Ирландка се омъжи за... призрак

45-годишната Аманда Тийг от град Даунпатрик, Северна Ирландия, майка на пет деца се омъжи за призрак.

Обратно в новината

Коментари - Ирландка се омъжи за... призрак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената няма да я коментирам - то е ясно. Ама както сте го написали - трябва и вие да се замислите. Според написаното женихЪТ не е видял никой - т.е. подлогът на изречението е младоженецът, който явно е бил на палубата, но незнайно защо не е видял ни булка, ни кум, ни сват, ни психиатър...

Джак? Пират? От Карибите? Фамилията му да не е Спароу? :))) А иначе според мен най-подходящия дом за младата двойка е в психиатрията. Там е пълно с приказни герои, двамата могат да се наслаждават на "пълноценно духовно общуване в приказния свят, така, както жената разбира отношенията между мъжа и жената" :))))

Тия са много напред с материала ! Ето това му се вика демонокрация ! А не като в Булгаристан, все още да се чудят дали да приемат Ислямската Конвенция и 3-тия пол ! Я, по смело момчета и момичета . . . и третополови Лизбо-Педери !

ДОГОДИНА -ЛЮЛКА! АЙДЕ НА ХАИРЛИЯ ДА Е!!!

ЗАЩО НЕ СА И ВЗЕЛИ ОЩЕ ДЕЦАТА?!

SS-Nebel

Тези хора си нямат проблеми, затова изперкват! Heresy grows from idleness!

Присъствието на психиатъра все пак дава надежда, че нещата са отчасти под контрол ... Иначе - не е зле - все пак е омъжена, съпругът не я натоварва с присъствието си, мръсни чорапи и други неприятни подробности, а появата на доходи и бижута с неизвестен произход може лесно да се обясни - подарък от законния съпруг - далавера отвсякъде! ))))) Що така по нашите ширини не се въдят призраци - бивши пирати, или с други нелоши (доходни) бивши професии?! Направо подписвам!

Модерен метод за лечение на шизофрения - раздвоение на личността :)

Младоженецът е заседнал в тоалетната. Булката и шаферките го чакат на пусия.

Не знам кой и как почна да откача но знам че мъжете със своята либералност ще погубят себе си. От първата световна война насам мъжете изпускат юздите. А ако ги пуснат съвсем те стават абсолютно бизсмислени и излишни за съществуване. Ало я си стегнете оная работа и стига повече с тия свободи. И без друго жените и пред закона започнаха да имат повече право отколкото вие. Какво ви става бе кльовци не ви ли е еня за биологичния ви вид?

Тия по островите съвсем взеха да откачат. Наскоро, друга една такава, която преди около 3 години се беше омъжила за себе си, обяви, че е нещастна, щото си изневерила с някакъкв мъж...

Ако този призрак я набие как ще се упражнява конвенцията, той- призрака- нали е третополов или не е...?

Ха-ха! А психиатърът какъв го играе?

КУМ!

Как какъв, аз съм връзката между спиритичното и материалното, осъществявам семейните задължения на съпруга.

Не виждам нищо нередно. В България призраци са законни гласоподаватели и печелят избори за ГЕРБ, така че могат и да се женят...

а разни откачалки си организират круизи на яхти за да влязат в новините. Майка била на пет деца, ако наистина има закони, откачалката трябва да бъде лишена от родителски права понеже е опасна за тях.

Какво нередно виждате ? И петте ми деца са призрачета. Всички бяха с мен, ама не излизат на камерата.

Скоро да чакам някоя конвенция да признаем и тези психични отклонения за нормални.

"венчалният пръстен Аманда връчи на присъстващия психиатър." Явно поне попа е бил със всичкия си и е организирал правилно нещата :)

Джендъри и призраци - узаконяване на лудостта - към това ни водят неокомунистите, наречени либерали.