Бебе пребито до смърт от пастрока си

Едногодишно момченце е починало след побой в Пазарджик. Инцидентът е станал по-рано през деня в ромската махала в града.

Обратно в новината

Коментари - Бебе пребито до смърт от пастрока си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно неграмотно, от там и без ценности и морал население като циганското е оставено на самотек от Държава, Държавни политики, Съд, Прокуратура, Образование вече над половин век. Възпроизвеждащо се на всеки 12 години Х 1 път, а на всеки 20 - до по 3-5 пъти - лавинообразно. Поради неграмотността си са вечните пациенти и източват Здравната каса, източват Социалната каса, източват поради неграмотност и невъзможност да са конкурентни на трудовия пазар всичко построено от обществото като крадат, продават го, рушат, нанасят невероятни щети на построеното от поколения. И НЯМА СИЛА от Живково време, та до наши дни да се ограмотят тези жени, поне от медицински сестри на тема предпазване от бременност, което струва жълти стотинки като те самите го желаят. Да не коментирам цената на безплатните спирали, сравнени с трето и пето майчинство и постоянните престои в детските отделения, източващи парите на всяко българско дете и родител.....

Това е бъдещето на България под управлението на ГРОБ!

От мръсните и миризливите, дори животните са по добри и пазят децата си.

От мръсните и миризливите, дори животните са по добри и пазят децата си.

Добрите вести идват бързо

туск, евреинът, е бебе пребито до смърт, та за това е безмозъчен, като бжежински. ама какво сме виновни ние за педераските наклонности на циганите и евреите? не плащам и лев за германската педерастия на зелените!!!

да сезира съдът на мешерето на евреите в хага? защо няма присъди за подобно зверсвто, м???? ще ви кажа защо. защото юдете са същите зверове!!! холокоста за тях е просто златното яйце!!!

Кастриране.Писна ни да раждаме.

За такива само смърт и нищо друго! Изроди не бива да тъпчат земята. И да сеят беззаконие и нещастия.

какво е това, че няма ли българска дума?

Какъв ужас! ...какъв ужас и за вас от дир-а:черъпно-мозъчна травма, с Ъ

Това, че го карат в болницата, е някаква проява на съпричастност ли при тези същества или просто си търсят повод, за да бият лекарите после, че не са Господ?

ИМА В ПАЗАРДЖИК ЕДИН ПРЕКРАСЕН БЪЛГАРИН, АРЛИН АНТОНОВ СЕ КАЗВА. ПРОВЕРЕТЕ В НЕТА, КАК ТОЙ Е РЕШАВАЛ ЦИГАТСКИЯТ ПРОБЛЕМ. АЗ ГО ПОЗНАВАМ И СЕ ГОРДИЯ С НЕГО.

Еиии, пишман журналя, престанете с тия извратени новини!!!

Не е редно да се разкрива етноса, защото това поражда негативизъм към този етнос.

Прав си. Особено като повечето извращения идват от един и същи етнос и хората почват да си правят заключения, а не е редно....

И какво е виновно бебенцето...

Конституцията на България би трябвало да се смени с тази, по времето на Крум. И то веднага, преди и нея да са я изтрили от историята.

това е готино! конституцията на крум! сигурно и сенат е имало, и комисия по винопроизводството към сената! а опозицията пак ли от курнелия се е направлявала?

защо го задържате? ми тоя индивид е благодетел на България! ако всеки ромскициганин убие по един ромскициганин, то хем ще свършат нашата работа, хем ще спасят България!

За съжаление и българите вървят уверено по този път. Убиването на хора на пешеходни пътеки, шофирайки в насрещното и минавайки на червено, по-човешко ли е?

Като казваме, че са животни цензурирате, а се оказа истина. При лъвовете е нормално новия самец да умъртви малките на предишният мъжкар за продължаване на неговата си генетична линия. Същински цигански прайд!

Гадните мангали,от тях всичко може да се очаква,те са животни,така,че не се учудвам

дираджии смотани,вие има ли ли сте деца....как се убива едногодишно бебе...за това казах присъдата и ме затрихте.

Кво искате ей!!!башътата е невинен!!!

Съвсем нормално в животинския свят! Завладелите прайда нови мъжкари,избиват завареното поколение на предшественика,за да се разгонни женската и да...слагат...слагат... Животински инстикти... Не хора...

Е да, но такива са ни клали и "таковали" пет века, и са ни променили генетично.

Няколко петилетки.

тези субекти не подлежат на интеграция

Десо,защо си качила тая циганска история...дори не е новина, най_обикновенна традиция сред тях... Да не си и ти от там?А?

При индийците нещата стават по друг начин, не като при белите.

За мен българското законодателство е пълна загадка. Осемнадесет години за изхвърлено в тоалетната бебе и условни или смешни присъди за убийство на пътя. Вярно е, че убийците на пътя не планират предварително, но действията им се ръководят от разума им и са напълно осъзнати.

Интеграцията на бай мангал в пълния й блясък!!!!!!