Борисов прати министър и ”Емко” да се договарят в ”Кинтекс”

Още утре да се реализира работна среща в държавната „Кинтекс“, чийто принципал е МИ и да се изяснят всички казуси около "Емко".

Обратно в новината

Коментари - Борисов прати министър и ”Емко” да се договарят в ”Кинтекс” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мене историята с "Борисов 1" от август-септември 2012 година, се повтаря. Всичко което сега написвам за "ръководството" на държавата, се блокирВа. Но нейсе, ВидЕНов ден, е все по-близо и близо. Минаха цели 5 години и ФАРСЪТ Е НАЛИЦЕ при "Борисов 3", за поставяне на минуси и триене..

Росии! Хората се раждат с недостатъци и придобиват такива. Твоите явно са вродени.Само ти ли още не осъзнаваш как ГЕРБ печелят избори? Възрастните хора в малките населени места скрито разказват как местните структури на ГЕРБ им извиват ръцете и ги заплашват ,ако не гласуват за тях.Хората са наплашени и измъчени.Не зная в кое измерение живееш,но не е лошо да влезеш в действителността. Много жалко изглеждат твоите коментари.

Където има лайняна каша може да видите ТЪПЛЬОЦКАВИЯ ДА СЕ лендзи НАСРЕЩА Ви

Смешна държава управляема от смешни политици, влизащи в смешни взаимоотношения с смешни бизнесмени. И какво се разбра от тази смешна драма ?

Борисов ела на село че неможем да се разберем със съседа !!!!!!!!!

loyola

Полицията спокойно ще прегази и 1000 и 1500 протестиращи. Многократно ги превъзхожда в брой и подготовка.

Подчерка на Банкяската Мутра. Лично сме го изпитвали на гръб! Праща мутри да заплашва печелившки предприятия и ако не му дадеш, ти урежда проблем с държавата! Боклук и простак който даже не знае и как да си поиска!

Ето го бе! Най-справедливият, най-отвореният! След като мълча, като женски полов орган колкото трябва, за да може мръсните частници да не участват в търговете, сега излиза и се прави на БОГ! Леле мръсен, долен сикаджия!

и така ще има и за братко и за батко

Sm3hurk0

Гошо и Тошо се събрали и отишли У Пешо да разделят едни пари по заръка на Борко !

снимката на боко тъпото сама говори. мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла следва да разпореди на придворния шивач, щото да му измайстори панталон, с който да може дя играе джобен билярд, но дори и седнал. и, медиите, днес още не сте ни информирали кога приматът от банкя се е изходил, какво е изтропал, както и обедните му мъдрости. нали сте за свобода на словото и ненамеса в творческата в и дейност. прост народ, крадливи властимащи, слаба държавност, африкански стандарт. и да не забравите за рапона пак да гласувате. човекът вече е академик по това да ви краде и ебе ката ден. приятен ден.

Ба голям хитрец и интригант си ,бе?Ма много ги разбираш тез работи,сякаш вчера си ял и пил с Гебрев.Ама май има нещо което куца някъде там над шията ти.

О! Не съм сигурна - никак даже, че този министър ще бъде хвърлен на кучетата така лесно;)) Помисли - той забърка цялата каша, хората скандираха и му искаха оставката дни наред, Баце се намеси.... и ги прати да се договарят пак с него;))

типичен пример за работа с бушони. но целта е друга да има и за братко и за батко

крадлив "бизнесмен".До сега крадеше държавата и трупаше пачки,врътнаха ти малко кранчето и ревна до небесата,че и заплашва с протести и отправя ултиматуми.Този трябва съвсем да го разкарат от бизнеса с оръжия.За това и трябваше лустрация на червените гниди.Когато държавата иска да въведе някъде ред,честните червени бизнесмени и мутрите,контролирани от задкулисието скачат като ощипани девственици.Тъй ще бъде ако се намери някой със здрави гащи политик,да настъпи и Ковачки.Вижте какво става с Валери Симеонов след като настъпа Домусчиев.

По информацията която е казана по медиите излиза, че от България страна по договора с Индия е Кинтекс. Нормално е след като с ЕМКО възниква риск да се провали сделката, то Кинтекс да потърсят друг доставчик. И затова въпроса Контекс / ЕМКО / ВМЗ не е нито за министър Караниколов нито за премиера Борисов. Има си клаузи по договора, подсъдност, арбитраж и т.н. Въпроса вече не е политически и г-н Гебрев да си го решава по търговския закон, ЗЗД и т.н.

Не е точно така. Защо недоволстват тогава за отнетия лиценз за външноикономическа дейност? Това е пак някакъв български феномен: хем страна по договор е Кинтекс, хем Емко фигурира в него. Да оставим това че очевидно Емко не считат че лицензът им е спрян основателно защото си работят по този незаконен начин от край време и защо точно сега видите ли ни спирате лиценза... защо въобще приватизираха оръжейният бизнес половинчато?! Или го приватизираш на 100% или никак и точка . Щом като има и държавни и частни предприятия, оставете частните да си търсят клиенти и да си се оправят без държавата да гарантира за тях по какъвто и да било начин. Те нали това искат...за периода без лиценз ще важи продукцията на ВМЗ. От момента на връщане на лиценза да си продължават те без държавата. Това е.

Христов, не си прав! Емко са си изпълнили поръчката и са я доставили на Кинтекс, които пък са я приели. Защо поръчката не заминава по предназначение? Защо се дава за повторно изпълнение на ВМЗ? Кинтекс е държавна фирма, ВМЗ са държавна фирма, органите по лиценза са държавни, колко му е да прецакат мръсния частник? А там търгове, равнопоставеност на собствеността, морал, лоялност и търговски практики, майната им. Ние в СИК така действаме!

Правиш ли разлика между производител (какъвто е ЕМКО) и търговски посредник (какъвто е КИНТЕКС)? Кинтекс не произвежда - той е държавния търговски посредник в търговията с оръжие и подобна продукция. И за търговските си услуги прибира доста приличен процент - 25 %. От конкретната сделка - за 140 милиона - сам сметни колко прибира държавата чрез КИнтекс, ей така - от въздуха;)

КИНТЕКС БИЛА ОЩЕ ДЪРЖАВНА !? ЗНАЧИ ПРОПУСКЪТ ЩЕ БЪДЕ ПОПРАВЕН В СКОРО ВРЕМЕ !

Роси как ти е фамилията мила, че се съмнявам в едно лице в развод?

Няма нищо общо, не се мъчи уважаеми, много си далече от истината!

Значи все пак мачле е играл или се е чесъл по ... , че не отишъл на КСНС.

Виждам, че някои тук виждат миражи....я вижте кой спечели изборите вчера в ТРЪН, ВЪЛЧЕ ПОЛЕ и т.н. .....

общини.

Големите и стратегическите вече са техни. БСП няма областен град. Само ДПС си е традиционно силно в регионите им. Затова е този зор на Йончева и другарите.

навреме на КСНС при Редев,и без това не е свършил нищо...само е прехвърлил топката.

Този Гебрев е говорител на Цветан Василев, който скапа КТБ.....така че, имайте това предвид, хора, когато протестирате.

Много ми е мъчно за Ковачки и Гебрев.. Така да ги тъпче държавата! До вчера им подаряваше предприятия, осигуряваше им поръчки, пък днес им вика - оправяйте се сами! Няма повече да точите Кинтекс и НЕК! Герберски репресии над почтени, работливи и комбинативни социални работодатели!

ГЕРБ си ОТИВА, от преяждане със "СУДЖУК" ... ?!

Видях на изборите вчера как си тръгнаха.. 7:0 Ама Йончева, Кутев и Нинова не са като онзи прост герберин, дето си подаде оставката. Ще стоят до край.

Викаш, добрата ни държава и мъдрият ни Вожд са решили, че като пратят НАП и полицията в ЕМКО да им изземат акциите, ще осигурят на "бедните, нуждаещите се и страдащи" бг граждани парици - за пенЦии, за социЯлни и т.н. Като адмирирам усилията на Първите ни Партийни и Държавни ръководители, не мога да не си задам въпроса: защо, аджеба, с лека ръка подариха държавния дял в БТК, защо го подариха в ЕРП-та, защо и Пловдивския панаир пак бяха готови да го харижат... Губи ми се логиката - защо за прасета може, а за кучета и котки - не може?!;)

Викате, да не посягат на олигарсите, че ще страдат милите им работници? Опашката за наденица, на която се сбиха миньорските жени помните ли я? Това е грижата на Емковци и Ковачки за работниците си. Бихте ли ми напомнили на каква цена "подариха" държавния дял?