11 деца отвлечени през 2017 г., убитите - 25

25 деца са били умишлено убити в страната през първите 9 месеца на тази година. За същия период 11 деца са били отвлечени.

Обратно в новината

Коментари - 11 деца отвлечени през 2017 г., убитите - 25 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много често срещтано явление е това дори и в германия - посегателство (убиjство) на деца...абе тези хора побъркани ли са? имаше случаj маjка убила и 3-те си деца и отишла да си пазарува...

който каквото може да прави да не се случват такива неща!!!!

Гледайте ТВ каналите Crime & Investigation, IDxtra !

Как се повлиява това нещо от толерантността към инвазията на исляма и от делегирането на интегрантски привилегии на определени групи българи?

Това е ужасно.

Имам две деца, а вече съм и баба. Такива статистики ме ужасяват, защото винаги съм обожавала децата и ги считам за най-голямоно съкровище за всеки човек. Дори за непознато дете бих се погрижила, за да е в безопасност. Чудя се на родители, които сякаш не разбират в какви времена живеем и оставят децата си без надзор. За посегателство над малко, безпомощно дете наказанието трябва да е най-голямо и безмилостно.

но ако следите немската преса...Редовно се съобщава за изчезнали, малтретирани, убити деца...Не съм отваряла полицейската им статистика, но от това,което излиза по медиите-там положението е много страшно...Искам да кажа, че за този вид престъпления патентът не е български...Тепърва техните модели ще се възприемат и тук...И понеже няма кой, БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА!

В някои случаи деца убиват деца. Ще ги убием ли с камъни, наистина? Други от случаите са на новородени, удушени от майките им. Пък и не си мислете, че само в България се случва. А за изрода Чърчил не ми говорете. Обяснил му е вече Господ нещата на него.

С оглед на това, че чат пат следя новините бих искал да задам следния тъп и политНЕкоректен въпрос - колко от тези 25 деца са българчета?

Задавайте само политкоректни въпроси!

няма никакво значение,деца са и трябва да им се помага!!!

помните ли, че едно от отвлечените деца, не тази година, беше дъщерята на Брендо. Хайде, да не бързате с грешните изводи.

Детето Мади, което изчезна в Португалия докато британците- родителите вечерят в близкият ресторант, вече 10 год. се търси по целият свят. Във всяка една държава, милиони се похарчиха, заподозряни се издириха , но без резултат. Търсенето продължава. България не е държава толерираща собствените си граждани. Сънародници живеещи в БГ, търсете си правата : относно защита и обида на дете, относно ми нимални доходи, относно домашен терор, дискриминация, човешки права,социални доходи , интересувайте се за вашите права полагащи ви се като граждани на държава в Европейската Общност.

За посегателство над дете - екзекуция на извършителя и съучастника(съучастниците)!!!!!!!!!!!! За смърт на дете - екзекуция на извършителя и съучастника(съучастниците)!!!!!!!!!!!!...по особено жесток начин!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прокурор еди коя си казала нещо си ... Да я светнем госпожата, че тя има вина също, а не носи отговорност. Бездействието с цел лична облага е често практикувано в техните среди. Корупцията изяжда желанието за живот у хората, и мотивира силно престъпниците, че могат да направят поредното престъпление и да си платят. Обществото е болно и прокуратурата има пръст в това!

И като има 11 случая на отвлечени деца защо не съобщите и обстоятелствата по отвличанията?! Защото не е нужно да предпазите и други родители?

Тази статистика, така казана не става ясно дали включва отвличанията, при раздяла на родителите.

Патент на Демократизма е трафика на хора. БГ с най-голяма смъртност в света. Гарантирано от ФАЩ и ОПГ ГРОБ.

Посягат на деца -няма наказание достатъчно адекватно. Все пак обаче могат да се приложат доста. И нямаме нужда само от сини стаи. А и от черни такива. Където уродите навредили на дете по какъвто и да била начин биват "разпитвани" Иначе няма никакъв смисъл от сините стаи.

Странно как това не фигурира никога в новините ви, за сметка на това редовно четем за трима, които се сбили пред германска дискотека или за негър, застрелял в САЩ на улицата съсед от ревност. Просто вече не ви отварям новините, защото пишете абсолютни глупости ей така колкото да не заспите. И, така и така като отворихте темата с отвлечени и убити деца - колко от тези случаи са разследвани и разнищени?!

Току що отварям на топ новини и чета: "400 овце пострадаха ....) и над нея тази за децата....Просто - без думи.

ги съобщават. Забравихте ли 11-годишното момиче в Бургас. Друг е въпросът дали ги разследват, а трети - дали ги разнищват и дали истинските убийци се наказват.

за убийството на дете трябва да върнем смъртното наказание. а ЕК, ОССЕ, Амнести и БХК да го духат

Усвояването на средства продължава. Престъпниците възпитават жертвите си.

Няма нищо по-лошо от убито дете. :(

Видя се, че след 25 години управление от нереформираните служби в страната беззаконята са огромни и т.н. няма да изреждам. Знаем си. Спасението е да започнем така да възпитаваме децата си, че те да вдигнат на кръка държавата. Възпитанието трябва да е в дух на християнските ценности, защото мутраджийските не работят и в дух на стремеж към знание и доброта. Само така можем да изгоним тези, които и съсипаха живота и децата ни. Отглеждайте умни и добри деца, ако искате да я има България!

крака, извинявайте. Пиша от телефон.

Колелото се превъртя и ценностите вече са родители. Изоставените на самоотглеждане деца ще научат своите на това, което знаят - пари, телефон, кола, чалга...

голямо значение на какво ще научим нашите, а на какво са научени сър Гей, Свинетка и мамин дебелян.

Аз

Българинът оскоте... Thanks, Obama...

Обамата ти бил виновен ??? Ако беше поне малко грамотен щеше да знаеш, че българинът винаги си е бил един същ. Запознай се с битовата престъпност по соц време, та да видиш що е било, хем тогава роднина, милиционер, роднина, милиционер,..., ограничено движение, софийско, пловдивско,... и други жителства, стабилна адресна регистрация,...

Аз

Това, за Обама, е мем, бе, ръп... Идиом, клише... Както щеш, тъй го наричай. И на самия Обама му беше кеф да го слуша. За домашно - да изгуглиш тия думички и да ги разшифроваш.

Колко от престъпниците са осъдени?

на тази територия не може да има съд !

И тази новина се появява на фона на дебатите в НС за демографската катастрофа. Съпругът на моя позната замина на работа в скандинавски държава. Взе сина им - 14-годишен, но се наложи тя да остане заради проблеми с работата си. В онази страна веднага предупредили бащата, че ще отнемат детето, ако майката не е там. Немислимо да стане у нас! Като знам в какви семейства растат някои деца тук и никой не се интересува от съдбата им, докато не се случи нещастие, настръхвам.

Страната Норвегия ли е? не ги превъзнасяйте много тия скандинавци. Стандартът им може да е висок, но не са много у ред. Ами ако двамата родители бяха разведени? Не може ли и самотен родител да отглежда детето си? Ами ако овдовее какво, ще му отнемат детето? Извратена работа. При това той е и чужденец, как така ще отнемат деца, които дори не са техни граждани? И чакай да позная, сигурно са щели да го дадат за отглеждане в хомосексуална двойка. Не бързайте да плюете по нашите, тук не всичко е супер, но и там не са съвършени. Там деца се отнемат по абсурдни поводи и се дават на хомосексуални двойки, това не е шега. И е немислимо да стане тука.

Напълно си прав, у нас все още има нещо човешко дори в институциите. В Норвегия е така, в Холандия им политическа партия на педофилите и секс предаване за деца (който не вярва да потърси в интернет). В някои кантони на Швейцария им сексуално обучение в детските градини, в Германия също. Рогатия и почитателите му завземат вече най немислимите висоти на перверзия - социална и сексуална

Всяко число над 0 в тази статистика е твърде и прекалено много :(