Експерт: КСНС не каза каква отбрана е целта ни

Към каква отбрана ще се стреми България, какви военни способности ще изгражда. Това не разбрахме от провелия се вчера КСНС при президента.

Обратно в новината

Коментари - Експерт: КСНС не каза каква отбрана е целта ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква е целта на нашата отбрана! Ква е целта на всякаква отбрана! Има само дна страна в света, която счита нападението за най-добрата отбрана, "на чужой земле и малой кровью"! Познайте от 3 пъти как се казва тази страна! Мухахахахахахахаха!

Не го казва защото от днес започва срещата на един статсминистър с Тръмп, та инструкциите ще дойдат до няколко дни. Междувременно бюджетът е нагласен близо до цифрата която Столтенберг каза, че всяка държава трябва да задели.

решавал въпроса - Да се изпращат или да не се изпращат български войници на ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ !

КА се брани булката - брани се сватбарски, с много шум, стрелба, иху, аху, да се напълни пантофката с кинти, може да се потроши една врата най-много, но в никакъв случай да не се ядосва и не дай боже прогони младоженеца. Е такова нещо искаме и ние явно. Сватбарска история.

Тези на снимката ,освен една храчка друго не заслужават. Няма бъдеще тук.Наредили се само едни крадци неграмотни,драпат за други от родата до тях,пенсионери с тавана пенсии заемат места,младите безработни,но...това няма кой да го види.Привелегии и крадене,скоро само вие ще сте тук.Само вие имате усти,ненаситни.Никаква далновидност,всичкосе прави от днес до утре.Напълно ненужна пасмина сте.

Дотам сме я докарали. Ако мобилизират войска и я въоръжат ще има Радомирска република и войнишко въстание. През 1941ва, книгата е Разгромът от Виктор Суворов. Та той описва как една дивизия на НКВД - руските вътрешни войски, известни джелати, кръвопийци и убийци на своя народ като заела едно селище за да се бие с германците уж трябвало няколко дни да умиротворява селището, защото селяните и гражданите като видели войски на НКВД знаели, че това са касапи и ги запукали с ловно оръжие и кой с кво може. ТА те явно са чакали германците да ги освободят. Днес много истории вече станаха истина как олялата се Сталинова власт бива бламирана от народа, армията и генералите през юни 1941ва и само садизма и малоумието на Хитлер спасява Сталин и военния му комунизъм. Просто виждайки бесовете му фашистки, хората започват да се съпротивляват. Е до там сме я докарали. Не знам какво ще стане ако се наложи мобилизация, ако все пак се съберат хора и не дай си боже бъдат въоръжени. За мен примера от щни 41ва в СССР ще се повтори. Между другото видяхте ли колко доброволци имаше в Хитрино. Ако Шумен е сега 80 000 имаше 8 доброволеца в Хитрино. Замислете се над тоз печален факт.

Що нарязахте танковете Т55 - стари били, Стари ама като го заровиш в засада бива. МТЛБ, БТР, Тунджа. Къде са. Ние си правехме и МТЛБ и Тунджа. Куде са 150 мм оръдия - ааааа нарязали сме ги щото Турция така каза - можели да стрелят със снаряд атомна бомба. Ами ракртитте - аааа и тях заради Турция. Ами защо развалихте крайграничните дотове - на сте ли чували за разгрома на Сталин през щни 41ва точно защото зарязал и не използвал укрепените си райони. Нищо и ние ще го разберем по трудния начин. Защо махнахте кльоновете. Хайде минните полета разбирам донякъде. Защо не произвеждаме барут даже. Всичко внасяме вече. Стига. Защо цели области са без армия. Дори най-малките областни градове са по 30-40 000 души - достатъ1но за една бригада поне. Въобще защо се говори за отбрана. Някой да е чувал стрелби по пологони - всички знаете къде около града ви има такива. Няма подготовка, няма обучение, няма стрелби - е за кво има армия. Къде е гаранцията, че с тези наши тулупи офицери заплатовземачи и кариеристи армията няма да се разпадне на втория ден. Пак справка Сталин 1941ва и милионите лутащи се войски и войници без съпротива поради малоумно ръководство. Ама кво от това - важно е мисия да има с командировъчни и пенсия да хванем.

Няма инфо от пресцентъра на президента Румен Радев каква е била целта на срещата му с американския посланик Рубин вчера? Нещо много мъгла от към президентството.

Комисионните, пенсии + заплата, осигуряване на нашите хора във фирмите на МО. Липсва цялостен, комплексен, интегриран поглед-стратегически и оперативен за отбраната. Така е във всичко. Перчене, празнодумие, кадрова корупция, наши, ваши и по -зле. Смислена преценка.

За отбраната на хан Аспарух - валовете отвъд Дунав, в Румъния и Молдова. За отбраната на хан Тервел - прехрадил цялата граница срещу арабите. За отбраната на Самуил и наследниците му продължила цели 50 години. На края отбраната на цар Иван Шишман - просто няколко крепости. Е на там сме тръгнали. Нищо нв можем. Имахме военна и не само промишленост. Произвеждаме днес борприпаси ама с вносен барут. Нямаме производство. КОНКРЕТИКА трябва. Всеки областен град бригада, големите по вече бригади. големи необластни градове - бригада. Сега цели области са без армия. Дава се полоса на всеки батальон и си поема и границата, хем да тренира, хем мястото да разучава. Бригадите може да поддържат само по един батальон в мирно време, но да ги има. Произвеждахме МТЛБ - сега ще купуваме. Защо. Двигателя ми беше кразов - ЯМЗ 236 или нещо такова. Напълно стандартна техника. Правехме си Тубджа - много полезна за полупланинска страна. Въобще нищо от това сега не виждам. Възстановете индустрията в т.ч. военната и спрете геноцида. 50 000 деца набори днес - при 140 000 максимум при соца. Какво правим.

Единственото ни спасение е Румъния да се съгласи да се присъединим към нея.

Стига глупости.

то нали Калоян е бил цар на вългари и власи. При това и с куманска кръв. Стига, стига, ама по-добре съюз със Сърбия, Македония, Гърция, Румъния - само не искам турско да става.

.Нема да на искат щот знаят че тука е пълно с руски кавали

радев,до тук беше твоето президенстване. Армия,като полюцията,като образованието,като здравеопазването,като правосъдието.....радев ,ти къде живееш?Не си ли на ясно ,че България е затрита какво национална сигурност те гони тебе.Младите се спасяват като емигрират,старите оставени на произвола.Нищо,нищо не сте направили за 30г.Само разруха и грабеж.И ти си един голям БО..ЛУК

Целта е да се вземат едни пари с 2% от БВП. Царят е гол. много добра преценка. Пушилки и имитация, че се върши нещо си ! Страната се тресе. Слаб експертен екип на Радев свързан с армията. Много слаб. Тя не е само ВВС и самолети та самолети. Разочарован съм от визията и подготовката му. Това, че лети и говори езици нищо не означава ! Приземете го за армията и за батаците в България.

че за да излезе военна техника десетки фирми трябва да се строят пред поделенията и районите да помагат. Видяхте ли единственото МТЛБ дето дойде да търси убиеца как до докараха с цивилен влекач - червен ТИР Мерцедес. Влекачи имаше бол едно време в армията. Сега има фирми.

имаме си и ченгета над 60000, да ходят да защитават началниците си! Народа кучетата го яли! Армия хаха кво е тва?

Кой,кой ще отиде да защитава държавата на мутрите.Никой.Само на хартия ще имаме отбрана.Хората са обезверени,младите неграмотни,меланхолия навсякъде.

На празен стомах чифте пищови. Това е пълна порнография, народа мизерства, няма какво да яде, а ние ще удвояваме разходите за отбрана. Явно комисионните там са по големи.

Сигурно ще се отбраняваме от врабчета и скакалци.

Няма как да има нещо конкретно, когато имаме един работещ човек и 10 търтея.

няма как да имаме държава и армия когато от 10 човека 9 са дебили като теб и един е в състояние да мисли! Няма как!

Тия тука са за снимката само май!