Протести в Турция срещу българската ”стена на срама”

Протестите в Турция срещу "стената на срама" нарастват като лавина.

Обратно в новината

Коментари - Протести в Турция срещу българската ”стена на срама” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протестите трябва да са защо ни набутват хиляди фалшиви мигранти.

от толкова биене на глава в пода, ум не е останал.

Протестирам за разминирането на границата.

Стената пречи единствено и само на тези, които имат намерение да я преодоляват.

"Турция не заслужава подобно отношение", казва той. Аре бе, верно?! А кога се изправиха по тяхната ТВ да обясняват, че били до Виена и пак щели, а!!!

А ти си по политик май май.

Това не е срещу турците,а срещу урките от Афганистан,,Ирак,Африка,Сирия,срещу ислямистите! Война се води!

Бих искал да заявя, че страните от Европейския съюз, които разпространяват цивилизацията по света, са част от репресивното потисничество, което винаги са прилагали срещу турската нация", казва турският депутат. СИГУРНО И НАШИТЕ ДЕДИ СА ГИ РЕПРЕСИРАЛИ, ТА СА ГИ ИЗКЛАЛИ. КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ БАТАК.... И ПРАДЯДО СИГУРНО ГИ Е РЕПРЕСИРАЛ, ТА СА ГО ЗАКЛАЛИ С БРАТ МУ В НЕДОКЛАНСКАТА ГОРА...И МОМЧЕТАТА В БЪЛГАРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА НЕЩО НЕ СА СЛУШАЛИ, ТА СА ГИ ПРАВИЛИ ЕНИЧАРИ.... НАГЛИ, БЕЗСРАМНИ , И ЖЕСТОКИ...

кой ти ги разправя тези неща. вярваш ли му? повечето са легенди и филми.

Протести? Ами не съм чувал да има такива специално за стената на срама. Живея в Истанбул. Дира си съчинява истории.

abasador

виж сега, комшу Сезен, миналата година, когато баш началника ти дето се прави на халиф, поставяше условия и се цепеше, че ще отвори границите и ще напълни Евросъюза с мигранти..... никой от нас не си е представял, че мигрантите с плуване ще стигнат от Анадола до Гърция. Още тогава трябваше да ви светне, че може да пуснете мигрантите към ЕС само тогава, когато някой ги пусне да минат. Блгарската народна поговорка за добри комшийски отношения казва: каквото повикало - такова се обадило. Лек ден.

Анадолците не виждат гредата в собствените си очи,затърсили сламката в чуждите.Премахване на двойното гражданство с Турция,миниране на южните граници.За нормалните хора има КППта.

Ха, срамна е оградата и рова между Русия и Украйна, защото все пак са си братски народи. А тази си е на място, между две цивилизации!

Да се замени с бетонна с един метър по-висока от Израелската, и над бетонната, тази бодлива телена. ЕС ще даде пари, става въпрос да пазим Европа от Ислямско нашествие.

какво смята самата тя с тази статия и с това "стената на срама"? Каква е целта и?

Всяка държава е длъжна да осигури сигурността на своят народ !

Този бурсук не се ли усеща, че ако сме искали по принцип ограда на границата си с Турция, нямаще да използваме за предтекст преминаващите гранизата ни като на парад имигранти, а просто нямаше да разрушаваме, а напротив - щяхме да поддържаме и подобряваме кльона, граничните застави и отбранителните съоръжения от едно време, които покриваха цялата граница и бяха наистина сериозна преграда. Дай на съвременните турски политици да дрънкат оръжие и простотии, та да не забравя светът, че съществуват ... Защо ли тези грандомани си мислят, че светът сее върти около тях?!

Въй, Ваййй, комшо аркадаш и ся ко шъ праим! Шъ строим нова по-здрава ограда та да не ви боде очите комшооолу.

противопехотни мини, нервнопаралитични газове и ослепяващи лазери. Ако ги имаше - щяхме да дишаме по-спокойно.

Трябва и свински глави да набият отгоре през половин метър! А зад заграждението трябва да бият празнични църковни камбани на Водосвет! Всичкото башибозук, резняк, чалма и мигрант трябва да му се отщява живота само като си помисли за нашата граница, камо ли да тръгне да я пресича...

+1000

страх

Турция вече има 330-километрова стена по границите със Сирия и Ирак.В рамките на мерките за гарантиране на сигурността Турция завърши изграждането на 330-километрова модулна бетонна стена по границите със Сирия и Ирак, предава Analodu Agency, цитирана от "Фокус". От Генералния щаб на армията съобщиха, че строителните дейности по съоръжението са завършени. Още 191 км от южната граница са защитени с бодлива тел, става ясно от разпространеното изявление.

тази оградка наистина е срамна! Трябва да издигнем 3 метрова бетонна стена с 3 метров бетонен ров пред нея!

елементарен турски наглец! ще си направим акоискаме и 5 реда ограда тъпанар! Това е България не туркия.Я си гледайте вашите проблеми и не си врете носа у нас.

да направим оградата да е еднаква с оградата между Турция , Сирия, Ирак ! Яка, висока, бетонна ! Това е ОГРАДА !

евалата едогане, надмина комунстите по измисляне на глупости за забавление на глупаците!!!

оградата е гаранция за 100% сигурност.спокойно.

 чак пък 100%

Слаба е оградата, затова е срамна.

оградата репресирала турската нация. Вааай.

"Великата Българска стена" била "стена на срама", Симеонов няма ли да вземе отношение по въпроса? И прав е феса че е "стена на срама", за същите пари турски фирми щяха да направят ограда с метър по- висока, двойна и много по-здрава. Моят дом е моята крепост.

Подценяваш турския бизнес - вече не са толкова евтини ... Виж друг е въпросът, че можехме наистина да имаме известна полза, ако им бяхме дали те да построят оградата, но само ако наемат българска работна ръка и плащат заплати, осигуровки и т.н. Сигурен съм, че биха се намерили турски бизнесмени, които да понесат този "срам".

Какъв им е проблема на съседите - има достатъчно КПП - та където е законно преминаването на границатаV Ако си редовен - нямаш проблеми.Ако не им достигат КПП - тата да направят още. Колкото до оградата - най - малкото тя е преграда срещу разпространението на шап и други подобни заболявания по животните, в днешно време е преграда и срещу мургави паразити без документи.

По принцип съм за мирно съжителство и разбирателство с всички. Ама хайде да не ни дават наклон на УЯ какво можем и какво не можем да строим на Българска земя ако може а?

Да не идват избори, че завалията ала местан боклука, почна да се изявява? Като гледам едно твърдение няма стойност, но за пред примати минава

""""""На сухопътните граници на Турция със съседите от 2012 г. насам има високи огради с бодлива тел и бръсначи. Такива "стени на срама" са изградени в 12 европейски държави", пише агенцията"""" Това показва ,че не сме единствени,а турците нека не се обиждат .Тази ограда не е срещу комшиите , а срещу многобройните пълчища ,които лазят към Европа в търсенето на лесен живот ,като същевременно горят от желание да променят страните в удобен за тях вид.

Депутат от управляващата Партия на справедливостта и развитието Рафет Сезен ??? говори като европеец а се държи като турска чекиско-лино , без съмнение защо са държели половин европа в миналото. докато ти благодари ти забива ножа. това са лицимери и подли кучета на които неможе да им се вярва . бих искал оградата да е като в изрел 8 метрови бетонни плочи наредени . знаеме ви мурафетите ..... все пак похвално че не ни заплашвате . макар и да не ви вярваме в това ?

Този хленч на Турция дори не може да се нарече "лицемерен"...

Оградата с България е най-малкия проблем в Турция......проблемът се задава от към Сирия и той се нарича нова кюрдска държава....

...турците да си гледат дервишите и Aнадола и да не си навират носовете v Balgaria !!!...всяка jaба да си квака в неинят гиол !!!...тези наглеци да се благодарят ,че не сме си поставили отново загражденiята и вишките с картечарите !..на Eрдоган му е време да се отрезви и да разбере ,че е абсолютно никои в международната политика !...все още марда защото великите сили така са решили !...тои е олицетворение на поговорката ...даи на простiя власт и му виж акала !!!....неговата политика се оснoвва на насилие и изнудванiя !!!

Пълни глупости. Изглежда че са пред избори. Пропагандират хората със страх и омраза. Като че ли оградата ще тръгне през къра да напада и реже хората. Аз не знаех че в Турция е легално да влезеш от където си искаш. Смешници

ефенди булгаристан е малка и свята земя сас народ от около 7 милиона>>>само инстамбул е 1ш милиона и нищо против нямам тези хора. но вав дгъгата част на търця живеят милиони шеитани ще ни прегазят като кочове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Написах, че и Бате Роско Ифтара се страхуваше и срамуваше от"Стената на срама", а колко минуси са ми нашляпани... В интервю за италиански вестник загриженият президент дори успокои евроатлантиците и комшиите, че т. н. стена е ограда и че е временна: "Става въпрос за ограда, а не за стена. Нашата граница с Турция е 265 км, а временната ограда е дълга само 31 км."

ПРАВИ СА ДА ПРОТЕСТИРАТ! ОПИТАЙТЕ СЕ ВИЕ ДА ОБУЕТЕ ШАЛВАРИ И ДА ПРЕСКАЧАТЕ БОДЛИВА ТЕЛ.

Стена не може, а да исляминизирате циганите в България и да хвърляте милиони за това, да отчуждавате българина с българин - може. Господ да ви накаже за тези грехове.

Гледай пък ако някой премине от българска на турска територия не през КПП-то, какво ще му се случи ... Не бива така - двоен аршин !

Абе Еър-Догане ти точно обърна гръб на Завета на Ататюрк за Светска и модерна Турция! Започна от Забрадките... та стигна до международна изолация днес.... Та Кой Еър-Догане се опитваше да изнудваш и плашеше Европа със Вълни от бежанци да пратиш?!!! ЛИЦЕМЕР!

Мангали, какво правим на наша територия си е наша работа! Вас какво ви засяга?

Е, и какво? Който желае е добре дошъл през КПП-то... Който реши да прескача не е "добре дошъл". Има виц: бикът "Тошко-голямото мадо" се засилил да прескочи оградата на обора на "Мара-недостижимата". Стига до Мара и тя го пита "ти ли си Тошко-голямото мадо"? Не, рекъл, вече съм само Тошко - мадото ми остана на оградата при прескока...

Комшу, оградата не е срещу турците. И тук в България с комшията си имаме ограда и си имаме порта през която минаваме да си пием ракията. Така, наздраве и не пускай мигранти.

Ми какъв им е проблема-минават си законно през КПП и си свиркат! Е , ако има опасни за сигурността ни, няма да ги пускат! Междувпрочем всяка страна (суверенна), прави същото! Турците май повече ги е грижа, че няма да върви незаконния трафик, защо ли?

С леко намигане към ГЕРБ от турция казаха, че от нашта стена не може и пиле да прехвръкне....Мигранти можели да минат само от там и тюююю позор за България взеха, че сложиха двуметров довар с натовска бодлива тел.