Атентаторът от Ню Йорк обвинен за терористична заплаха

Обвинения по три пункта са повдигнати на 27-годишния Акайед Уллах, който в понеделник извърши атентат в Ню Йорк, съобщи нюйоркската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът от Ню Йорк обвинен за терористична заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабско - турско- Негърските Шпиони са виновни.. Също и Арабско- турската фирма -БХК.. Бежанците и башибозуците на БХК взривяват бомби по цял свят и искат да вземат Парите, Работата, Къщите и, Земята и Държавите на Европейците и на Американците. Българското Правителстов и Патриотите трябва да ОСЪДЯТ и глобят арабската фирма "БХК" за НЕЗАКОННО ползване на думата"" Български"". САМО дъжавни фирми могат да ползват думата Български. Патриотите могат да ползват БЕЗПЛАТНО всички държавни адвокати и трябва да осъдят тия арабски Шпиони.. А фирмата БХК нека са преименува на ""Арабско турски Башибозуци"" или ""Арабско Турски Аскер".

Яко кастриш, колега! Дали думата патриот е достойно да споменава, въобще в днешно време, с изключение на лекари спасили човешки животи на българи пострадали от бедността и безразличието на капиталистическите ни безпардонни политици!

Мозъците от ФБР и ЦРУ----намериха ли вече роднинската му връзка с Путин?:))))) ...с бабата на Путин поне?:))))))

тоя мангал що са го пуснали в Америка юдейте?

Затова всичката тая муслиманска сган да си седи в ислямските джамахирии и бантустани , и там да си се колят, трепят с камъни и да се взривяват. Те нямат място в цивилизована държава. Следващата година ще има 1300 годишен юбилей на едно събитие , което поради политическа коректност и евроатлантически ценности може да бъде подминато с мълчание: българите водени от хан Тервел разбива арабите до Константинопол , около 30 000 араби са избити. Различни източници изчисляват, че при Константинопол халифатът губи заради българите 22-32 хил. души. Поражението се оказва велико бедствие за исляма. Това окончателно охлажда арабските опити да нахлуят в Европа през Босфора, след като вече са стъпили в Испания. За първи път България се откроява като геополитически фактор в европейския югоизток, а приносът на Тервел за спасяването на християнска Европа ще се изтъква в западните извори чак до ХVI в.

а бе цървул , я ми кажи защо преди з0 години се бомбеха само в англия , и света не познаваше терора ... кои го измисли и с каква цел ? а ти ела у нас убии жената и децата и после ме покани на геи парад ...

Никой не ги е канил тия тарамбуки с примитивно мислене ,а и второ ако си кротуват спокойно в мизерните си държавици няма кой да им пуска бомби на главите.

Той е циганин. В Пакистан и бившата му провинция Бангладеш са цигани-мюсюлмани. Какво друго може да очаквате от тях?

бе това да не е гордият европеец бе! нещо го няма днес!

може и да е той да го ева у циганина

Колкото повече атентати толкова повече тежест в подкрепа на решението на Тръмп и че срещу такива не трябва да се остъпва и трябва да се действа максимално твърдо.

Казват по-възрастните-"Ахмед ли е, или Абдул-не ми го хвали..." Сигурно има защо. Мангасар... Хората му дали условия да се развива-той ще ги взривява!