Опра Уинфри би станала президент при избори сега

Опра Уинфри с лекота би удържала победа над Доналд Тръмп, ако президентските избори, планирани за 2020 година, се проведат сега.

Обратно в новината

Коментари - Опра Уинфри би станала президент при избори сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така както върви нормалния бял мъж в щатите е на изчезване. последната победа на нормалните беше избирането на тръмп. всяко едно добре задоволено и разглезено общество винаги е стигало до трагичния си краи.

Избирането на Опра за президент ще е доказателство , че американците са повече дебили и от нас - поне до 90%

След малоумника Тръмп никак не е сложно който и да е да спечели изборите. А Опра определено ще го бие сериозно.

И що така Килъри се озоре, с все "медии" зад гърба си, с все фалшификации, с десет пъти по-голям бюджет...

Бе, тез същите "агенции" ли са, дето разправяха, че баба Килъри "с лекота би удържала победа над Доналд Тръмп," на изборите 2017!?

Ама това не е ли Илиана Йотова - малко нацапана с черна пудра?

Кой ще е следващия президент решава Путин.

Такова предаване като нейното не би имало успех в БГ. Пълна тъпотия е ако това е вярно.

Помислете само: 1. Позната на всичко живо 2. Лансирана с безброй професионални и лични трофеи и награди 3. Дългогодишно изграждан медиен образ 4. Лични качества (безспорни) 5. Предимствата на дискриминационната среда (днес тя е с обратен знак и гарантира привилегии на "дискриминираните) -жена е, черна е. 6. Няма нищо против многото пари, особено, когато текат към нейни сметки (за кого ли не важи?) В резултат -една мощна кампания и щатите ще си имат и те един Бареков. Или може би -Шварценегер. ама тоя път -истински негър. Какво обаче, биха спечелили избирателите, а и останалият свят, от такъв избор.... не се знае, знае ли се. Може би силна подкрепа за едни истамбулски конвенции в защита на унищожаването на цивилизационните ценности на планетата?

Много американски жители било тенисисти или баскетболисти имат и повече състоянние И МОГАТ ДА СТАНАТ КОНКУРЕНТИ - НО КАКВА ЩЕ ПОЗТА ОТ ТОВА АКО КОРЕЯ НАПАДНЕ НА САЩ

Наистина би имала шанс да спечели следващите избори благодарение на феновете ѝ от предаването ѝ,но дали реално ще я изберат е друг въпрос.Всички знаем какво стана с Хилари и нейният 1000% шанс за спечелването на изборите.

и какво тая ще вдигне авторите на роботърговците ли

Реших да отворя публикациите на либералните фалшиви новини от преди 15 месеца и видях същите цифри отнасящи се за Клинтън и Тръмп. Действителността обаче е различна. Така ще е и сега.

Малко като Славчо Трифонов. Нема се учудим, ако подеме референдум..

Ами ,че до Опра ли опряха Американците бе майна? Опра е един изкусен,квалифициран,модерен лицемер!

Въй, каква буйна грива! Прическата и сигурно струва по 1000 долара на сядане при фризьора.

ама, разбира се! цяла година, нямаше нито един ден в тия "изследвания", когато килъри да не води с огромни преценти преднина. и после кво стана?! гледах нейно интервю, все едно гледаш венета райкова, но по-дебела, по-креслива и по-афра, но абсолютно същите "журналистически" умения и похвати, същите клюкарски интонации, блещене на очи и нелепи физиономии. "най-успешната журналистка" сега решила президент да става, американците ще си имат черна венета райкова за президент, ми що не? никакъв проблем-вече си имаха осем години недоучило дрънкало- социален работник, опра поне от правене на пари НА ВСЯКА ЦЕНА разбира...поне по нещо ще прилича на тръмп.

Защо руснаците избраха за предзидент Путин . Той обеща да спре олигарсте да се бъркат в ра-та на прав-то- ще даде нови работни места СЛЕД-НО СЕ ВДИГА ИКОНОМИКАТА и ТОЙ даде 3 млн нови работни места В САЩ Е ДРУГО ! ТАМ се приемат поръчки от държавата на следващите 4год.Единствен Тръмп за последните год.даде нови раб места и вдигна и икон-та . Ролята на през-та в САЩ Е даде работа на всич-ки които са участвали в избирателната ком-я. Повтарям - на всички се да работа или длъжность !!!!

След Обама негър вече няма да е президент на Щатите, да не говорим за негър-жена :)

Недей бе, човече! Ще разгневиш чичко Сорос и ще нападне с всички НПО -та! Кво ша праим тогаз?

В САЩ НЕ СЕ СМЕНЯ САМО МИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ И ТОЙ НЕ ЗАВИСТИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА КОЙТО НЯМА ПРАВО ДА ЕО СМЕНЯ !!!!!!!!!!КАКВА Е РОЛЯТА А ПР-ТА В САЩ - ДА СЕ ДАДЪТ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ (на фир-те дали на изборите .(КЪДЕТО СЕ ВДИГАТ СМЕТКИТЕ В ПЪТИ )НА ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ (или фирми )КОЙТО И ПЛАЩАТ КОМПАНИЯТА ЗА КАНДИДАТ В ПР-ТИ ! ИЛИ ТОВА Е НЕЩО КАТО ТЪРК ИЗБРАНИЯТ ПРЕХИДЕНТ Е ДЛЪЖЕН ДА ДАДЕ РАБОТА НА ТЕЗИ КОИТО СА УЧАСТВАЛИ В ТЪРГА . ИМА ДРУГА ЛИНИЯ НАПРИМЕР -ПОСЛАННИЦИТЕ - ТОВА НЕ Е КАКТО ПО- РАНО В Б-Я А ЗАВИСИМО ОТ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ И СТРАНАТА ! ЕТО ЗАЩО Е НУЖЕН ПРЕЗИДЕНТ !!

иване,иване,ти маи си наследник на иванушка дурак!!!

които смятат тръмп за независим, самостоятелен или както е модерно "извън системен играч" ??? Строителният, хазартният и шоу бизнесът са най-контролираните от мафията, защото носят лесни, бързи, големи печалби.

Това е мечтата на управляващите в сянка. Всякакви фолкаджийки, шутове и водещи да се президенти, те да дърпат конците. ДА, ама не. И американците се осъзнаха, затова избраха Тръмп. Трябва да се сложи край на "бялото" робство, когато милиони бачкащи бели издържат нищо неправещи цигани, бежанци, негри, латиноси и др., докато последните се занимават с престъпност.

САЩ вече са в Африка !!Сега белите ще бачкат на негрите,как се променя живото !!

dsco@

Седмица преди изборите, даваха преднина от 12% на Килъри. Знаем как завърши това гламозамайване.

Нейната работа е на 50% -тя е съгласна и готова да е президент,сега остават останалите 50%-да я изберат. Това обаче няма как да стане,да се надяваме за доброто на света,че в САЩ има и мислещи хора.

имаше мислещи хора, Тръмп нямаше да е президент.

Ама и тази "телевизионна водеща" като баба Клинтъновица се помисли за голяма работа. Политиката запада на всякъде.

Ако ще е черна мадама, за предпочитане е Упи Голдбърг. Тая кво може да предложи за решаване на хилядите им проблеми освен "силата на позитивното мислене"? И докато мислят положително, току-виж се изпотрепали. Все едно шматката Гала да сложим за премиер у нас.

че паденито в САЩ е нескончаемо!

Жената е постигнала всичко в живота си благодарение на собствените си усилия и способности . А не да е приватизирала предприятия за жълти стотинки , или цял живот да е била на държавна чорба като фатмака !

А МА АКО ПУТИН СЕ СЪГЛАСИ - ИЛИ ХАКЕРИТЕ ПРЕСТАНАТ ДА РАБОТАТ

истината е, че който и да е президент, ще изпълнява поръчките на лобитата на съответните компании и на ционистите!

Я си представете снимката на Илиана Йотова!Като гледам Опра все едно виждам Илианчето, намазана с вакса -почти като две капки вода.

Абсолютно си прав :)!

една лаладжийска маймуна е напълно подходяща за малоумните кравари!