Нанков отвори торбата с обещанията

Тол системата тръгна. Поне договорът бе подписан днес тържествено. И тръгнаха едни обещания, едни милиарди левове се затъркаляха по пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Нанков отвори торбата с обещанията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съм да цитирам поета - ...Измислили някакъв газ, от нова порода и той е за нас, той наща осаждена гръд ще разяжда, картината ясна. нали се догаждаш. /Изв. Цитирах по памет/

Пазарната форма на работа е платена, но за какво плащаме в България защото те и водата дигнаха но качеството на услугата е същото. Така наречениете магистрали от Министъра са също под всякакво качество, да не говорим за другите клаосве пътища те са в окаяно състояние. Нека да отиде Министъра до границата ни със Сърбия и да види на какво хората казват магистрала говоря за новата която пуснаха преди нова година и разбира се за тази магистрала се плаща. Да не го пращам по далече до Германия да види също за какво става на въпрос а при нас само проблеми и лошо качество което ни удрая по джоба с ремонти на колите.

,,нани,нани,нани...на ...,, маи че ще е ,,даи,,...!!! шесдесет процента увеличение на тока за бизнеса...,,тол,, такси за ,,превоза,, на стоки...??? цените ,,колко,, ...нагоре...???

ТОЛ такси и винетки,така е-караш и плащаш.Това не се оспорва.Отделно има данък МПС към общините.Резултатите-плачевни.Или както много правилно е написал авторът-голи обещания за прекрасно бъдеще....някога.Пътищата са ни айран без кисело мляко.Дупки,неравности,прахоляк и кал,според сезона.Въпреки събираните от нас,пари.Днес колко сняг падна?Та и другото недоразумение,Шефът на АПИ се изказа-"да,има лед,има хлъзгаво,така е през зимата...."-така е,щото на 2-3 см.снежец през зимата,няма кой да насипе смески,затова е лизгаво.Въпреки събраните и дадените от нас,пари.

Всички около нас събират такси за магистралите - и Гърция, и Сърбия, и Македония, пък и по-далечните държави, само тук се намират елементи, които все нещо им е криво и не както трябва и са готови да оплюват и омаскаряват всичко и всеки, само и само техния бай Ганювски интерес за келепиреца да не пострада. Но народа го е казал :" На кривата ракета и космоса й пречи " /спестявам циничния вариант, въпреки че е по-точен/.

баи... в гърция осемдесет процента от тези ,,такси,, ги взема ,,голдман сакс,, за един кредит от 2000 година...!!! при нас ,,световната банка,,...!!! питаи ,,сталинка,, като доиде пак при ,,бокича-удобния,,...!!!

Уважаеми г-н Министър. Вие сте поредното недоразумение. Няма вече и един човек, който да Ви повярва на глупостите. И няма нещо, което Вашето правителство да не е забатачило. И при Вас мисълта протича след речта, като при дебелата Кака.

А бъркаш се много, при този индивид мисълта изобщо не протича. Трудно мога да повярвам, че човек с мозък би изрекъл толкова много несвързани неща в няколко изречения

НИКЪДЕ НАОКОЛО НЯМА ПО НИСКИ ТАКСИ ОТ БЪЛГАРИЯ, РАЗБИРА СЕ, ЗАВИСИ КОЛКО ЩЕ НАТОВАРЯТ ГОЛЕМИТЕ КАМИОНИ, НО СКОРО ОЧАКВАЙТЕ БИЛЕТ СОФИЯ ПЛОВДИВ ПОНЕ 15 ЛЕВА, ДАЛЕЧ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕ ТОЛ СИСТЕМАТА.

Не се радвам, няма нещо до сега, което българските политици да не са оплескали, по причината че са т.пи и некадърни.

Швейцария - винетка 35 евро, само за магистрали, другите пътища са безплатни България - винетка 50 евро, за всички пътища, т.е. всеки е длъжен да я купи. Е, как така в Швейцария има пари за хиляди тунели и км магистрали, а в България няма пари, че още искат?

В Германия няма винетки. В Румъния въведоха електронна винетка за 2-3 години, без увеличение на цената. И е по-евтина от България.

Няма ли кой да му каже на тоя кре тин да говори по-бавно, да артикулира думите, за да му се разбира. Но това му е май стил - говори без да мисли и говори глупости.

Ей другарю МИНИСТЪР, обещайте да разширите и пътя Лясковец-Елена, защото масивната дървесина, която изсякохте в отсечката Миндя-Разпоповци (не помня точно кога, но има-няма поне две години) пак израстна, а разширение НЯМА!

Започвате здраво да взимате страна, което е несериозно за претенциите които имате, но е разбираемо след като някой ви плаща за това

Да бе, много обещава този. Друго си беше при батко и братко. Без да обещават, прибират едни пари за път, път-нЕма.. Ама те не са и обещавали, че ще има. Няма да лъжат я

Сега се прибира по-добре. Като лъснат и Бокувите Батко и Братко, да видим, какво ще фъфлиш

И от къде точно ще заобикалят например турските тирове пътуващи от Европа че не мога да се сетя.

Абе не задавайте логични въпроси. Блейте като стадото "ще плащам на москвича винетка и тол-такса". По-модерно е и няма да се отличавате от 80% от хората ;))

+Блейте като стадото "ще плащам на москвича винетка и тол-такса"." Кухарке, искам само да ти напомня, че лично Лилето като министър на РРБ преди време заяви, че засега не се предвиждат тол-такси за леките автомобили, но в бъдеще ще бъдат наложени и на тях. Анадънмо? Така, че "стадото" май ще тлябва да си блее, ама какво от това - тол-такси ще има за всички, рано или късно...

НАТО-то ни изяжда парите , за тези обещания . Но: ''Обещаването ,не е като даването ''. /Бг-поговорка/

ПУСКАЙ СПИРАЙ, ако дойде Секратарката на белия дом и даде заповеди. КОНГЕРЕЧУЛЕЙШЪНИ, така да се каже. Така, че от това не си застрахован

Много тенденциозна тази статия! Нали сте независима медия, ха-ха

Браво и благодаря на този който го е написал , направо като Чудомир ! Ще добавя нещо което не е писал , лъжи на Мутро - Тоталитарен Режим с учител на Тиквите Мутрата Борисов !

Винетка 150 лв. и отделно ТОЛ ТАКСА. Това очаква собствениците на леки автомобили. ГАРАНЦИЯ

Наистина ли си толкова глупаФ....???

И пак съм по-умен от тебе. И най-глупавия е по-умен от тебе

Бря-бря много дърдори тва момче ...като дърта циганка,коги врачува и обещава...ще...ще... Щял да ,,ПОСТРОИ..."?! Трънки ще построи... Като му гледам CV-то....все в кабинет,по паркет и кресло седял...бачкане не видял...ако му дадаш тесла и пирон,няма да знае от коя страна да я хване.... Голям строител се извъди... Бърборан....менТОЛ....същия,като оная свинетката....

ха наздраве!

Пирамиди, фараони и балъци за милиони. Куче влачи рейс, диря няма, няма хей.

Казва се "отвори торбата с лъжите". Също и начерта плана за крадене от строителство занапред.

,.. след като има БАЛЪЦИ !

"ак те ще пораснат до 1 милиард, без участието на българските собственици на автомобили и камиони, не е ясно." Не е ясно, ама друг път. Разликата идва от българските и най-вече турските превозвачи, които в момента плащат символично, а са най-големите рушители на пътищата. Статията е преднамерена и едностранна. Как ще се справи системата не мога да знам. Ще видим.

И потекоха милиардите към джобовете на маститите милиардери ограбили държавата!

С въвеждането на тол системата ще отпаднат ли винетките? Защото в Европа е така - или тол такси или винетки.

"Да не стане после като с АЕЦ "Белене"-пускай, спирай, накрая един гьол и 2-3 милиарда в него." АЕЦ Белене го спря вашият вожд, така че той е виновен, че няма как да се изплати направената до момента инвестиция. То бива наглост, ама това ГЕРБаджийската наглост никъде я няма.

Ако не личеше разочарованието на приближената партия до ДИР-а от нейното минимално 'участие' в тази 'процедура' щеше да е даже прекрасна статия. Това се нарича крадене в бъдещето.