Бургазлии на бунт заради взривове под прозорците си

Жители на Бургас се вдигат на протест срещу каменната кариера в квартал "Банево". Хората от квартала се борят срещу нея от години.

Обратно в новината

Коментари - Бургазлии на бунт заради взривове под прозорците си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"От общинското предприятие, което стопанисва кариерата пък поискаха да се провери дали протестиращите са от квартала. " Това ме "разби". Значи няма значение дали е законно или не. Няма значение - има ли разрешително или не. Важното е - "Абе тия откъде се появиха?"

Как така предприятието работи, щом няма разрешително, защо не е спряно, защо органите бездействат? Нечий бизнес да върви, а жителите кучета ги яли, това е положението.

Когато строиха мола на триъгълника вдигаха такъв шум че не мога да ви опиша.И до сега сме подложени на тормоз и двоен стандарт спрямо нас и гостите на мола.

на контрапротест - искали работа

ужасни са тия соросоиди! не искат като кумондели да лежат и получават социални помощи!

loyola

Абе какво се оплаквате? Знаете ли на други колко им е по-зле (Ирак, Либия, Сирия и т.н.)!

не живеем там.Живеем уж в бяла държава.

Навремето имаше мода да правят от селата градове. Сега квартали. На всичкото отгоре "престижни", като Банево, дето не остана бургаски сноб, който да иска да живее там на "природа". То в този змиярник една природа - "розата на ветровете" от Лукойл, ни вода, ни гора. Само един камънак. Между другото доста подходящ за кариера.

гроздето като е високо е кисело

Кое му е киселото? Липсата на канализация и рововете по улиците на селото ли? Или "налягането" на водата, дето щяxте да изгорите за едното чудо, когато чобаните подпалиха къра през лятото? Ами затворения път от Коледа до средата на януари през зимата и той ли е "кисело грозде"? Живей си със самочувствие на ядящ зряло грозде колкото си щеш, само не се пиши бургазлия.

село банево е квартал на бургас колкото елин пелин е в софия, настан в девин или девня във варна!

Ямбол не е град,но се води за такъв.

Как се организираха работниците, под строй ли?

"дружеството няма подписан договор за концесия" Цаца, пак спиш!