Марешки: Независими сме, защото от нас нищо не зависи

Корупция, неработеща съдебна система и мачкане на бизнеса плашат чуждите инвеститори.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Независими сме, защото от нас нищо не зависи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

избраха този глупак да ръси глупостите си.

Българите живеят добре, почиват защото имат почивни дни и пари! За ужас на всички нискочели тъпаци, мързеливи аутсайдери и изкукуригали напреднали с възрастта екземпляри, България става все по-богата и живее, все по-добре!

го вади толкова голям,България не е София. Дано доживее дните и ти да изкукуригаш:))),ама нада ли. Тъй ще си отидете млади зелени и злобни.

България живее добре и не само в София, не проектирай собствената си смотаност, върху българите!

Хвани единия, удари другия. Боклук до буклук в тоя парламент. Що не се разкарат кой в Русия кой в Щатите и да се оправи тая нещастна държава.

Работих в gi в Австрия .Те нямат интерас да инвестират в БГ.Имат инвестиции в Румъния.Ще,, духаме супата,,

единствената опозиция е воля, бсп е вече по-ниска от тревата ,явно имат задкулисна договорка с герб

Освен кандидати и суджуци им подават!

Всички, и ти и те, пърдите в едно гърне - руското !

P O D A V A Kandidati... idno nisdarzhanu grama. i litiratunomo izre4enie....

кога ще се научиш да пишеш на български , студентката

що не си гледа милиардите и бизнеса, каква работа има в парламента този човек изобщо

А Боко мутрата, каква работа има в политиката?

засега се справя, и то трети мандат подред, за каквото не се е кандидатирал, за това не са го избрали, явно си има талант човекът

простак не е българин. На този ден всички се радват, че тогава сме станали държава, че не сме васалство, че не сме присъствие. Ама като бяхме 16 република на Съветския съюз - днешна Русия беше яхме зависими до шия. Няма да се уморя да питам, като им е било толкова добре под руски ботуш защо сега търчат по САЩ и Европа и нито едно чааве на комунягите няма в Русия?

При соца не беше толкова добре . Но сега е по зле от зле. Бягат в америка продажните комунистически лайнари.

Лесен е отговора тука. На Запада привидно разправят , че са с тях , за да вземат западните пари. А всъщност винаги са били с Русия всичките партии/правителства и прочие и са зависими от тях. Държат ги в шах с много неща, които даже не искаш да знаеш.

и какво ме интересуват чуждите инвеститори,при положение ,половин българия се изнася в чужбина за почивните дни,,шом токлкова голям брой хора може да си го позволят положението не е толкова зле..

София държава,почти сте успели. Кеф ви Гърция кеф ви Сърбия. Иван от Силистра да не се е затичал към Гърция.....

Проблемът на Марешки е, че е същия като Б.М.Б., но още по грозен и глупав. Народът веднъж се лъже с мутроиди и мястото на тъпа мутра в политическия спектър е заето от Б.М.Б. Сори, марешков!!! Лошо е да не те щат, ни управляващи, ни опозиция.

Марешки, в денят на Независимостта се разкрихте колко сте зависими. Едни от Русия, други от Турция, трети от САЩ, четвърти- най многото от ПАРИТЕ.

Марешки се ОСВЕТЛИ, скоро ще бъде НЕУТРАЛИЗИРАН!!!

Прав си от теб нищо не зависи, ти си зависим!

Герб работят за подобряване на живота в България. Докато Марешки, БСП, Бареков, Трифонов........... обещават невъзможни неща! Толкова много ми приличат на един мустакат китарист, авантюрист с голям мерак да влезе трайно в политиката, ама как се казваше? Вече забравих, та и тия ще ги последва същата съдба!

Ха,ха,ха че ГЕРБ са най некадърните и крадливите от управляващите досега България.Колко тъпи и платени проститутки и боклуци е имало и ще има.Тъпанар ,първо си подобряват техният живот и тогава ,ако има за овчият народ ще излезне Боко и ще каже азви дадох,демек от джоба си е дал не от наште данъци тъпако.

айде ,айде,по времето на бсепето,бълггарите си стояха у домА,а сега по прзници не мож ги спреш да пътуват,,,по всички граници в гърция са километрични опашки,,,и от всичко най-много процъфтяват тур.агенции,защо ли...

Тъпак сам си пишеш плюсовете и минусите, съсипахте Дира, превърнахте го в седянка за аутсайдери с болни амбиции, май само аз си губя времето с вас, докато нормалните българи си харчат парите и си почиват, защото ГЕРБ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И ДА СИ ПОЧИВАТ НА ВОЛЯ, КЪДЕТО СИ ПОЖЕЛАЯТ!

А я кажи на теб кой ти подава парите и срещу какво?!

Не клевети! Марешки сам си е изкарал парите с честен ..... рекет и айдуклък!

Като гледам Тръмп оставам с впечатлението, че всички хора с много пари са рекетьори и айдуци.

Много точно заглавие в деня на "независимостта".

Вместо Марешки напишете НАРОДА!

За мен БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕ С НЕЗАВИСИМОСТТА СИ И СЪС СЪЕДИНЕНИЕТО, а такива 0-ли, като теб да си стягат куфарите, за място където ще се държат прилично, българите нямаме нужда от мързеливи, необразовани и празноглави хейтъри!

На този ден БЪЛГАРИЯ става ЦАРСТВО НА БЪЛГАРИТЕ! Сега мнозина се страхуват от този акт и искат да го забравим, като го подменят с безличното клише "независимост".

Напълно си независим и незначителен, щом малцинствата решават кои да те управляват! Истинският празник е Съединението извършено от народа, независимостта е узаконяване на властта на натрапения ни "не български цар" - такъв позор няма в никоя Европейска държава.

Този е ясен. Но няма кой да придава почтенност на компанията ГЕРБ и обединени патриоти. Тези мошеници са "патриоти" колкото Асан циганина е с бял гъз.

Ние от години ви "подаваме" външни и финансови министри, Марешкиии...

Защо си мисля, че Марешки е прав. Дали защото не участва на тайните вечери дето се разпределят коматите? Не знам ! Ама се чудя, защо подкрепяше ГЕРБ, да съставят правителство? Каква алтернатива, би предложила ПП ВОЛЯ, ако сега има едни нови избори. На миналите избори, ВОЛЯ влезе в парламента само с избрани варненци и забрави всички останали. А сега, какво ще стане, дали Илия ще пак в тия.....?

Мутренска , copy paste на сегашната. Демек никаква.

Не личи да е прав!Я провери първо как е приватизиран " Дунарит",за колко и как е стигнал до Банго Васил като собственост?Сега ортака му Гербев който иска да го присвои в комбина с беглеца се прави на засегнат,че и Марешки му приглася!То е доказано, че са носени големи суми в Сърбия от превежданите на Дунарит в румънска сметка на фирмата.Какво са наскачали ,да не пасем трева!

Какво му стана на тоя?Ай стига!Почнаха цирковете!Какви предложения има,та трябва ли непременно да е министър за да предложи нещо в интерес на обществото!Ако има да казва,не с тоя талаш за първосигнални! Колкото за Дунарит ,там схемата е толкова мафиотска ,че няма накъде,създадена от Василев,но не че Пеевски ,дето се опитват да се е крият зад гърба му цялата орда на банкера.То се видя,че Емко иска да окупира военната продукция,за сметка на ВМЗ Сопот и почнаха сериалите!Марешки колко фирми има,на жена си на майка си,на баба си,на тъщата и прочие и си ги менка?

Всички знаят, че Марешки краде! Че е манипулатор! Че защитава само собствените си интереси! Че е част от мафиотската структура! Че е политическа курва - днес е с правителството, а утре - го плюе!И въпреки това, някой гласува за него!? Защо, бе серсеми?! Нямате ли собствено мнение, мислене, анализ ...Кьорави, ли сте?! Или глухи?! Е, сполайте!

ами одете си

Нагъл мафиот! Противен!

Luna0102

Ти пък хем не го харесваш, хем си му изтипосал снимката за аватар.

Luna0102

Наглец до наглеца. Гледам го тоз убавец и знам, че за него никога не бих гласувала. Знам ги и другите какви са и се чудя - за кого гласувате хора? От цялата тази гнилоч в парламента, как решавате за кого да гласувате? На мен сърце не ми даде на последните избори да си дам гласа за някой.

много е възможно Магарешки да е прав и някой да подава кандидати на патриотите. лошо няма, който е на власт прави каквото той смята за добре и както смята, че е нужно. да вземе Магарешки властта и да го видим какво ще стори. опс, да я вземе, но няма кой да му я даде. само за физиономия му давам 30 лета в зандана (думата идва от анадолския в българския, но е персийска!). мен ме вълнува повече кой насъсква този бултериер (толкова е грозен), за да плямпа. не съм адвокат на патриотите, защото са с герберунгелите, а тях ги ненавиждам дори повече.

ко бе те Димов реаниматора е техен Бегай еестествено че ги дават Марешки сега ли загре .

Рецепта за популизъм. Добре подбрани факти, примесени с емоции ...... понякога се слага и щипка измишльотини. Марешки единствено потвърждава това дето си знаем - в парламента 100% от партиите са омотани в зависимости и реално сме прокурорска република.

Ей, колега брандииски спри да ми триеш коментарите СМЕШЕН И ЖАЛЪК СИ.

Сам се е охарактеризирал.....от него нищо не зависи, фигурант.

ЧУДЯ СЕ, КАК МОЖЕ В МАЛКА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ РАЖДАТ ТОЛКОВА ГЛУПАЦИ, ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ, КАТО ТОЗИ ПЪПЧИВ НЕНАСИТНИК !!!!!!!

!!!

Вместо да се занимаваш с далаверите на другите дай някакво обяснение за износа на лекарства към Германия от уж чужда руска фирма с главен изпълнител майка ти.Системата работи за теб а ти се правиш на ущипана мома на хорото.Време е да си покажете лицата и как стигнахте с "честен труд "дотук,знаем ,че сте маскари ама не бъдете и такива гьон сурати.

тьрлюкювеч в парламента в как нема да се крепи бе ?Па те сватби вдигат Каракачанската Волениста пийне ядене а кадрите събират от клозетите .Супер неподготвени за властта гербери и патриоти ебават мамата на народа ни.

Лицемерие г-н Марешки е как вие се подигравате на закона с вилата-фитнес на плажа Кабакум. Вилата не ми пречи даже я харесвам,но не можете да се възмущавате на неработещата система защото вие сте един от тези които и се подиграват. Тази система работи за хора като вас!!!

Преместваемия обект на Кабакум е с разрешително, въз основа на концесията му. Въпроса е дали има право на тия 54 квадратни метра да вдига етажи. Ама нали всички сте осведомени.

Понеже става въпрос за "патриотите", ще цитирам Джордж Оруел: "Патриотизмът по своята природа не е агресивен нито във военен, нито в културен смисъл. Национализмът е неделима част от стремежа към власт." "Йерархическото общество е възможно само върху основата на бедността и невежеството." "За да видите това, което се случва пред носа ви, трябва отчаяна борба." Това е написано от Оруел преди 70 години (1947 г.) и все още е валидно в днешните дни. Марешки казва, че е "независим", защото нищо не зависело о него, обаче БОРБАТА МУ ЗА ВЛАСТ е пряка негова функция и ЗАВИСИМОСТ.

Цитат от новина от тук, с дата 12 април 2017: "лидерът на "Воля" Веселин Марешки декларира, че ще подкрепи бъдещ кабинет на Борисов за цял мандат. Досега той твърдеше, че ще даде подкрепа само срещу министерски кресла." Без коментар...

Марешки,когото не уважавам,това трябваше да го тръби градската десница и т.н. опозиция БСП. Само че....БСП е омаскарена от управлението КОЙ.

Точно и ясно както мнозинството българи го виждат..

рускинята и друм в Русия. Боже-е, а уж бяхме хубав, красив народ. Като го гледам тоя и притежателя на Ролса - дано нямат поколение, че е страшно!

Бойко и друм на майната ви.

В България приз за тъпота трудно се взема , защото кандидатите са много , но на този бих му отредил завидно място .

Не принизявайте тъпотията на ментора ви явно боко защото ще вземе да дигне кръвно че едно първо заслужено място има и вие му го отнемате..Какво точно зависи от нас???

Хе...хе..хе..хе , баш ме улучи. Тъкмо мислех да го позиционирам непосредствено след Простия , ла се сетих за Далаверий , за Цецо , за Цецка , за Десито , за Лъчо и ми беше трудно да определя точното място. Ама така е като се гърми на посоки.