Потенциално опасни валежи от сняг в 15 области

Жълт код за валежи от сняг е обявен в 15 области от страната на 15 януари, сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Обратно в новината

Коментари - Потенциално опасни валежи от сняг в 15 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Особено да внимават тези с велосипеди за писта....

5см сняг, малко около глезените, вали, но изобщо не може да се нарече "силен снеговалеж". Водим се "опасен снеговалеж"

Щяло да има голям студ. Минус 1 градус е бе идиоти. Имало опасен грип и т.н. Имало лош въздух и причината била ,че хората горят въглища и сурови дърва. Едно време София гореше само въглища и дърва, а произведе хора по 2 метра шампиони и големи бачкатори които построиха за 45 години 8 царски Българии. Либералните продажници още не могат да ги продадат

СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА! ЗИМА Е! ЯНУАРИ Е! РАЗБИРАЕМО Е ДА ИМА СНЯГ, ПОЛЕДИЦИ И Т.Н. ДОСТАТЪЧНО ПСИХИЧЕСКИ Е УВРЕДЕН НАРОДА НИ, СЯКАШ УМИШЛЕНО ГО ПРАВИТЕ!

Ако зависвше от мен ВСЕКИ ден щеше да има кодове за нещо само и само да предизвиквам стрес у някои хора. :))) Стреса поддържа във форма.

Това е безобразие с тези опасни снеговалежи!Преди в България никога не е валял сняг! Аз от както се помня винаги през Януари или Февруари ходех на море и на плаж.А сега какво става ? Добре,че ще ни правят трети вид тоалетни,че иначе съвсем го закъсваме.Това ще компенсира "опасния" сняг,дето пада ,когато не трябва точно по ваканционно време, през Януари....

-3 градуса...Когато беше -20 никой не биеше подобна тревога , а просто си гледахме работата, защото беше работен ден. Не, че нещо, но глезотията много ме дразни. Извинете, но ще е малко хладно . Който си има зеле да си прави супа за сгряване, който си има ракия може и без супа да кара.

Made in USA Започнаха точно по американски да плашат народа,5 до 10 см. снеговалеж и кодове до шия!Опасностза живота ви,все едно никога не сме виждали снег,долни мърши копиращи чужди патенти ,които единствената им цел е да плашат и по тоя начин подтискат и държат хората в някакъв страх!Тъпотия ди шия,който го е шубе да си стои дома до кюмбето!

и един сантиметър стига за да се убие човек.така че не се правете на велики. пирогов е пълен с такива като вас.

Ал

То и леген с вода стига да се удавиш, но не му слагаме табелки "Къпането забранено!", нали?

Те само това могат/да слагат кодове/ и това и правят,а ако падне по голям сняг...оправяйте се сами.Споко Софиянци,заради Европредседателството ще ловят снежинките във въздуха:)))

При 5 см сняг опитът показва, че държавата спира и ТИР-овете са виновни за всичко.

Последните новини- понад 70 лекара искат Трумп да бъде изследван от лекари за деменс.

Липсата на редовна военна служба, превърна младите в плазмодий.А, бащите им някога работеха на обекти в Соргут, Оренбург, Тюмен, Коми при температури под минус 30 градуса.

Не са много загубили, за кого да служат за мафията ли, едно време ние служехме за Родината /въпреки че и тогава много неща бяха изкривени/ Възпитание и спорт му е майката.

твоят баща явно е работил в изброените лайняни кочини...и вероятно си е намерил там някаква руска пачавра и си се пръкнал ти:))))

Ей го и тоя, с чалмата се провикна, от минарето... Бегай, легай до бурканата!

Като пишете за прогнозата за времето поне си направете труда да погледнете един сайт в който прогнозите са на 95% верни. Там за утре в България е зелен код, тоест нищо опасно. meteoalarm

Ех, защо ли отложих пътуването. Сега трябваше да съм на Карибите.

Ти погледни какво става по Карибите. Ако си там ще ти се доще да си дойдеш. Преди седмица бях там.

Преди много години стегна голям студ в София- гонеше минус 30, такова нещо не бяхме преживявали в София. Много хора спряха колите от движение и извадиха акумулаторите. Когато колите които все още караха спираха на светофарите и зеленият сигнал се включваше можеше да се чуе само боксуване. Аз карах по това време Фолксваген който баща ми поддържаше в техническо отношение- нито един път не забуксувах и вървеше като по часовник. Палеше без грешка. Но тогава нямаше зимни гуми.

От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н.

Но какво общо има това с времето? Аз си спомних нещо което е свързано с темата време, нещо което младите не помнят, просто като любопитен факт. Явно, че пишеш само за да пишеш.

Празноглавов е пак на работа...и пак същите празноглавщини предлага.

Хахахахахаахах

Моля всички, които карат колело да внимават много :-))

Незабавна забрана за велосипедисти по бул. Малинов! Това, че интензивно вдишват отровни отработени газове - да им е сладко от всички страни, НО пречат страхотно на движението. И без това, безумната бус-лента на бойковата слугиня създава ежеминутно конфликтни ситуации. Скоро, велосипедист ще бъде размазан на бул. Малинов. Спрете ги, докато не е станало късно.

Тази бус лента още на първия месец я замазаха с черна боя , защото се сетиха каква простотия сътвориха, но тя се изтри и сега се вижда пак само жълтата боя.

Много си прав, защото още няма снегорини за измислените велоалеи. Всъщност то няма и движение по тях.

синоптиците трябва да се плаща само, ако са познали с прогнозата си...Ще изпукат от глад горките.

Топсиноптичката Никол още нищо не ни е казала, не вярвайте на другите синоптици! Чак когато Никол размята изнервено ръчичките си пред картата, тогава ще стане ясно какво ще е времето в България. Чакаме... А дотогава - Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

май наистина ставаме евро мекотели. Преди 2 седмици сина ми/Кеймбридж/ ми се обади и се смее> имаме сняг, 2-3 см и .. всичко е блокирано, никой не кара??!! Преди 1990г нямаше зимни гуми, карахме коли само със задно предаване, без АБС и други екстри, чистеха все пак да няма преспи ,но пътувахме навсякъде без проблем:-)) Сега с тези автомобили с екстри + зимни гуми , какъв проблем може да има с някакви 10см сняг:-)) Май всички "мръднахме" и губим всичко "мъжко" в нас...

Губим не мъжко, а човешко и живо в нас

бежанците ги плюеш и после се оплакваш че не сме хора вече.

заради такива като теб се убиват хора. излизаш на вън и се правиш на много можещ и на втората секунда си в канавката.

510см сняг и ЖЪЛТ код Чудо голямо 10 см сняг, че при този сняг с обувки по тротоарите не мога да се изпързалям

и постоянно правят ромбоида на рептилите, макар и завоалирано да е, но от това няма спасение

Сега има студ из ловеч утре ще видим

ловеч много прилича на велико търново

сега има лед..и става по-опасно.да не говорим че преди години всеки пети е имал кола и не бе опасно. сега зимата е сто пъти по-опасна.трябва ни информация ,да знаем да излизаме или не

още през декември трябваше да завали снега, но потенционално не се случи, а потенционално всеки ден до първи май, че и малко след това може да завали СНЯГ! А, кога реално ще познаете, когато снежната покривка ни изненада отново ли?

То и за събота имаше жълт код и като гледам колко сняг падна.... ужас! Има няма половин сантиметър.