Китайците са най-много в частните колежи в Лондон

Частните колежи във Великобритания се ползват с голям авторитет сред най-богатите хора в света, които изпращат своите деца именно там.

Обратно в новината

Коментари - Китайците са най-много в частните колежи в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, намери се най-после някой да обърне внимание на тази отдавна цъкаща бомба ! Същото е положението и в американските университети. И какво става - арабеските прииждат от едната страна чрез миграция, жълтите - от другата, чрез образование и после оставане да работят в Европа и САЩ . . . Няма нужда от войни - така, мирничко и полекичка, белите континенти /Европа и Америка/ са обречени да бъдат /и вече са почти наполовина/ "оцветени" от споменатите навляци. Страх ме е да си помисля за бъдещето на тези континенти !

Света се променя. И българите са дошли исторически от други земи.

да провери, ще види колко много "обикновени" Българи работят в престижни Американски Университети и Компании.

престижен американски университет на група от "елитни" китайски аспиранти !!! Нейното мнение е че са тъпи като гъ.ове, но изключително трудолюбиви, наизустяват перфектно целия материал, но вън от него не могат да мръднат, т.е. чинизия е копе-пейст на ЮЕсЕй ???

А в Китай комунизъм. Всички са равни. Само дето някои са по-равни от другите. Нали така путлерасти?

Нормално е да се китайци. И на богатите българи отрочетата са там.

Голямата ни дъщеря е 3-рети клас и също се замисляме за тези колежи като опция. Консултирах се с приятелка психоложка, която ми каза че детето показва изключителни за възраста си лидерски качества и умения за справяне със заплетени казуси. В българското училище тези способности няма да получат необходимото внимание и насърчаване и този факт допълнително ни мотивира да се насочим именно към британските колежи. Ще ми се в учебната програма да присъстват и часове по-изкуства, тъй като детето ни проявява завидни артистични заложби. Събирам мнения и препоръки за конкретни колежи и ще се радвам ако някой чиито деца посещават частен колеж във Великобритания, сподели лични впечатления!

Ние ще се радваме, ако вие, като майка на гений с претенции и лидерски качества в трети клас, поне се научите да пишете правилно... Дори и на нерестижен, но за сметка на това супер фонетичен език като българския!

Чудя се какво ли е провокирало това дребнаво заяждане! Може би факта че има хора, които мислят за бъдещето на децата си!

Те китайците по принцип са най-много, не само в колежите :-)

Китайците са най-много в частните колежи в Лондон Те просто са си най-много.

Не само китайци, а и индийци, араби, руснаци и др.. Всички пращат децата си да учат на Запад - Англия, Франция, Германия.Това са младите хора елита на света и неговото бъдеще.

Те тези дръпнатите ще измислят след време Роботизирането и човешкият интелект,че ви е бедна фантазията колко хора ще останат без работа,местата ще съм и заети от роботи машини.

Как ще останат без работа като няма работници? Сега какво - да внасяме араби или да ползваме роботи?

"сред най-богатите хора в света, които изпращат своите деца именно там" "в това число са и българските колежани" Кой каза, че българите били бедни ?

курнелия, щото нейният не е в кралството а в щатите!

странно, минали покрай москва, да се затънтят чак в лондон! та в москва е инновационный центр сколково бе! там се кове световната наука!

... не се кове... копае се...

Бойко каза че имало работа и за Овчари,и за хора които искат да садят картофи.така че за какво ние този Лондон,ще сме като него,само Винету ще четем,и нищо друго.

A в НБУ има ли китайци?

Не, те са в Пернишки университет по телекомуникации, компютри и архитектура. Съкращението няма да го казвам.

Пр.-то Боко.Тиквонтий.Правешкийй е първият Доктор Хонориус на: П - пернишки У - университет Т - технологии К - комуникация А - администрация така, че става ПУТКА Бла, бла та после, кое-какво та чак в ... Нека да е точно, нали е уни..ет а не за задръстеняци в превода!