Борисов се видя с президента на Черна гора и замина за Баку

Премиерът Бойко Борисов се срещна с президента на Черна гора Филип Вуянович, след което замина с делегация на посещение в Азербайджан.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се видя с президента на Черна гора и замина за Баку | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що тъй ги влече към ЕС, а не към еас?

Някой пренасят газ по море, други пък със авио линии по въздух. От кога има толкова пътници по тази линия, че и самолетна връзка с тях да се прави?

Снимката която показвате а може и новината да е фалшива защото това е Азейбарджанския лидер а не на Черна гора

Лъжат ги, че ще ги приемат в ЕС. Приеха ги миналата година в НАТО, сега ги натискат за 1-2 американски бази, безплатни. И това ще е "активността".

нека попътува каратиста на края на управлението си !!дали си е взел външната министърка ?! нека трупа опит с пътуванията ,може да си отвори туристическа агенция !!държавата се тресе,тоя си пътува ,през яух му е !!!

От тези совалки засега нищо полезно не е произлязло. Потупват се по гърбовете, разменят си комплименти и после нищо. Ще повярвам, че държавата реално се развива в добра посока, когато достигнем поне 50% от доходите на европейците. Сега вдигат шум за няколко % повишение и скромно, между другото, споменават с колко се повишават вода, ток, газ. Фактически обедняваме.

Е как нищо има ядене и пиене на коерем а който издържи може и прости тутки да му офертират.

Горкия Бойко. Земята под краката му пари, ГЕРБ почва да се срива, вместо да си види партията, човека обикаля. ГЕРБ с мутренската история с НП Пирин и лобирането и опита за силово налагане на третополовите, вече се намира в състояние на трагично пикиране, което ще им излезе скъпо. А човека си мълчи.

Йотова... Лисичкее.. познах те ! Тичкай след коча, и се надявай да му паднат мъдете.

И като ходи пак там преди 3 години, с какво се върна?

Боко пътува народа гладува.

Никакъв прием в ЕС до 2022 г няма да има а след това не се знае

Отношенията България - Черна гора имат далечна предистория. Най-вероятната следваща страна членка на ЕС ще бъде Черна гора в което няма нищо учудващо, но Борисов работи за общобалканската кауза.

Според мен за активността на Б. трябва да благодарим на президента Радев. Б. съзря сериозна заплаха за президентския пост, за който се надяваше, че му е в кърпа вързан. Радев е силен мъж и когато се изгради като стабилен политик, има реална възможност за втори мандат. Затова г-н премиерът така се разтича и преди да е решил проблемите на държавата, тръгна да оправя международните отношения.

"Радев ще се изгради като стабилен политик" - след около 100 120 години.

Каква "балканска кауза"? Балканите не случайно са наречени "Буре с барут", на което му трябва само една клечка кибрит. Казал го е не друг, а Чърчил. Изначално сме много различни, а историята ни е направила подозрителни един към друг. Илюзия е да вярваме, че точно ние ще променим нещо, формирало се в продължение на векове.