Съд за адвокат Елдъров, ощетил клиенти с над 600 хил. лева

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо адвокат Владимир Елдъров.

Обратно в новината

Коментари - Съд за адвокат Елдъров, ощетил клиенти с над 600 хил. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не и осъдително. Няма адвокат в света който да работи за без пари. И няма адвокат в България, който да не се спазари поне за 30 % от присъдените суми по делата с материален интерес. Има наредба за МИНИМАЛНИТЕ адвокатски възнаграждения, но не и за максималните. Обвинението е изфабрикувано от болна прокурорска кратуна и ще падне, а Елдъров ще осъди държавата в Страсбург.

аз живес в западна даржява и за да получа от застрахователите пари трябваше да платя на адвокацкаката кантора и че ще варна з5% от сумата която ше получа подписвам договор. получих около 18 000 и си варнах 6 000. ако не ги варнеш има садия изпалнитли и тежко и горко ти. но в краина сметка ми останаха 12 000. явно този адвокат е засегнал някои мафиот от застрохователите. те искат само да получават но бе и да дават. и в тази коромпирана дарява балгария то а ще последва. адвокати в затвора а политици ха ха ха на малдивите. ххххх

аз живес в западна даржява и за да получа от застрахователите пари трябваше да платя на адвокацкаката кантора и че ще варна з5% от сумата която ше получа подписвам договор. получих около 18 000 и си варнах 6 000. ако не ги варнеш има садия изпалнитли и тежко и горилла ти. но в краина сметка ми останаха 12 000. явно този адвокат е засегнал някои мафиот от застрохователите. те искат само да получават но бе и да дават. и в тази коромпирана дарява балгария то а ще последва. адвокати в затвора а политици ха ха ха на малдивите. ххххх

Ами адвокатите не само не са алчни , ами са и единствените, които жалят и отстъпват на клиента и клиентите го знаят Затова и няма друго място освен адвокатската кантора , където клиентът да ходи с идеята да ползва нещо на аванта и пълен репертоар от циркове да не плати и мами . В магазина, мола , при фризьора,монтьора , застрахователя, нотариуса, киното, шивача, , където и да било, тоя номер ще платя , ама друг път , не върви, направо ще се изумят на такава оферта и ще ви напъдят като досадна муха, само адвокат ще ви изслуша . А че са алчни го разпространяват неплатили кленти за оправдание.

Адвокатите са просто едни Писари- Посредници.. По- АЛЧНИ са дори от Застрахователи, щото само за да ти кажат условията, ти искат доста пари. Адвокатите ВИНАГИ гледат да Протакат и продължават делото, пред нови и нови съдилища, за да ВЗЕМАТ още пари от Глупаците( клиенти), които са намерили. Затова, обикновено САМО Престъпници имат полза от адвокат. Щото, ако някой съд каже да пуснат някого от затвора, Началника на затвора ще го пусне дори и със няколко дни ЗАКЪСНЕНИЕ. Обаче, за всички останали, ако Съда не уведоми хората, ще изтекат всички срокове да ползват Решение в тяхна полза.

Ами , и ти гледам пишеш , предполагам и да говориш можеш, ходи в съда , съдебното изпълнение и застрахователите без адвокат и после ни пиши какво ти се е случило. Има разлика да четеш , пишеш и разбираш от нещо, да знаеш, ама вече си голям , би трябвало да го разбираш, пък не раБираш. Тоя адвокат срещу такива отворковци всезнайковци , а рално патологични съперници и мизерници, е печелил по делата по 100 -200 хиляди лева.

А вещото лице изготвило експертизите платени от адвоката никой не е потърсил ЗАЩО.

Съотношението адвокат измамил клиента към клиенти неплатили на адвоката е 1 на 1000. Затова този вариант е по-добър , отколкото традициионния . На всеки адвокат висят клиенти с поне десетки хиляди левове неплатени хонорари. След като изслушаш някои от десетките цигански постановки , за да отложат плащането, ставаш кошче за отпадъци и лъжи , изчиташ материал, колкото не е прочел целия му род за последните сто години и още толкова съдебна практика, хабиш връзки, ставаш задължен на този или онзи топ идиот с позиция, мислиш сложни схеми , от които после срамуваш, хабиш си времето три години и като му спечелиш делото, накрая получаваш омраза , че е разкрил жалката си личност пред теб, , нула хонорар ,разпространяване на гадни истории, за да оправдае гнуснат си постъпка, влошаване на отношенията с познатите и близките му и допълнителни разпаравии , разходи и дела да си събереш парите.

Ами явно малко хора могат да се бръкнат с толкова, че да платят на алчни адвокати. Вицовете за алчността на адвокатите са убедително доказателство, че хората ви се смеят и мразят.

те сички такива мазни гадни плужеци-кръвопийци

ако ти трябва свестен адвокат-постарай се да го потърсиш.ако се хващаш за този,който ти обещава невъзможни неща и те обере-сам си си виновен и за собствената си алчност или глупост.а примери за адвокати мошеници-колкото искаш,както впрочем и за всички останали професии.

тоя заслужaва руско гражданство.

Няма нужда да пиша какви са клиентите на адвокатите- изписано е много и често е истина. Всякакви са хората, но има долни парцали и неблагодарници, които не заслужават дори да бъдат погледнати като хора. Има практика сред някои адвокати, които работят по застрахователни дела, да не си получават парите от клиента своевременно , както е по закон в началото, предварително и в брой, а след приключване на делото. Тогава адвокатите, за да се подсигурят или са сключили договор за известна сума, която им се плаща или получават парите от обезщетението по своя сметка. Дължат отчетна сделка и плащат на клиента, каквото са договорили. Тогава и хонорарът е в пъти по- голям, защото клиентът не е плащал през цялото време, а адвокатът е водил делото на свой риск и в нарушение на правилата за зашита. Дето се вика режи му главата без милост и като няма кинти, сам да се оправя, вместо после да те пържи, че си го защитавал. Ако Елдъров е договорил повече кинти за големи обезщетения, може да е прекалил с размера, но със сигурност е пуснал гювеч на клиентите като им е водил дело без хонорар през цялото време- 2 или три години. Това е минимално административно нарушение, а не измама. Ако им е взел обезщетенията повече от договорката или изцяло, това е престъплението обсебване и пак не е престъплението измама. В същото време Асоциацията на пострадалите от птп, която работи по същия начин и плаща на лекари от Пирогов за мисити, никой за нищо не закача.... Къде е справедливостта и защо Елдъров да е измамникът в случая? Да го разпъват за нещо друго , след като е осъждан и да му влошават положението е милиционерщина, а не справедливост. Явно се саморазправят с баща му, а не само с него. Ако е бил веднъж виновен за нещо не всеки път ще е виновен за всичко. Демонизирането му е профанщина.

в повечето случаи схемата е следната:полицаите от птп или докторите от спешното веднага викат адвоката при пострадали от птп или роднини,успяват да ги склонят ,че ще им осигурят добри обезщетения,договарят директно със служител на застрахователя ,или ако не успеят-със съдията по делото за обезщетение.Прецакан е застрахователя- но при едно обезщетение примерно от 150000 лева ,по -голямата част от тази сума се дели поне на четири-адвокат,полицай,доктор ,съдия-те за по -малко от 20000 лева няма да си мръднат пръста.За близките на починалия остават примерно 70000 лева.Те са предоволни,защото примерно това е нормалната сума за обезщетение и на такава са се съгласили в началото.Сега ,като са разбрали какво са взели останалите по веригата,са намерили сгода да източат парите от адвоката.Никого не оправдавам-просто всички са една банда крадци,включително близките на починалия,като са се съгласили на тази измамна схема, а после се отмятат.

Аха...пазарили са се едно, пуснал гювеч , ама забравил да разпише анекс към договора и си присвоил едни пари щото на него му се струвало, че така е редно...На такива трябва до живот да им забранят да практикуват и един бой като бакшиш!

На вниманието на Беро, защото ми стана жал за него. Поради внезапна снежна буря в прерията, дилижансът спира, кочияшът казва на пътниците "Оправяйте се кой както може", трима от пътниците са индиец, мюсюлманин и адвокат, тръгват те заедно към светлинка в далечината, така стигат до едно ранчо, ранчерото им отваря и казва "Ще ви приютя, но имам стая само за двама, третият може се скрие на топло в обора", жвърлят тримата жребий, пада се на индиеца, отива той в обора, но след малко се връща с думите "Братя, не мога в обора, там има крава !", пак хвърлят жребий, пада се на мюсюлманина, но и той се връща, като казва "Не мога в обора, там има свиня !", накрая адвокатът отива в обора, но след малко се чука на вратата на стаята, отварят двамата в нея и виждат кравата и свинята, които им казват : "Не можем в обора, там има адвокат !!!"

в най-лошия случай от 1 до 2 години и ако покрил парите измамените от него ще пият една студена вода

Адвокатите са опасни мошенници,не е единствения. Адвокат Илка Иванова Петкова е същата.

Ами всеки адвокат би лежал година да си събере хонорарите . Нервите, разправиите , загубите и разочарованието от неизправни клиенти , са много по-тежко наказание от година затвор. Българинът най-добре се разбира от позицията на адвоката: ти го защитаваш спасяваш и го правиш богат , той за благодарност те мами и маскари. Няма адвокат , който не знае какво е българина реално: Боклук и утрепка без дъно.

Топно. спасяваш тиквениците, които искат да те окрадатни не си плащат

Този хич не го мислете, Ще продаде един имот и ще го оправдаят. Сега просто го размотават за да разбере каква е точно цената на оправдателната присъда,.

Дано да бъде осъден с максималната присъда за назидание и на други адвокати.Обществото да знае, че подобна практика на корупция, алчност, неспазване на закони се наказват. А дано, ама надали...

всяка присъда е и за поука на другите-казва се генерална превенция.Засега в България не действа.Основната причина е,че най-големите престъпници са от управляващите и никой не ги наказва.Така всеки разчита,че ще му се размине, или ще си плати рушвета.Отнасят го бедните и понякога невинни хора.

Ами , как да е иначе , ако парите идат в сметка на клиента, практиката показва , че адвокатът ще пие една студена. Повечето адвокати у нас ходят с празни джобове, щото забравят, че у нас най-големия враг им е клиента , който за благодарност , че му печели делото, гледа да го измами. Тоя просто не си е изпипал нещата и е карал през просото, щото не е вярвал, че може да отговаря за нещо, вероятно щото е израсъл с чувство за недосегаем в семейство на юристи с баща бивш прокурор и топ адвокат по наказателно право.

Точно така. Българинът не обича да плаща, включително и адвокатски хонорари. Ако предварително адвоката не си получи хонорара, то след делото няма да получи нищо, практиката го показва, затова и обвиняемият е давал свои сметки на застрахователите, а че по една или друга причина е усвоявал повече пари от договореното, това си опира до морала на конкретния адвокат, но ако се е договорил за 30% от обезщетението, а клиентите сега самоволно са решили, че не заслужава тези пари, то проблемът е, че адвокатът не си е вързал гащите, все пак на честна дума няма как да стане.

Интересно....как адвокатите си декларират доходите? Защото на ВСЯКА адвокатска кантора има поставена табелка, че ВСЯКА консултация се заплаща, но до сега не съм видял касов апарат, а още по-малко - касова бележка.

d4

да видим с,я кой ще е адвокат на "адвоката" измамник...

Някой много "добър" приятел и колега бързащ да вземе парче от баницата замесвана с нашите пари.

В неговия случай е мама, предполагам.