Отнет лиценз остави без затраховател МО и големи компании

Комисията за финансов надзор отне лиценза на застрахователя "Надежда" АД със свое решение от 17 август. Негови клиенти са МО, НЕК, АЕЦ и др.

Обратно в новината

Коментари - Отнет лиценз остави без затраховател МО и големи компании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата седмица Министерство на отбраната е публикувало обществена поръчка за застраховка на имущество и всички служители и военнослужещи (между другото с точна бройка, което би трябвало уж да е военна тайна), така че явно се е знаело предварително накъде отиват работите, защото се изисква време за подготовка на документацият за поръчката.

Много ми е чудно, как ЗД Надежда АД е успяло да застрахова активите на МО, НЕК, АЕЦ и др.?

Надежда всяка тука оставете...

На вниманието на всички злобари, тъпанари и неграмотни корумпирани комунисти. Преди да коментирате се информирайте кой и кога дадоха лиценз за извършване на застрахователна дейност на ЗД Надежда АД? Второ, по времето на Иван Костов силовите застрахователи бяха прогонени от пазара. Те просто не получиха лиценз и то мотивирано. Лицето Виктор Серов, което е мажоритарен собственик чрез Ви Веста холдинг и тогава кандидатства за лиценз за извършване на застрахователна дейност, но не получи такъв. Така, че търсете вината другаде!!!!

А от тогава колко време властва боко та нищо нердено не е открил и е оставил там държавни институции също както с държавни пари пълнеше ктб ама много лесно за вас е все някой друг да вие виновен нали??

ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ /ЗК/ НАДЕЖДА АД - капитал от 5 600 000 лв., изцяло внесен. Застрахователна компания Надежда АД е правоприемник на Здравноосигурителна компания Надежда АД, която е основана през 2004 год. В продължение на 10 години тя успешно присъства на застрахователния пазар, като коректен и надежден партньор, внушаващ доверие в своите многобройни корпоративни и индивидуални клиенти. С решение 594-03 от 25.07.2013 г. на Комисията по финансов надзор , компанията е прелицензирана като застрахователна.

Бананова държава, но толкова бедна, че е без банани...

Всичко много прилича на схемата: 1. Създаваш някаква измислена банка, застрахователно дружество, ООД или др . 2. Набутваш вътре милиарди или милиони държавна пара. 3. За това на определени хора във властта се полагат щедри "отчисления". 4. Когато отчисленията вече преминат в пладнешки грабеж, структурата отказва да ги плаща, защото ще фалира. 5. Имащите властта веднага използват положението си и секират пада върху главата чрез поредното необосновано решение от още по-послушните държавни органи. 6. Кой взел, взел, кой се пре...л, пре...л. 7. Това е.

докато не се създаде затвор за длъжниците. Не си обезпечил дейността си по никакъв начин, в момента в който просто обявяваш фалит, защото години си взимал, а нямаш да дадеш, затвор 10г. Така в миг пирамидите ще се стопят като купчина лед.

Като се види кои са големите и клиенти - държавните структури и се направи малка съпоставка с ктб ще се види че тези дето разсипаха банката са подготвили и разсипването на застрахователната..Нещо много идентични са нещата....Сега да видим кой ще е ''ноявият'' Василев....дето е спрял да спонсорира властващите...

Спука се поредният балон на финансовите пирамиди "създадени" от стратега на "демокрацията" Иван Костов!!!!!!ЧЕСТИТО!!!!!

ДЕМОКРАЦИЯ, ДЕМОКРАЦИЯ ....

Що? Какво пък общо има Костов точно тук?

Нищо общо няма, разбира се, ама така трябва да се пише. В интервю през 2008 г. въпросният Серов (подкрепен навремето на избори за кмет на София от движение "Социалдемократи") и жена му чистосърдечно си признават, че са близки до Тройната коалиция.

Другарю "злобар", не се изказвйте неподготвен. Първо се информирайте кой и кога дадоха лиценз за извършване на застрахователна дейност на ЗД Надежда АД? Второ, по времето на Иван Костов силовите застрахователи бяха прогонени от пазара. Те просто не получиха лиценз. Лицето Виктор Серов, което е мажоритарен собственик чрез Ви Веста холдинг и тогава кандидатства за лиценз за извършване на застрахователна дейност, но не получи такъв. Така, че другарю злобар потърсете вината във вашите корумпирани комунистически среди!!!!

При масовата приватизация военните, под строй, си набутаха кинтите в ЗК "Армеец". Сега и тях ги няма като застраховател в МО!

И кой го избра това мини ктб да застрахова всички огромни държавни заводи? Как го избраха или ги принудиха?

Как не ви е срам бе КФН! Да посегнете на комсомолеца В.С.( между другото най-некъдърния комсомолец от времето на Т.Ж. в Техническия Университет). Човекът се бори да прибере някой и друг милион а ВИЕ го лишавате от тази възможност! Ей нема да се оправи тази държава!

Имали некъди сбрани пари се некой ши ги земи

Май още една пирамида спонсорирана от държавата се срути! Май с тази цел е била създадена! Все пак нечии подписи стоят под застраховките на държавните предприятия! От там да се почне! Но едва ли!

аз не съм ги спонсорирал а правителствата и в този случай на всяко правителство подписвало договори с тоя застроховател трябва да се търси отговорност! Задача на Цацата, ама той се скри нещо последните дни!

Да бе, не си спонсорирал, ако си плащал данъци в тази държава, ако си пазаруваш в тукашните магазини хляба, твойте парички са там.

Аз веднага напеавих асоциация с КТБ. Между другото преди време имаше оповестен доклад от надзора над застрахователите - доста сериозни компании имаха сериозни препоръки по работата си и по увеличаване на собствения капитал. Добре е ако надзотът е реален този път, но застраховането е мутренски бизнес. Всеки го знае. Проблемът е не в събирането на застраховки - това явно го могат, а в оперирането с набраните пари ако ме разбирате. Това инвестиции, офшорки - един господ знае де са парите. Отделно е и проблема с все по-големите премии, които се изплащат, но това е нормален процес от жалката ни , бавна и калпава насилствена европеизация.

Министерство на отбраната се нуждае от застраховки? От кого? От руснаците?

Ако си прост не е нужно да спамиш! Служителите имат застраховки. Автомобилният им парк също трябва да се застрахова. Но да се прави от един застраховател това вече е клони с малоумие!

Професионална застраховка? Или здравна, пък може и спестовна застраховка, кой знае...

... ви-веста?!?... ясно...

КТБ 2?

Абсолютно си прав, само се чудя дали Свинчо пак не е замесен... Много й станаха далаверите тия дни на тая лоена топка.