Нинова: Случващото се е тежък удар по България

"Това, което се случва, в последните седмици, е тежък удар по образа на България в началото на председателството.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Случващото се е тежък удар по България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корнелия оака всичко наоколо...и много се облекчи. Трай си и не предлагай нищо.Народа не иска вие да казвате. Чупката гад червена!

Сравнявайки сдс и герб, то при костов 10000000000000000 пъти много по-добре от сега

Тежките удари за БГ идва от задграничната ДС,БСП и Нинова и есие...

Нещо се случва, когато е случайно. Ставащото в България не случайно а закономерно. Така че, глаголът "случва се" едва ли е най-удачен.

Е то затова е така ухилена - щото и е кеф, че се случват такива неща. Може би това е политически соц мазохизъм.

ПО ПОДОБЕН НАЧИН СЕ КЕФЕШЕ И НА УДАВЕНИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ РАЗБРА ЧЕ ЯЗОВИРИТЕ СА НА БСП АКТИВИСТИ...

Всеки коментар на Нинова цели всяване на неувереност в обществото и "е тежък удар за България"! Е, не чак "тежък", защото Селската пръчка не може да измисли нещо съществено както и в случая...

олекнала си, драга приватизаторке като и другите невероятно крадливи партийци от БКП, СДС, ГЕРБ, БСП, НДСВ и пр. Както и да се прегрупирате, не струвате пукната пара в очите на нормалните хора.

помогнал за разкриването на тежки престапленя и после тъпанарите са го осветили за да го ликвидират баси и българската простотя , не е ли защитен информатор . некадарници .

Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг обясни Тръмп. Тогава водещият попита: Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ? Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това в името на някаква абсурда идея, че атлантизмът ще ги направи богати и силни. Но какво е атлантизмът? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите завърши човекът от Белия дом.

Всичко е ясно, вчера мошеника Радев, а днес позьорката Курнелия се оплакват в един тон за престъпността, заедно с останалите соросоиди! Щом соросоидите се оплакват толкова дружно и публично за убийствата от последните дни (точно преди евро председателството), значи соросоидите стоят зад тези убийства!

Адв. Симеонов пред Фрог: Бизнесменът Петър Христов е убит заради обществени поръчки Оперативните служби не разполагат с информация, нямат агентура и наблюдение, за да предотвратят убийства като това в Нови Искър и това на бизнесмена Петър Христов. Това коментира пред Фрог нюз адв. Константин Симеонов. Осем години е издирван Росен Ангелов. Това говори, че държавата не си върши работата. Толкова бързо не може да стане готов ДНК анализът, както твърди прокуратурата. Нарочиха Росен Ангелов от самото начало. Може да е той, но разследващите оставиха впечатление, че той няма да бъде намерен жив. Много удобно се самоуби в къща, в която е трябвало да открият един час след като са започнали да го търсят. Три дни не бяха я проверявали. Хаосът в търсенето е огромен. По отношение на убития днес бизнесмен Петър Христов най-вероятно става дума за обществени поръчки, тъй като в момента те се гледат. Нашият бизнес се крепи на тях. Печелят се по втория начин. Петър Христов вероятно е пресякъл нечий интерес. Докато Борисов беше главен секретар се извършиха камара убийства. Разтребиха се всички подземни босове в страната. Вижда се паралел между преди и сега, допълни адв. Симеонов.

Толкова да е малоумна...Направо не е за вярвна, а най-лошото е че тя даже не го разбира.

Ти може би се мислиш за умен, а?

Не се тревожи че не го разбира, приятелю... По-важното е, че нормалните хора осъзнават тъпотията на селското й самочувствие и я възприемат като дребна атракция на политическата сцена.

Нали е част от стратегията, статистиката показва кога се случват тези неща- когато трябва да се докаже колко е гнил западния модел на капитализма! На всички да ни се прииска да строим социализма, пардон, вече е руския капитализъм..или кв ото и да, само да е под крилото на Русия, и да можем да върнем старите спокойни времена и да си живеем леко и безгрижно напук на врящия и напъваш се да оцелее останал свят

При тази пукотевица, започвам да гадая кой и за какво ще използва аеропланите дето ще ги купуват.Дано Господ да вразуми стрелците да бъдат разумни,че ако объркат някой бизнесмен със гост на европредседателството, ще си е.е мамата.Тези кретени са склонни на грешки-преди време бяха застреляли някакъв треньор погрешка.Според мен е целесъобразно да им се направи някакъв актуален инструктаж или поне да се сключи примирие,поне временно!

Тази девойка как така да познае?В това дере или има вода или нема!?

Имиджът на България отдавна е станал на майонеза и в чужбина И У НАС. Не става дума за имиджа, а за живота на България.

Ехидна и лицемерна усмивка. Иначе дава акъл.

Сланинова не може да бъде на ръководен пост с миналото си на приватизаторка.

Погледна ли я тая кранта 2 дни не ми става уя.

на някой МУ е станал...виж каква жизнерадост струи от лицето и !!!

халал да му е. виждам струи от мас....

Гейшата си я бива...

На снимката,циганката е щастлива ! ! ! !

къде е сина ти червена бабо крадлива и лъжлива

И затова кухата червена лейка е толкова безкрайно доволна, цялата сияеше днес - заради "тежкия удар по България". Червените организираха поредица от протести и претенции, това с хахото от Нови Искър им дойде и то дюшеш.

Уф, по организиране на протести Корнелия не може да стъпи на нокътя на малкия пръст на Бай Бойко. Помните ли високомерието МУ към РБ: "Какъв КОЙ? На улицата бяхте, ама бяхте там, когато бяха 100 души, когато дръпнахме на ГЕРБ хората от улицата".

Уж треперехме да не се изложим пред чужденците а то стана както обикновено.Добре че вече ходим навсякъде по света а и има интернет и знаем и те какви ги мътят ,че да не се стягаме толкова.

Има една приказка - "от дивана на екрана", но тази куха и нагла женица е от дивана през кражби и в политиката. Толкова й личи, че я интересува само властта....на всяка цена. Партията й излага България, не й пука за българите, няма никаква концепция за управление, иска властта и ТОЛКОЗ. Чак свят й се вие. Да не говорим, че бръщолевенето й става все по-малоумно и безмислено. Да ти се доповръща.

от 1944 нищо в бг не се е променило

Личи и етноса

Тази постановка вече сме я гледали два пъти, дали за финал Борисов пак ще си подаде оставката. Едвали, но бсп няма достачно ресурс за разиграване на драмите, време е да се прекъсне една връзка.

издава Нинова тя самата колко много е загрижена за България.

Видима е изключително доволната физиономия на другарката Нинова от понесения тежък удар върху държавата ни! Явно тя се кефи,че има убийство,стига това да може да се покаже като постижение на БСП. А ,може би, наистина е "постижение" на БСП ???

ти разбираш ли че още на границата виждаш че в бг няма професионализъм, само лиготии и изпростяване, идиотско държане, и е така от 1944... влизаш в германя и виждаш професионализъм, преживяваш едно човешко отношение, въпреки че в бг са се опитали да те обезчовечат... заради комунистите бг не може да се оправи... комуниста е крадец и убиец по същност. с комуниста трябва с неговите методи по неговата глава...

Тежък удар било .... Тежък удар е че затварят болница след болница; Тежък удар е че броя на новородените намалява драстично и над половината са извънбрачни; Тежък удар е че образованието загива и са останали последните ентусиасти, които го крепят. Това е тежък удар!

Гарванът седи на един клон със сирене в устата. Отдолу под дървото застанала една лисица: - Гарване, ще ходиш ли до урните да гласуваш? - Не! В този момент сиренето паднало долу. Гарванът си помислил: "Ако бях казал да, щеше ли нещо да се промени?"

Лисица - сирене НЕ яде. ...а че Гарванът Е абдал да Се обяснява на Лисица - Факт. ...ама Казват че от Кожата-на-Лисица ставали чудесни палта/шапки...

Истината е ---няма реална сила, освен БСП---която да нулира Бою Симитлията!:)))))))) ....радан и ристо си цалуват дирниците!:))))))))

М'чи то откак Единствената"незаменима" Се изпонаспини на 406 партийщинки&коагулации ...

няма да стане празноглавецо... спри се за- малко ,не тичай като пърле пред майка си...пред Курна де

КакТака Само 10 години, Колега ?! - та Йощ от 1944та Ни "управляват" ВсеСъщите "наште" !

преди 1944 какви са били, ангели небесни? двете национални катастрофи поради що са?

Голяма работа е Курнела, с хуй да я сочиш!

да е ...не сочиш ... а ...да буташ е.. с хуй де...!!!

Чуда ! Чуда Неажиданнае ! - тов. Нинава просто Призна --> че Вси"наште" СА ЕдноНеделимо Нищо !

По ехидно-мазна усмивка от тази на влашката циганка Курни не съм виждал!

КОЕ Е НАЙ-СТРАШНОТО БЕДСТВИЕ В този век скоро ще видим как целият живот на човечеството ще бъде предопределен чрез различни способи. Атомната война не е най-страшното бедствие. Тя може само да разрушава. Истинското бедствие ще дойде от психологическите науки. Те ще се научат как напълно може да се контролира човекът. Тъй като ние не осъзнаваме, можем да бъдем заставени да се държим по предопределен начин. Такива, каквито сме, ние сме напълно предопределени. Едни от нас са християни, други мюсюлмани и т.н. Това е предопределеност, а не свобода. Вместо нас решават родители, вместо нас решава обществото, вместо нас решава представителен политик, вместо нас решава духовник, вместо нас решава медия. Един СТАВА лекар, втори - инженер, трети - джихадист, четвърти - журналист. Сега неговото поведение е предопределено. Ние вече постоянно сме контролирани, а нашите методи са все още твърде примитивни. Новите техники ще успеят дотолкова да предопределят нашето поведение, че никой дори няма да каже, че има душа. Ако всеки ваш отговор е предопределен, къде е смисълът на душата. Къде е смисълът на вашият така наречен живот. Ето защо човекът, такъв какъвто е, е просто един биоробот (роб-стока-предмет) в ръцете на шепа хора, привилегирован елит и паразит - лидер.

Вижте, Колега ... - Първо да Се справим с Вси"наште" ! (, пък После - и Реп Тилиите ще ги Таковаме ;-)

човече, хората е бг са пречупени от гнусотиите от 1944. но жив е бог и ще се погрижи за верните му.

Русия ще направи всичко възможно за да отрови председателството на България на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Русия няма да миряса! Ето какво се канят да правят(става дума за дроновете с които уж ги нападнаха в Сирия): ....Същевременно военното министерство в Москва изтъква, че с такива технологии терористите могат да нанесат въздушен удар в коя да е страна, в кой да е град.

бг мафията е към руската и тази е причината поради която други фирми не стъпват в бг

Чета, но и ясно виждам радостната усмивка на седесаро-бесепарката Курнела, та се чудя, дали на тоя свят има нещо по-нагло и по-безгранично от бесепаро-седесарското лицемерие!

Ударът за БЪЛГАРИЯ бе нанесен на 9 сеп. 1944 , а злобата е наш патент.Радвам се че качествените българи са уважавани в чужбина . Тук е отврат ....

Е как да изчистите образа на България след 28 мутренски години. И вашата партия също има принос за този образ на България.

kirchevo

Тази ЗЛОБНА тетка да си наляга парцалите, че като ги знаем какво могат ако им се даде управлението на първия месец още ще ги изгонят с камъни от парламента

Тежък удар по България, хилейки се радостно каза другарката Корнелия!

Влизат в един бар американец, германец и руснак. - Вървете по дяволите! - веднага извикал барманът.

Къде се кри 8 дни Бою Симитлията---медийният герой?!:)))))))) ...де беше сол ташака му---Цецу Цървула?:)))))))))