протести в Гърция

Гръцкият парламент одобри проектозакон за нови мерки за икономии, съдържащ фискални, енергийни и трудови реформи.

Обратно в новината

Коментари - Нови мерки за икономии и протести в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ СА КАТО НЕГО!!!

Капиталисти и фашисти докараха Гърция до тук.

Аз друго по ме интересува-кога ще метна мрежа за риба в Средиземно море но от наш бряг, ей това по ме интересува.Петър Дънов е казал нещо подобно-Не се бийте и карайте за нашите земи в гръцко, то и без това Средиземно море ще дойде но нас../каквото и да значи това/ ще поживеем ще видим !!!

мрежи се пускат от лодка или кораб..не се пускат от бряг..ти си рибар, колкото баба ти е космонавт!

Ха ха ти си космонавт колкото Боко е "управленец" ха ха! Я се интересувай не може ли мрежа да се хвърля и на ръка и има ли такива ? Ма не си расъл до вода а по чукарите удряй си главата тогава по чукарите! А ако наистина се интересуваш от рибарски принадлежности НЕ чети само чичко ти Гугъл стани истински рибар !!!

всяка зима българите ни оплкават нас гърците и всяко лято идват в Гърция защото стандарта ни е в пъти по добър от тяхното черноморие. Всеки път чакат гъркиня да иде да им бачка без пари ,но и до днес българките не са избягали от Гърция и продължават да слугуват . Ясо, паликари!

Ха така гърчолята се смяха на нас-Тихо да не събудим българите ! Ха сега ще видят кон боб яде ли ?! Га ядоха кИфтета играеха сиртаки и пръцкаха по таверните не рИваха, га трябва да връщат парите тована рИвът !И пак са по добре от герберското управление-Ще повярвам че те са зле ГА видя гъркиня да чисти нашите домове или грък да работи по нашите поля само тогова !!!

Гърците са ленива и мързелива нация. Напук на кризата държавните служители в Гърция продължават да получават най-невероятни добавки върху заплатите си, пише илизащият в южната ни съседка вестник "Български новини", цитиран от Нова телевизия . В държавните железници служителите вече получават 280 евро месечно, вместо досегашните 420 за това, че си измиват ръцете на работното място. Служителите в гръцките железници получават няколко вида бонуси. Държавата им плаща, че се явяват навреме на работа и за това, че загряват превозното средство. Част от работещите в гръцкото Електроснабдяване получават бонус за обслужване с факс-апарат в размер на 580 евро месечно. В сила е и добавка антена". 750 евро допълнително взимат на водачите на тролейбуси за това, че им се налага понякога да вдигат тирантите на тролейбусите. Остава и добавката папка" в целия държавен сектор. Тя възнаграждава пренасянето на папки от един офис в друг. Гръцките работници се радват и на бонус продуктивност" в размер на 120 евро. Служителите на Националната банка пък получават добавка грижа за клиента". Учителите пък взимат 160 евро бонус за това, че имат домашна библиотека".

Са голяма работа! Лапкаха заемите, изнесоха ги по частни с/ки в Зап. Европа, а сега, когато онези, които ги нагласиха, си поискаха мънитата обратно, се получи нац. нещастие. Гърчетчата тепърва ще плащат за гяволъците си (въпросните и исторически такива), и няма защо да протестират. Човешката глупости заслепение са безкрайни...

Време е гърците да минат на режим, кой ял, кой имал да взема, сори, но няма да вземе.

Всичко е театър. Поредна постановка за пред кредиторите, цена на билетчето...4.5 милиарда евро. Напролет естествено ще има нова премиера :).

Ето това чака и България лека полека...

"Тази процедура отнемаше най-малко час всеки пък. Сега те вече ще гласуват едновременно чрез електронна система, отбелязва Франс прес. " Хай да им е честито! Сега ще започнат да се приемат тихомълком и набързо-бързо закончета, поправки и алинейки за облагодетелстване на отделни фирми, лица и чужди държави...малко като при нас?

Ципрягата избра властта пред реално решение на гръцката ситуация - ляво или дясно. Като цяло, едва ли може човек да си представи по-долен човек от този, който ти казва че всичко е в твоите ръце, а след това си слага подписа под споразумение, което те обрича на поне 30-годишна доказана мизерия, въпреки, че си му дал мандат да те откъсне от кораба майка.

гърците беа построили комунизма сега се радват на демокрацията:)

То след комунизЪма винаги следва погром, пък в кремъл може и "демокрация" да му викате :D

един колега пищеше, че му намаляват заплатата от 2600 евро на 2400 - нямало да го преживее

Ами като си се разпънал на 2600 евро на месец, няма как да караш с 2500! Банката си иска, колата - и тя, жената, децата...сметки, разходи, всичко = 2600

Твоя колега просто следващия път ще получи 0 евро заплата както са тръгнали гърците и това е.