Павлова: Протестите не притесниха гостите от Европа

Протести се случват навсякъде в Европа, така че нямаше нито изненадани, нито притесни хора сред нашите гости. Протестите минаха по спокоен и нормален начин.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Протестите не притесниха гостите от Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде-накъде ще правите Западните Балкани Силициева долина бе, смотаняци?!?! Свърши ли България, та ще правим работни места на сърбите, бе, мръсници! Кога са ни дали те нещо хей така - даром? Защо са тези смешни напъни да влязат те в ЕС? Или това ще е просто нова образцова акция за крадене на еврофондове на балканската мафия, нещо като Югоембарго 2? Защо спите, овце, търсете му сметка на Тиквуня!

Kalin

При това медийно затъмнение а и финта с 100 те милиона за полицията може и да не са разбрали за какво са хората по улицата а може и да им е казано че тия на улицата са възторжени посрещачи;-)

За каква се мислиш или мислите Мислите си ,че ако си подавате оставките България няма кой да управлява по добре от вас или се страхувате да не вкарат в затвора тези окито ще идват Но като идват да идват нови лица и нови партии които не са като вас вие всичките в парламента така сте навързани като свински черва че народа го ползвате само

Танк ю веръ мъч!

Гуца има голям талант - може с много приказки нищо да не каже.

Комундетата доста се портудиха да очернят първото ни свестно и демократично правителство, но не успяха. Европа и света видяха истината и повече няма да можете да водите хибридната си война срещиу нас. путлер за пореден път сгреши.

Тази и всички в ГЕРБ са ДС и БКП креатури и послушковци.Къде съзря демократично правителство?

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Тази жена само като я видя и ми предизвиква позиви за повръщане. Даже не е нужно да чета поредните й неуспешни мисловни напъни. Не знам, аз ли нещо не съм в ред, какво...

Како, вместо да ръсиш мозък, да се беше подготвила с речта си на откриването. Как не можахте толкова години да се научите как да се презентирате. Вие сте си тъпанари, ама трябва ли цяла Европа всички Българи да смята за такива ?

Душица кръгла, те протестите бяха вие да се притесните защото те са резултат от вашето управление. Онези хора са дошли по друга работа и се стремят да си я гледат, анадънму?

Мазната , не иска протести , а само да им се кланят, а те да си клатят народеца и да въртят синджирчето. Да се задънят дано !

Сега ще си изпроси един по- голям протест!

Напротив, свинкьо ненаяла се. Фектът, че западните медии отразиха протестите в истинските им мащаби, за разлика от платените ви гъзоблизци, е достатъчно показателен. Европа определено не се кефи, че калинки като теб ще поемат председателството, но няма какво да направят по въпроса. Не си мисли обаче, че не ви гледат под лупа. В момента сте сами, нито народът е с вас, нито еврокасичката. Издънката е гарантирана.

Кви гости, ква Европа, къв ЕС, кви пет лева !!!! ТАРАТАНЦИ !!!

Многото пари объркват човек.

И незаконно забогателите управници и политици в България , също не бяха притеснени .

Само той, може да кърми, шарените й прасенца и същеврменно да чеше под корема, черноглавото им мамче

Както много хора вече писаха, ВАС с ББ трябваше да притеснят и да ви накарат да преосмислите корумпираните си решения!

Деферинциалите на Татрите са много яки

Ши га мащаш ли

А Вас не Ви ли притесниха?

не ви ли е неудобно да напишете толкова груби коментари

а на тая , която ние угояваме с данъците си, как не й е неудобно да говори така?

Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска.

Да бледнееха в сянката на вашата сервилност и угодничество , ще го имаме пред вид следващия път. Обещаваме.

Ми дааааа.....протести се случват в цял свят, кво от това?! Разстрели с незаловени извършители също!!! Утре друг ден като вземете да падате като есенни круши......ми какво да се прави...разстрели има в целия ЕС....

Нереза, Бай Жан, Юнкер те пощипнал, по гза, бес да очаква че ще зине, да му хапе ръка, като акула!

Когато има толкова много хора да протестират за различни неща, ТОВА ТРЯБВА ДА ПРИТЕСНИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, А НЕ ГОСТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! Госпожата обаче, повече се интересува от това какво ще кажат гостите, а не от това за какво протестират хората. Това говори за не особено висока интелигентност. Точно нейни бяха думите "нека се самоизядат" по адрес на протестиращите. Това още веднъж доказва ниският и коефициент на интелигентност. Лошото е друго. Лошото е, че от толкова много протести, на един протест исканията веднага бяха удовлетворени. Другите ще пият по една студена вода. А виж тези дето пазят демокрацията трябва да имат всякакви екстри. И високи заплати и скандално ранно пенсиониране и заплати на куп при пенсиониране и какво ли още не!

ГОСПОЖО ПАВЛОВНА,ЧАКАЙТЕ, НЕ РАЗБИРАМ КАКВИ ГОСТИ ИМАТЕ Вие.МИСЛЯ ЧЕ ТИЯ ОТ ЕВРО ПАРЛАМЕНТА СА ДОШЛИ РАБОТА ДА ВЪРШАТ А НЕ НА ГОСТИ. НА ГОСТИ СЕ ХОДИ НА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ. НА ШОПСКА САЛАТА И НА СУДЖУК.Не обръщам внимание на празните ти приказки,глупости на търкалета.

от глупендерка със свински образ какво да очакваме

Sm3hurk0

То така говореха и за мониторинговия доклад... Всяко нещо го тълкуват, както си искат.... Четат фактите, като дявол евангелие .... Некадърни калинки ! А тая точно е малко по-голяма от калинка - отива към бръмбар !

важно е да не се притесняваме и да не се изложем пред чужденците

Силициевата долина на Европа не се става само с приказки, трябват и действия! Ако ставаше само с приказки досега 50 пъти да сме станали такава долина. Всеки дето мине замине и говори тия празни приказки. Щото е по-лесно да се говори отколкото да се направи нещо. Очаквам наследника на тази след година - две да каже същото нещо.

Ние отдавна сме си СилиКОНОва долина, Силициева ще станем ама друг път.

Някой може ли да обясни какво е "дигиталното образование" ?

то има еврокомисарка по дигиталните технологии, но не и помня името

Сега става ясно как управляващите не само в България, но и в ЕУ се отнасят към волята на народите. И говеда да бяхме пак щеше да има по- голяма грижа и уважение, но щом народа е съгласен на такова отношение защо управляващите да не си плетат кошницата?

"Павлова: Протестите не притесниха гостите от Европа" Очите ми са по-дебели от гъ_за ми.

Преди доста години тая тлъста мома ме помоли, да я взема в магазина да да учи занаят и да си помага. Нямала кой да я издържа, понеже е студенка в града, в Строителния! Хванах й са! С връски докараха ми суджуци а тя очите и някакси особено заблестяха По обед имаше хораа, тя ме попита да си тръгва, да се гласи за изпита, как се прави двулентова магистрала с Европари за нормална, трилентова През склада взе си лъскавата чанта, скрита под кужуха за да несе вижда каза м ибодро дасвидания и изчезна Влязох в склада да туря суджука на витрината, че хората мноого питаха И, какво да видя ? Една подковичка ми беше оставила, а 29, ги отнесла, на хайманата Бойко в къщата, за да се тъпчат и гньетат, чак до сутринта

Те ресторантите си работят, така че няма за какво да се притесняват ....

Нагла на нагла бе , как само се подиграва с нас.

Е, щом не са притеснени гостите, защо рева и кълна протестиращите да се "взаимоизядат"?

За да може сега да заяви настоящето.

Предлагам за управляващ да се избира само eдна част от физиологията на индивида - задника , другото и без това не върши никаква работа , употребява се само дебелогъзието.

Доколкото не са се натрапили на ротационен принцип , нейни са си. Аз не съм ги нито катил , нито ги желая.

Нашите некадърници не са малко,но да видим и еврогейски безделници.Само тъпи и лапащи чиновници

хаха но притесниха вас, че бързо бързо свалихте плаката, а гостите....посмели са се доста и не на хората, които си търсят правата

Това е най-скъпо платения билборд в света 100 милки. За Гинес сме.

още малко ще вземе да каже, че гостите са й нейни лични, дошли лично нея Убавицата ненагледна да видят и друго не ги интересувало, само нейната свинска убост им е замаяла главите

Възходът на ПР /ПИАР/ индустрията -"ПИАР-индустрията е феномен, развил се в най-свободните страни-Великобритания и Съединените щати. И причината за това е напълно разбираема. Преди век става ясно, че няма да е лесно населението да се контролира със сила. Прекалено много свободи са извоювани за хората, опастността от демокрацията била като през 60-те години и реакцията била подобна. Смятаният за гуро на ПИАР-индустрията Едуард Бърнейс, страните трябвало да се управляват от интелигентното малцинство, за да пази интересите на населението. Не бивало да се позволява на обикновенните хора да решават каквото и да е, защото решенията им ще бъдат ужасни. Част от начините да се постигне това е, като се изфабрикува съгласие. По начало, хората са твърде тъпи да разберат това и ние ще ги подлъжем с онова, което ние решаваме. И това е целта на ПИАР-индустрията." Едуард Бърнейс Ноам Чомски

Свинетка пак се изсра по въпроса!

В по-голямо количество от слон дори.

Като не я вкараха да ми търка коридорите,сега обикаля тв и ръси тъпотии.Скрий се ,безочлива свинетка

Тъпо Лиле , тъпо , а защо заподозря намерения да ги притесняваме.Някак гузно ми звучи.

те са същите лицемери, а може би и по-големи , и от вас, така че внимавай едно говорят вашите гости, друго си мислят....ама али си тъпа няма как да ти дойде на акъла това

Що не вземеш да обясниш колко полиция и жандармерия употребихте за това богоугодно деяние ма.

гостите,ако не им харесва нещо или са притеснени, да се оплачат на арменския поп( нали такава беше препоръката?)

Те.е. - вие си протестирате, ние си знаем...

и от сяннката на протести, бяхте напълнили гащите, не без основание, защото края ви се вижда и ЕС няма да ви помогне.