Марешки: Оставка на Иво Христов, а не на Главчев

За нас темата в момента е Иво Христов, а не Димитър Главчев, заяви пред журналисти в парламента лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Оставка на Иво Христов, а не на Главчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аптекарски плъх Марешки Христое е с изтървана реплика.Малко е пообъркал с процентите Докато Главчев методично мачка и унижава опозицията.Иска да им запушу устите.Парламентарна диктатура е установил.

Ами той нали скоро искаше оставката на Главчев и не стигнаха няколко гласа, за да го свалят. Сега на колко е оценил отказа си да подкрепи оставката??? И какъв е той, че да иска оставката на Иво Христов? Да не го е избирал той?! А и исторически погледнато, всички по-будни, образовани и интелигентни хора са проявявали нетърпимост към овчедушието на нашия народ. Но такива хора са заплаха за управляващите и всячески се мъчат да ги смачкат. Хора, събудете се!

Че кой иска оставка?Лъжовна да си открие комунистически театър и да разиграва представления на нейните дебили!Искането за оставка е несериозно ,особено от нарушител на реда и то умишлено!

Липсата на информация води до неправилни изводи и съждения. Точно Марешки искаше оставката на Главчев преди 1-2 месеца. Направи си справка и ще разбереш и какъв беше повода.

Марешки, Цацаров те държи за топките. Но колкото и да се натягаш на гейберастите, ще те използват и изхвърлят от бордея.

Виж Марешки е абсолютно прав,независимо дали има или няма дела!Рублажийка Курна разиграва сценки,провокира,лъже,нарушава реда и после иска оставки за да продължи театрото!Това е губене на парламентарно време,никой не ги е избрал да гледаме една простакеса да прелива от пусто в празно!А Иво Дебила и неговата Червена армия е толкова голямо падение , просто не може да има облик на депутат!

Ама ти наистина ли го мислиш това???!!!

НЕ Е ЛИ СЛЕДСТВЕН?! АЙДЕ МАЛКО ПО-ТАКА...СМИРЕНО,ДОКАТО И ТЕБ ТЕ ОПРАВДАЯТ,ДЕ !!!

Няма да го оправдаят, защото антибългарската диктатура на ГРОБ вече се крепи само на него.

Свободата на мнението не може да бъде регистрирана, прошнурована и прономерована, което е голямата болка в този свят, макар Гугъл да ме оборва ежедневно.

Дали си ги слушал? Едва ли!

ако се съди по тоя, то деблите са не само повече от 80%, но доста в НС са (дебил)^2, може някои да достигат и по-висок ранг "на куб" :)

Марешки не е " дебил" виж му бизнеса и помисли!Докато Иво Христов с неговата " социология на правото "останала като дисциплина от комунизма се е наместил се да си живурка в ненужна никиму сфера!Но същия претендирайки за " академичен" елит да изтърси такава безскрупулна лъжа за българските евреи в унисон с говорителката и да покаже колко ниско може да падне един рублажия ,вече е катаклизъм ,показва колко са вързани в кремълска примка срещу БГ!

а по какво е професор този Иво Христов?

Ако беше повече чел и учил щеше да знаеш

А да,че кой я брои ивовата дебилска дисциплина социология на правото?Ала- бала,на никой юрист не му е нужн,а само тук остана от другите бивши соц!

По дебилизъм!То си му е изписано на суратя! Я...настоящий дебил Путина!

А по темата за контрабандните горива и лекарства. Имали някакво мнение за нея.

Оставка на руската подлога Марешки и осъдителна присъда за рекет на аптеки и средна телесна повреда на общински съветник!

Марешки, чуй какво ша ти кажа. Никаква оставка на никой до сега. Молбата ми е ,когато г.жа Нинова влиза в парламента всички център-дясно да ставате на крака за посрещане. Ясен ли съм, да не наказвам

Марешки, тази сутрин твоят коалиционен партньор Зоро, каза че 30% от горивата са контрабанда, ама ти "нямаш" нищо общо, нали?А Иво Христов уцели десятката с изказването си за дебилите. Това че към момента са 80% не е проблем. След време, гласувалите доброволно за теб, например, ще се "излекуват". Други ще се отърват от друг вид придобита дебилност. И неминуемо ще дойде денят, когато държавата ще започнат да я управляват нормално почтенни и квалифицирани хора, а не малограмотни мутри. Затова, стягай още от сега куфарите за Южна Африка, че тогава ще бъде късно.

обиждат народа, парламента, най-голямата партия, премиера, председателя на Парламента, е че то не остана кой повече да обижда БСП! Какво им става на тия хора, това е неадекватно поведение?

бкп-то не само парламента, ами и земното кълбо да напуснат, завинаги!!!

Дебилите винаги остават ???

Г-н Марешки, това, че Христов казва истини, не е зле. Зле е, че е занижил процента от 95 на 80, и че го е казал публично. А др. Главчев е простичък човечец и от него не можем да изискваме много. Сами се уверявате, че той не може да командва и един нищо и никакъв си парламент. Така че, премислете това си изказване.

ти си от тези 95%, ма :)

Марешки, за теб знаем, че си варненска мутра и подлога на баш мутрата, Борисов!!!

Иво Христов е ЧОВЕК, а тези, които го съдят - влечуги.Жалко че хора като Христов са малко и това е голям проблем.Сивотата е много креслива и пробивна, но нищао не дават за народа.

Тези които го съдят не са гледали целият запис, чули са по новините в тв и коментират, възмущават се и доказват, колко е прав Христов, като дава това за пример.

власт винаги си купуват и гласове и цели партии. То не беше Янето, след това Бареков, сега Магарешки. Те това е демокрация би възкликнал бай ти Ганьо.

Това е лицето от снимката.

на този да му стъпиш на очите ще се хлъзнеш - е това е дебил

Забрави обръщението папагали за съотборниците си, защото повтаряте едни същи глупости без да четете тези на опонентите.

Магаре,гласувах за теб ,но ти се оказа поредния измекяр като Воленчо,Оня с пришката и ред подобни мишоци.С нищо няма да останете в историята.Боклука си е боклук винаги.

Каквото и да правиш, долнопробни негоднико, на нивото на Иво Христов НИКОГА не ще се вдигнеш !! А, че си от тези 80% дебили е повече от ясно !!

Личи си какъв долен проруски дебил си , "умнико".

Ти си от групата на супер дебилите.

Тоя смешник не разбра ли, че всички схванаха, че е послушно куче на каищка. От едната страна тоягата / няколко висящи дела, проверки, обвинения, съсипване на бизнеса/, а от другата е кокала /лапането от парламента, непречене на бизнеса му, стопиране на делата и т.н./. Така че кога му кажат, ще лае, кога му кажат ще трайка, а ако трябва и други номера ще прави. ДА не ни се прави на независим и някаква алтернатива, защото е пореднат дирижирана кукла.

Е, вече поне е ясно и очевадно, че на Магарешки му пращят орехчетата от желязната герберска хватка... Сивият кардинал Цвъки, явно пак добре си е свършил работата и закова, иначе гоУемия "бунтар" бай Веско принуждавайки го да припява с тънко гласче... Абе, така е, всеки си намира майстора!! :-D

Марешки е патерица на ГЕРБ. Очевадно е.

И този се хвана за шлифера на светиня Му.

БРАВО г-Н МАРЕШКИ, ИЗДИГНА МИ СЕ В ОЧИТЕ, А МОЖЕ БИ И В ОЧИТЕ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!!!

По-точно в очите на 80%х от гражданите на РБ!

То т'ва издигане в очите на простите си е направо "решителна крачка напред, от ръба на пропастта"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Дали този обрат в посоката на надупване на Магарешки се дължи на новината, че някой продава контрабанден бензин с водоноски? И изведнъж магарето започна за защитава Дебелия, когото плюеше доскоро.

Те и едни други така обещаваха, че никога няма да се коалират с ОПГ"герб", и че ще се борят за изхвърлянето им от управлението...!!! Но първо едните (т.н. реформатори), а после и другите (т.н. патриоти) се съешиха и в заедност започнаха крадливо и корупционно да "делкат баницата" с тях...!!! Първите (разформаторите) безславно и завинаги изпаднаха от борда...!!! Вторите (патриотарите) и те са вече пътници...!!! На ред са третите (магарешките)...!!! Дааа...!!!

Тоя му хванаха каналите с контрабанден бензин и сега Боко го рекетира отвсякъде. А бе, магарешки, премиерът обвинява парламента, че е пълен с наркотрафиканти и купувачи на избори, това не е важно за теб? Или ти си един от наркотрафикантите и сега те рекетират.

Еййй, усети се Веско и хвана "правилния път":) Е, хващането на правилния път подозираме, че е резултат от едно друго "хващане" с последващо постискване, ама карай - важното е, че си разчел правилно знаците...;)

Ветропоказател.

Марешки много сериозно ли мислиш,че ставаш за нещо!?Скоро ще ти цъфнат магарийте и на теб.

100 % -ова политическа шафрантия е този новоизлюпен политик. От такъв винаги можеш да очакваш да врътне гъза в неизвестна посока.Видите ли го на улицата, минете на отсрещния тротоар,DANGER!

Този е най Мазната и миризлива Пут.а досега във Парламента,Мазна и Миризлива,сега се мазни на Бойко и си вика,след като изгорят Патриотите като Патерица на Бойко,идва неговият ред,както досега по ред на номерата които са изгаряли във играта със Бойко за управление във Властта,но на следващи избори,Магерешки ще види дебелият на Магарето на изборите,когато народа ко накаже за лъжите му,както Перхидролният Юда.

Шило

Марешки обърна за пореден път палачинката! Веско, Веско, не разбра ли, че за теб далавера няма?

E ми Марешки е прав човека, ако има типичен представител на дебилността то той си е мярка еталон. В качеството си такъв, може да се прави на обиден, но няма как да се променят нещата. Да си трайка и да целува ръка на ББ, че а е сбъркал, Цацата изведнъж ще прогледне и ще го изпратят на заслужен курорт - може и във Варненския да е удобно на рускинята за свиждане.

Има ли още неразбрали дебили, че магарешки е ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА?!

Ето този е един от най големите контрабандисти на лекарства и горива,пълна проверка на НАП за 10г назад!!! от утре всички аптеки да бъдат проверени от НАП,за укриване на данъци,и не издаване на касови бележки!!!За тази цел може и народа сам да си помогне,аз само да ви подскажа как,отивате във някоя аптека на Магарешки със шпионска камера,заснемате всико което се случва вътре,било то дали не ви издали касова бележка,или дали ви дали лекарства без рецепта от лекаря,защото го правят доста често това,и ако има изненада директно записите във НАП и КЗП.този палячо Михнева го изтипоса по бели гащи как лъже със горивата,а още не е във затвора Магарешки. От утре МарешкиГейт

Марешки що така се е засегнал от думите на Иво Христов? Аз изобщо не се засегнах, защото знам, че съм от 20-те%. Предлагам всеки да реши към коя група се самоопределя. Тогава ще стане ясно кои се обиждат и кои - не.

А бе мекотелото Марешки ще си трае, че е затънал яко в л..та и ако не лиже ще търка наровете в затвора.

А човека нарекъл ни "лош материал" ще му поискаш ли оставката или ще му целуваш ..........?!? Човека е прав!-И.Христов-само дето цифрата му е неправилна!По-голяма е!

т'ва нискочелото от'де изкочи?

Такова грозно изказване по адрес на българите и ДПС - ДОСТ не са казвали, а те не са 100 % българи, а Христов е 100 % БЕСЕПАР!

Те нищо не казват, но онова, което мислят, едва ли е по-добро от думите на проф. Христов.