Нападение с ножове в руско училище, има ранени (обновена)

Двама маскирани са нападнали училище в руския град Перм, при което по последни данни са ранени 15 души, десетина от които деца.

Обратно в новината

Коментари - Нападение с ножове в руско училище, има ранени (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В обширната руска степ от край време все варвари са живели и явно нищо не се е променило.

Нападателите сигурно са соросоиди или последователи на Иван Костов

е абониран в социалните мрежи за многобройни групи за масови убийства в училища и гимназии по цял свят. Не е ли редно мрежата да се изчисти от подобни групи или поне "абонатите" да се държат под око? Бил е фен на убийците от Колумбайн, убили 14 ученици и 1 преподавател в едноименното учебно заведение в САЩ, публикувал е техни клипове.

че конфликтът между двамата основни участници е започнал в мрежата и се е прехвърлил в риъла.

То да бяха само социалните мрежи с които се гордеят " цивилизовните и развити страни" дето налагат демокраси в суверенни държави с агресивни войни и подкрепят хибиридни терористи идил-ал-кайда-ал нусра за демократична опозиция. Виж какви ценности налагат масовите американски холивудски суперпродукции и филми- фантастика и екшъни. Задължително има поне 10 души минимум избити от добрия или лошия.

нито Русия, нито Африка, Северна Корея, Венецуела, САЩ и т.н., интересува ме България! В България за обикновените хора няма облаги от Запада, за разлика от олигарсите и политиците им ( казват, че били бивши комунисти подкрепяни сега от ЕС и САЩ, дали е така не зная)! Има облаги само за олигарсите и политиците им! За тези блага се грижат офшорките на САЩ и страни от ЕС, Англия! В България минималната заплата е 265 Евро, а средната 300-350 Евро чисто! В западен брюкселски ЕС аналога на минималната заплата е 1 300- 1 500 Евро, а средната е около 2 200- 2 500 Евро чисто! Над 3 млн. българи са гастарбайтери за да не умрат от глад в България, след реформите на ЕС, Англия и САЩ в България! От над 3 млн. българските гасарбайтери около 2,9 млн. работят заедно с поляци, румънци " мръсната работа" в ЕС и Англия, на която европейците, англичаните и гостите им араби, пакистанци, индийци, афганистанци сопола си няма да хвърлят на такава работа и заплата. "

За да изместиш вниманието от новината ли?

"Защото тази новина няма нищо общо с България! Новината е за Русия, доколкото виждам! Дали както казваш, такива новини за Русия в български медии, нямат за цел да тролат за да изместят вниманието от мизерията в България? Защото след реформите на фондации на сорос, ЕС и САЩ в образованието миналата седмица ученички се биха като кочове в училище! Същите реформи на фондациите на сорос, ЕС и САЩ доколкото съм запознат са налагани в руското образование по времето на Елцин! Ако новината навежда на извод, то той ще е: Без значение в коя страна фондациите на сорос, ЕС и САЩ правят реформи в образованието, културата, икономиката резултата е един и същ: В Русия- клане в училище! В България- побоища между ученици/ чки! В Германия и САЩ- масови стрелби в училище! Какво ли очаква българските деца след налагането на джендър пропагандата в училищата- канибализъм може би?"

Евразииски ценности в действие.

ТОВ. ПУТИН ЩЕ ПРАТИ СПЕЦИАЛНИ ЧАСТИ, ЩЕ ИЗТРЕПАТ С ГАЗ ЦЯЛОТО УЧИЛИЩЕ. ИМАТ ОПИТ ОТ ЕДИН ТЕАТЪР В МОСКВА.

С газ Путин никой не е изтрепвал. С ядрени бомби САЩ и Труман избиха над 600 000 хиляди японци, а преди това американците въведоха търговията с роби и търгуваха хора като животни, като междувременно избиха милиони индианци в Северна Америка.

ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ БУКВИ НЯМАШ ЛИ!? А иначе американците са още по големи експерти...Легенди се носят за Кореш и обсадата в Уейко... Там на гола поляна, след 2 месеца обсада ги изгориха живи...барабар с децата. Ненадминат щедьовър, пред който Путин е просто дилетант... Ма то отде да ги знаеш тия работи - те американците са скромни...не обичат да се хвалят...

тва е работа само на Сорос . Доставил им е ножовете баш преди президентските избори

Защо да е работа на Сорос? По скоро е работа на фондациите му и реформите, които направиха във руското образование по времето на Елцин. Сега просто руснаците виждат резултатите от тези реформи- клане с ножове в училищата. То и в България след реформите на фондациите на Сорос в училищната програма, миналата седмица ученички се биха като кочове помежду си. Какво ли чака българските деца след задаващата се джендър пропаганда в училищата- канибализъм по джендър стандарти ли?

" Къде е охраната? Охраната е била кьор-кютук пияна

Мотив! Какъв мотив? Мотивът е ясен. Дрога! Дрогираният започва да вижда господа по пладне, че и решава, че сам е господ. И започва да раздава правосъдие. По свое усмотрение и по собствени критерии. Така е. И при тях дойде "демокрацията", а при нея така се случва. Отърване няма! Забравихте ли за нашият дрогиран хубавец от София, дето уби приятелката си и след това тръгнал с джипа за морето. Пътем качил на стоп момче и момиче. Едва са се отървали!

При "соца" имаше много дрогирани, ама ги криеха "дрогарите"

OmPoBeH

Наркоманите ги "криеха" в Белене, а след 89-та им казвахме "дисиденти".

ученици колят с ножове учителките си! за какво става дума

чети бе! Двама се бият, тя се намесва, други деца скачат да се намесват... и така.

ПРАЩАЙТЕ ДЕЦАТА СИ В АМЕРИКА, А НЕ В РУСИЯ. РУСИЯ Е КЕНЕФ-КЛОАКА, КАКТО КАЗА ДР.ДОНЧО.

Шило

Така е, там ножове не ползват. Направо огнестрелно оръжие

ЗНАЧИ ИМА ДРУГА ПРИЧИНА НИКОЙ ДА НЕ БЯГА В РУСИЯ. ДА НЕ Е МИЗЕРИЯТА?

дончо май го каза за Америка, дето се гърмят по училища и колежи като луди.

АМА АЗ ПРАТИХ СИНЧЕТО В ХАМЕРИКА, ЗА ПО-СИГУРНО.

Какво щастие, че успяхме да се откъснем от тях и да се присъединим към цивилизованият свят. Днес процъфтяваща демократична Украйна , люлка на цивилизацията е там където е нейното заслужено място. Приела всецяло евроатлантическите ценности заедно с цялото прогресивно човечество крачи с широки крачки към светлото бъдеще. В същото време при ватенките е просто страшно да се живее.

разкажи нещо за вашите герои Шухевич и Бандера, как минаха факелните шествия? Тия общи приказки не са интересни. Защо Полша хич не ги почита и ви каза, че докато ги тачите, няма членство в ЕС.

1. не е "Нападение с ножове", а сбиване между двама ученика, единият е от училището, а другият е бивш ученик от това училище. 2. троловете, дето пишат, че Русия е "дива" страна, дали ПОМНЯТ колко се стрелят с автомати и пистолети в хамерските училища? Това ли е за тях цивилизация?

явно бившия ученик е имал да си урежда сметки в това училище, станало е сбиване, намеса на други ученици и така... но тук новината е представена като "терористично нападение на двама маскирани".

Случая ме интересува до толкова, че да стане ясно на всички - Русия е дива и варварска държава от която България трябва да стои далеч.

В Русия се колят, в Америка се стрелят. Кое ти се струва по-демократично? :D

Е да, ама мойто синче учи в Америка.

Трябва само под секрет да ти кажа,че в редица градове с лоша слава в далечният изток е значително по безопасно от столицата на България. В момента живея в един от тях и това което пиша го виждам със собствените си очи.

Числата говорят друго. принципно винаги в дълбоката провинция е по-спокойно.

В Путинова русия е пълен хаос. Сега се колят, сигурно скоро ще започнат от глад да се ядат.

Щерев, да не би да се бориш за званието "ударник на тролският труд"

Говедо тъпо а кво ше кажеш за статията от вчера:"Физическото оцеляване като начин на живот в Русия".Не знам тик как си я чел еврейска свиньо,но аз като я четях ми се сви гърлото.И не ми казвай че това не било моя работа...

Братушките догонват водещия и недостижим, задокеански, демократичен пример!

"Неописуем случай в училище в Перм - деца - четвъртокласници, защитаваха учителката, която се опитваше да спре младежите с ножове. Освен 10-годишните деца, нямаше кой да спре нападателите." Така е, все още го догонват... А ние понеже вече сме го догонили, тука никой нямаше да си направи труда да защити учителката - половината щяха да подвикват одобрително към нападателите а другата половина, щеше да гледа сеир и да снима с телефоните...

тази трагедия не се е случила в България а в русия няма нужда да си обиждаш родината за да покажеш че руснаците са по-добре винаги много гнусно!

нито Русия, интересува ме България! В България за обикновените хора няма облаги от Запада, за разлика от олигарсите и политиците им ( казват, че били бивши комунисти подкрепяни сега от ЕС и САЩ, дали е така не зная)! Има облаги само за олигарсите и политиците им! За тези блага се грижат офшорките на САЩ и страни от ЕС, Англия! В България минималната заплата е 265 Евро, а средната 300-350 Евро чисто! В западен брюкселски ЕС аналога на минималната заплата е 1 300- 1 500 Евро, а средната е около 2 200- 2 500 Евро чисто! Над 3 млн. българи са гастарбайтери за да не умрат от глад в България, след реформите на ЕС, Англия и САЩ в България! От над 3 млн. българските гасарбайтери около 2,9 млн. работят заедно с поляци, румънци " мръсната работа" в ЕС и Англия, на която европейците, англичаните и гостите им араби, пакистанци, индийци, афганистанци сопола си няма да хвърлят на такава работа и заплата. "

И кво да направим? Да излезем от ЕС и НАТО. Тогава колко ще ти стане заплатата? Като при ЖАн Виденов ли? А колко ще са емигриращите българи тогава? А?

Толкова, колкото бяха през онова "лошо" време, когато ВСИЧКИ българи бяха с европейски заплати, работейки у дома си (в България). Ти помниш ли колко бяха? Бягаха от некадърност да вършат работа тук, а там ги обявяваха за герои. Когато и тук започнаха да ни ги навират за "герои", България умря!

Интересувам се от моята държава България! 1. Един от въпросите, който ме интересува е защо западно брюкселските европейци не имигрират- само българите, румънците, поляците след реформите на брюкселския ЕС в страните им. 2. Защо над 3 млн. българи емигрираха след реформите на ЕС в България, за да не умрат от глад. Къде са емигрирали няма значение- ясно е, че като гастербайтери ще вършат " мръсната работа" за заплати, на които европейците, англичаните и гостите им араби сопола си няма да хвърлят на такава работа и заплати. 3. Защо средната заплата в България на ЕС е 300-350 Евро след реформите на брюкселския ЕС в България, а в западен брюкселски ЕС е около 2 200- 2 500 Евро!

Хмм. По първия въпрос не си съвсем прав. Според проучванията, от около година насам се засилва потокът на емигранти от Белгия, Холандия и разбера се - Германия най-вече към Унгария, но също и Чехия и Полша. В Унгария вече има цели селища с преобладаващо холандско и немско население. По интервютата "Дойдохме защото е спокойно. И защото Орбан управлява под девиза "Първо унгарците!"... Впрочем, той сам потвърди процеса и допълни, че Унгария е готова да приеме имигрантите от Западна Европа. Подобна картина (колкото и странно да звучи) се очертава и у нас. София постепенно се пълни с испанци и италианци - вкл. възрастни и млади хора. За гърците да не говорим. Не мога да кажа, как е по другите градове, но за София съм сигурен. Говорил съм с някои от тях, предимно младежи...

потвърждавам. Имам комшия. Млад грък - 30 годишен. Хомосексуалист. иначе не е лош човек. Явно техните са го изгонили и не може да живее повече в Гърция.

Да ама не. Пак всичко е изъртяно и е манипулативно лъжливо.

Както се разбира от съобщенията в руската преса,нападателите се казват Лев/Лъв/ Биджаков и Александър Буслидзе.Те искали да нападнат учителката ,но след това се сбили помежду си и някои искали да ги разтърват и от това е станало меле с доста ранени.А цялата работа станала за ради един поздрав към този Лъв -"С Новым годом,собака!"..Просто са объркали животинският вид в случая...а този лъв бил от Кавказ...,както и другия...

Не се оправдавай. Нито едно от двете имена не е кавказко-мюсюлманско. А и перм е доста далеч от Кавказ.

Преди да се пишат такива новини е редно да се проверят поне два пъти! После отново добре да се види дали случилото се не е в Тексас или поне НюЙорк. Ако не дали лудият не е някой американец

нито е в Тексас, нито е в Нов Йорк поради простата причина, че там не се използват ножове, а автомати. в скоро време и РПГ-та.

Явно са яли някакъв кофти сорт шишарки, предизвикващи халюцинации и агресия. А ако са праснали и по един лосион за баня, нещата се изясняват съвсем.

А Пуси колко майки разплака за последните 10 години, в Русия, Украйна, Сирия? Колко зрители в театри уби с боен газ? Колко опозиционери останаха там?

А па като си почнал да водиш статистика, давай тогава наред, колко невинни жертви са на съвестта на НАТО в Афганистан? А в Либия, Ирак? Колко са невинните жертви в Сирия убити с българско оръжие, "доставено" от канадски и американски "частни" компании, като ония заряди за РПГ дето се взривиха на полигона на ВМЗ Сопот? Питам щото ние - България като член на НАТО също носим отговорност за това.

Кой се изтегли позорно пребит от Афганистан? Кой поддържаше терористичните режими като този на зеления социализъм на Кадафи със стадиона за разстрели до Сирт? Някои сме живели там. Та знаем кои е виновен.

А всички терористи от Южна Америка, Афтика, Арабия и Сомалийските пирати са с руски автомати Калашников. И понеже братските партии и режими са с исторически връзки. Доставките за Сомалийските пирати и арабите са правят "разбирачи" от бодлива тел. Кой заграби военното производство в България? БСП и ДС. Така че си питай дружките как си купуват яхтите

Еврейска свиньо,вие избихте 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА РУСКИ ХОРА,след като първо ги ОКРАДОХТЕ така че вие евреите ционисти където и да сте на земята сте животните на тази земя.А марионетките в русия са само за пред идиоти.Е, и за да убиват руските хора де.Дори създадения от вас евреите ционисти немски идиот адолф е жалък в своите "постижения" в сравнение с подлогите ви в москва.

По добре преброй колко успокои. Включително и твоята (да не я пропуснеш при броенето). Защото благодарение на него, в Сирия вече няма война. Бежанците от Мароко са друга боза, ама не търси Путин и там. Търси си шефа от Белия Дом.

Комунистическите отрепки са свикнали да се ползват със всички блага създадени в България и от тези на запад, но на думи отричат всичко направени до сега. Всички червени мърши учат децата се в западни университети-защо не ги изпратят в Москва при ватенките - защото там няма образование и никой няма да им признае дипломите? Защо се возят по новите магистрали и метро, а плюят тези които са направили това ? Червените крадци могат само да крадат. Винаги когато червените мърши са идвали на власт като са лъгали народа са довеждали Народа до национална катастрофа.

" В България за хората няма облаги от Запада! Има облаги само за олигарсите и политиците им! За тези блага се грижат офшорките на САЩ и страни от ЕС, Англия! В България минималната заплата е 265 Евро, а средната 300-350 Евро чисто! В западен брюкселски ЕС аналога на минималната заплата е 1 300- 1 500 Евро, а средната е около 2 200- 2 500 Евро чисто! Над 3 млн. българи са гастарбайтери за да не умрат от глад в България, след реформите на ЕС, Англия и САЩ в България! От над 3 млн. българските гасарбайтери около 2,9 млн. работят заедно с поляци, румънци " мръсната работа" в ЕС и Англия, на която европейците, англичаните и гостите им араби, пакистанци, индийци, афганистанци сопола си няма да хвърлят на такава работа и заплата. "

2 въпроса 1. Колко е минималната заплата в Русия? Не е ли 130 евро? 2. къде са емигрирали тези 2 милиона българи? В Русия ли?

"Американското кино и филми отразявайки американските ценности, наложиха с " художествени образи" насилието като част от ежедневието на хората. Има ли американски филм, фантастика или екшън- най- масовите и лесносмилаеми сюжети, където да няма поне 10 души избити минимум от добрия или лошия? По комунизма що нямаше толкова агресия и насилие в училище? Щото имаше някакви нравствени стандарти и ценности относно " творческото изкуство", които предпазваха младото поколение от насилието и " нечовещината" показвани в американското " масово кино". Сега е стандарт, да влезеш в киното и ако няма насилие, поне минимум 10 избити във филма, филма да бъде определен като скучен и интелектуална боза."

Дай да позная и сега мислиш, че БСП ще ти върне това старо време и комунизЪма и гласуваш на всеки избори за тях целят преход???

ти не можеш да познаеш какво ще е времето пред входа ти... Що да искам БСП да връща миналото, комунизма, СССР и т.н.? Не съм фанатик на комунизма. Обаче не искам настоящето и бъдещето налагани от ЕС и САЩ в България, да са по зле от миналото, както е сега...

Точно така! В съветските филми за втората световна война нямаше грам насилие. Руснаците стреляха с халостни патрони, а немците получаваха инфаркт само като ги видеха.

При комунизма НЯМАШЕ медии, които да те информират за случващото се! А за това, колко са "миролюбиви" комунягите говорят взривената църква, лагерите и хилядите жертви на проклетия комунизъм!!!!!!

Русия - 8.5 убити на 100000 население САЩ - 3.5 България - 1.5 Западна Европа - 0.5 Числата са показателни, но не и за дебилните русофили.

В САЩ за 2017 г. само полицаите отрепаха 1000 човека...

И да е верно, едва ли точно тези 1000 са били невинни. Жал те е за дрогиран негър размахващ пистолет ли?

сега извади и данните на дойче веле и може и на независимая гадзета и може спокойно да си сложиш ирозовите очила.А и още руснаците живеят до 39 години средно и в землянки и ядат деца, а по улиците се разхождат бели мечки ,а в благоденстващия запад от небето валя кИфтета и кИбапчета .Наздраве

айде сега дай инфо за източника, за да знаем откъде са тия цифричка или някой джендър пред блока ти бил казал!

Подозирам, че дебил като тебе едва ли разбира английски, ама за другите: United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC) List of countries by intentional homicide rate

Изостаналите държави не работят, не произвеждат, не откриват, не създават и не творят. Те лентяйстват. Съществуват не благодарение на труда си, на ума си, на усилията си и на уменията си, а благодарение на природните си дадености най-вече газ и петрол. Като нисшите организми са.

Това си е типично по комунистически-социалистически!! Те работа не обичат, трябва държавата да се погрижи за тях!

Държавата сега се грижи само за наши хора,бизнесмени,партийни кадри,НПО-та.

Основни характеристики на рублажийските сайтове, медии, журналисти и тролове: 1. Лошият Запад; 2. Митът за това колко е лошо да сме в ЕС и НАТО; 3. Теории на конспирацията; 4. Славянско братство и дълг към Русия; 5. Възхвалата на Путин; 6. Критика на политици и общественици, които открито се противопоставят на руското влияние.

толкова прозрачно, че от тия вицове и розови хапчета не ви останаха вече.

Прозрачни сте вие - троловете рубладжии.

В обширната руска степ от край време все варвари са живели и явно нищо не се е променило.

До 15.01.2018 10:51 Кой ти е джендъра?

А В БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКРАСНО .... ДЕВСТВЕНИ ПАРИОТУТКИ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО НА ПОЛЕ ЗАСЯТО С ЕБЛИВИ ГЕРБЕРАСТИ :))

Аз не мога да разбера, защо комуноида с български паспорт и евро-азиатско самосъзнание говори само за САЩ и дава примери с там? Ние тук сме с проевропейско правителство, ние сме в най-голеният икономически съюз ЕС, ние сме в НАТО и ще се съобразяваме само с тези съюзи и с никой друг. Разберете го червени кратуни такива и спрете да искате да сме с Русия или САЩ!!!

Двама идиоти се скараха и от там почна цялата работа. Соросоидите вече почнаха малоунити версии за терористите от Сирия ....

Честно казано и на мен като чета ми прилича на ... ученическо-махленска кавга, за съжаление взела невинни жертви. За щастие притежанието на лично оръжие в цивилизованите страни е ограничено (за разлика от бардака САЩ, където куцо и сакато е въоръжено), благодарение на което подобни кавги обикновенно не завършват с престрелки (както става в САЩ)

Съвсем скоро ще ги ликвидират.

Кой се е върнал от Сирия?

Мака ти??

за феновете на шорос и розовите гащички.И как няма да е на фона на ежедневните убийства в американски училища и по улици и паланки от" хубавия американски животец на заем" сега настъпи радостта от 2 ма наръгани с нож в руско училище.Радвайте се .

Радост се привижда само в болния ти мозък. Помниш ли училището в Беслан? Ето жертвите: Дети от 1 до 17 лет 186 Родственники, гости и друзья учащихся 111 Учителя / сотрудники школы 17 Сотрудники ЦСН ФСБ 10 Гражданские спасатели 6 Сотрудники МЧС 2 Сотрудники МВД 1 Всего 333 В САЩ са стигали до 20% от това.

трагедията в Беслан беше част от пореният разгромен проект на запада начело тероритите от ФАЩ за теротистичната чеченска република.Слава богу че ги обезглавиха до крак както и с това мераците на запада.А в САЩ -убийствата са ежедневие за съжалиние както на улицата така и в училищата и университетти.

КАТО ГОВОРИМ ЗА ТЕРОРИЗЪМ ..... ДОСЕГА ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е УДРЯЛ РУСИЯ С БОИНГИ - НАШ Е РЕКОРДА :)))

Хубаво е да беше продължил за спонсорите и вдъхновителите на тези отрепки.

Това ако беше станало в България, ватенките щяха денонощно да викат Оставка, но нали е при Путлер, траят кучетата му крастави.

В сащ всичко е розово и нищо подобно не се е случвало ? Жалката ти пропаганда издиша !

Кой е споменал САЩ бе помияр руски? Хвърлиха ли ти помийка-копейки днес та квичиш щастливо?

Новите американски ценности с привкус от американската "ислямска държава"..... Не се уточнява полът на ножа....

Хубава статия. Нека русофилите да знаят за каква кочина тролят денонощно и ни казват , че е източен рай.

че то такива статии "хубави" всеки ден идват от страната на неограничените фанатзии прекрасното ГМО гето наречено фалшиви африкански щати.Там от хуваб жимот всдеки ден се стрелят по училища , улици и паланки.

Болни мозъци има навсякъде. Обществото трябва да се бори с всички сили с тях. Дано децата да се оправят бързо.

До като има дебили, които да си обясняват всичко с термина ''болни мозъци'', човешкото общество ще създава такива индивиди. НЕ , тези 16 годишни деца не са ''болни мозъци'', а са ''КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ'' НА БОЛНО ОБЩЕСТВО''!

ДОКАТО! "Език мой, враг мой!"

ПРЕКРАСЕН ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК НЯКОИ ЖУРНАЛИСТИ СИ ВАДЯТ ХЛЯБА С ОБСЛУЖВАНЕ НА ДЕБЕЛИ ГЕРМАНЦИ :)) ... ЩО НЕ ПУСНЕТЕ ЕДНА СТАТИЯ КВО КАЗА ВЧЕРА ПУТИН ??? Комунистическата идеология, тя много прилича на християнството, всъщност: свобода, равенство, братство, справедливост - всичко е поставено в Свещеното Писание, всичко е там. И кодексът на строителя на комунизма? Това сублимиране, това е просто толкова примитивен откъс от Библията, нищо ново не се е появило ", каза Путин в интервю

ТАКА КАЗА ! ИСКА КАТО УМРЕ ДА ГО ПРЕПАРИРАТ РЕДОМ С ЛЕНИН И ДА ГО ПОКАЗВАТ НА МИРЯНИТЕ.

Айде сега мурзулките, рубладжиите, чебурашките да ги видя какво ще коментират. За тях управляващите тук са най-лошите, а Путин най-великият. За тях тук имало престъпност и убийства, а в Русия нямало. Онзи ден осъдиха един за 80 убийства там. Тук сме били най-бедните, а Путин им вдигна мниналата седмица предсрочно минималната заплата на на 163 евро. Дано децата се оправят и има по-малко жертви!!!

САЩ ДЪРЖИМ РЕКОРДА ЗА МИРНО ВРЕМЕ - 20 УБИТИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ И 6 ПРЕПОДАВАТЕЛИ В УЧИЛИЩЕ САНДИ ХУУК SANDY HOOK :)) ... И ЗА ВОЕННО ВРЕМЕ ГО ДЪРЖИМ - ЗА МАСОВО УБИСТВО НА УЧЕНИЦИ - В ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ - 10 ХИЛЯДИ НАВЕДНЪЖ :))

В СССР избитите от Сталин са милиони. Надминал е Хитлер.

малоумник на фона на ежедневните убийства на десетки и стотици в САЩ на покадните убийстнва в центъра на София голяма работа станало в Русия.И стая мин.раб.заплата дето я полували 3 % от работещите които практически не ходели на работа убихте рибата.

Агресията при деца ЯВНО не е запазена марка на Запада, а я има в изобилие навсякъде. В същност агресията е вкоренена в човешката природа , включително и у децата. ДАНО РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ВИДЯТ ТОВА И СПРАТ ДА ''ДЪВЧАТ'' ПОСТОЯННО ЗАПАДНИЯ... ШНУР.