Борисов: С Ангела Меркел се прегърнахме и й дадох кураж

С Ангела Меркел се прегърнахме да й дам кураж. Изключително важно е Германия да има правителство, защото докато тя е блокирана, нищо не върви.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С Ангела Меркел се прегърнахме и й дадох кураж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези гушнатите и двамата са пътници, но още не го осъзнават, или не искат да осъзнаят своята некадърност.

Ще дойде и нашият ред да се прегръщаме. Откога го чакаме...

хераковеца, тя на 15, крийте, крийте и вашият ред ще дойде

:((((Явно Европа и Меркел са мног зле,щом очакват прегръдка и съвет от Батко:))))

ИЗТЕЧЕ СКАНДАЛЕН ЗАПИС! ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА: БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ! БЯХ БРЕМЕННА ОТ НЕГО, ИЗКОРМИХА МЕ В ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ НА 6 ТИЯ МЕСЕЦ, ПОДЛОЖИ МЕ НА ТОРМОЗ!

от де го излислихте туй ве , дал и кур ... ж , за кво и е .....

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

надявах се, че ако танте меркел се махне, най-накрая борисов ще изгуби подкрепата отвън. ако шефа се махне и той ще се махне. уви :(

Тва не е ли сексуално посегателство? Не издържал на сексапила и красотата й и ето... Според мен трябва да го подведат под отговорност, най-малкото да има ограничителна заповед да не я приближава на повече от 1000 км, хем и ние няма да треперим какво ще говори.

Айде бе, само се прегърнахте....а после...а после!

Е тази, която прегръща на снимката не е Меркел, а Могерини.

Ако беше дал освен куража и друго започващо с к.. ,е тогава баба Меркел можеше и една баница да ти спретне!

Боко" ще е на власт докато му омръзне да го избират" ....казал Георги Марков. Да , ама не . Няма да му омръзне.

Кой Георги Марков,онзи съдята ли ,онзи дето бил захранен на центъра в София със сребърна лъжичка и учил право в Унгария по комунистическо време,ако е той аз със него съм и служил-същият си беше и като войник,за войник не ставаше,за наряд беше стриктен каквото кажат командирите изпълняваше точно и акуратно,даже се караше и на нас,че може да го издъним

Тука всички шпрехен зи дойч. Това ли и каза ББ? Оле, мале.

1

Bижте ся дебили, не забравяйте, че Tри папи, са ми гладили по главата??;))

Ние ги фащаме, а те ги пускат ...:))

Няма ли кой да записва "бисерите" на Царя-слънце? Какви цАлувки, какъв кураж бе, Борисов. Корабът на ЕС е заседнал в плитки води, а вие се забавлявате, хилите като дебили и плюскате като за последно. И Меркел кат' теб не иска да пусне кокала. Да беше и припомнил как ТЯ самата стана канцлер: в същата патова ситуация през 2005г., Шрьодер се отказа от поста в нейна полза.

все пак това прегръщане ще се капитализира във полза на българската индустрия и промишленост, и все повече щастливи българи заминаващи да работят и живеят във чиста уредена германия щaстливи ,че сa се отървали от зависимостта на българското бизнес статукво на нашите другари!

И с кака Тереза ли ще се прегръщаш? Малий, голямо прегръщане пада, браво, а целувките са предимно с мъжете от ЕС, нали?

Кака Корнелия да не по-зле, защо не се прегърнеш и с нея, по примера на Ангела? Простотии......

немските полтици да не са мекушави ,а да посочат със пръст наи сетне-вие имате проблеми със организираната престъпност от високите етажи на властта,но може би това статукво е от полза на германците,като отвращава и принуждава милиони българи да живеят и работят за германия,или така нареченото свободно движение на работната ръка от мафиотски държави към по цивилизовани и икономически развити народи от западна европа!

Откраднатото трябва да се защитава с мазнене.

Нула процента интелект. Сънува още газови тръби. Започнал е да си вярва на лъжите. Все едно баламосва някоя ученичка.

Дано да се доредим и всички българи, да ни бъде вдъхнат кураж.

Едната тиква се прегърнала и дала кураж на другата тиква!

Тоя пожарникар започва да се взема насериозно..това е зле.

махни си наколенките че срамиш всички БЪЛГАРИ,за какво и даваш кураж бе ,да довърши ислямизацията ли,ако знаеш само колко си противен,др,борисоооф

от всичке де ги гушка бате -алиев наи му се зарадва ,маи ще стане работата

краи с тази вещица боко до дърво като него ако се докосне дървото ще изсъхне докосна бг народа народа остана наи бедният в европа целува се с турция турция се гови да отиде в прегръдките на путин сега прегръща тази вещица и тя ще загуби това паразитно управление хитлер се опита да унищожи европа тази ще я довърши

Простотията ходи по простаците!

"Политик" означава "паразит". Хобито на политика е да смуче. Като резултат от процеса на дългогодишно смучене задните части на многоуважаемата госпожа Меркел все повече заприличват на съответните части на нашия любим премиер . Поздрави на всички паразити и техните гостоприемници!

путьо паразитиранай дълго

..Борисов се излага, това е мутренският стил. Т.Живков си беше мераклия, но не си позвобяваше такива волности. Някак си не върви!

Ако си отиде от власта Меркел,благодетелката на Борисов и той след нея ще падне от власт и затова толкова много го е страх и толкова много й се мазни .

Дай , Боже.

големи прегръдки голема работа - ще умра от смех

Международник, та дрънка ... Е, че дрънка - дрънка ...

Прав е Донди

съюзът ни с германия ни донесе загубата на 2 абсурдни,и абсолютно ненужни ни войни,и 2 тежки национални катастрофи.в сегашният съюз какво очакваме.да цъфнем и вържемявно не сме учили история Българска

И СА ИЗКОПАЛИ ВСИЧКИ ХРОМОВИ РУДИ В КЪРДЖАЛИЙСКО ПО ВРЕМЕ НА ФАШИЗМА ... ХРОМА - ЯКА СТОМАНА :))

КАК НЯМА МЕРКЕЛ ДА ОБИЧА БОЙКО ???? ... ТА ТОЙ ХРАНИ НЕЙНИТЕ ХЕФОВЕ И РАЙХА:)) .. С обем на продажбите около 2559 млн. лв. през 2008 година ГЕРМАНСКАТА Аурубис България е 5-та по този показател българска компания ... ДЕМЕК ВСЯКА ГОДИНА НАД 1 МИЛИАРД ЕВРО СЕ ИЗНАСЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ ФАШИСТИТЕ ЗА ДА ХРАНЯТ ПЕНСИОНЕРИ ФАШИСТИ :))

Браво Бойче.. сладурчи

Изглежда Боко много обича да прегръща травестити.

МАЛЕ..Е..Е, БОКА, АКО СЕ ЖЕРТВАШ И ПО-НАТАТЪК, СЛЕД ПРЕГРЪДКТА...НОВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСТРОЙШ...ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ СА В КЪРПА ВЪРЗАНИ НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ОНЯ, С МУСТАЧКИТЕ /ХИТЛЕР,ДЕ/! ТОЙ ЩО НАРОД ИЗТРЕПА, А, ТО, РАБОТАТА БИЛА ПРОСТА-... С НЕЖНО, НО МЪЖКО, ПРИТИСКАНЕ ЗА ПОТРЪПВАНЕ..ЕЙ, БОКА, ДА ЗНАЕШ, ОНЯ, УЖ ЦАР, УЖ ОТ КОБУРГИТЕ, НО НИЩО НЕ СВЪРШИ, САМО СЕ НАКИСНА В РЕЗИЛА! Е, ЕДНА ЮЖНА ДОБРУДЖА ВЪРНА, АМА НЕ Е КАКВОТО ЗАСЛУЖАВАХМЕ... ИДЕ МИ И ПОРЕДНАТА МИСЛА, ЧЕ И МАГЕРИНКАТА ПОТРЪПВА... ХА ДАНО НИ ОБЯВИ ЗА ИЗТОЧНАТА СТОЛИЦА НА ЕС! АБЕ, ДРУГО СИ Е МЪЖКАР-БАЛКАНЕЦ ДА СЕ НАМЪРДА СРЕД ПАРФЮМИТЕ - МЪЖКИ, ЖЕНСКИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ХАЙРЛИЯ ДА ТИ Е, БОКА! СПАСИТЕЛЬО, НАШ! - диалектен изговор. - "македонски" диалект.

боико е тъп дебел надут балон и се мисли за Aлен Делон

А кога ще те прегърне оная с косата? Тоя съвсем е изтрещял.

ГЕРМАНЦИТЕ ОТ АРУБИС АГ ДЕТО КРАДАТ ЦВЕТНИ МЕДАЛИ ЗА ПО 1 МИЛИАРД ЕВРО ОТ БЪЛГАРИЯ СА ОСИГУРИЛИ СЪДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА В НЕМСКИ БАНКИ ... СЪС ЗНАНИЕТО НА МЕРКЕЛ :))

1 МИЛИАРД ЕВРО НА ГОДИНА !!!! .... ПОНЕ 20 ГОДИНИ - 20 МИЛИАРДА ЕВРО СА ОТКРАДНАЛИ ФАШЯГИТЕ И ХРАНЯТ С ТЯХ ФАШИСТКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ :))

ами то немският език е сложен като за борисов,но по важни са парите от еврофондовете все пак и подкрепата и спокоиствито на българското блато!