Книга на Чарлз Дарвин продадена за над $1 млн.

Том от третото издание на "Произход на видовете" от Чарлз Дарвин беше продаден на търг на "Кристис" в Лондон за 788 750 британски лири (1,05 милиона долара).

Обратно в новината

Коментари - Книга на Чарлз Дарвин продадена за над $1 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дарвин не е казвал, че човекът произлиза от маймуна никъде. А че човекът И маймуните имат общ прародител. Има разлика. А и който не е прочел Пътешествие с кораба Бийгъл и след това - Произход на видовете да коментира чуто-недоразбрано е нонсенс.

Хахаха, е ти като си чел направо си пребозал :))))))))))))))))))). Човекът и маймуната иам ли общ прародител. Навсякъде за това е посочена маймуна, а не врабче. Освен това Теорията на Дарвин си е просто теория, лично мнение. Което не е подкрепено с доказателства в реалния живот. Няма до момента никакви доказателства. За това все още се нарича теория. И такава ще си остане. Защото не е реална. Защо не говорим за теорията за земното притегляне, а говорим за физически закон, отдавна установен и доказан.

Някой "произлязъл от маймуната" ще да я е купил. Честито ;)))

Кой е този луд????? "Произхода на видовете"-с това ни залъгват от много години!!!! Истината НИКОЙ не смее да я изрече публично- хората сме 4-тата раса обитаваща Планетата ЗЕМЯ!!!!!Ние НЕ сме "произлезли" от маймуните!!!!ЛЪЖАТ Ви!!!!!!

очаквам кометари от религиозни фанатици, отхвърлящи еволюцията. Сигурен съм, че коментарите ще включват поне един от следните 'доводи': Еволюцията е само теория Няма никакви доказателства за еволюцията Дарвин на смъртното си легло се е отказал от теорията на еволюцията След като човекът произлиза от маймуните, защо днес има маймуни?

И Дарвин е прав, и вярващите са прави. Но говорят като папагали заучени фрази, без да ги осмислят.