ГДБОП привика мъж заради ”заплаха” срещу Борисов във Фейсбук

Служители на ГДБОП са отишли в дома на софиянец и са го отвели за показания заради критична публикация във Фейсбук срещу Бойко Борисов, определена като заплаха.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП привика мъж заради ”заплаха” срещу Борисов във Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свобода на словото? Ха-ха-ха... Нали сме Шарли бе, ГЕРБерасти? А, Боко? Демокрация- бошлаф... Боко, ти заприличваш на твоя вожд и учител- Бай Тошо Правешки, бе... Остава само Белене да заработи отново... Да ви пикая на псевдодемокрацията и свободата на словото... Нещастна пасмина... Седнали с хората да се занимават. Мутрите, престъпните комунистически мекерета и генерали разпродадоха държавата, тия боклуци и хрантутници- виж с какво се занимават... Миндили мръсни! Аз съм Бай Васо, от ИП-то знаете къде да ме намерите, елате ме арестувайте. Нещастна измет.

не трябва да се отърве ей-така, дори с извинения от премиера.

Тоя е от ракиените патриоти на маса, дето ги мачкат, измитат боклука и т.н. Надъхан от Славчо мухльо, дето е много велик във тефтера, но когато го накарат да поеме отговорност за това, което е писал почва да реве, че го викали в полицията. Ако заплашваш публично или призоваваш към насилие - ще отговаряш. ДАНС е за това.

Този виждал ли се е в огледалото на какво прилича ?На бас,че не !

Малоумен пе.ераст. Мамино синче. Чики.жия.

Е как ши го заплашиш байуй вееее... чуека вчера отива при пловдивските дългучи, после ше нагледа плевенските скапаняци, после варненските кученца, бургаските кавалчета и попътно към софийските си чекиджии ше види и русенските дупедавци. Байуювата държава от гладни лизачи и дупедавци.

Скучаещи милиони хора цъкат на компа в платформата на Марк зукърбърг доброволно, пишат си всичкото имена снимки целия си личен живот и после се чудят защо ги търсят :) Относно Бойко, като гледам другите му конкуренти той е единствения приличащ и доказващ се като МЪЖ , така че и да не го харесвате няма кой друг да го змаести и да е по добър от него . Това е положението а Корнелия отдавна е харесала 40 милиарда спестявания в банките и чака момента да ги хапне

астрид, как ти се доказа Бойко като мъж, той не може да си види мъжеството от години! То не са суджуци, то не са филии с мас!

Поредния малоумник станал известен с простотията си!

Що ли ми мяза на Владо Кузов? И живее с майка си?

Трябва да си пълен идиот, за да заплашваш публично Тиквата!

от този борец за правда и свобода чух с ушите си, че писал, че ще резне главата на ББ. А сега риве - ами като иска свободно да се заканва и говори да иде в Русия и да заплаши Путин.

тъп си цайс трябва да те вкарат в затвора за 10 години с тая олигофренска физиономия

Не сме ли пропаднала, циганска и мутренска държава ??? Предлагам да се отвори дейсбук група - Напсувай Б.Б.

Цялата Мара втасала на ГДБОП с организираната престъпност. Всичко пребориха- корупция, канали , трафик, терор, та тръгнаха фейсбук борци да стават. Да слухтят и наказват инакомилсещите. Това ми навява дежа вю за един друг строй, който работеше с такива методи и беше заклеймен и имаше трагичен край. Дали пък и сега не отиваме към същия край? Само тогава, май по- бързо реагираха

Васе, не се взимай толкоз на сериозно брат. Да не си кондуктор, че да те "умилостивява" някой. :D

ГДБОП прибрали някакъв човек заради статус срещу Бойчо, написан през април. Като се замисля, имаме нужда от преврат. С тези темпове на разследване, от полицията ще ме потърсят след около 3-4 месеца, така че имам време да се подготвя за излизане в нелегалност и въоръжена борба:)

Само си представи дори да утрепеш някой депутат ще те потърсят евентуално след 6 месеца!ЛЕ ЛЕ че са бързи!Те охлювите по бързо лазят!!!

Не го знам тоя какъв му е случая, но явно е некво зомби: "Фейсбук е свободно пространство" ?? Ало, какво му е свободното на това оповръщано рекламно поле за експерименти ??

Очевидно, тия от НСО и ГДбоб трябва да бъдат уволнени дисциплинарно, защото докато се занимават с глупости, корупцията расте, ли расте; ама просто не смеят....

Абе защо имаме толкова много служби, а престъпността расте?

Е ТИПИЧНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОЛИГОФРЕНИЯТА В ДЪРЖАВАТА. САМО ЧЕ Е УГОДЕН ЗА УРОДЛИВИТЕ ХАЗАРТНИ И МАФИОТСКИ МЕДИИ.

Велик е Бойко! Амин и никой да не посяга на пресвятото му име. А лумпенът може да е лумпен ,ама има право си пише каквото си иска . При един друг строй не можеше да се пише и говори и пресвети Бойко беше бодигард и при този строй...

Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име; Да дойде Твоето царство; Да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; Насъщния ни хляб дай ни днес; И прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си; И не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия. Амин...!!!

От фейсбук страницата на журналиста Владо Танев: Преди малко лично Бойко Борисов се е обадил на Васил Коцев и е поднесъл извинения заради действията на ГДБОП. Отправям тази новина най-вече към към онези твърдоглави безхаберници, които второ денонощие клатят недоверчиво глава и изкарват Васко малоумен. Очаквайте подробности за разговора с Борисов от самия потърпевш по-късно през деня...

Тролчета защо са минусите? Другите медии вече отразиха извинението. Опреснете опорните точки!

Тиквата е поднесла извиненията си, но участниците във Фейсбук със сигурност разбраха, че Тиквата следи внимателно изказванията им там и във всеки един момент може да приложи крути мерки към недоволните от него.

Вероятно и не само там, но със сигурност се притеснява. Да не кажа страхува ... Може би той си знае защо.

работят в ГДБОП. С неумели действия отприщиха такава вълна от недоволство, че започвам да мисля, че посещението при блогъра е някаква червена поръчка. Споразумението АКТА не е подписано и следенето в интернет, ако няма съдийско разпореждане е незаконно. Въпросните служители не знаят ли това. Ами, не.И какво правят в ГДБОП тогава.

"Разунавачите" от "службите" праскат ли праскат минуси, ама е късно, изложихте се много!

А додяланият тип Тиква Банкянска изобщо е "ни лук ял, ни лук мирисал" и със сигурност Путин е шеф на ГДБОП и е автор на това активно мероприятие за дискредитиране на Тиквата и ГРОБ.

ПАК ЗА СВЕДЕНИЕ НА НЕРАЗБРАЛИТЕ ОФИЦЕРИТЕ СЛУЖИЛИ В 1 И 2 ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС СА ДОСТОЙНИ ХОРА СЛУЖИЛИ НА РОДИНАТА В НАЙ ТРУДНИТЕ ВРЕМЕНА . ТЕЗИ ХОРА СА ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ .ТЕЗИ ХОРА СА РАЗУЗНАВАЧИ А НЕ ДОНОСНИЦИ КАТО ТИЯ ОТ 6 УПРАВЛЕНИЕ .

Всички, повтарям ВСИЧКИ, които са служили в ДС, независимо в кое управление, трябваше да бъдат лустрирани, а не сега да има ректори, бивши служителе на уж "добрите" управления.

ЕЙ ГЛУПАК И АГЕНТУРАТА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЛУСТРИРА ? НИТО ЕДНА БИВША СОЦ. СТРАНА НЕ НАПРАВИ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ . ДОРИ ГЕРМАНИЯ НЕ ОПОВЕСТИ ХОРАТА РАБОТИЛИ В ЩАЗИ . АМАН ОТ ИДИОТИ. ЛУСТРАЦИЯ МУ СЕ ПРИИСКАЛА .

Айде стига сте близали задниците на "разузнавачите" и мутрите, робски душици

Никой не е достоен за уважение, ако не си върши работата; службите не си вършат работата защото корупцията и престъпността у нас растат

АКО ИМА НЕ РАЗБРАЛИ Т.Н. СЛУЖБА ГДБОП Е ПРИЕМНИК НА 6-УПРАВЛЕНИЕ НА ДС . ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ НА СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ РЕЖИМ . Т.Е ИЗРОДИТЕ ОТ 6 УПРАВЛЕНИЕ ТИХИЧКО СЕ ПРАХВЪРЛИХА НА СЪЩИТЕ СЛУЖБИЧКИ .

Човекът не си е признал за пълното съдържание от статуса си във фейса. И някакви вестници, включително Дневник без да проверят бързат да пишат статии. Ми и на мен ако ми напишат, че ще ми режат главата и аз щях да се притесня. Не е приятно.

ТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРИТЕСНИШ АКО НЯКОЙ ПОИСКА ДА ТИ ОТРЕЖЕ КЛИТОРА МУЦИ . А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ГЛАВАТА НА Б.Б. ТЯ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ЦЕННОСТ ЗАЩОТО ВЪТРЕ В НЕЯ Е КОСМИЧЕСКИ ВАКУУМ .

До ЦУН КАЙ ..... И ти ли избиваш комплекси поради нелицеприятна външност и се правиш на оригинален ,та да те забележат ?

Ей, клавиатурни войне, защо според теб Васко е скрил част от статуса си (онази с рязането на глави), ако смята, че НЕ Е НЕРЕДНО. Питам, защото го защитаваш. А, не, чакай, ти просто си плюеш на автопилот.

ти май по цял ден само хуйове целуваш ,затова ти е такова името!

за да знаеш правата си.

Туй за ГДБОП: Г-н Борисов е най-добрият МП в цялата история на страната ни! Той е слънцето, Той е въздухът, Той е водата, Той е земята, въобще Той е всичко...Без Него държавата пропада, потъва, загива!!! Ако не е Той да се погрижи за всяко живо същество на тая земя, сме за мустака... И туй за ГДБОП: Аз кафе не пия! Предпочитам нещо по-така, марково де, щото сам не мога да си го купя. И след като почерпите, ще ви кажа собственото си мнение, макар и да не съм съгласен с него!

голямо нещастие е да се родиш българин, народа е толкова прост че не може да изгони от власта даже международно уличени престъпници, от цяла Источна Европа само България остана в лапите на бившите комунисти които са верен слугинаж на Москва, пак почнаха с репресийте да ни арестуват за един казан виц, но робското племе е свикнало да търпи и да опъва каиша ...

Бе нещо фактът за слугинажа към Москва ми се губи, но пък слугинаж към едни други, дето посолството им е на ул. "Козяк", просто боде очите. Тъй де, поне Боко всячески се старае да го тупат по рамото и да му припяват "конграчулейшънс" НЕ на руски, а на английски...Може пък там да са хора на Путин под прикритие, кой знае...След като си назначи цял президент, що да не е завербувал цялото им посолство...Удобничко за прокарване на проруската политика от 89-та година насам, нали...?

ЕЙ ТОВА РУСКАТА РАЗВЕДКА Е НАПРАВО ИЗВЪНЗЕМНА . ЩОМ НАЗНАЧАВА ПРЕЗИДЕНТИ И ЦЕЛИ ПОСОЛСТВА НА МАРИХУАНИЯ ПО СВЕТА . ПИЧ СОРИ ЗА ПРЯМОТАТА АМЪ С ТОЗ УМСВЕН БАГАЖ БАТКОВОТО НЕ СТАВАШ И ЗА ИБРИКЧИЯ ..... А ТОВА ДА ПРАВИШ ЧИКИЯ НА СЛОНА В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА ЗА ТЕБ Е ТВЪРДЕ СЛОЖНА ЗАДАЧА . ДЕЙБА ТЪПИТЕ СОРОСОИДНИ ПЛАЗМОДИИ .

Всеки трябва да има спирачки на изказа си.Не трябва да се псува , да се пишат цинизми и да се отправят заплахи по форумите.Това ,че сте анонимни , не ви прави невинни.Коментирайте статиите с аргументи , а не с обиди към тези ,които мислят различно от вас.

до гуша ми дойде от генерали,ще взема и аз да стана един.

На много хора им е трудно да направят разлика между свобода и свободия, своеволие. Мислят си ,че всичко им е позволено, не е така има граници.

досадно плоско изказване на папагал текезесар, аман от генетично ощетени тъпанари

На първо четене мога да ти кажа ,че драсканицата ти е липса на "Ценностна система" - Осакатен си, /ти не си виновен и няма на кого да се разсърдим/.

Прав си РИКИ , аз те подкрепям.Не може някакъв комплексар да иска да бъде оригинален като обижда, псува и заплашва независимо кого.Трябва да си понесе последствията.

Дам, вЕрно. Т'ва го забравих.

Айдее, пак (за кой ли път(???)) Го "поръчаха"!! Веднага да му се увеличи охраната от 20 на 40 гавази, а за по-сигурно половината НСО, че току виж го сполетяла "народната любов"...И за Йосич ще стане недосегаем, за Доган да не говорим...Ама като гледам, то едно поне 50% от народонаселението е за "прибиране". Мислете какво пишете, че утре може да цъфнат и на вашата врата...и да ви поканят на кафе в ГДБОП, пък идете доказвайте, че нямате сестра...

Ми не може така открито да се плюе премиера-слънце! ТрЕбва си дипломация за тая работа. Бива си го Бойко Борисов. Той човека никога не е лъгал. Ама хич никак. Никога не е продавал национални интереси. Изобщо не е нарцис и не си мисли, че държавата България е един вид негово, еднолично дружество. Не яде суджуци. Не е кусвал такова нещо никога в живота си. Отрасъл е на картофи и филии с мас. Има само един стар Мерцедес и една къща. Никакви офшорки. Няма си дори спестявания човека. Абе готин, народен човек. "Обича" си го народа. Я ми кажете има ли друг премиер по света, който да е удостоен с такъв нежен прякор - Тиквата! Ами тиквата си е любим народен зеленчук. Даже за Коледа се меси баница с тиква! Не, няма друг такъв премиер. Бойко е уникален и се радва на уникална, народна лИбоф. Не се шашкайте господа от ДС/ГДБОП. Народа няма да го стреля с пушките, нито ще го тепа със сопите. Това са само символи на народната лИбоФ за вожда Винету, премиера Буда, Тиква, Слънце, ББ1, ББ2, ББ3.

Мирише на евтина реклама ! Досега трябваше да ме приберат поне 100 пъти след толкова "благопожелания " по адрес на премиера !

Да, провокирал ги е и понеже им е толкова акъла, са се хванали на въдицата.

Harassment - това е политически тормоз и посегателство над правата на индивида и погзване на свободата на съвеста, типично поведение на десотчен режим, ...от друга страна Сената на Щатите вече разследва дали Борисов е част от организираната престъпност и е съучастен в ограбването на КТБ, ако се докаже в близките месеци че е така направо не му завиждам на мафиота за това дето има да му се случи

И какво точно ще стане, те обвиняват Цацаров и Пеевски, ако се докаже, Цацаров ще си подаде оставката, а Пеевски ще напусне страната, а може и да не я напусне. И да им замразят авоарите, те имат достатъчно активи в страната.

Тази работа много силно мирише! Рекъл, казал, написал, заплашвал..Къде е призовката щом са му я дали? На какво е свидетел- на самия себе си? Па накрая го пуснали - просто ей-така! Щото там работят абдали и тъпунгери?! Че те ако почнат да привикват всеки, който плюе по Бойко, то пред ДАНС ще бъде опашка от София до Перник. Тука направо си вони на провокация. Някакво келеме се прави на герой и маймунарника почва да подскача. Тази публикация е в стил- "Една жена каза на пазара". Вятър и мъгла и кал в ушите.

няма кво да ти мирише, в комунистическата кочина управлявана от ДС генерали всичко е възможно, ...дано американците се запретнат и ни помоганат най после да изхвърлим сините и чеврени комунисти вън от упрвлението на държвата, пълната поквара на днешната власт е неоспорим факт

Щото там работят абдали и тъпунгери?! позна, така е!

вниманието от къде-къде по-сериозни проблеми, правят се на демократи и близки към народа... прах в очите

В цялата работа не ми стана ясно защо за статус от април прибират човека през август? И ако Владо Танев не беше дал гластност на случая, дали нямаше да четем как ГДБОП са предодвратили готвен атентат срещу премиера. Винаги като му припари на ББ на политическата сцена някой тръгва да го убива.

непротивобойкослователствувайте, ей, че ще ви дойде на гости милицията ..

кога ще иде гдбоп да прибере разни организирани хора в парламента ,затова че ежедневно организират престъпна дейност срещу собствения си народ??

Естествено че народа има право на бунт,няма да търпим да ни крадете алчни мошеници , ако трябва да се вдига народа с квото може ще се вдигне, няма само да ви търпим наглите свинщини!!!

Песен на САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ СУДЖУК: Бойко пее в понеделник: "Седем дни са пред мен... Като седем суджука Подредени добре пред невинния спусък. Седем дни са пред мен... Само шест са на грила. А до седмия ден Някой ще ме закара. Седем дни са пред мен.... Като седем суджука. От единия ям другите са по леки. Седем дни са пред мен... Седем люти сюджука Шест от тях повалих-- седмия ми преседна! Седем дни са пред мен... Като седем суджука. Пет от тях са пред мен. Двата стискам.Наслука! ....... по М.Белчев :))))))

Мога само да посъветвам хората да внимават какво пишат и в сайтове подобни на дирника. Нашата родна милиция сериозни престъпници не може да хване, но ако някой каже нещо против краля слънце (по известен като ВОЖДА) може да се озове в затвора за едното чудо. Бойко направо да отваря Белене и да действа като бащицата си.

Sm3hurk0

прибавете ме и мен към групата на псуващите и не харесващи ББ ! Амин.

Псувай си у дома на воля , но не в мрежата.

Бахти смешника: "не съм писал, не съм аз".... Ама 90% тук сте същите - мнооого сте ербаб виртуално! Смешкоооооо!

С една дума нищо не се е променило от тошово време.Ще почнем от начало.Този път обаче ще се лее кръв и много мутри ще имат съдбата на чеушеко.

ся добре е направило 37 годишното момче дето живее с майка си че се е обадило на журналиста Владимир Танев. Това е много умен ход, щото ще дойде време да се търсят поборници и активни борци срещу Борисов. Добре е всичко да си е документирано със време. Бопаджиите са му надянали качулка, метнали са го в багажника и право в кауша. 5 часа бой, сменяли са се един друг, обаче нащо момче не признава. Не човек а желязо, рекъл бопаджията. - Не, комунист рекъл мамин Васю. После три деня гладен и жаден го държали, и най-лошото- спрели му интернета. Такива зверства даже по турско е нямало. Но усилията си струват. Когато падне диктатора, все някоя службичка ще има за нащо момче, аде няма да е в ЮНЕСКО ама се ще измислим нещо. Важното е че вече е документирано по безспорен начин приносът му.

Лъсна ли опашката на котката?:))) П и к а с о !:))))

:((((България и тя като Украйна стана.То все едни големи демократи са на власт:)))))

...боико трябва да се отрезви и да проумее ,че народа или както тои го назовава (матряла) на драго срдсе би му показал любовта си ...ако му се отдаде вазможност !!!...исторiята познава много примери за достигнати от народната "любов " !

Абе, никой ли не зададе въпрос защо ГДБОП не се бори с организираната престъпност?! Къде е парламентарния контрол над тая служба?! Защо, ако както твърди премиерът сме преборили престъпността, не им сменят името просто на "Политическа полиция" или "Гвардейците на Цветанов" та да си знаем поне за какво ни отиват парите.