В дълбините на Луната има много вода

Геофизици смятат, че в недрата на естествения спътник на Земята има учудващо големи количества вода. Извода им цитират Си Ен Ен, Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - В дълбините на Луната има много вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сменяйте темата, разкажете за струпванията от етанол в открития космос и какво се прави по въпроса за достигането им.

а Карлуково на лицевата или опаковата страна на плоската Земя е, знаеш ли ?

по важно. Преди време руснаците откриха огрмни запаси на хелий 3 на Луната. Този изотоп на хелия не е радиокативен и може да се ползава за реакции на сливане при което се отделят високоенергетични протони, които диретно се ползават за получаване на ел енергия.

sawo

Дори със самолет като летиш, се вижда, че земята е кръгла :) Купи си един билет за 25лв и се "върни на земята" :)

Щом има вода, ще има и лайна от канализцията.

Верно е! От НАСА знаят всичко! Не само вода има на луната - малко под водата е пълно с кисело мляко, а ядрото на луната е от чиста гроздова! От нея са донесли американските астронавти /въпреки че никога не са ходили на луната/ и вероятно от нея са употребили доста, тия който са написали тая глупост...

Кво общо има НАСА с тази новина?

БРЦК

Значи древните Шумерски текстове се потвърждават от учените! Че луната е парче от земята (Тиамат) отчупено от сблъсък със един от спътниците на Нибиру(10тата планета за която НАСА твърди ,че съществува но е много далече за да я снимат). Нибиру обикаля около слънцето за 3600 години (един ШАР). Последния път при приминаването си е предизвикала потопа. Предишните пъти е пердизвиквала катаклизми като обръщане на полюсите. Свързва се със изчезването на предишни глобални цивилизации като Лемурия и Атлантида. Който го интересува да прочете Шумерските митове и легенди. На 10 000 години са и се вижда ,че библията е сбит преразказ на тези митове.

БРЦК

Що са тия минуси? Всичко което съм написал са голи факти!

"Нибиру обикаля около слънцето за 3600 години" - и 10 млн. астрономи любители и куп професионалисти, хъбъли, големи, суперголеми и нз си кви телескопи за 100 години ни вест ни кост от нубиру??? А пращаха сонда на некаква скаличка 2х2 ... И как си представяш въобще гигантско тяло да премине по близо до нас отколкото е луната??? Нали после няма да има кой да пише плочки, хеле па ако има сблъсък ... Астероид 10 на 10 км ако се шибне в земята и ще чакаме нови 66 млн години за цивилизация, ти ми говориш за гигантски тела планети, и некакви си 10 000 години. Откъде Шумерите ще знаят, ако нещо е станало преди милиони години? А ако е станало преди десетки хиляди как така има шумери и нас, и как така не сме видели нищо от тази планета в слънчевата система????

БРЦК

Удара на земята (Тиамат) и спътник на Нибуру е станал преди милиарди години. Как древните Шумери са знаели? Това е интересен въпрос. Отговора е ,че обитателите на Нибиру (Анунаките) са им казали. .Шумерите са ги почитали като богове. Защо никои не е видял Нибиру още? Защото е много далече и със орбита коята е много различна от орбитата на останалите планети. Просто не знаят къде да гледат. НАСА твърди ,че има десета планета базирана на наблюдения и изчисления. Твърди ,че не може да се види понеже е много далече. Това са официални данни на НАСА и теории на много астрономи.

В ракетите Н1 на руснаците е имало космонавти, като чули за водката настанал голям бой кой да се качи на ракетата. За беда и при 4-те опита ракетите се взривяват.

:)

На Луната е забранено за хора от Земята. Те и затова полетите до там спряха изведнъж. Предупредиха ни, че нямаме работа там.

Вас от Карлуково може да са ви предупредили да не ходите на Луната. инак едно излитане до Луната на Сатурн 5 е струвало 3,5 милиарда долара по днешни пари. За сравнение изстрелване на ТЕЖЪК спътник до геостационарна орбита сега е под 60 милиона долара

много ясно - извънземните там ко ше пият иначе?!

Че и там "гола вода", ама нейсе. Абе не мое ли да я привържем с въжета и да си я придърпаме, па да си я расфасоваме вместо да пращаме скъпи екипажи и техника? Аре да беаме да бачкаме у жегата, че ше ни земат класовете и че пукнем отглади преди да доде лунния прах.

На Луната има огромни залежи на хелий-3 супер чисто и екологично гориво по е рентабилно от петрола дори да се добива от Луната. Голямата битка в разработка на технология за добив е започнала между частни фирми, САЩ, Русия, Япония, Индия и Китай отдавна но договорите за напълното изчерпване на петролните и газовите залежи ги спираше да разработват други находища. До 20г петрола или ще свърши или ще бъде забранен заради замърсяването а много хора са зависими от това

Полет на Сатурн 5 до Луната е струвал 3,5 милиарда долара по днешни пари. А можело да се върнат 2-300 килогарама килограма.

Можело е да се върнат :) а на нас ако мислиш че ни казват на 100% с какво отиват и с какво се връщат на земята то ще трябва да помислиш пак на база човешка психика и стремеж.

сиенен - всичко което пишат е винаги блеф или надута новина - за това са и богати зашото правят заглавията на дадената инф-я любопитна за широката публика ! - РУСНАЦИТЕ СВАЛИХА БОИНГА - СЛЕД 28МИН ОТ ПАДАНЕТО МУ !!! ПОКРЕНАНА Е ЛУНАТА - а радиацита около нея я прави въоще не достъпна за хората ! Колко инф -я изписаха за лунните поекти (а и до сега немогат да летат без руснаците . ТЕРОРИСТИТЕ нападнали на НЮ -ЙОРК И СЪБОРИЛИ НЕБОСТЪРГАЧИТЕ ! Все едно муха да влезе в стаята чрез марля. или да вземе орел чрез обикновенна телена мрежа . И тая нация ни превърна в стадо овце не само българите и всички бивши членки на СИВ . КАК Е ПОГЛЕДНАТО ОТ СТРАНИ КАКВИ СА ХАМЕРСКИТЕ ПРЕСИ

Бегай да се прегледаш, че слънцето май те е ударило в главата.

аре, закачаите трабите и решаваме вапросо сос водата не само у назе, ами и у Ватикана, че им пресанаа фонтането нещо!

И за Хасково!!!

н НЯМА НИЩО ПОДОБНО ! ЕДНО ВРЕМЕ ТАЗИ МЕДИЯ ИЗМИСЛИ БЕРМУТСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК - И СТАНА ЕДНА ОТ НАЙ БОГАТИТЕ В СВЕТА - защо не напишат сега за камъните от Луната .СВЪРШИ ИМ СРОКА ОТ 45 ГОД И ТРЯБВАШЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА ДА НИ ПОКАЖАТ ! А СА ЗАПЛАТЕНИ И ДА МЪЛЧАТ - И ПАК ПРАВЯТ ПАРИ !!!

ееех ако можеше идиотите да замълчат!!

много вода има и било пълно с крокодили ...Си Ен Ен казваха че килъри Хитлер води 80 процента на 20 пред бай Тръмп за президент

Това е наглата путлерастка лъжа. Казваха че води с малко, но стабилно. И накрая така се и оказа, събра близо 1 милион гласа повече от Тръмп. Х.Клинтън - 61 963 234 гласа Д.Тръмп 60 961 185 гласа

Привиждането на Путин във всичко е ефект от препаратите които се раздават в сектата на Инджев.

Вода друг път--само да я докопа българското Водно и американци и руснаци ще заварят навсякъде водомери.

Един нормално мислещи човек, ще предположи, че на луната има молекули вода. След като астероидите са от замръзнала вода и прах, а на Луната има толкова кратери от сблъсаци, логически е да има и вода. Тъй като на луната няма атмосфера, то при сблъсак се изпарява почти всичката вода и отлита в космоса. Все пак би могло да остана заклещена в прахта вода, която е много малко като количество. Тъй като кратерите са на всякъде по Луната, то и молекули вода са на всякъде. Аз не съм астрофизик и всичките тези значи са ми от училище, но също смятам че на луната може да има молекули вода. Ако смятат че с тикива познавам се става астрофизик и аз искаме такава голямо заплата.

Извинявам се. Вместо АСТРОФИЗИК трябваше да напиша ГЕОФИЗИК. Макар че незнам каква е разликата, но заплатата сигурно е добера.

Това не са предположениия, а спътникови изследедвания и много натрупани данни. Предположение е само откъде е водата.

Баах мааму, то не било Луна ами Пъпеш! Отиде ми далаверата!!!

мисиите до аполо нали са били с донесена магма от земята, някъде от студията около холивуд нормално е да има водни молекули. само се доказва,земния произход на мгмата,

Мисиите до Аполо са някакъв мит сред идиотите като тебе. В реалността е имало мисиси НА Аполо до Луната.

Добре де нЪл краварите "отидоха " на Луната имаше и снимки че и знамена се развяваха що не напълниха един бидон вода ей тъй само за проби М ?

Ми щото бидона остана в ракетата-носител. Ти...къв панаир стана с тоз бидон. Изстреля се Сатурн 5 и един от персонала, кво се загледал на една страна, като ревна "Бидона! Забравиха бидона!". Будала. И щото никой не му обръща внимание, завалията кво да прави - на гръб и бегом след тях. По едно време иде запъхтян, а шефа му го кове: "Къде ходиш ти, бе?!" - Амиии, таковата - взе да дудне нашия - Бидона забравиха тия. И аз...бегом след тях. Остави! Едва ги настигнах. Нямаше да ги стигна, ама добре, че бяха спрели на отбивката в мезосферата. Единия си наврял оная работа в маркуча за кислород, а другия му викаше: "Пикай по-бързо, че станахме за резил пред извънземните. Като ти казах да спрем в тропосферата, да се скриеш зад някой облак, ти... не, та не...ще стискаш. Стига си го сукал тоя маркуч, пускай водата, че измръзнах" Та така, началник...

Вътре в Луната има друга Луна, по-голяма от външната.

Няма Луна, това е Слънце, защото през нощта се вижда и осветява.

Нещо като Матрьошката, нали? Ама как по-голямата е вътре да обясниш.

В студиото на Холивут,пардон -на "Луната",където е сниман екшъна няма начин да няма вода,иначе участвалите в снимките "астррономи',пак пардон -"астронавти" са щели да изпукат от жажда.

Няколко хитреци направиха пари с измислени книги за конспиративни теориии, сценариий на холивуд за луната и куп други глупости. А някои глупаци не само им купуват книгите ама и им и вярват.

Изводът на геофизиците пасва добре и на "Холивудската хипотеза" за полетите до Луната.

Батутаджиите я взеха тая луна за квартал. "През 2008 г. учени откриха молекули вода във вътрешността на магма, донесена от астронавти от мисиите "Аполо"." НЕ СЛУЧАЙНО СА НАРКОМАНИ

наи-вероятно, пробите не са от луната

Най-вероятно си изключително тъп. Вероятността да е така е около един Гугъл по-голяма от вероятността пробите да не са от Луната

Колкото и да е тъп, пак е по-умен от тебе.