Обща стачка срещу полицейското насилие в Каталуния

Обща стачка срещу полицейското насилие при референдума започва в Каталуния.

Обратно в новината

Коментари - Обща стачка срещу полицейското насилие в Каталуния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е така ги принуждават да залагат бомби и убиват.

На водачите на отцепниците това целяха, да радикализират населението, беше им напълно ясно , че незаконен реферерендум няма как да доведе до отделяне. Едно, че тези авантюристи подведоха хората, но и ги замесиха в гнусния си план , та някои и се сблъскаха със силите на реда. Пази боже да се подведеш по такива авантюристи и да ги имаш за водачи о да се оставиш да те замесят в тяхните интриги и мръсни планов. За тях остава властта , че и за герой може да ги имат, за теб бой , разпаравии и всички последици от екстремистката им дейност.

Смех, като е по- слаба икономиката са в Испания, като се засили икономиката , правят незаконен референдум и стачка и излизат. Ако искат може да се вържат и с борсата, в края на деня ще правят ежедневен референдум в Испания ли са или се чувстват дискриминирани и се отцепват до следващата борсова сесия. А половината население на областта, която се смята за испанци, ще стоят и ще гледат лудите да се налудуват.

Наоред,катслунци и...УСПЕХ!!!!!

новия франко терорист.

Комунягите бяхте обявили и Бандера, който е лежал в концентрационен лагер за фашист. При вас думите нямат друга стойност освен като средство за пропаганда и лъжи. Който пък попадне под ваша власт, почва да се заразява от липсата на понятие за каквото и да било стоящо зад думите, всеки извършил геноцид може да се нарича спасител , демократа мпже да се нарича фашист, паравата стават тирания, а тиранина защитник на правата и освободител.

БРЦК

Рахой се оака. Можеше елегантно да реши въпроса. Пращайки полицията да бие народа и да краде урните беше малоумно. Сега ще си носи последствията.

По-скоро каталунските отцепници се оакаха , правейки незаконен референдум и замесвайки цялото население в екстремиската си дейност. Няма държава, която да остави, някои незаконно да се отцепи и да погазва конституция и закон, това би било по-скоро признак на липса на държава.Такива движения за отделяне стават легимни при геноцид , като в Косово или Баташкото клане, а каталунците имат всичките права изимислени на земята и се радват на завиден стандарт , спкойствие и благоденствие и някои сериозно ги лъзга , че мога ей така незаконно по приумица на някви авантюристи да цепят унитарна държава.

ЕДИННИ!ВИНАГИ СА МЕ ВПЕЧАТЛЯВАЛИ И ТЕ И ГЪРЦИТЕ,ФРАНСЕТАТА СЪЩО!ОТСТОЯВАТ СИ ПРАВАТ,А НИЕ СМЕ ЕДНИ ЗАСПАЛИ ГАНИ!АМА И СИНДИКАТИ НЯМАМЕ!ОНЗИ КОЗЕЛ,НА ПОДКРЕПА,ВЕЧЕ МУ ЗАБРАВИХ ФИЗИОНОМИЯТА,БЕШЕ ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ,ЗА ДА РАЗБИЕ СИНДИКАЛНАТА ДЕЙНОСТ!

е затова сме на дъноти -прекалено тъпо племе сме..обида та е за хората без съвест.

Уроците от Гражданската война явно не са научени....

Свободата е и скъпо начинание. Еритрея дълго времи се бори за отделяне от Етиопия, включително и с военни действия. Успя. Етиопия от това спечели - осемпроцентов ръст срещу четирипроцентов на Еритрея. Има и обратните примери, разбира се. Дано каталунците са си направили сметката.

ЕС доведе до тук хората да искат а се отцепят от държавите си,за да живеят по-добре защото положението им се влошава. БГ изобщо е извън всякакви стандарти. На каталунците им понижава стандарта,а нас ни убива.

Лъжльо! Борбата на Каталуния за независимост е над триста годишна и няма нищо общо с ЕС. Каталуния е и силно засегната от гражданската война през 30-те години, както и от диктатурата на Франко, когато им е забранено дори да говорят на родния си език. ЕС бил виновен - скапан руски ТРОЛ. Да ти приседнат парите, лъжец!

Ти си лъжльо,точно за пари става дума в момента. Каталуния вкарва най-голям приход в испанската хазна,и хората си представят как парите им ще си останат в Каталуния,а не в Мадрид.

За Ес бедите не свъшват до тук....през този октомври предстои подобен референдум и в Италия, областа Ломбардия! Та там, както каталонците и те искат независимост! Самите евроидиоти добре знаят, създаването на автономни областни държави води до разпадане на Ес ! Сега Ес наистина е в опастност....уж е ОБЕДИНЕН, а вси4ки искат независимост от Ес !

Руски трол. Хората искат независимост от Мадрид и Рим, защото исторически това са били отделни държави и то не отдавна. Не искат да излизат от ЕС!

Абе глупак и как ще стане това? След като се появява нов субект...

Заповядайте всички недоволни от ЕС и САЩ, у нас е най-голямата демокрация! Ще ви приемем с отворени обятия, само да се навиете! За първите желаещи- награда:паметна снимка пред паметника на дедите основатели и том първи на събр. съчинения на дядо, с мой автограф!!

До вчера живееха добре,в мир и разбирателство и нямаше проблеми,днес вече се избиват по улиците и са най големите врагове и то само заради група политици решили да постигнат целите си!!!! Ако тръгнат всички малцинства по света да се делят така,какво ще стане - разпокъсан свят раздиран от войни и жестокости! Как така до вчера живееха мирно и изведнъж побесняха,кой плаща за всичко това?!? Някой цели да раздели света на малки парченца и да насъска всички да се избиват по между си,да се изтрепем,.като кучета,а той в един момент да се яви,като обединител и спасител и да поведе хората към погибел... Не се ли усещате, на къде отиват нещата?!??Бог ви създаде всички да се обичате и да живеете заедно,да си помагате и да градите този свят,а вие правите точно обратното,постоянно рушите този свят,избивате се по между си,мразите се,делите се на всякакви,демек нямате бъдеще...

ти не можеш да забраняваш на хората да се самоопределят, и да си живеят в своята дуржава, само и само ес да остане цял за да лапат пари! войните се създават от ал4ни политици !

Нама политик който да убеди 90% от хората да са на едно мнение. Става въпрос за истинска солидарност в това желание и решение.

НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА ХОРАТА ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ СА ПОЛИТИЦИТЕ.

...видимите най-големи...

е затова въпроса се решава с революция и народен съд-в историята няма такава без кръвен преход защото няма промяна.