Елитът в Брюксел е един и същ от 30 години

През последните 30 години политическият елит в Брюксел е почти един и същ.

Обратно в новината

Коментари - Елитът в Брюксел е един и същ от 30 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги плюйте хората. Като направят и те поне 45 години, може сами да си отидат. Без това сега между геронтократ-комунист и дърт брюкселски чиновник разлика няма никаква. То този Юнкер даже малко мяза на Брежнев.

Така е, бивши комунисти и агенти на ДС са се събрали в Брюксел и ни командарят.

Не са бивши, а са настоящи, и си действат, а па вие блейте, избиха ви. Нищо де, то и куманягите ги стига прокляетието на соПствената им партия. Но като сте дебилни, гладувайте, мрете, подчиневайте се. Малк ови е. Като почнете да си ядете децата (цитирам ленин тука....) може би тогава може да се помисли дали не стига. Може би тогава е време и вас да ви поизбият. Червен терор и геноцид, партийна пропаганда и голодомор, какво трака у празната кратуна??????? Малко ви е! Като почне да трака нешу у празната кратуна, може да заговорим тогава дали има надежда.

Kапиталистическия погром над България : Данни на официалната статистика, информация от студиите на Световната банка за България, изготвени при приемането ни за член на МВФ и Световната банка(двете престъпни частни формации, които не са свързани с нито едно правителство в света), са неоспорими. Те сочат, че в края в края на 1989 г., България има в реалната си икономика около 87,5 млрд. лева дълготрайни материални активи. Икономиката на страната отбелязваше растеж на БВП през всяка от годините до 1988 г. включително : 1981 - 4,9%; 1982 - 2,3%; 1983 - 3,4%; 1984 - 3,4%; 1985 2,7%; 1986 - 4,2%; 1987 - 6,1%; 1988 - 2,6%. (Тези данни са публикувани и в Сборника "120 години БНБ" през 1999 година). През 1989 г. икономиката произведе около 39 млрд. лева брутен вътрешен продукт. България имаше през 1989 г. износ за 13,7 млрд. лева и внос за 12,8 млрд. лева. Общият публичен дълг на страната в края на 1989 г. (сумата на външния и вътрешния дълг) е под 30% от брутния вътрешен продукт за годината. Като един от разнополюсните резултати на прехода от планова към пазарна(от Cоциализъм към Kаппитализъм), икономиката на страната ни обективно се "срина". Става дума за невероятни мащаби на срив на производствoтo дори за вътрешния си пазар, поради умишлено довеждане до фалит и дива преватизация на предприятия, фабрики и заводи през всяка една година. Натрупаният през изминалите след 1989 години общ ефект на това "сриване" е огромната "черна дупка" която постепенно поглъща, изяжда богатството на държавата ни. Тази "цена" на Kапитализма е една от основните причини за обедняването на Hарода и погрома над България.

Какъв капитализам те гони през 1980-те бе куманяго! Боужей, пребери си вересиите, куманягите откраднаха сичко в неколко поредн инационализации, изпиха го, изядаха го, после пак национализации, и харчиха за сафарита из Африка, похарчиха мелиони и оставиха дългове в долари за мелярди! И още зеят нагло, и лъжът! КОЙ ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА В НАЦИОНАЛЕН ПОГРОМ И ДЕФОЛТ БЕ ДЕБИЛИ! КАКЪВ КАПИТАЛИЗАМ В 80-ТЕ! ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ НЕ, АМИ ЗА РЪКАВИ - КОЙ ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА В ДЕФОЛТ БЕ! ИЗСТИСКАНА КАТО ЛИМОН! С 12 МЕЛЯРДА ТОГАВАШНИ ДОЛАРЕС ДЪЛГ! С НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ИЗВЪРШЪТ ПЛАЩАНИЯ! ПЕНСИОНЕН ФОНД И БАНКИ ПРАЗНИ! ИКОНОМИКАТА РАЗБИТА И НЕРАБОТЕЩА! МАСОВИ УВОЛНЕНИЯ, СТАГНАЦИЯ И ДЕФИЦИТ НА ОСНОВНИ ХРАНИ И ДОСТАВКИ! ЧЕРВЕНИ БУКЛУЦИ, МАЛКО ВИ Е ДА ВИ ИЗБЕСИМЕ НА ЧЕРВАТА ВИ!

Рано ранили червенити гниди против род и Родина змии да бълват змии и още гущери Събрали ми са събрали сичкити руски кавали рублити да обръщат на водка и по искъро да се возят на лодка Отде се задади Корниту черен си кон яздеше и на кавали продума. Бити сме веки бити и тричани ай с народа да тръгваме къмто ЕС и НАТО. Га я чуха кавали сичкити у ряката скокнаха скокнаха и гибирясаха

ИЗОБЩО НЯМА КОРУПЦИЯ! И В ЗАПАДНА ЕВРОПА СЪЩО! В ЩАТИТЕ -ХИЧ! В ООН ПЪК ЕЛИТА Е ТАКЪВ ОТ СЪЗДАВАНЕТО И! ВИЖТЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА-МЕНКАТ СИ СЕ!

Наглите педали били, били елит?!

"Източна Европа казва Ние също сме Европа, имаме такива виждания както за своята собствена страна, така и за ЕС. Откъдето и да се погледне, Западна Европа и днес живее и се развива далеч по-добре от бившите съветски колонии. Не за това, че ръководителите й са там от 30 години, а защото мисленето в нашите просъветски настроени правителства е изостанало и подвластно все още на съветското въздействие. За съжаление в Западна европа също има кретени, които се поддават на такова влияние, но дано да им уврат тъпите тикви. Добри примери са Великобритания, Каталуния, че даже съветски пипала стигнаха и до САЩ. Онзи нещастен тъпчо Пучдемон все още се крие, но къде? В Брюксел, разбира се, а защо не се скрие в Москва??? Ами защото никой, никой - нито те, нито нашите любители на всичко съветско предпочитат да се ползват от облагите на Запада, от по-добрите условия на живот и само да грачат в полза на Русия. Но никой от тях не отива да живее там, всичко бяга в Западна Европа. Това е положението, колкото и да им е мъчно на крайните русофили. Отдалече е лесно, но иди да живееш съветския живот, тогава ще разберем колко струват!

"Западна Европа и днес живее и се развива далеч по-добре от бившите съветски колонии." , но и Западна Европа и днес живее и се развива далеч по-добре от бившите си колонии.

ако не се сложи мандатност на политическите постове - като в евопейския парламент и комисия така и по месните парламенти в държавите , корупцият ще изяде главата на европейските граждани

Това, което на тебе не ти се казва, че целата върхушка в ЕС и Европейския СЪЮЗ (да ти бръмка нещо тука камбанката.....съюз? СъвеЦки съюз?????) се назначева от зиониЗтите. НАЗНАЧЕВА! БЕЗ ИЗБОРИ! Кой е избирал Юнкер на поста му за последните 30 години? Кой е избирал Хрушчов, Брежнев? партията майка ги издига, и точно това е копирано и в ЕС. Европейски съюз, съюз, трака ли ти нещо в празната кратуна?????? партията майка, зионизма, групата Билдерберг, трака ли ти нещо в кратуната??????? Европейски комисари, савеЦки комисари, трака ли ти нещо в кратуната, дебил! Кой основа СССР (савеЦки САЮЗ ) - зиониЗтите. Кой основа ЕС - ЕВРОПЕЙСКИ САЮЗ - зионизтите. Трака ли ти нещу в кратуната, кое е оПщото? че куманяги се разхождът насекаде и комисарстват у саветите, установени от зиониЗтите! Сега какво ти трака в празната кратуна, дебил!

Юнкер не е от 30 години на тоя пост, само преди 3 години там беше друга дружка на Боко - Барозу.

САВЕЦКИ САЮЗ? САВЕТИ? ЕВРЕПЕЙСКИ САВЕТ? ЕВРОЕПЕЙСКИ КОМИСАРИ? ЧЕРВЕНИ КОМИСАРИ? КОМИСАРИ, НАЗНАЧЕНИ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ? НЕ СА ИЗБОРНИ ДЛЪЖНОСТИ? ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА СА ТАМ НЕСМЕНЯЕМИ, КАКВО ТРАКА В КРАТУНАТА? ИДЕОЛОГИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА? ИДЕОЛОГИЯ? НОВ СВЕТОВЕН РЕТ??????? КОМАНИЗМА ПРОПАГАНДИРАШЕ СЪЩО НОВ СВЕТОВЕН РЕТ?????? Слаба икономика? и как да е силна, в тоталитарно управление???????? типично за куманягите! Пропаганда? партийна пропаганда? партийни конгреси? цели за изпълнение? какво ти трака в кратуната, дебил! Атеизам пропведван в училищата? трака ли ти нещу? Гейство, проповедвано в училищата, и масова проституция - трака ли ти нещу в кратуната, дебил! Корупция, масово! какво ти трака в кратуната, дебил! Пълно пофторение и копие на куманизма - КАКВО ТИ ТРАКА В КРАТУНАТА, ДЕБИЛ! СЛЕПОЦИ! ИДИОТИ! МЪРСНИ ДЕБИЛИ!

Елита в Брюксел е един и същ от 30 години ! За това си затварят очите пред золумите на Мутрата Борисов и крадливата шайка на Герб !

Мръсния речник на азиатските тролове също се заплаща с денги. Повече мръсотии - болше денги.

Доц. Здравко Попов е специализирал в САЩ и Англия! За какви азиатски тролове и за какви денги става дума тук?

ами да,те отдавна са изградили комунизма !

Като гледаме кои са българските представители ( или по--точно представителКи) в този " европейски елит" и за какви качества ги избират - не се чудим, че еВРОПАТА НЕ ВЪРВИ

и нашиот елит от 9 сиптември 1944 г досега е се един и същ-се кумуняги и руски кавали

Е, щом Пекин е във Виетнам, сигурно Брюксел е в Русия?

ЕМИ ПРЕМЕСТИХА СЕ. Прочетете си кой е основал ЕС - зиониЗтите. ПРОЧЕТЕТЕ СИ КОЙ ОСНОВА СССР - пак зионизтите. Структурите на ЕС са точно копие на структурите на СССР и КПСС. Над Европейския парламент, от който нищо не зависи, са партийните структури на назначени и несменяеми олигарси, които се назначавът без избори, по партийни правила. Пъ вие си вервайте, че щом има парлиамент, то има и демокрация - над ЕС, е Европейския съвет - да ви говори нещо думичката съвет? Съветско управление? комисар? комисари насекаде? Как Дзверкел, която е само германски канцлер, и на какво основание, ръководеше тези СЪВЕТИ????????????? Абе вие сте дебили бе! куманягите ви правът на маймуни, а вие мигате на парцали и папагалски пофтарете пропагандата на комисарите! дебили!

Аз се чудя що американците имат военни бази у нас, без пари и ни грабят златото без пари, пък им пазим мака в Афганистан, като ние плащаме... пък то що било - щото "нашиот елит" биле "руски кавали". Тамъм си. Сега разбрах и защо отказахме ЮП. Да си жив! На майка си, в ...

изус. Съюзът бе създаден от 7 държави - Франция, Италия , Гермавия и Бенелукс 1957 след Унгарските събития . Другите и ние по собствено желание и молба бяха приети. Значи дойдоха не като Уртаци а първо на гости. За какви по големи предимства притендират? МОЯТ ДОМ - МОИТЕ ПРАВИЛА.

Та казваш - правото на първия, после правото на силния... А благодаря от такава демокрация.

ЕС е сбъдната мечта на Хитлер за тотален контрол над Европа от шепа фашисти, които са си същите от 30 г.!

да...една от идеите му е била европата да се разцепи на ,,малки,, държавици под ,,германски,, контрол...!!! и друго... бил е вманиачен на тема ,,автомагистрали,,...на кого ли ни ,,прилича,,...???

"Над и отвъд схващането за националната държава, идеята за една нова общност ще трансформира житейското пространство, дадено на всички ни от историята, в една духовна общност... Новата Европа на солидарност и сътрудничество между народите ѝ, Европа без безработица и парични кризи, ше намери сигурна основа и бързо нарастващ просперитет, след като веднъж за винаги бъдат премахнати националните граници." Артур Сайс-Инкарт - австрийски нацист, канцлерът подписал Аншлуса и назначен впоследствие от Хитлер като префект на окупирана Холандия

този е жесток АнаЛЛизатоР на джуджето

Привет! Ти от коя паралелна вселена си!?

Хаирлия да е! От твоят коментар в Божиите очи! Да си здрав, да доживееш освобождението от еврогейско робство!

,,буржоата,, на ,,демокрацията,,...??? френската революция,, ги ,,унищожи,, или създаде ,,нова,,...??? ако има ,,елит,, то тогава няма ,,демокрация,,...!!! все едно да казват,,само ние сме ,нямате друг избор,,...!!! ,,герб,, казват същото...!!! ,,елитарна власт,, но не и ,,демократична,, ...,,!!!

Френската революция създаде буржоазното общество, а унищожи феодалното!

Тъй де, но се говори за буржоа и съпоставя с демокрация. Моля да не сравняваш новия, изопачения неолиберален смисъл на думата.

ЕТО КОЛКО НИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА публикувам скрит коментар с мотив НЕЦЕНЗУРЕН от сайта Вести

11.01.2018 10:34 NaedEqqog ДОБРЕ ДОШЛИ В ЗЕМЯТА НИ, СКЪПИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРИЯТЕЛИ Успешна и Ползотворна работа за благото на хората от Благословена Европа ! ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА Трите европейски богини, - тройна хеката богиня Юно Спасител Светъл - Хера, царица на Олимп, - тройна хеката Рея - тройна хеката Артемида ще ви посрещнат със свой нарочен БЛАГОСЛОВ както и ние, нимфите от техните свити аз безсмъртна хеката дриада Дафне, безсмъртна хеката ореада Бритомартис ореади Енона и Номия, безсмъртна хеката нереида Панопея безсмъртна хеката нереида Амфитрита И с Поклон, от страна на богове Титани-дев тройна хеката, титанида дев Астреа Амази, водач на Амазоните, хеката на Звездата Слънце ................. Безсмъртна хеката дриада-нимфа Δάφνη, дежурна пазителка Дафне, от свитата на свещена богиня Бендида, Мàрица Кендрейсейска, Свещена богиня Артемида на Олимп пазител на Рогът на изобилието латинска богиня на лова Диана и Добра богиня Бона Деа

един и същ и резултатат е ЕСССР -завършен скопен куц кон от който и чеп за зеле не ствава

Абе, идеален е за потискане на нормалните европейци, под властта на уроди.

Кокал лесно не се пуска! Ако тези пиявици и кърлежи трябваше да работят, щяха да мият улици за по 2 хил евро, а сега са "елит", и взимат по 50 хил евро на месец. И управляват живота на милиони хора, повечето от които са по-интелигентни от тях. А как се харчи там няма да ви казвам, че да не ви стане лошо :-)

Който го не може, не може да разбере и защо можещите го могат! Та ти можеш ли да разбереш, защо там миячите могат да взимат по 2 хил. евро и защо точно тези хора съставляват политическия елит на съответните нации? Малко помощ, вярно е, че те не са най-интелигентната част на съответните народи!

Само с тъпаци от средния и вишия ешалон могат да се прокарват користни идеи. Кофти че идеята е обезличаване на индивидите и превръщане на човечеството в стадо.

Не те разбрах? Защо миячите там взимат по 2к евро ли? Ми за мизерна неквалифицирана работа се плащат мизерни пари, как защо? А политическия "елит" са пройдохи, също както тук, които поради липса на нормална работа и наличие на мързел да метат се хващат с "политика". Взимат добри пари, но дейността им не е толкова полезна колкото на метачите.

Много правилно. Номенклатурата (Разг. Ограничен кръг от управляващи, които имат привилегията само да менят местата си в служебната йерархия, без да излизат от нея) е превзела властта на всички нива и без кръв няма да я даде. Номенклатурата на Европа поддържа българската такава, защото и е угодна.

Присъединяването не е към континета, а към съюза, в който вече има приети правила. С акта на присъединяването се примат и правилата. Въобще не е задължително всички европейски държави да членуват в този съюз и е въпрос на свободен избор. Швейцария например не одобрява правилата на този съюз и не участва в него!

Да, но се измислят нови правила и налагат. Реално ЕС трябва да се демократизира и да зачита суверенитета на държавите. Че се изроди.

Животът е динамичен и няма "замръзнали" системи. Така че е естествено да се приемат нови правила и да се налагат, т.е да са задължителни за всички страни членки. Впрочем, така е и във всяка една организация!

Не е "елит" - мръсната пяна е.

Азиятските тролове рано ранили. Зер, денги не се изкарват даром.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Абе още ли не са т баннали ??? Тая тъпотия я дращиш по илядо пъти на ден ??? Верно че си с интелекта на прасе ???

ЕВРОПО, БЛУДНИЦЕ ВАВИЛОНСКА, КРЪВНИЦЕ МАКЕДОНСКА, ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЛЕТА И ТРИКЛЕТА Който не уважава дедите си, пада в ямата. 2 национални катастрофи със Запада, а сега сме вТретата при над 82% импорт, материална и морална дебилизация и ликвидация

3ападна Eвропа, Cодомска блуднице, продаде се за милиарди книжни $(без златно покритие) от плана "Mаршал", а после за хартиени €(без златно покритие), продаде и нас Източна Европа, за да грабиш още!!! Kъде пише на смешните ти евра€ "тази банкнота е защитена със злато"???!!!, a??? A сега ни върни златото, нашето и на другите държави от Източна Европа!!! Tи ни разори и разруши държавите, за да ни направиш зависими, като унищожи икономиките ни и ни разоръжи, за да потъваме, за да ни даваш от твоите хартиени €, а в замяна да копаеш златото ни от земите ни и да го крадеш!!! Tи 3ападна Eвропа-Cодомска блуднице, ти си една Пирамида!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Планът Маршал е няколко години след Бретън Уудс, където европейските валути са вързани за долара, който е вързан за злото в съотношение 35 доларес за унция. Първата ви част от коментара просто не отговаря на фактологията.

фактологията : да снимам ли няколко от тези хартийки на френски франк и да видим всички дали на банкнотата пише "тази банкнота е защитена със злато"!!!, тогава, както те сега на, са взели златото, защото са били поставени на колене, както сега на нас и не само "резервите", а и от недрата на земята ни!!!

Да, ама не. Хубаво казано, но 90% деб...и и не могат да те разберат.

Типично за куманяги - барнът ли власстта, нема пускане. Те са си куманяги де, проверете от кои партии са, сичките са лефтисти демек куманяги. СССР го разпаднаха умишлено, и си направиха един нов СССР - Европейски СавеЦки саюз. Аналогията никак не е случайна - и политическата номенклатура има същите структури, и начина и идеологията, по която се действа, и похватите и номерата, и корупцията са си същите, 1:1. И политическата олигархия, и идеологията са си същите, на същите идеолози - Маркс и Ленин.

България ще достигне икономическото ниво на слабата, комунистическа 1989 г. за период от 50 до 70 години УОЛСТИЙТ ДЖЪРНАЛ, 12.8.2012 Г. НЮ ЙОРК

Ми същите хора управлевът, как да направът капитализам и прогрес, те са бетонирани в главите си. Какъв капитализам може да направи Б.Б., партийния член на БКП, шифиора и охраната на Т. Живков. Точно куманягите нарочно лъжът, че това било капитализъм и демокрация - ми не е, и нема как пребоядисания куманизам с пребоядисаните куманяги да направът капитализъм и демокрация - НЕ МОЖЕ ОТ СТАРИ КУРВИ ДА НАПРАВИШ НОВ БАРДАК! Нема нови курви за новия бардак! останахте си същите куманяги, на същите постове, раздадахте си мелионите на самите себе си, и ги изхарчихте, щото не знаете как се прави капитализам! Откъде да дойде капитализъм, като нема капиталисти да го направът! Откъде да стане демокрация, от куманягите ли, които тека и не спреха да възпроизвеждат тоталитарната олигархия и централизираното тоталитарно управление (демек авторитарно владичество на поредното партийно величие и култа му).

Мнозинство в европарламента има ЕНП - консерваторите. Как да ги набутаме тях в калъпа на "куманягите"? Юнкер също е от тях.

Абе какво се правите, че не разбирате, че това не са консерватори, а куманяги. Пребоядисани куманяги. Какво консервативно има в поведението и идеологията им. Дефиницията за консервативна партия е: икономиката децентрализирана и производителна, капитализма насърчен, иновациите насърчени и подпомагани, и пазара свободен на саморегулиране. А тия пребоядисаните куманяги дето ги наричеш 'консерватори', ама те не са консерватори, правът точно обратното - икономиката слаба (точно както в куманизма, нема производство и иновации), политиката доминира (демек политиците куманяги си правът кото си искът - точно както в куманизма, куманягите си владичестваха като царчета) ...... раздавът се цоциалки по направление - с цел геноцидна подмена на коренното население, точно както куманягите раздавът на циганите..........а не на реалните производители и работната ръка......както би требало да бъде, ако това беше консервативно управление. Ми сичкото е пребоядисано, а тея дефиниции за какво са? как тека Юнкер да е консверватор, той не се държи като консерватор? Ма като сте тъпи, и пофтарете кату папагали и не схващате защо е пребоядисването - МИ ЗАЩОТО КУМАНИЗМА ИМА ВЕКЕ ЛОША СЛАВА, И КУМАНЯГИТЕ МАСОВО СЕ ПРЕБОЯДИСАХА, АМА СИ ВЪРШЪТ СЪЩОТО КАКТО И ПРЕДИ. ПО ДЕЙСТВИЯТА И ПОВЕДЕНИЕТО КЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ. НА ПРИКАЗКИ, НЕ СЕ ВЕРВА. ВЕРВА СЕ НА ДЕЙСТВИЯ. НА, КУМАНЯГИТЕ СИ ДЕЙСТВАТ ТОЧНО КАКТО СИ ДЕЙСТВАХА И ПРЕДИ. Какви консерватори са хора, които вкараха мелиони мигранти и ги издържът с парите на реалната европейска работна ръка? консерватор, би направил точно обратното - би си вкаръл хора да се образоват и би ги впрегнъл да работут и да правът образован и иновативен капитализам, а не цоциален геноцид.

Консерватор би внедрил иновации. Какви новации тея мигранти необразовани ке донесът? това не е консерваторство, това си е куманизам по дефиниция! Съществуващата икономика се преразпределя и се раздава на калпак, точно по дефиницията на куманизма, какво консерватоврство ви гони, малоумници!

хА, ДА НЕ ЗАБРАВИМ - КОНСЕРВАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ Е СЪЩО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ. А ЕС ви проповедва глобализам и Нов Световен реТ, точно по дефиницията зза куманизам. Консерватори биха действали в полза на семейството и религията. Нема нищо консервативно в атеизма, който ви се проповедва от куманягите на власт, както и в разрушаването на семейната единициа по сички възможни начини. ДОКОГА ДЕБИЛИ КЕ ПОФТАРЕТ ПАПАГАЛСКИ КУМАНИЗКАТА ПРОПАГАНДА, ДОКОГА! ДЕБИЛИ, ЗА ВАС ДЕФИНИЦИИ И ЗНАНИЕ НЕМА ЛИ! ЯВНО НЕМА! ДЕБИЛИ!

кОНСЕРВАТОР никогиш не би одобрил гейство! КОНСЕРВАТОР БИ ГО СЛОЖИЛ ИЗВЪН ЗАКОНА ДАЖЕ! КАК ИЗ ЕС СЕ РАЗХОЖДЪТ ГЕЮВЕ И ПИЯНДУРНИЦИ! ТОВА Л ИЕ КОНСЕРВАТОРСТВО, ДА СИ ГЕЙ И ДА СИ ПОТОМСТВЕН КУМАНЯГА ЕВРЕИН КАТУ СТАНИШЕФ! ДЕБИЛИ! НИЩО ЧУДНО, ЧЕ ВИ ИЗБИХА, А ВИЕ ОЩЕ ПАПАГАЛСТВАТЕ!

Верно, всички от западна европа са комундета, както и тези дето ни управляват. Нека да се прави разлика между комунисти и комундета.

Еми посочи ни я ти разликата. Нема разлика, същата идеология на централизиран тоталитаризъм и пре-разпределение на икономиката в техна полза. Абе малоумници, за вас дефиниции нема ли бе! докога ке правите каша в главите си и в главите на другите! Видиш ли централизиран тоталитаризъм, ТОВА Е КОМУНИСАМ ПО ДЕФИНИЦИЯ, НЕЗАВИСИМО КАКВО ВИ СЕ ПРОПАГАНДИРА С ДРУГИ ДУМИЧКИ! ИДИОТИ, КАК НЕ СЕ НАУЧИХТЕ, НО КАКВО ДА ОЧЕКВАШ ОТ ПОТОМСТВЕНИ ДЕБИЛИ, ИЗБИРАНИ ОТ КУМАНЯГИТЕ ОТ ТЪПО ПО-ТЪПО!

А И Утайката сме едни и същи !

Бах тоя ""елит"" педерунгелски, част от който са и СерГея, и Сталинка, беше, и Пръмова, и Бареков, и сега тая, с дългия врат...

ЕК внася законопроект за сексуалните взаимоотношения между хората и растенията. Единвеният защитен е кактусът

европедерета да се произнасят.Трябва дебел маркуч за измиване на НДК

Мен, ако питаш, трябва да се гори, разчиства, дезинфикцира, да се изнесе пръстта... Абе да се действа като след радиоактивно заразяване.

При Демократизма е така. На кланове-Буш,Клинтон, Трамп и т.н Бочко го зяпаме от 20 лета. Просто обслужващата ги СМРАД ни обяснява 24/7 ,че не е така.

И само срещу терминологията ли са Полша и Унгария, Чехия, Словакия? Не може избраници на един народ да са срещу националните интереси. Чий го търсят в съюз, в който да се подчиняват на шепа неизвестно как назначени умници, пък били те и брюкселски?! В нета има немалко публикации, противостоящи на официозите и ясно разкриващи що е ЕС: "Как проектът на Хитлер бе подет и преименуван ЕС" ("Comment le projet d'Hitler a été récupéré et renommé Union-Européenne", Wikistrike, 17 Août 2017). "Ще спечели ли ЕС войната срещу националната държава? ("L'Union Européenne va-t-elle gagner sa guerre contre l'Etat-nation ?", 08/02/2016, Économie matin). "Националната държава, един изчезващ вид" ("L'Etat-nation, une espèce en voie de disparition", Les Echos, 02/10/2015). "ЕС уби Европа" ("L'Union européenne a tué l'Europe", 21 janvier 2014, AgoraVox). "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060", 21 mai 2017, Breiz Atao). "ЕС предоставя на разположение на НПО десетки милиарди за нахлуването на ислямисти в Европа, макар и да знае, че всички най-опасни терористи използват мигранския поток за да ислямизират Европа!!!", пише под заглавието "Мигранти. Между медийна натрапчивост и пропоганда" ("Migrants. Entre obsession médiatique et propagande", 21.06.2017, Les Observateurs). "Планът Калерги: геноцид на европейските народи" ("Le plan Kalergi: génocide des peuples européens", 9 octobre 2015, AgoraVox). "Жан-Клод Юнкер получи наградата Куденхофе-Калерги през 2014 (Меркел през 2010). Разрушаването на Европа на нациите. ""Jean-Claude Juncker a reçu le prix Coudenhove-Kalergi en 2014 (Merkel en 2010). La destruction de l'Europe des nations), le 03.09.2015, Les Observateurs).

Време е "елитът" да си ходи! Европа се нуждае от други ръководители! Сигурно всеки един диктаторски режим би завидял, че някой 30 години управлява безпроблемно, налагайки каквито си иска правила, и при това да се води демократ. Аз не харесвам и не искам този "елит"!

А какъв беше елита в НРБ и СССР ??? беше много различен ли ??? Тошо правешки години наред се саполивеше на телевизора.....същото и с Брежнев, Чаушеско, Хоникер.....ама това се забрави бързо. Дай сега да хапем ръката която ни храни (ЕС). СССР ни граби десетилетия наред но е хубав, а ЕС ни помага ама е лош.......да ви ева у русоРобите смотани !!!!

Льольо, гледам, че ползваш Рейгън за аватар. Що не потърсиш в тубата последната реч като премиер на еквивалента на Роналд в Англия - Тачър, за да видиш как вижда тя нещата. Барем спреш да си противоречиш.

Да се чете русофобите

Абе за СССР, че ни бил грабил, и за за ЕС, че ни помагал, някои мислят обратното! Аз например. И не просто така, ами защото, както казва Гьоте, "Цифрите не управляват света, но без съмнение показват как се управлява той". И защото ако прегледате например френското издание на Атлас економик за 1979г. ще видите на цяла страница, озаглавена "Показатели, по които България се нарежда сред първите 20 страни в света": По производство на тютюн - на 8 място в света; По производство на слънчоглед - на 7 място в света; По производство на ябълки - на 14 място в света; По производство на царевица - на 20 място в света; По износ на тютюн - на 6 място в света; По износ на цигари - на 5 място в света; По износ на вино - на 5 място в света; По износ на вино в бутилки - на 1 място в света; По добив на олово - на 8 място в света; По добив на мед - на 10 място в света; По добив на цинк - на 10 място в света...! А сега и населението ни е наполовина, което е прецедент в нашата история!

"Елитът"е един и същ,защото има защо.При тези доходи,бонуси,екстри и невършене на почти нищо,статуквото е логично и ясно."Елитът"е консервиран и консервативен.Той от разместване и резки движения ,надолу от кръста,няма нужда.Битието определя съзнанието-това не съм го измислил аз.

Защо ЕС се отъждествява с Европа ?Защо каптализма го кръстиха демокрация ?Защо демокрацията е най-мръсната диктатура ?Защо Бългрия при комунизма беше на 27 място в регистъра на ООН за човешко развитие, а сга е на 174 място ?Защо през 1997 г. И.Костов подписа ликвидирането на България в предложението на МВФ-75% ликвидиране икономиката и 25% приватизация ?Виденов отказа и геьодактилите го свалиха.

Ей куманягите, злоупотребевате с думата демокрация - нема нищо демократично в посткоманизма, който само се пребоядиса но си остана същиоя, недемократичен. Точно куманягите нарочно лъжът, че това било капитализъм и демокрация - ми не е, и нема как пребоядисания куманизам с пребоядисаните куманяги да направът капитализъм и демокрация - НЕ МОЖЕ ОТ СТАРИ КУРВИ ДА НАПРАВИШ НОВ БАРДАК! Нема нови курви за новия бардак! останахте си същите куманяги, на същите постове, раздадахте си мелионите на самите себе си, и ги изхарчихте, щото не знаете как се прави капитализам! Откъде да дойде капитализъм, като нема капиталисти да го направът! Откъде да стане демокрация, от куманягите ли, които тека и не спреха да възпроизвеждат тоталитарната олигархия и централизираното тоталитарно управление (демек авторитарно владичество на поредното партийно величие и култа му).

ЕС вече е завършен СССР.

Те и комунистическите диктатори не са били начело толкова време колкото евро-търтеите. Режимът в ЕС се оказа по-страховит от комунистическите режими.

едни и същи боклуци, всички сте за Гулаг!

Буржоазното (модерното) общество не произвежда елити, то произвежда единствено всякакви хибриди. Недостигът на сакралност е самоубийствената реалност на модерния свят.

ИЛИ ЩЕ НАПРАВИТЕ НАСЛЕДСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕВРОПА?

По зле от бедна диктатура каквато бяхме е само по-бедна демокрация каквато сме сега.

Някакъв булгаропитек-комунаст-русоРоб си излял мозъчната диярия........тоя квазимодо до вчера е търкал стъклата на Корекома и са му текли лигите по западните стоки, сега станал голям критик. Що не се насаберат комунасто-русоРобите в Евразийския "прогресиращ" съюз и не оставят на мира "западащия" ЕС ???

Използувй черния банан, който Обонго ти подари, защото си много нервен бе плебей скапан

Нещастен трол!!!

дори бай Тошо,ама той бил диктатор!

EС е обречен на разпад още със създаването си, защото противоречи на обективния икономически закон- Държави с различна степен на развитие на производителните сили, не могат да участвуват в общ икономически съюз...По-развитата държава изсмуква по-слабата. Изчислете, колко евро плаща Българя за членски внос в ЕС и колко получава за усвояване ? Тогава ще ви стане ясно, че паите които усвояваме са около половнта, които плащаме.

Той вече се е разпаднал в главите на повечето хора. ЕС е поолезен за малка част от жителите на ЕС.Нещо,което не работи и не е полезно за мнозинството няма да съществува дълго.

Сигурно и майка ти ти е казвала колко си тъп, М ??? За разлика от СССР, който беше съюз на насилственност, ЕС е съюз на добра воля и НИКОЙ не те държи там на сила !!!

Новият СИВ и Варшавски договор.

Знаят тези западно европейски олигарски че света не се движи линеино а по крива и затова гледат да взимат, взимат, взимат като за последно. Края ще е бавен и мъчителен, колкото и да си богат като има рязка граница в нивото между гражданите това всичкото ще рухне. Представете си да почнете да издигате с пясъл от плажа кула.

Айде сега в сайтове като дир-а започват всеки ден статии анти-Европа. Стойте и четете :(

Не бъркай Европа с уродливото творение ЕС във вида, в който съществува. Точно тази му структурираност и липса на каквато и да било демокрация разединяват Европа в момента.

А какво да пишат? Колко хубава станала България като се движим по пътя начертан ни от вожда Винету!!! Ти живееш в времето на социализма, само че изкривен, така наречения капиталистически социализъм.

И каква е разликата между "онова гадно време на комунизъм (а такъв не е имало, имало е социализъм!)" и тези 30 години с един и същи "елит" на ЕС?!