Хилари Клинтън иска да стане проповедник

Хилари Клинтън, която през 2016 загуби президентските избори в САЩ от Доналд Тръмп, има желание да стане проповедник сред християните методисти.

Обратно в новината

Коментари - Хилари Клинтън иска да стане проповедник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре да стане оплаквачка, много я бива да вие и да се тръшка.

След "папата" комунист, що и Хилъри да не стане "пастор", м?!

окончателно изперка.

Тя Е проповедник ...или по скоро маша на ционистите!

Защо не си каза още от началото, а само ни изгуби времето и потроши милиони от джоба на сънародниците си за кандидат-президентската кампания? А колко лесно било...Няма проблем, да слага расото. Един вид, новата Папеса Йоана, ха-ха. Само да не взима Бил за клисар, че е правил небогоугодни дела.

небогоугодните де. Лъгала е, помагала е на убийци - либийския и случай и е замесена с ислямска държава, прелюбодействата също са възможни. Нейн кумир са парите и властта - още няколко гряха. Били е свегец в сравнение с нея може да и бъде и секретар на папската длъжност /много е дърт тя по-млад ще иска за .... божествените си дела. Може и няколко секретарки пак за такива дела.

а ми тя си проповядва култа към смъртта и то много успешно! скоро и папа ша я изберат!

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖКИНЯ ЩЕ СТАВА ПРОПОВЕДНИК ,КАТО В БАСНЯТА -СВИНЯТА ГОВОРИЛА ЗА ЧИСТОТАТА ...ХА ХА ХА

Тая е толкова християнка, колкото са християни и йеховистите, то и на снимката се вижда, кои са и поддръжниците, тия дето не могат да се определят от кой пол са!

Историята е фрашкана с откачени попове: От Каяфа---през Торквемада.....--та до Фори Светулката!:)))) Още една маймуна псевдонабожна----колко му е!:))))

"иска да изнесе няколко проповеди" Хаха, колко милиончета хонорар на проповед ша иска :) Знаем ние вече как перат парички от лобизъм тия :)

ТОВА Е ПО-ГОЛЕМИЯ СКАНДАЛ .. North Koreas Missile Success Is Linked to Ukrainian Plant, Investigators Say NEW YORK TIMES ..... Ракетен успех на Северна Корея е свързан с украински завод, съобщиха Ню Йорк Таймс ... УКРАИНСКТЕ МУТРИ ПРОДАЛИ СУДЖУК - РАКЕТНИ ДВИГАТЕЛИ НА ГРЕШНИТЕ ХОРА :))

Иска да сигнализира добродетели, които не практикува.

най-добре да стане труп, тогава ще е най-полезна

Проповедник може да е всеки човек, който е прочел Библията и знае кой е Христос и основите на християнството. Мария Магдалена е била проповедник по времето на Христос. А вие, освен да плюете, знаете ли дали душите ви ще бъдат спасени от ада или не?

проповедник може да е всеки човек. не е задължително да си чел малоумната библия. човек може да проповядва ислям, будизъм, индуизъм или просто да си е измислил своя религия. всъщност не е задължително да се проповядва религия. може да проповядваш расизъм, вегетерианство и каквото ти дойде на акъл.

твърди се че и тя се казвала Моника и била стажантка в семейната фондация та баба Килъри засега е малко афектирана и мисли малко нелогично. Другия месец ще иска да стане не проповедник а руски космонавт / не американски астронавт - за да е по-далече от тази Моника / ако Били все още е с Моника.

Много духовити коментари- кефите ме пичове! Изглежда, че българския дух не може да бъде убит, въпреки "проповедниците" на сатаната кланящи се единствено на долара, но изглеждащи смешно пред нас православните.

е,щом иска, аз разрешавам.

Да не е объркала "методистка" със "сатанистка"?

Анатема! Анатема!

Проповедта ще е на тема: Каква е ползата от шистовия газ за християните ( а и не само за тях) и как да противодействаме ( разбирай бомбардираме) на тези , които не разбират тази полза" !

помисли си че вижда Дявола и реши да стане проповедник. А ако сънува и ухиления Тръмп не се знае какво ще реши още - може и да реши че е господ и да стане главен инквизитор. Извод - скрийте телевизора от лудата баба Хилари преди да е видяла Тръмп по него.

след смъртта на главния американски сатанист Антон Шандор ЛаВей се е смятало че тази църква не съществува. Но се появи новият и пророк Килъри. Да пожелаем успех на новата им лидерка в измъкването на пари от наивни американци / тя такъв има от политиката и частната си фондация за лични разходи /.

Пречистването на тази американска дърта крава, ще настъпи в АДА!

ДАМА ВЪВ БЯЛА НОЩНИЦА ВСЯКА ВЕЧЕР ОБИКАЛЯ ОКОЛО ПОЛУНОЩ ПОКРАЙ ОГРАДА НА БЕЛИЯ ДОМ И КРЕЩИ: ... "ЩЕ ТЕ ИЗГОРЯ НА КЛАДАТА НЮЙОРКСКО КОПЕЛЕ " ..... ОТ СИКРЕТ СЪРВИС КОИТО ОСИГУРЯВАТ ОХРАНАТА НА ВЪПРОСНАТА ДАМА ОТКАЗАХА ДА КОМЕНТИРАТ :))

Доживяхме жена да проповядва, жена да бъде президент и т.н. Божието проклятие жените и децата да управляват започва да се сбъдва чрез американците и техните организации, като Уницеф, Български хелзински комитет и др.

тоя вампир съвсем е изперкал -за какво християнство бълнува, само си спомнете реакцията й към убийството на Кадафи!

Шило

Щом е решила, да го направи! Жива и здрава да е!

Трудно е демон да стане християнин.

защо, какво му е трудното, дори Путин който е комунист е успял да стане ..

А тиквата къф е?

типичен пример за фейк нюз в дира, 90 % е рандемана! Ама скоро ще се глобяваме и затваряме! айде за последно на промоция! И тролчетата -последни рубли! деинсталират ви !Чао!

И аз това викам. Хилари може да е откачена и да се пребива на всяка крачка, но чак проповедник - не ми се вярва. Макар че никога не е късно да се изложи и като кифладжия. Напримерно.

Тази ненормална е тоталоно изперка :)) Хубаво, че не иска да стане Бог.

"Хубаво, че не иска да стане Бог." Иска. Даже много. Ама...

Ще и мяза.

Килъри ще става мормонски проповедник те по много жени имат. А Били ще се оправя сам. От политиката я изритаха , фондацията и се оказа финансова пирамида - събираха парите на хората за да живеят те добре. Да лъже е да се оправдава се е научила от политиката защо да не опита да събира пари от името на господ след като няма откъде вече?

Тази твар явно не си прави илюзии,че скоро ще и пратят телеграма за Преизподнята, поради което търси индулгенция за престъпленията против човечеството,които е извършула.

Работата отива на риби, тръстики и ходене по вода...

и тая обърна резбата, лесбийка с мания за величие сигурно иска и да пикае права

"господ" е почнал да ѝ говори... щатското Карлуково, спи!

Обикновен проповедник? Е, не! Жената се изживява като Месия, ...

лелуя!

Да ходи посланик в Либия, да и се порадват местните демократи.

И на тази лелка са и спрели хаповете ...

Да видим сега дали методистите ще се преклонят пред дявола и ще се отрекат от жертвите на предците и основоположниците си.

Тя и сега си е проповедник. Вярно проповядва само за войни и убийства, ама си е проповед пак.

Хилари Клинтън е велика жена! Жалко, че хейтърите се подадоха на пропагандата, и гласуваха оранжевият дебелак за президент.

като жена за розов филм може и да е велика ама не е за политик и да решава съдбите на другите .

Баси кухаците дето сте коментирали тука до един. Не напразно България е в това окаяно състояние с такива тъпаци като вас.

...и подчертала, че говори сериозно. Ми то това си е характерно за лудите.

Човек като нея, за която най-висшата ценност и смисъл на живота й е да налага със сила, изнудване и тотална дискриминация узаконяването на хомосексуализма и измислени геьовски фалшификати няма право да бъде проповедник в която и да е християнска деноминация. Това е кощунство, същото е като дявола да поиска да проповядва в църквата защото имал право на това.

Кукуто спиране няма.

Тая се беше взела изключително насериозно и се изживяваше като 100%-ов президент, но дойде оня с високото IQ и я отвя като пътен знак. Даже соросоидната сган не можа да и помогне.