Консулът ни в Мадрид: Българи не са търсили помощ

През последните часове нямаме нито едно обаждане на български граждани, които са потърсили съдействие от посолството на България в Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Консулът ни в Мадрид: Българи не са търсили помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой да знае реален случай на полоство някъде по света да е помогнал на българин зад граница??? Освен да искат пари за най-дребната "услуга", нищо друго не може да се очаква. Разбира се, че никой няма да потърси, защото само ще загуби нерви, пари и време. Резултат - нула. Паразити са всички, отношение под всякаква критика.

който е бил зад граница знае . Само пари търсят. Който е имал работа с посолства извъв Бг знае. Защо някой трябва да се обажда там? Аз бих им отказал помощ и да искат да ми помогнат после ще включат в сметката освен другото и разходите за бензин на колата на посолството до болницата.

Та в този дух ще си позволя една прогноза. Почти всички ранени и жертви ще са туристи, местни и най вече чужденци. Испания се храни от туризма, утре истерията ще накара хиляди от тях да си тръгнат а от тази нощ ще се започне с отказваниятана почивки. В други ден ще започнат уволненията на обслужващия персонал. Ако истерията не спре, Испания ще е на колене за никакво време. Ако има още един атентат страната ще влезе в още една криза а не се е оправила още от предишната, до скоро официално имаше 26% безработица, сега с много стъкмистика я свалиха уж под 20

получиха ли SMS с номера на посолството ни? ТАКА ПРАВЯТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ!

13 загинали от които няколко деца. Онзи Оуканезнамсикой си са го хванали. А за посолството в Мадрид по десетобалната система бих им дал -2. Ако нещо се е пооправило, което се съмнявам, е на последък, но там е такъв мрак... А обслужването им винаги е било на ниво Пакистан

КОЙ ГИ ТЪРСИ ТЕЗИ ИДИОТИ, ТЕ НИКОГА НЕ СИ ОТГОВАРЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ, А АКО ОПРЕШ ДО ТЯХ НАПРАВО СИ УМРЯЛ!

И ти си прав! Точно така е! Както и коментара под мен!!! Но това е просто задължително, минималното нещо - най-малкото, нещо което е длъжна да направи една медия при подобни трагедии!!!

поне направете като другите новинарски медии и пуснете полезна информация за съгражданите ни! Всички български граждани, които желаят да получат актуална информация или да подадат сигнал за техни близки и познати, могат да го направят на дежурните телефони на посолството в Испания: 0034 913 455 761; 0034 913 456 651

Къде да потърсят помощ бре, нямаме консулство в един от най-големите градове в Европа? Мадрид е на шестотин км от там и повече. Защо България няма консулство в Барселона? Има във Валенсия, а няма в Барселона, че Валенсия е на 3 часа път от Мадрид, отгоре на всичко българите от и около Барселона са прикачени към Мадрид. Поредният булгаристанизъм по света и у нас. И как по-точно ще реагира Мадридския консул от на майната си в Барселона не се знае.