Орбан: Подлагат Полша на европейска инквизиция

Унгария ще прояви солидарност с Полша, подложена на "европейска инквизиция", заяви премиерът Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Подлагат Полша на европейска инквизиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук Орбан греши, много греши.

Безперспективно националистическо упорстване-израз на комплекс за малоценност!Осавете ги да се давят сами и не ни занимавайте с тях повече!Те сами ще се върнат,оголели и обеднели за нова порция милиарди евра!

Откога спирането на пари, които дори не са изработени се нарича инквизиция. Има си демократични принципи и изисквания под които са се подписвали не един път правителства в Полша така че това е неприемливо изказване на Орбан.

Не философствай бе соросоидно червей!

Може би съда трябва да бъде независим в съдебните решения, но правителството да има властта да уволнява съдии, които са отсъдили погрешно. Не ВСС а правителството да има правото да уволнява корумпирани съдии.

И все пак, съдът трябва да бъде независим. Трябва да се намери баланса между независимостта на съда и контрол върху работата на корумпираните съдии и тяхното отстраняване.

+1

Говори говорителят на Кремъл в ЕС - другарят Виктор Орбан. Говори от европейския център Бъйле Тушнад.

Изглежда Орбан има къса памет и помни трудно. Той бързо забрави, че специализира със стипендия на Сорос, както и не помни колко е драпал за ЕС. Не помни и основни демократични принципи като разделението на властите. Не си спомня и християнски принципи като милосърдие.

Нима демократът Орбан не знае, че основен демократичен принцип е разделението на властите или му е платено да не знае?

Разделение на властите - на хартия звучи чудесно, но на практика се превръща в съдебна мафия.

Има механизми за контрол и те могат да работят ако поискате, но вие не знаете какво да искате защото сте глупави.

Поляците са постъпили много правилно. Съдебната система трябва да бъде под контрол, за да не се превръща в битпазар за съдебни решения в полза на този, който плати повече.

Викторе, другарю, Орбан, като не ти харесва инквизицията на ЕС - Евразийски съюз. Там те очакват вековни демократични традиции и пълна демокрация.

Всяко отговорно за страната и народа си управление, като види работата на българската СУПЕР "независима" съдебна система, ще постъпи като полските ръководители!

Боко симитлията: "Ма Орбане, ма Ярославе , ма спокойно ве! Ма че ви дам по една подкова добричлийски суджучец ве!:)))) Само съ успокойте, щот танте ----шъ мъ уважи през гащите!" :))))))

е това е човека е с топки ама големи с които юнкер може да се задави !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а и могерини в това число !!!!!!!!!!!!!!урбан е играч ане скочец на жицата и щего направи !!!!!!!1с каво са по лоши поляците че се опуват на такива като меркел и юнкер ???с какво ?????даите коментари!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Запада ще има много неприятности с т.н. Вишеградска четворка! Тези държави реди години разбиха СИВ и Варшавският договор! Те, бяха предложили се сами на Запада и използвани като 5-та колона в Соц лагера! Те, бяха страхотно хрантутени от СССР и от нас, които се отнасяме винаги коректно към договори и задължения! Проверете само какво сме плащали за един автобус Икарус на Унгария и ще Ви стане ясно, защо Социалистическата икономика, пазар и планиране, пропаднаха! Сега тези държави доят Европейският съюз, а той все още им отпуска бонуси, заради услугата, която му направиха да сринат икономически и военно Източният блок! На тази тяхна далавера края наближава! Не напразно ЕС се готви да се раздели на няколко под-съюза, наречени "скорости"! За нас неприятното е, че пак заради Унгария, Полша, Чехия и Словакия. ще гризнем дръвцето, най-много ние българите!

Много интересен ксоментар и го четох с интерес.но немога да се съглася само с последното изречения защо пък заради тях ?Ми машите "управлямащи" виждат ли по надалеч от носа си ? Винаги тия страни за които пишеш правилно са се орентирали в обстановката както и нашите съседи а ние винаги сме от към страната на булката от е..ната страна ! И за това не са ни виновни други страни а нашите така наречени "управляващи" които нямат дупе да се държат достойно или тях ги държат на къс повод това е !

писал съм, че системата те трие въз основа на ключови думи и срички, около 10 000 пъти по-бързо, отколкото ти можеш да сереш малоумията си. Ти си ЖАЛКА изхарчена излишна гнида. Хората се кефят - плажове, курви, ти висиш тук и си губиш времето, мислейки, че правиш дупка в морето. Тъжен, тъжен излишък...поне чревцето ти не става ли, че да го подърпаш малко, вместо да си губиш времето тук....

писал съм, че системата те трие въз основа на ключови думи и срички, около 10 000 пъти по-бързо, отколкото ти можеш да сереш малоумията си. Ти си ЖАЛКА изхарчена излишна гнида. Хората се кефят - плажове, курви, ти висиш тук и си губиш времето, мислейки, че правиш дупка в морето. Тъжен, тъжен излишък...поне чревцето ти не става ли, че да го подърпаш малко, вместо да си губиш времето тук....

Орбанеееее , обявявам ти война, елада ни превземеш ! :))) Ние явно нямаме потенциал да се управляваме сами.

Окей, признавам, че инквизицията няма да има милост и запали кладата си под мене. свещена простота! на огъня им ще издържа, все пак не съм педераст от някое американско посолство.

Да се поучат от тиквата! Ние само козируваме и изпълняваме воляТа на НАЧАЛНИЦИТЕ !!!

Браво Орбан ! Нашия Суджуклията Боко Тиквата е никой , Пощенски гълъб на Ердоган , туристчето на баба Меркел ! Нищо не става от него , гъзи се на всички големи в Брюксел !

Щом толкова настоявате другари, да дадем съдебната система на баце Боко, няма лошо...Обаче, щом ще правим като поляците, ще трябва и да гърмят съветско-комунистически паметници, та пушилка да се вдига

Десните превърнаха нашата култура в една култура на кражби и задкулисие - бутайте всичко!

E, не може да ви се угоди. Знаех си аз, че няма да искате, като поляците...Между другото, НДК не е паметник..Соц. кютук е, но все пак, става за ползване

Присмехулник (поета с китарата) време е за хапчетата вече.Лежи си кротко в леглото сестрата идва скоро на визитация.

боли ли, като ти избивам зъбките, а педофил.

Възхитителният и смел Орбан даде веднага едно рамо на Полша. И така трябва. Вишеградци се подкрепят. Срещу домогванията на брюкселските зелки да отнемат държавния им суверенитет. Де от наш Ганьо, т.е. ББ, да покаже ду.пе и да се присъедини към Вишеградци? Или смята, че някой наистина го приема насериозно като медиатор между Запада и Ердоган?? Бог да пази България, че без него сме СЪВСЕМ САМИ.

нима rtl е независима медия? а люксебургски принце управляван от юнкер?

В каруцата на циганина е багажа му. Никой няма право да го обвини в кражба, че е обрал царевицата или гроздето на българина. Това е независима съдебна система.

Абе, независими, от народа, от закона, от справедливостта... пък зависими от нпо-рките на каишка на Сорос.

Абсолютно независима съдебна система води до неспазване на законите. Никой не може да отмени едно незаконно решение на съдия. Всеки ден ще има съдебни решения че карусерията на тира е багаж на шофьора. Голямата корупция е в съдебната система - катажии и митничари са аматьори.

извършва чистка на азиат-болшевишката сволоч от всички сфери на обществения живот, включително и кастата на съдиите, какво точно определение !!!

Орбан е истински мъж и не мълчи на западняците, а Суджук Паша си трае. Суджукът мисли само какво да открадне - от 2 кила картофи до милиарди от саниране и пътища.

Може ли бе? Всички гледат уникално шоу, красота, невероятни умения и най-хубавите самолети на света, а нашата европейска медия ги е срам вече пети ден да съобщат! Да не е заради старите Ф16 които искате да ни набутате? International MAKS Air Show in Russia, Day Five (VIDEO)

И Полша, а и Унгария, за момента спазват правилата на играта наречена договор за присъединяване към Европейския съюз докато провеждат национално отговорна политика... И точно това дразни еврочиновниците които се опитват от секретарки да се превърнат във властници;)

Понеже навермето, Косово беше отцепено от Сърбия, докато Хашим Тачи ближеше на Мадли Олбрайт(тогавашния държавен секретар на сащ) оная работа и Бойко като гледал гледал и с простия си акъл решил, че е хванал цаката на межд. политика. Ама само с близане не става. Трябва, това, което искаш да съвпада с интересите на сащ. Близането само подпомага, в известна степен.

На Орбан като не му харесва в ЕС може веднага да последва примера на Лондон и да напусне! ЕС плаща на Полша по 11 милиарда евро годишно, а на Унгария по 6 милиарда! Като им е криво, могат да напуснат веднага! Никой не ги задържа!

А, Унгария и Полша колко плащат на ЕС?

Има много инфомрация по темата в интернет, но за съжаление не са на руски! Та ако знаеше поне малко английски или немски щеше само за 3 секунди на намериш информация, кой колко плаща на ЕС и колко получава от ЕУ Полша внася по около 249 милиона, а ЕС инвестира в Полша по около 9 милиарда евро! Унгария внася по около 470 милиона, а получава от ЕС по около 4 милиарда евро! България внася по около 316 милиона, а ЕС инвестира в България по около 2,2 милиарда евро! Колкото и да русофилистиците да плюете по ЕС, фактите говорят съвсем друго!

педерасите, като не ви харесвам, защо цензурирате?=педал, всичките сте ми на ... знаеш ли какво? а?

В България управляващите(без значение партия до сега) имат само една цел. Максимално облагодетелстване по време на властта, а какво ще стане със страна не ги интересува. Техния бог, ценности и вяра са парите.

А в България, ако стане въпрос, че политиците управляват съдебната с-ма...Въй, какъв вой се надига..Но, съветофилията, нали си е тъпа по принцип, чуе ли нещо против ЕС, веднага одобрява..Не че някой му пука, какво одобрява съветофилията

Орсе я Бацко да ни "светнеш" за това какво прави и иска ЦК на ЕК-Значи нас ни бият по главите и искат рИформи нЪл тъй ? Нали у нас е независима съдебната система а те искат рИформи ?Да де но бият и поляците по главите защото те пък започнаха рИформи там...та я ни "светни" вие либералите-толерасти по ги разбирате нещата от "кухнята " на ЦК на ЕК да чакаме ли отговор ?

Кое ти е сложно ? Хората, които построиха заводи на Унгария и Полша, че да ги понахранят малко, настояват съдебната с-ма да е независима...Същото искат и от България..Тука е уж независима, ама Цацаров ходи на оперативки при Гергов..И Нинова

Страшно става Орбане , когато тъпи некадърници обсебят високи постове. Юнкер , Могерини , Тукс и много други окопали се в охол изроди са готови на всичко за да си запазят облагите и разкоша. Рушат и съсипват страни и народи тези кръволоци.

европейската инквизиция с трибунал: меркел, туск, юнкер не си поплюват. все пак фондация клинтън, сорос и ротшилд стоят зад гърба им. дира има проблем със сървъра, да не би да са руски хакери пак в игрите на цнн?

Кефиш с тези плюсове. Аз ако бях, щях да ги издумкам направо 400.

Орбан е абсолютно прав, както винаги! Фашисткия Съюз заплашва и изнудва Полша, защото Полша има наглостта да постави неговите подлоги под контрол. Същото трябва да се направи и в БГ!

Освен че не си добре ..си и неграмотник. !.оставаме настрани правописа. ..

...Еврогейския съюз ли, бе брато?

Дирчо

Същия

"Унгарският премиер се представя като борец за свобода от хватката на ЕС.", а б.б. се представя като лизач на немски, бабешки....

Маджарчето, свивай байряка !...? Пановете просто не знаят какво искат! ...Хем сърби ,.. хем боли !?

Че, то това не е за първи път! ?.. Ония ми ти хубави русоляви панки. . !?

Вън, вън, вън от ЕС! накарайте Слави да организира нов референдум да се махаме от ЕС!

Рокси напекло те е слънцето , той иска по вече вътре а не навън, ти па намери за кого да пишеш !!!

Момичето си е такова, по рождение. Не го слуша главата, ама хич. Но пък демонстрира самочувствие, в излишък. В коментарите.

Що ни го придумаш ти, ма?

ПОЛЯЦИТЕ СА ЕДИННИ И СЕ ЗАЩИТАВАТ ЗАТОВА СЪСЕДИТЕ ИМ И СВЕТА ГИ УВАЖАВА И ДА НЕ ИСКАТ!УВАЖАВАЙ СЕБЕ СИ,ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ И ДРУГИРЕ/ПЪК МАКАР И ДА НЕ ИСКАТ ПАК ЩЕ ГО ПРАВЯТ,КОГАТО НЕ МИНАВАТ НОМЕРАТА ИМ/

Особено ,,силно,, ги уважиха Хитлер и Сталин !

Затова десетки хиляди протестират срещу съдебната "реформа" на Качор!

Платените соросоидни гейчета пак изпълзяха и повръщат глупости. Този човек защитава държавата и хората си. Ние нямахме този късмет. Само предатели и лакеи горе, затова се обезлюдаваме със страшна скорост.

как така бе, а??:):))) контролът върху съдебната система не става с закон - става с подкупи!!:)))))) Ето, като хванеш Юнгер да краде като изоглавен ( както и стана), ако имаш такъв закон и го оневиниш, ще стане ясно, че си го направил за да гепиш, докато ако няма закон, ще стане тайно!!:)))))) Слушайте ги европрестъпниците - те са експерти по гнилоча!!:))))) пс Иначе, поляци и унгарци да са мислили преди да правят свирки за да влезнат в бандата на еврокрадците!! И да обяснят, как ще гарантират не - явяването на обратен ефект, тоест, като контролират съдебната система - как ще гарантират прозрачност и че няма да я използват за собствено облагодетелстване!! защото тези методи - контрол над съдебната система - граничат с тоталитаризъм!!