САЩ: България е сигурна държава, Косово и Босна са опасни

Държавният департамент на САЩ отново предупреди американците да не пътуват в Косово и Босна и Херцеговина заради повишен риск от тероризъм.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: България е сигурна държава, Косово и Босна са опасни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато сатанистите в Белия дом и ЦРУ създадоха Косово, за да забият ислямски анклав насред православните Балкани, който да им служи за плацдарм срещу Русия и основна разпределителна борса за Европа на идващия от Афганистан наркотик, не помислиха за последиците, както винаги. Обаче от сатанисти може да се роди само чудовище, то сега порасна и родителите му се чудят какво и защо стана!?

Абе в текста не пишеше ли че определени от западна европа не са съвсем сигурни за пътуване, поставени във втора категория, т.е. по-несигурни от България? Нещо като германия, франция, италия и испания? Кой ви накара да махнете тези страни от текста? Що така изчезнаха? Някой да не вземе да свърже ислямското нашествие с влошаването на сигурността? Преди десет години в германия хората наистина си оставяха колите отключени ("Ту лок май кар? Хиър ин фронт оф май офис? Бът уай?" го чух лично някъде през 2004 година в германия). Момичетата бяха ходеха сами през нощта по улиците. Нямаше нито една решетка на прозорците на жилищата и магазините. Турците се различаваха от германците само по това че не говореха английски а само немски. Нямаше нито една забрадка, нито една брада, нито един ислямски паразит.

В Иран е по-безопасно от САЩ даже.

Това е наградата за България , която си остава ВЕЧНА СЛУГА , НА ПОРЕДНОТО РОБСТВО . ''НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ''

БСП-то и руските тролове! България от Европа само получава все по високи заплати,все повече инвестиции,все повече еврофондове,пътища,метро,магистрали,а от москва и бесепедепесе само грабеж и оплюване на България и ЕС!

Хахха, американските гангстери са сложили Русия в трета категория.

Не си ял бой от банда кавказци насред Санкт Кадирбург..

Ти явно си ял, ама ела в наще гета у УСА няма да излежеш цял. Русия няма толкова гета, колкото има тука... Има цели квартали в които една думичка не говорят английски ... все едно си в друга държава, или в Берлин в турският квартал...

Е, те тия масови убийства не ги броят за проблем. Нали и там е същото...

Че то няма държава България, затова не е опасна, САЩ пресметливо я унищожиха за да е безопасна. Следват другите.

FuckTheEU

Щом обама можа да получи нобел за мир, щом саудитска арабия можа да оглави комисията за правата на човека в оон, щом сащ можаха да евакуират от Сирия десетки лидери на ИДИЛ в рамките на борбата с тероризма....защи и ние да не бъдем обявени за сигурна страна?

Бог да благослови нашите американски братя !!! те ни избавиха от руските лапи, които ни съдираха кожата десетилетия наред !!! Да сте живи и здрави американски братя и винаги да ни пазите от руската агресия, която е надвиснала над нас !!! Блгодарим ви за свободата от Съветско робство и нова руска окупация !!!

Съветско робство? Единствения период в новата ни история, когато България приличаше на нормална държава?

И коя е нормалната държава - оригинал но която сме приличали?

студа настъпва и дъщерята на клошара пак е забегнала при турците на паркинга на жежко,а на него му е връчила чавето и той се чуди защо е толкоз црънко

Спри тежките наркотици, не вярай на канадците че те правят американец.

Не си добре дошъл в България троле.

Пореден американски трол роден в България и що годе пишещ на български.

Годините на ,,съветското робство", са златните години за България и българския народ.

Смешно звучи .. Те Эbaха майката на сигурността в Европа с внушенията си спрямо Меркел и голямото Велкоме към мангасарите ..а сега и оценка дават..Нагло ми се види

В окупирана от САЩ България - страна директно управлявана от Държавния департамент - за американци било безопасно. Местните са послушни и изпълнителни, като пудели.

в класацията са САЩ? или те са извън всякакви класации?

в трета категория, демек по-безопасна от Афганистан и Йемен. Тия дето са правили списъка плачат да им се направи строга забележка, за Русия дето е уж "Империя на злото", основен враг на субудата и декорацията по света да се въведе пета категория - забранено да се пътува там. Току виж инак някой отишъл и после ще разправя, че всъшност там живеят нормални хора, а не орки от Мордор.

Вярно е! Трепем се само помежду си...за сега...

А няма ли да кажат и кой е причината да се отделят тези страни и да станат терористични?

България беше сигурна страна, когато никой не можеше да избяга от нея и щастието, което цареше..

Ъхъ, дума да няма, "американски братя" - за 8 дена само 8 убийства си е направо нищо, щото при вас един напушен тийнейджър по толкова отстрелва ката ден!;)

леле мале,тия що не дойдат да попътуват тука да видят сигурност,или те намекват за задната ни сигурност,дето я подаваме наведени

Представяте ли си каква комедия- в разстояние на една седмица се извършват убииства посред бял ден в България, но американците казват, че ние сме сигурна държава наред с Албания. Нооо, Косово което има яко ож- беж с американците се оказва несигурно- хахаха, идиотизъм по американски. Едно нещо е сигурно- американците и НАТО получиха даром много държави, и затова няма да ги ценят повече от стойността на роба с който можеш да правиш каквото си искаш ЗАЩОТО СИ МУ ВЗЕЛ СТРАХА. Евтини триксове от евтини американски филми.

Не казват нищо за самите САЩ, тм сигурно ли е или не че скоро заминавам за там?

Да заведем гринговците на дискотека в Перник, да ги тепат като мачка у дирек, та да си опраят класацията :-)

Косово и Босна са американски креатури и протекторати. Така че нека вземат мерки...

Шило

Косово и Босна опасни? Не може да бъде!

По-сигурна страна от Русия сега не мога да си представя! А Босна е центъра на ЦРУ за произвеждане на терористи в Европа - това го знаят всички!

Сигурна слугиня.