Димитър Делчев: Правителството е като кола с развити болтове

Правителството е като кола с развити болтове, от която постоянно изпадат колелата - първо бяха заместник-министри, после законопроекти и скоро ще катастрофира.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Делчев: Правителството е като кола с развити болтове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едноцилиндров със зацапана свещ.

Всеки който злослови без факти и документи за ЕС е Подост на Подлец Млад голословен популист Митко, само един лъже факт НДК, за който има обвинение само на Бошов шеф на НДК и НИКОЙ друг. Това, че г-жи Лъшки от БСП дъвкат е провокация Господ наказва лъже провокаторите!

На този - кога му почерня задника, кога - стана кюмюрджия! Умочко!

Извинявам се! Ядосах се и обърках словореда . Разбирате, за какво става въпрос ...

Абе наглеци безродни, вие като бяхте в управлението какво направихте - едно голямо и кръгло нищо подплатено с доста финансови облаги. Затова и сега сте 0 и по-добре се заровете някъде

Кога порастна кога стана разбирач.Като вземат ей такива лекенца на по 30г. да ми обясняват как било преди и как трябвало да стане сега много се изнервям. Оня ден излязал от университета и стана много голям разбира. стаж няма 2 месеца иначе акъл дава...

Уважаеми г-н Делчев, не съм привърженик на ГЕРБ нито пък на БСП но обяснете ми какво сторихте в предния парламент като власт-имащи?Едно голямо НИЩО сторихте и тъй като сега не сте на масата за да похапвате от държавната баница надавате вой до небето.Абсолютно всички настоящи политици сте за ИЗРИВАНЕ С ГОЛЯМАТА ЛОПАТА.

Колата не може да катастрофира преди м.юли 2018 г., защото иначе служебно правителство ще трябва да прави председателството на ЕС, което ще е голям резил. Бойко Борисов трябва бързо да си помири гладните си герберски котерии, че със скандала с НДК надминаха по глупост и конгресите на БСП

Троловете на ГЕРБСП вече са окупирали форума и подготвят почвата за следващата си врътка. Помни ли някой, че последните 10 години неизменно ни управлява ГЕРБСП с любезното съдействие на РБПФДПС? Дефиницията за глупак - човек, който повтаря едно и също действие и очаква различен резултат. Е не сме ли глупаци всичките? Пак си ги изберете и чакайте резултата.

Личи ти, че си глупак!Добре е, че го признаваш ...

Приятели, не чухте ли изповедта на др. борисов - като дете е откраднал джанки, умният му баща много го е бил, и от тогава чуждо не е пипал и няма да пипне. Можем ли ние, които носим глави и сърца, да изберем толкова тъп и крадлив комунист да впрегне цяла държава да го охранява докато краде??? Ние сме виновни, но всичко ще продължи, тъй като са, вече, много малко интелигентните хора. Този човек има платени скандалджии, които да отвличат вниманието от него, а той, където се появи, обещава благоденствие. А никой не се хваща с това да брои гнусните му лъжи грабежи. Той е създал вече страх у хората, виждате по какъв безцеремонен начин се разправя с всеки, надигнал глава. Мислете на следващите избори!!?!

Дано не "отменят" "изборите" до тогава ... всичко може да се очаква тъп некадърен и алчен ... индивид ...

До кой клас си учил, бе "християнин"?! И то - смирен! Учи българска граматика и правопис!Особено наблегни на "пунктуация" и тогава се опитай да напишеш нещо ...Каквото и да е!

20 милки за обществени вика Делче ..В ?? кокала от крадене комисионни .....

Клепоухия мегафон май напредва по макаронения модел...

и не бехте влезле в правителството МУ, да сте първа политическа сила сега. Към този момент всеки ще ви каже.... "га ядохте кифтетата-не ривахте..."

и със спукани гуми

Скакалеца папка ли СОС?Май мезите реаниматорите с ГЕРБ в СОС ?

Вие, господине, кой сте? Кой се интересува от Вашето мнение?

А вие кой сте господине,и въобще трябва да слушаме мнението единствено на докопалите се до власт ли,независимо от способите за придобиването и?Мисля,че не е важно кой изказва определени истини,а че трябва да се реагира на всички нарушения и престъпления на упражняващите властта!

А вие кои бяхте ДБГ ?? Какво се подава от този политически труп, че и говори ?? Ако не знаете какво да правите (а то се видя, че никой не ви вярва и за това сте вън от парламента), не говорете просто за да ви чуят.

Ами, когато фактите говорят какво значение има кой ги казва, правителството работи на ПРОБА-ГРЕШКА, погледнете винаги ГЕРБ играе така, пробва каква е обществената нагласа и оттегля, а трябват ИСТИНСКИ РЕФОРМИ , защото накая всички ние ще платим скъпо за това. Бездействието ще доведе до много НАКАЗАТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ ОТ ЕК, ние ще ги платим, а Баце ще се оправдава или покрие някъде.ИСКА СЕ СМЕЛОСТ за РЕФОРМИ.

Каруцата има ли болтове?

Само да го питам тоя: А комунизмът ще дойде ли след като това правителство му паднат колелата?

някой има ли идея, защо това недоразумение се кахъри толкова за борисов, и правителството му? да не е решил да става гербаджия, или се надява , ако случайно познае, да се нареди в редичката на нострадамус, ванга селена и маг деси?

опизицията е умрела .Тези не са слуги на народа а са слуги на собственитя си келепир .Оставка.

Цветанка защо така се изнервя и става злобна, когато някой посочи очевидната истина? Правителството и парламента са гола вода, не вършат никаква работа, освен да точат еврофондове, да пазят мафията и олигархията. Цветанчето Ризова защо не опита да се държи агресивно и критично към някой от властимащите си гости? Защо с министрите и магистратите от ВСС се смеят и шегуват в студиото?

Защото Цветанка е един характерен пример за нашите "журналя" ... за ЖУРНАЛИСТИ вече не мога да се сетя ...

Делчев, не "правителството", "Държавата" България катастрофира, за което такива като теб и "формациите" ви /завидно участе на Кунева/, помогнахте "качествено" и с успех на предното "управление" на ГЕРБ ... честно казано не знам сега с какво лице се показвате и "коментирате" "катастрофа" ... една "катастрофа" на Държавност в една държава не се случва за два дни ...

Момчето иска да помогне на боко, който или говори глупости или един ден едно на другия друго. И за мен държавата е европейската циганория, понеже накъдето и да се обърнеш каквото и предприемеш не става защото навсякъде са назначени неграмотници, за избирателни услуги, дразнят хората нищо не вършат гледат да ти отмъкнат някой лев насила. И точно на тия наречени трябвало да им вдигнат заплатите, нищо че са неграмотни нищо че ще е за сметка минималната част реално работеща икономика ама като я съсипят и нея с нови данъци такси, рекат и др.вярно ще изхвърчи и последното колело.

Кой беше този Делчев?

За същото искам да попитам и теб.

Млад политик по-умен от БАЦЕ и ЦЕЦО + ЦЕЦКА взети заедно...Това, че не го познавате си е за Ваша сметка, то и затова сме все последни - " стабилни " според Борисов, имах съученичка казваше, че е много стабилна от горе до долу в бележника 3333333333333 са

момче младо виждаме усилията ти да те забележи някоѝ.ама и тизабележи че ние т.е.избирателите решихме този път да сме без вас/ДГД/ибез кунева може пък и за добро да е. не ли замисляш че не си необходим на никого/изборите го показаха/

ТОва че за пореден път Борисов и хората му не правят нищо, освен да грабят, е ясно на всеки, който не си е заровил главата в пясъка или и той не е в схемите на ГЕРБ! Въпросът е ДО КОГА ще гледаме безучастно, народе !?!?

уран- планетата на промените влиза в телец- знака на сегашното правителство на герб- в средата на м.май догодина. нетърпеливите ще трябва да почакат поне дотогава...:)

Ако ДБГ и СДС не се бяха прехласнали по приказките на ГЕРБ преди 2 години сега нямаше да има проблеми с развити болтове.

ПЕЕВСКИ ДАВА ЛЕК МИГАЧ. ДА МУ МИСЛИ ВИНЕТУ.

С твоите "ПЕЛЕНГАТОРИ"надушваш развинтените БОЛТОВЕТЕ? Внимавай от твоята развинтена фантазия да не ти изхвръкнат твоите болтове и гайки!!!!

какво точно предлагаш?

Откъде го намериха тоя?

Кой е този?

май си мисли, че ни е отворил очите... Сега той ще се бута в опозицията и в управляващите... Такива тарикати сме видЕли и сме чулЕ мнОО пъти )))))

Глупак......

А па Партия ДГД е като партия без Избиратели.

Защо като?