Добрев: Като какъв Христов е свързал Цветанов с престъпник

В качеството на какъв Петър Христов е свързал в среща бившия министър на вътрешните работи Цветанов с някакъв престъпник?

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Като какъв Христов е свързал Цветанов с престъпник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма друга партия,която е направила толкова убийства и е навредила толкова много на българския народ както БКП.БСП са и наследници.

Хора до къде стигна нахалството ,тоя на снимката Добрев заедно с Нинова- са най големите престъпници в страната.Тоя го заловиха с куфари пари на границата,а Нинова открадна държавни предприятия без пари.И тая АНТИБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ БСП е решила да взима влас.ПАЗИ БОЖЕ такива да ни управляват.Жалко че не ги забранихме в началото на демокрацията.АНАТЕМА.......

за да лъже и наглее ББ пак ли? То е съвсем ясно какви са тези убийства

Киро, то това за Бойко и Цветанов дето питаш си е така.Ама щети дам един"френдли адвайс-приятелски съвет".Най-добре може да си отговориш на въпроса , ако изприпкаш при Румен Петков-Пикаещия принц и при СърГея.Те имат опит с Братя Галеви и ще ти кажат в какчеството на какви бандюгите-бизнесмени контактуват с министри на вътрешните работи.

ако имам такава тъпа физиономия .....и т.н....

БСПто са вече с жълто в гащите, че Борисов ще се пъчи с европредседателството, а те само едни некадърности и това и всеки ден ще му трият носа с подобни, като измисленото, че министър на вътрешните работи нямало право да се среща с информатор. Ама в кои учебници ги четете тези работи, г-н Добрев? И междувпрочем какво образование имате, че вегетирате вече десетилетие в парламента? Няма ли по способни от вас? Отстъпете място.

е слушател в Магаданския университет за политическо въртене на гъзъ .Да не мислиш че му пука за Бъсъпъ ...там има келепир ...там е !!!!

ОТ СНИМКАТА ДА ОТВОРИ БЕНТА С КОЙТО ЗА ЗАТВОРИЛ РЕКАТА ОТ ЧАСНАТАТА СИ ВЕЦ И ДА НЕ СЕ ДЪРЖИ КАТО НАГЪЛ МАФИОТСКИ ДЕБИЛ.

Какви ги плещиш! Че ако "Той" рече да говори за утрепаните от как "Той" е бил главен секретар на МВР - трябва да закрият НС зарад' неработоспособност! Че по негово време станаха 99% от най-знаковите убийства! Мислиш ли че той ще си принае нещо...

Които много искат да се говори за убийствата, точно те стоят зад тях! Соросоидите са способни на всичко, дори и на убийства че да създават напрежение и пропаганда!

Някой да познава по-честни и почтени хора от комунистите?Те са единствените които милеят за народа и Родината.Та нали хиляди "ВРАГОВЕ НА НАРОДА"бяха избити от тях "В ИМЕТО НА НАРОДА".Даже и синовете на Райна Княгиня бяха заплаха за народа.Историята помни. За какво недоволства,честният Добрев?Затова,че честните "Нагли"са осъдени или за това,че честно спечелените пари не постъпват в касите на "Позитано"от където една голяма сума беше открадната.Другари,знаем,че вие не сте участвали нито в избиването,нито в кражбите,нито в приватизацията..Знаем,че вие не сте разделяли народа на турци и българи,на партийни членове и останалите,на врагове и родоотстъпници на наши и ваши.Нашите с привилегиите и другите които им работят.Искахте си всичко и както лидера на ПЕС казваше "С всички позволени и непозволени средства"се стремите към власт и пари/основното с което сте известни/.Готови сте да рушите,да лъжете,да крадете само и само вашата паралелна държава да живее в охолство.Селянина дори и с много пари ,дори и превзел София,си остава селянин по манталитет,по мироглед,по изказ.Като пример-Добрев,Нинова,Гергов,Дъбов...и многото милионери във вашата групировка.Нагли и цинични сте!!Добре,че народът изтрезня и не ви допуска до властта.Това е голямата ви мъка.

Че не изтребиха враговете до край и те сега се размножиха...

Теб са те изтървали,man - sorry - next time!

че царя е давал само по 50 000 за чугунена глава...ако не беше стиснат ...едва ли тази чугунена кратуна щеше да ръси глупотевини...

"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля в икономиката ѝ, главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на въоръжение от съветско време". Това се казва в доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.В специалния анализ детайлно са посочени усилията на Кремъл за ерозиране на демокрациите в САЩ и Европа. "Българското правителство трябва спешно да намали зависимостта си от руското оръжие в светлината на Закона за противодействие на противниците на Америка", се препоръчва в доклада. "БСП поддържа добри отношения с Москва, а лидерът Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия, а прокремълската партия "Атака" настоява постоянно за по-близки отношения с Русия и се противопоставя на членството на България в ЕС и НАТО. Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

КИРИЛ ДОБРЕВ КАТО ВИСАДЖИЙЧЕ СКЪСА СИКАДЖИЙКИЯ ПОТНИК НА ЦЕВО ВИФАДЖИЯТА ... НЕ ЧЕ ЛЪЖЕ - ТОВА КОЕТО КАЗВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНА СЛЕДА ЗА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ :))

То ясно, че България ще бъде извадена от ЕС и НАТО и ще се прегърне с Евразийския. Във всичко това обаче има и нещо положително. Показахме на света, че ако не се избият комунистическите/ДС лидери и не направи лустрация, няма шанс за измъкване от посткомунистическото блато по руски образец.

КИРЕ контрабандисто да внимава, още вчера ловът на комунисти от комунисти бе открит.

Наглост е основната характеристика на комунистите.

Ти заеби кой е Кирил Добрев....Интересно е как Цвъчко и Боко ще отговорят на въпросите. Щото доста хора точно това искат да ги питат....

Много компрометирана и нечистоплътна личност.

Не познавам почтен комунист - нито сред познатите ми, нито сред лансираните в медиите и тук в дира. Най малко приемам мнение от кире и неговата вдъхновителка влашката циганка.

БСП никога няма да влезе във властта с хора, като Добрев и Зарков, а те са "промяната" на Нинова, както и със съюзник като ДПС.

Бесепара негласно призна че наглите са му пълнили партийната касичка.

Не работете за жълти стотинки. Истината е в Терминал 2, ок са, поне не гладуват там, а и езици научиха, хахахаха няма ляво, няма дясно, всички заедно ви изработват, де акъл сега да имахме, поне след 19 год. и завинаги навън

Е как да остават младите хора в България? Всеки бизнес се контролира от мутрите и ако не им играеш по свирката, ще ти теглят куршума.

Смешник

Този дето се подхилва на снимката не е ли същия ,който хванаха с един голям сак с валута и левове на път от Сърбия?

Хванали са "баба" ти за ташаците!

До кога доказани престъпници ще казват кой в булгаристан е престъпник-Ако не беше тейко му до сега да му е пръсната халката в зандана-

Като такъв че ги хванаха.а иначе още щяха да вилнеят.страх го е било да иде в полицията защото не знае кой им е къртица и кой не.

съветникът на президента за когото ти(добрев) гласува на времето , е там където трябва в момента! ...и не шега-наистина ти е "доведен брат"-по партийна линия

Престъпник Добрев, защо ли се обажда? Имам чувството, че отдавна е чакал да има такова убийство, за да се появи като ангел ... престъпен ангел.

Това, че Добрев е престъпник го казваш, защото се чувстваш длъжен да кажеш нещо или защотото имаш данни? Ако е второто, моля сподели.

Такива небивалици може да се говорят само анонимно, защото иначе ще се носи отговорност за клевета. Поредната фалшива новина от мозъчния тръст на Цветанов.

Iivanov84

Някой знае ли каква контрабанда на плодове въртеше тоя през 90-те с неговите роднини....

Цвъкьо Пъпеша пак се осмърдя, само си е за панделата!

Добрев: Като какъв Христов е свързал Цветанов с престъпник Като престъпник с престъпник.

Какво ще я правим столетницата не знам. Ни се водят, ни се карат. Отдавна са забравили какво е това да се гради нещо, а само рушат. Диверсия, саботажи, евтини сценарии, организирани протести. Нищо читаво накратко. По-добре е да ни гази здраво европейска федерация - единственото полезно чудо, което може да въдвори ред в затънтените провинции на новия Рим.

ТОЧНО ТИ ЗАДАВАШ ТОЗИ ВЪПРОС ,срам и свян нямаш ли ????

да се срещат министърът и престъпникът - като са един дол дренки и заедно въртят едни пари. Държавата е абдикирала отдавна и тази страна от години е управлявана от мафиоти.

Нали ТОЗИ "бащин" Кирчо ГО хванаха с ЕДНО куфарче награницата!?!???Ко стана?????Защо се ПОКРИ историята??? И сега ТОЗИ Кирчо "искал"?!?!???Ама и аз искам да го претръскат за онова куфарче с пари!!!!!Съпартииците му ИЗНЕСОХА капитали за 10 милиарда, Костов подари останалото /около 12 милиарда/ - само за 1.2 милиарда!?!?!?и т.н.!!!!!!!

Цв. Цв . пак се ос......а ! Оставка на Правителството и нови избори , без намеса на САЩ и Сорос и Съд за Националните Предатели !

Ами ура забрави бе:ураааааа опа грешка.то не било първомайска манифестация.

Без илюзии че защитавам Кирчо, но истините, които изрича са контрирани с неговия гаф с марките отпреди 20 години. На всички, защитници на герберското управление предлагам да погледнат по-долу резултатите от анкетата за мутренските времена.

Хванал са го преди години. Сега с нещо да се е променил??? Същото леке си е.

ЕДНО УХИЛЕНО ЛИЦЕ ОТ НАГЛИТЕ ТРАФИКАНТИ НА ПОЗИТАНО 20....

Този път Добрев е точен и прав ! Цв. Цв. се мисли за съдник и управител на една почти празна и остатък на дебили Държава !

и политическа власт.....не мога да се сетя ...точно как се наричаше това...

Глупости , Има къде по реални и значими теми по които трябва да го питат ! За корупцията Разрешенията за строежи в Пирин , за обещанията ни Към Турция , Но явно и те са в Комбина на далаверите !

Другарят Контрабандист на валута Киро Добрев се изказва и задава въпроси. С такива като ТОЗИ КЛЮН и КРАДЛИВАТА БИВОЛИЦА - КУРИ,"МАЙ НЯМА ДА УВАРИТЕ БОБА " ДРУГАРИ КОМУНОПИТЕКИ.........

Има начин министър да се среща с престъпник - когато се договаря защита срещу много важни сведения. Кой друг да даде гаранцията ? В САЩ го прави върховният съд, в България - министърът.

Досега не сме чули това....

Ако у вас имаше поне капчица човечност и морал, никога няма да задавате въпроси касаещи един убит брутално човек. Дори вероятността убития да е разстрелян по поръчка на ''килърите и наглите'' да е само 1%, пак трябваше да замълчите. Много глупава тема и начин да се заядете с Борисов и Цветанов. ТипичНИЯ БЕЗНРАВСТВЕН стил на БСП.

това си е патент на комунистите - срещите с оперативно-интересни лица!!! Обаче Добрев да не се бърка където не му е работа, той нали е специалист по валутните операции. Що се меша в другите сектори

Поглеждаш един комунистически крадец, който не може а обясни откъде има пари да плаща 10 хил. евро на срок за отрочето си, но също така е странно защо малкото копеленце червено учи във Виена, а не в Ленинград...

дребната риба,цацата,изпълнителите на поръчки ги вкараха в затвора за дълго вреМе,а другите супур нагли си стоят на "Посерано" 20 като Нинова - криминалната приватизаторка,Кирчо Добрев - граничния контрабандист,Елена Йончева - изцукала стотици хиляди левове от държавната хранилка - БНТ и тези наглеци ще ни дават акъл и за морал и за гражданска позиция и за не знам си какво още и ще ни поучават.Този Курчо Добрев хем визията му е отвратителна като мутра,хем култирата му е махленска,както и изказа.Аз съм ляв и искам нова лява партия със нови лица,а тези в небитието.Не ме интересуват ГЕРБ,СДС,РЕФОРМАТОРИ,СОРОСОИДИ,ТРЕТИ ПОЛ.ИСКАМ ИСТИНСКО ЛЯВО ПРОСТРАНСТВО,ПОНЕ СЪС НЯКАКЪВ ЕВРОПЕЙСКИ МАНТАЛИТЕТ.

Точно ти да кажеш,че ''понятието за бизнесмен е силно размито'', при положение,че всички знаят какви ги вършеше Ти на границата със Сърбия, е като приватизаторката Корнелив Нинова да говори за корупция! Много нагло.

Като искат Борисов да им говори за убийства, да не го бяха махнали от главен секретар на МВР. Сега пикаещия във фонтани да им говори за убийства.

Този на следовател ли се прави ? Пий си питието и остави въпросите за престъпността на по-чистите, за да не влезеш отново под прожекторите - хахаха

И кои са тези по-чисти? Щото ако са от сегашните.....

Тези дето още не са ги хванали, а той не е от тях.

Тоя болкук много ги разбира нещата, все пак го бяха хванали с няколко стотин хиляди недекларирани евра на една от границите ни преди време.

Посмали малко...

Спомняте ли си убийството на малкия Пепи , което вдигна на крак всички таск.шофьори и искаха да свалят правителството на Костов. Е това си беше активно мероприятие .Сега всичко е тъпня.